- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.501
Bende 90 üstü olunca sen gibi oluyorm canm pkoluyum bnde.85 altına inince 2 ayda bir oluyorum.80 civarıykende 1 buçuk ayda bir. Biz gibi pkoluların 70 üstüne çıkmaması gerekCanim cok hissediyorum gercekten cok iyi geliyor.
Bir de polikistik over ile ilgili hafif yoga hareketleri buldum o bolgeyi ve hormon dengesini saglayan 5 günlük bir program ona da basladim o bolgenin canlandigini hissediyorum. Yorumlara baktim 6 aydan sonra adet olanlar polikistik overe ragmen hamile kalanlar var. Ona da devam edecegim insallah bu ay ilac kullanmadim onlarin da yan etkileri cok.
İnsallah kendiliginden adet oldugum gunler gelir
Hayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba
Düşürmeyin puanı tembeller100 puan daha mantikli geldi simdi sen diyince. 5 yada 6 gun bencr ideal.
Yapmayanlara ceza olaraj fikrim cuma kacamagi yapamasincezasi bu olsun
Ben de pkoluyum maalesefBende 90 üstü olunca sen gibi oluyorm canm pkoluyum bnde.85 altına inince 2 ayda bir oluyorum.80 civarıykende 1 buçuk ayda bir. Biz gibi pkoluların 70 üstüne çıkmaması gerek
Ben Kuzeyi 26 ayda kesmiştim memeden hatta Zuhal abla dalga geçiyordu askere gidecek diye ama Kur'anda da 24 ay mümkünse emzirilmeli diyor ve eşinle birlikte hemfikir olman gerekiyor keserken 1er ayda biz verdik :)Anladm abla insallah ozamana korona kalmaz da rahat rahat yaparsniz dugunu :)
Sagol cnm emziriyorum hala 14 aylık okdu sıpam bakalm emerse 2 yaşa kadar gideriz dusuncem
Senin bebis napiyor gazlı mi cok hala
Hosgeldin cnm aramiza insallah cabucak vetirsin kilolari bende pinar 27 yasindaym 1 oglum var. 91den 65e dustm dogum sonrasi al ver olup durdu yeniden 65 istiyorum insallah :)
Anladm cnm 1.5cm cikiyormus bizim kışlık haliya cikiyor tabi seninkiler belki daha kalındir bilemiyorm
Supersinnn
Aaaa beni kotu ornekci olarak gosterme lutfen :)
Hosgeldin cnm insallah azimle verirsn kilolari kendmi az once tanittim ismim pinar 27yasindaym 1 oglum var :)
Kardiyo canmAffola da hiit ne
Merhaba ablam ben Gülsüm 29 yaşındayım. Senin gibi 2 evladım var. İnşaallah istediğin kiloya inersin
Aşkım benim ya hem güzel hemde adil
Kendiliginden oluyor mu canim 80 alti. Ya çok moral oldu şu anBende 90 üstü olunca sen gibi oluyorm canm pkoluyum bnde.85 altına inince 2 ayda bir oluyorum.80 civarıykende 1 buçuk ayda bir. Biz gibi pkoluların 70 üstüne çıkmaması gerek
Tüm belirtileri var mı sende deBen de pkoluyum maalesef
Bana yağ çekip gevseyecegimi sanmaAşkım benim ya hem güzel hemde adil
Bencede 100 puan ideal eliptigin puanı yüksek olmasına rağmen yarım saati 120 yapıyor yani100 puan daha mantikli geldi simdi sen diyince. 5 yada 6 gun bencr ideal.
Yapmayanlara ceza olaraj fikrim cuma kacamagi yapamasincezasi bu olsun
Almila mefkurem bizim eski kaptanımız canm yanlş anlama bizim için uğraştı o yüzdn çabalar sakın yanlş anlama
Kekliğim geç kaldın senden önce karıştiydi dünYani şimdi gelip ortalığı karıştırdı diyeceksiniz de son üyeyi eklemeden birinciymissiniz niye ekleyip ikinci oldunuz , haftaya eklerdiniz
Bu neyin cezası sadece listedekileee dimiBencede 100 puan ideal eliptigin puanı yüksek olmasına rağmen yarım saati 120 yapıyor yani
dur kız sileyim o zaman kimseler görmeden :)Kekliğim geç kaldın senden önce karıştiydi dünama halletti gençler
Oluyor canm kilo azaldıkca olma süresi de kısalıyor. Mesela ben 75 altına düştüğümde 3-4 gün sarkmayla her ay oluyordum gerçektn pkolu için büyük nimet. Bak sende göreceksin nasıl bünyeye iyi geliyor kilo vermekA
Kendiliginden oluyor mu canim 80 alti. Ya çok moral oldu şu an
Ay insallah canim inan fazla kilo kadar hatta daha cok canimi sıkıyor bu durum insallah o günleri görürüm ben deOluyor canm kilo azaldıkca olma süresi de kısalıyor. Mesela ben 75 altına düştüğümde 3-4 gün sarkmayla her ay oluyordum gerçektn pkolu için büyük nimet. Bak sende göreceksin nasıl bünyeye iyi geliyor kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?