- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.761
Rica ederimTeşekkürler canım kaydettim
Sanki sen de izne ayrılacağım diyordunYok yok benim hafızam iyidirBı ara beni mezun edip diplomamı elime veriyordun ya Kaptanım, ne çabuk unuttun
Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdırkolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim
kaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi
bayilldimmmm super
güzel menü sporda olsa tadından yenmez
kuymak diyet nasıl canım menü guzel
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin
anladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icinSanki sen de izne ayrılacağım diyordun
Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdır
Eki Görüntüle 2689969 Eki Görüntüle 2689970 Eki Görüntüle 2689971 Eki Görüntüle 2689973
Eki Görüntüle 2689976
Eki Görüntüle 2689977 Eki Görüntüle 2689978
Canım birkaçının resmini ekledim diğerlerini liste halinde paylaştım. Yazım biraz kötü olmuş kusura bakma. Geçen yıl çocuk kitapları konusunda kendini çok geliştirmiş bir Hocanın seminerinde not almıştım bu kitapların isimlerini. Her kitap bir öğreti içeriyor ve her yaş seviyesinden çocukların ilgisini çekiyor. Resimlerle kitap okuma ayrı hikayeyi cocuklara okuyarak gitme ayrı çok fayda göreceğiniz tarz kitaplar. Bunları kesinlikle tavsiye ediyorum sana
Zor valla. Bi daha düşün sen bu işiAnnelik zor iş vesselam. Allah sabrını versin, kuzucuğun da inşallah ağrısı çok olmaz
kolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim
Bende böyle yapıyorum canım mikrofiberli bezlerle siliyorum ocak aspiratör parcalarini makina koyuyorumSanki sen de izne ayrılacağım diyordun
Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdır
bu devirde suyu niye keserlerkiGünaydın abla çok şükür iyiyim dün su kesintisinin ket vurduğu temizliğimi bugün yapacağım inşallah
sagolasin tatlimGünaydın ☺ çok şükür bugün iş yok ama çok spor yapacağım. Dün güzel güzel zumba ve karın egzersizleri indirdim gelsin sıkı vücut gitsin löp löp yağlar
Sen nasılsın Ablam
yok cnm bakmadim dahaKardio değil ama paylaştığım hareketler
Baktın mı
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindimÇok şükür abla sen nasılsın? Miniğim diş çıkarıyor hiç keyfi yok. Gece 5 kere ben 5 kere eşim kalkmştr en az, dayak yemiş gibi kalktık.
Bu arada bende sana katıldım bugün sıkı diyete başladım ✌
normal doğumda sorun olmaz heralde cnmKaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorum
cuma bildirimini merakla bekliyorumTokluk hissi veriyor, akşam öğününü hafif tutmuş oluyorum
Evdeki son 5 karpuz bitene kadar böyle, artık alma dedim adama
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnmKizlaaaar bugün öncesi sonrası için bı fotoğraf çektim keisn kararlıyım artk hamile kalmadan önce ne kdar hafif hissediyordm üstelik istediğim kiloya hala ulasamamisken şimdi kat kat gibiyim 5 ay da yani 10 ocağa kadar hedefim 75 kgyu görmek haftada 1 kg olursa insAllah ki olacak olmalı günü güzel bı kahvaltıyla açtım ev işlerini halledip biraz spor yapicam fırsatım olursa 1 mil Leslie ile baslayacam git gide artıcak
aynen bende öylebende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ilezayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim
hosgeldin zeynepcim bende Zühal9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:. 41
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 100
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 13 ve 7 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum ve tabii ki. Görüntü anlamında da beni mutsuz ediyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: doğumlarımdan önce 62 kg dım hep. Ama hamileliklerle birlikte aldığım kilolar kaldı.
Bir kaç kere diyetisyen eşliğinde verdim.
Ama dikkat etmediğim zaman yine aldım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Ben aslında çok hırslıyomdır. Aklıma koyduğunu yaparım.
Ama kilo konusunda iradeli olamıyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sık sık paylaşımda bulunmak.
