Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok yok benim hafızam iyidir Bı ara beni mezun edip diplomamı elime veriyordun ya Kaptanım, ne çabuk unuttun
Sanki sen de izne ayrılacağım diyordun
kolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim
Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdır

Bilenler bilir kuymak normalde hem tereyağından hem de peynirinden ötürü ağır yağlı kalorili bir yiyecektir. Ancak mısır unu besleyiciği çok yüksek çokta lezzetli birşey bayılırım kendisine. Diyet kuymağı midem hastalandığında deneyerek keşfettim ortaboy bir sahanda bir kaşık tereyağı eritip(tepeleme değil normal dolulukta) 3 kaşık mısırunu ilave ediyorum, biraz kavurup bir bardak soğuk su ilave ediyorum biraz kıvam alınca içine yarım bardak kadar lor ilave edip biraz pişiriyorum, çok katılaşmamasına dikkat ediyorum arada çok katılaşırsa biraz su ekliyorum, sonra azıcık pul biber ilave ediyorum servise hazır, eşimle bana bir öğünde yetiyor

Kızlar bende biturlu gecmis bitiremedm ya aksamdan sonra yemekti cocugn mamasiydi dusuydu naziydi memesiydi derken sanki zaman akiyor neyseki uyudu sonunda hala gecmisteym bitireym menumu yzip alintilarla donucem sonrasinda dizimin 30dksi kalmisti onu izleyip uyumayi planliyorum. Bugun bide kirmizi biber attim buzluga kislik 2 kiloya yakin yavas yvas bitiyor artik kislik hazirliklarim :)

anladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icin

Annelik zor iş vesselam. Allah sabrını versin, kuzucuğun da inşallah ağrısı çok olmaz
Zor valla. Bi daha düşün sen bu işi kitaplar için teşekkür ederim canım

kolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim

Bende böyle yapıyorum canım mikrofiberli bezlerle siliyorum ocak aspiratör parcalarini makina koyuyorum

Günaydın abla çok şükür iyiyim dün su kesintisinin ket vurduğu temizliğimi bugün yapacağım inşallah
bu devirde suyu niye keserlerki yaptinmi islerini canimcim
Günaydın ☺ çok şükür bugün iş yok ama çok spor yapacağım. Dün güzel güzel zumba ve karın egzersizleri indirdim gelsin sıkı vücut gitsin löp löp yağlar
Sen nasılsın Ablam
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdik aksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum

Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin
Kardio değil ama paylaştığım hareketler
Baktın mı
yok cnm bakmadim daha
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim

Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
Kaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorum
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
Tokluk hissi veriyor, akşam öğününü hafif tutmuş oluyorum
Evdeki son 5 karpuz bitene kadar böyle, artık alma dedim adama
cuma bildirimini merakla bekliyorum
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ile zayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim
aynen bende öyle evde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum

Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok

Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene
Kendimi yem gibi hissettim simdi
Mefkurem hersey senin icinmis
severler sagolsunlar
Hayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba
Seviliyorsun

Mefkurem beni ne duruma düşürdün, artık daha motive olmadıysan elimi çekecem senden
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim
Yok kusmedim ya sen de seviliyorsun kaptanim
Mefkurem kiyemitini bil valla verelim şu kilolari
bu işler parayla degil sirayla zamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda

İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz

ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin
Cidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye
o senin ince düşüncen cnm

Cokda iyi degilimdir belki öyle günlük bakamam
Gercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
sen ne guzel dusunceli bir kayinvalidesin ins gelinin degerini bilyordur
şükür cnm bi problemimiz yok
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi
Zühal bende

Ayni kilodayiz
tatile gidip diyetemi basladin
@askrhpozitif merveee gelsene artık dönmedin mi evine daha ?
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis
Of canim ya simdi o kadar üzülüyorum ki ben de 60 kilo gittim liseye mezun oldum 90 dim. Yillar geçti daha 90 altini gormedim
Bunu kiralim poni buz istersek yapariz
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm
20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie

Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
senin adina cok sevindim cnm insallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari

Baştan çok spora yüklenmek istemiyorum canım . Gün aşırı spor kafi
Haketmiş valla
Diyet listen güzel görünüyor taki 2 top dondurma görene kadar canım. Dikkat et ev yapımı değilse yeme derim

Evet 5 incir fazla ama artık bozulacaktı ben de kıyamadım.
Bu haftaki ödülümdü dondurma canım. Kilo verdiğim hafta bir ödül hakkı tanıyacağım kendime

gelip gecer ins canim.
Artik o kadar cogaldiki nerden nasil geldigini anlayamiyoruz malesef. Hafif gecirmenize sevindim.canim
allah rahmet eylesin canim.
Ankarada cok yogun su gunlerde. Konya aldi basini gidiyor zaten. Ne olacak boyle bilmem
Yeni eve geldim arkadaslar cok yoruldum
Menümü yazayim halim olursa biraz egzersiz yapip yatacagim insallah
iyi dinlenmeler canim.
emzirme donemi bitince gece uykusu rahatliyor canim. Arada su icmeye kalkmasi disinda uyanmiyoruz viz artik.
kis geldi gelecek zaten canim. Kizliklar pahalanmaya da basladi zaten. Benim vi tursu isim var karantina bitince biraz tursu kurmam gerek
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
Benimki saka abla yapiyordur mutlaka. Sen seviyirsun gelini masallah.
Ben bizimkilerden surekli isteklere aliskin olunca ondan sey ettim

