Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende 90 üstü olunca sen gibi oluyorm canm pkoluyum bnde.85 altına inince 2 ayda bir oluyorum.80 civarıykende 1 buçuk ayda bir. Biz gibi pkoluların 70 üstüne çıkmaması gerek

Kendimi yem gibi hissettim simdi
Mefkurem hersey senin icinmis
Hayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba
Seviliyorsun

Mefkurem beni ne duruma düşürdün, artık daha motive olmadıysan elimi çekecem senden

Ben Kuzeyi 26 ayda kesmiştim memeden hatta Zuhal abla dalga geçiyordu askere gidecek diye ama Kur'anda da 24 ay mümkünse emzirilmeli diyor ve eşinle birlikte hemfikir olman gerekiyor keserken 1er ayda biz verdik :)
Kızın gaz sorunu bitti şükür ama arıza bir bebek olduğu kesin anasına çekmiş ( bu sözümü babası duysa havalara uçar :) )

Hayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba
Seviliyorsun

Mefkurem beni ne duruma düşürdün, artık daha motive olmadıysan elimi çekecem senden
Yok kusmedim ya sen de seviliyorsun kaptanim
Mefkurem kiyemitini bil valla verelim şu kilolari

A
Bende 90 üstü olunca sen gibi oluyorm canm pkoluyum bnde.85 altına inince 2 ayda bir oluyorum.80 civarıykende 1 buçuk ayda bir. Biz gibi pkoluların 70 üstüne çıkmaması gerek
Kendiliginden oluyor mu canim 80 alti. Ya çok moral oldu şu an

100 puan daha mantikli geldi simdi sen diyince. 5 yada 6 gun bencr ideal.
Yapmayanlara ceza olaraj fikrim cuma kacamagi yapamasincezasi bu olsun
Bencede 100 puan ideal eliptigin puanı yüksek olmasına rağmen yarım saati 120 yapıyor yani

Yani şimdi gelip ortalığı karıştırdı diyeceksiniz de son üyeyi eklemeden birinciymissiniz niye ekleyip ikinci oldunuz , haftaya eklerdiniz
Kekliğim geç kaldın senden önce karıştiydi dün ama halletti gençler

A

Kendiliginden oluyor mu canim 80 alti. Ya çok moral oldu şu an
Oluyor canm kilo azaldıkca olma süresi de kısalıyor. Mesela ben 75 altına düştüğümde 3-4 gün sarkmayla her ay oluyordum gerçektn pkolu için büyük nimet. Bak sende göreceksin nasıl bünyeye iyi geliyor kilo vermek

Ay insallah canim inan fazla kilo kadar hatta daha cok canimi sıkıyor bu durum insallah o günleri görürüm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…