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icinPuan olark takip etmesi daha kolay olur bence listeden hemen bakariz o yuzden puan diyelim, 150 yeterlı bence hatta 100 bile olabillr cok tutarsak yapmak istemeyenler boslayanlar olucaktir. Ama haftada 6 gun bilemiyorm. Siz ne diyorsunuz takımdaki kızlar? Bana şahsen cok geldi.
denizbenimadim bu arada cvp vermemissin cnm bu listeye sen bakicakmisin yapanlar yapmiyanlar diye. Bir de ceza dusunmeliyiz yapmiyanlara yoksa kimse yapmaz
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak deseneAzimli ol, heveslen diye Cuma yarışmasına katılmak isteyenlerden senin kilolara yakın olanları ağıma düşürdüm
3 rakibin var şu anda
@Zynp80
88prenses22
@Namaria
Ben bana düşeni yaptım sıra sende
severler sagolsunlar
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederimHayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba
Seviliyorsun
Mefkurem beni ne duruma düşürdün, artık daha motive olmadıysan elimi çekecem senden
bu işler parayla degil sirayla
ayyy Allah korumuş cnm yaaKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
o senin ince düşüncen cnmCidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydimGercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.
şükür cnm bi problemimiz yoksen ne guzel dusunceli bir kayinvalidesin ins gelinin degerini bilyordur
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşiADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
tatile gidip diyetemi basladinHoşbuldum canım ben onları zaten keseli çok oldu. Sorunum sanırım normal olarak uyku düzensizliği çok acıkınca yoğurt yiyorum sma bazen yetmiyor. Bu hafta tatildeyim inşallah dikkat edilen tartımı Nil’e getirdim
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis@askrhpozitif merveee gelsene artık dönmedin mi evine daha ?
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnmOf canim ya simdi o kadar üzülüyorum ki ben de 60 kilo gittim liseye mezun oldum 90 dim. Yillar geçti daha 90 altini gormedim
Bunu kiralim poni buz istersek yapariz
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie
Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
senin adina cok sevindim cnmGaliba ben sabırsız birazda tembelim kaptanımhafif diyet olsun ama çok çabuk verilsin istiyorum gerçi bu halim iyi bence biraz daha sıkıp daha hızlı verebilirim ama geri gelir sonra. Dün kaçamak yaptım yazmıştım ya fark ettim ki burada yazdığım menüler şeklinde yemeye alışmışım iki ayda, aslında yıllardır yapamadığım şey bu. 10_15 kilo verip sonra eski yeme düzenime dönüyordum. Takımın bana böyle bir faydası olmuş, yeme düzenim değişiyor. Mesela çayı şekersiz içemem takıma başladığımda yarıya düşürmüştüm şekeri ona bile alışmışım ki yıllarca beceremedim. Bir de şu günde bir saat yürüyüşü oturtabilirsem mis gibi olacak , hepinize teşekkür borçluyum, vazgeçmeme izin vermediniz
Bu arada bir dipnot düşeyim; dün akşam yemeğe giderken 2 yıldır giyemediğim bir gömleğimi giydim, düğmeleri kapanmıyordueşim bile şaka maka zayıflıyorsun bana çaktırmadan dedi
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilariYani hemde hiç aklımıza gelmeyecek kişiler vefat etti hatta sonuncusu taburcu olacak doktor video filan çekiyor birden kalp krizi geçirmiş hani böyle küçümsenecek birşey değil tabi ki ömrümüzün vademizin yettiği kadar ama bile bile ladeste başkalarının celladı olmak bence
Baştan çok spora yüklenmek istemiyorum canım . Gün aşırı spor kafikaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi
bayilldimmmm super
güzel menü sporda olsa tadından yenmez
kuymak diyet nasıl canım menü guzel
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin
Haketmiş vallaAyy bayadir eşimle karşılıklı çay icememistik malum kızın gazı nazi bugün çok şükür bir keyf yaptik o çamaşır aşarken bende mutfağı toplayim artık . Dünkü kum fırtınasından cam balkonun camları rezil olmuştu sağolsun onlarıda siliverdibide kahve yapayım adamcagiza kıyak :)
Bu haftaki ödülümdü dondurma canım. Kilo verdiğim hafta bir ödül hakkı tanıyacağım kendimeDiyet listen güzel görünüyor taki 2 top dondurma görene kadar canım. Dikkat et ev yapımı değilse yeme derim
Evet 5 incir fazla ama artık bozulacaktı ben de kıyamadım.