Tamam ozaman ben yapmaya calisicam ama her ikisinide kontrol edip liste yapmam biraz zorliycak o yuzden normal spor listesine agırlik vericem, benimde acayip hareketli durdugu yerde durmiyan bi canavarim var cunku Handandandan artık oldugu kadar kaptanım

Bilmiyorm cnm puan olark 100 bile cokmu sanki 15dk dersek daha mantikli olcak sanki veyatta 50 puan cnku 15dk normal seviyede bi spor 45 puan felan yapiyor

Hosgeldin cnm. Umarim istedigin kiloya biran once ulasirsin :)

Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım
Bende oyle dusunuyorm. 6 gun zorlar. Toplam puan hedefi gbi olucak zatn aslinda 3 gun 100puan demistk ama herkez bisi diyor ben toparliyamiyorm o yuzden bu konu icin ayriyetten yazicam

Pnrrr-12 Sporu az yapanlara ceza var da fazla yapanlara ödül yok mu

Amannn bide bu ciktii
Ötesini berisini kaçırmışım ben zorunlu spor uygulaması mı geldi şimdi, haftada üç gün 100 puanlık istediğimiz sporu yapacağız doğrumu anladım
Karisti ortalik cnm dur son karar kaptan versin

Benim zorunlu spor önerim 15 dk idi Pnrrr-12 45 değil ki canım
Bende 45 dk demedim puana dokunce cok oldu o yuzden

Aynen mantikli ama bnu kontrol eden olmazsa bi anlami kalmiycak bende hepsine yetisebilcegmi dusunmuyorm

20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie

Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
Super baslangic icin :) hosgeldin bu arada cnm ekim ablayi cok seviyoruz

anladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icin
Sirke iyidir mikrop kirar bence kullan buzdolabi icin

Aynen abla bencede cok fazla olursa yapan olmiycak muhtemelen

Karpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki

Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş

13 Eylül menüm

11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık

13.00
2 top dondurma

15.00
1 ceviz

17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt

su:2,5 lt
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?

Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?

Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook

Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için

Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?

Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?

Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm

İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)

Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)

Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki

13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)

16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği

18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates

20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş

Handandandan simdi alintidada yazdigm gbi kaptanim oncelikle spor listesni tutuyorm ztn hepsini tek tek kitaba sonra buraya giriyorm bu bana yetiyor benim oglanla o yuzden oteki fikirler cok guzel ama kontrolu ayriyetten dikkat istiyor listedekilere bakip tek tek kontrol vs bukadar işi başıma birden almak istemiyorm acıkcası ya bunu baskasi kontrol etsin yada öyle soyliyelim yapan yapar yapmiyan kendine yapmiyor zaten. Bilemiyorm? Zaten puanmi dkmi nekadar vs de biturlu anlaşamadık benim kafa yandı bugun bununla

Sanki sen de izne ayrılacağım diyordun
Hıh işte ağzın yeşil çay içsin, ben de öyle dediydim. Ama bir anda mezun ediliverirken buluverecektim kendimi az kalsın
Zor valla. Bi daha düşün sen bu işi kitaplar için teşekkür ederim canım
Allah dağına göre kar verirmiş ya, olsun da artık dikenine de katlaniriz
Rica ederim Canım
Yok kizzz bugün üzüntüden ben ne yediğimi bilemedim kafam dağılsın diye hem gezdim hem de eşime uyup takıldım onla işte. Bir de adam evlilik yıldönümü yemeği ismarliyom sana diyince kasamadim artık napim

Günü erken kapatmışsın iyi olmuş
Güzel olmuş canım spor da var. Afiyet olsun canım
P
Afiyet olsun canım. Sabah yumurtanın tamamını yeseydin ya
Afiyet olsun canım

Sabah fazla gibiymiş ama akşam sadece süt içmişsin tolere edilir
Afiyet olsun canım
Sabah simiti yarım yeseydin. Çorbayla ekmeğe de gerek yokmuş. Ve öğün araların çok kısa olmuş canım. Akşam da mısır var. Diyet menüsü olmamış malesef
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım
Akşam muz yerine yemek yesen daha iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım spor da var
13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)

16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği

18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates

20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Pastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin
Kuzum kruvasan yerine kahve yanına kuru yemiş yada kuru meyve yeseydin

Bence Sen normal spor listesini yap cnm
Cocukla bu kadar yapman bile fazlasiyle yeterli

Diger gunluk zorunlu spor listesini baskasi yapsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…