gelip gecer ins canim.Maalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
allah rahmet eylesin canim.Yok kaptanim 21 gunmus önceden şimdi 14 gün sonra zaten negatife düşüyor diye test yapmıyorlar iş yeri vs istiyorsa özelde ücretli yapiliyor . Hali hazırda köyde yakalandı kaynimlar tüm köy korona oldu 3 kişi vefat etti malesef yayla gelen turistlerle birlikte yayladan inenler köylere dağıttı .
iyi dinlenmeler canim.Yeni eve geldim arkadaslar cok yoruldum
Menümü yazayim halim olursa biraz egzersiz yapip yatacagim insallah
emzirme donemi bitince gece uykusu rahatliyor canim. Arada su icmeye kalkmasi disinda uyanmiyoruz viz artik.O kadar yorgunum kiKızımın diş krizi yine patladı birkaç gündür. Uyuyuncaya kadar çizmediği ısırmadığı yerim kalmıyor. Uyuduğunda işleri yapmaya çalışıyorum. Doğal olarak geç uyuyorum hop sabah 7 de uyanıyor. Şöyle deliksiz uzun uzun uyumaya tembellik yapmaya O kadar ihtiyacım var ki
kis geldi gelecek zaten canim. Kizliklar pahalanmaya da basladi zaten. Benim vi tursu isim var karantina bitince biraz tursu kurmam gerekKızlar bende biturlu gecmis bitiremedm ya aksamdan sonra yemekti cocugn mamasiydi dusuydu naziydi memesiydi derken sanki zaman akiyor neyseki uyudu sonunda hala gecmisteym bitireym menumu yzip alintilarla donucem sonrasinda dizimin 30dksi kalmisti onu izleyip uyumayi planliyorum. Bugun bide kirmizi biber attim buzluga kislik 2 kiloya yakin yavas yvas bitiyor artik kislik hazirliklarim :)
Benimki saka abla yapiyordur mutlaka. Sen seviyirsun gelini masallah.gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
Yaptım şükür abla yarın dip köşe temizlik startını veriyorum havalar soğumadanbu devirde suyu niye keserlerkiyaptinmi islerini canimcim
Tamam ozaman ben yapmaya calisicam ama her ikisinide kontrol edip liste yapmam biraz zorliycak o yuzden normal spor listesine agırlik vericem, benimde acayip hareketli durdugu yerde durmiyan bi canavarim var cunkuCanım liste takibini sürekli yapamayabilirim. Ben sürekli giremeyebiliryorum. Üstlerde de yazdım. Genelde kızımı emzirirken girip geçmişi okuyup cevaplayıp çıkıyorum. Belli bir düzenim yok sayfa konusunda yani. Kendime tam güvenmediğim konularda sorumluluk almayı çok tercih etmiyorum.
Bilmiyorm cnm puan olark 100 bile cokmu sanki 15dk dersek daha mantikli olcak sanki veyatta 50 puan cnku 15dk normal seviyede bi spor 45 puan felan yapiyortamam canim ne diyorsan o 3 gun 100 puanlik spor mu simdi karar
Etiket yaparken bunu ayriyeten yazarsak seni etiketleyinve kimin yaptigi belli olur zaten
kac gunlerdir mutgak elden gidiyordu canim. Firin ,ocak ,aspirator ugrastim bulasiklari hallettim. Kemik sularini.porsiyonluk ayarlayip kaldirdim. Biber vardi dograyip dolaba kaldirdim.
Evleri supurup silecegim ins.
Aksam yatmadanda spor ins
sende iyiki varsin. Mesajlarini okurken yuzumde gulucuklere sebeb olan kedicik
Gercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.
Hosgeldin cnm. Umarim istedigin kiloya biran once ulasirsin :)ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Bende oyle dusunuyorm. 6 gun zorlar. Toplam puan hedefi gbi olucak zatn aslinda 3 gun 100puan demistk ama herkez bisi diyor ben toparliyamiyorm o yuzden bu konu icin ayriyetten yazicamHaftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım
Karisti ortalik cnm dur son karar kaptan versinÖtesini berisini kaçırmışım benzorunlu spor uygulaması mı geldi şimdi, haftada üç gün 100 puanlık istediğimiz sporu yapacağız doğrumu anladım
Bende 45 dk demedim puana dokunce cok oldu o yuzden
Aynen mantikli ama bnu kontrol eden olmazsa bi anlami kalmiycak bende hepsine yetisebilcegmi dusunmuyormŞimdi şöyle kaptanım
Eğer zorunlu 15 dk ile başlarsak herkes şunu dicek 15 dk ne ki yaparım. Ve geneli yapacak böyle böyle spor alışkanlığı oluşacak yapamadan durmayacak düzenli yapanlar ve istemsizce kendiliğinden artacak zamanla. Ancak 40 dk ile başlarsak kimi hiç başlamaz kiminin yolun yarısında nefesi kesilir. Amacımız alışkanlık kazanıp süreklilik sağlamak
Super baslangic icin :) hosgeldin bu arada cnm ekim ablayi cok seviyoruz20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie
Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
Sirke iyidir mikrop kirar bence kullan buzdolabi icinanladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icin
Aynen abla bencede cok fazla olursa yapan olmiycak muhtemelenbu devirde suyu niye keserlerkiyaptinmi islerini canimcim
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdikaksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum
Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin
yok cnm bakmadim daha
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim
Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
cuma bildirimini merakla bekliyorum
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm
aynen bende öyleevde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum
Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok
Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene
severler sagolsunlar
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim
bu işler parayla degil siraylazamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda
İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz
ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin
o senin ince düşüncen cnm
Cokda iyi degilimdir belkiöyle günlük bakamam
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
şükür cnm bi problemimiz yok
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi
Zühal bende
Ayni kilodayiz
tatile gidip diyetemi basladin
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
senin adina cok sevindim cnminsallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari
Bende canım ince temizlige yarın başlıyorum cumaya kadar evi pırıl pırıl yapacağımYaptım şükür abla yarın dip köşe temizlik startını veriyorum havalar soğumadan
Karpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki13 Eylül Pazar
08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz
14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye)
Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar
Spor=== yok
Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş13 Eylül 2020
Sabah 9.30
- 1 kupa sütlü sekersiz neskafe
Kahvaltı 12.30
-sucuklu yumurta( 1 yumurta 3 dilim sucuk)
-3 çeri domates
-1 salatalik
-2 kıl biber
- yarim dilim kizartilmis tam bugday ekmeği
14.30
-şekersiz türk kahvesi
-8 gr sutlu çikolata
Akşam Yemeği 17.00
- 1 tabak menemen( 1 yumurtadan)
ekmek yok
su 2lt
spor》60 dk orta tempoda yuruyuş 120puan
30sn×6 plank 36puan
15×2 mekik 6 puan
10dk serbest dans 10puan TOPLAM 172 puanPnrrr-12
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?13 Eylül menüm
11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık
13.00
2 top dondurma
15.00
1 ceviz
17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt
su:2,5 lt
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?13 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
Ara 11:00
1 fincan yeşil çay
Öğlen 13:30
4 kaşık diyet kuymak
Çay
Akşam 18:00
7 yk zeytinyağlı taze fasulye
1/2 kase yoğurt
Su 1,5 lt yatana kadar içerim daha
Spor yok
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook13 Eylül
9:00
1 avuçiçi kadar patates kızartması
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 çatal kavun
14:00
5 tane incir
18:30
1 porsiyon yeşil fasulye sussuz
3 çatal haşlanmış makarna tuzsuz
3.5 lt su
Spor yok
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki13 Eylül Pazar
Kahvaltı (9:00)
Eki Görüntüle 2689965 ekmeğin bir dilimini yedim yumurtanın 2/3 unu
Ara(11:30)
6 fındık
1 incir
2 gunkurusu
kafeinsiz filtre kahve
Öğle(14:30)
Eki Görüntüle 2689967
Akşam (18:50)
1 kase yayla çorbası
3 YK bulgur pilavı
4yk hindi sote
Salata
Ara(20:00)
Çay yinanda azcik antepfıstığı
Su:3 lt gecede 1 lt içiyorum emzirmeye kalktikca
Spor: mekik çektim sadece 25 tanecik :)
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuşKahvaltı 11.00
1 kase Menemen
7 zeytin
1 dilim peynir
Maydonoz salatasi
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
15.00 sabahtan kalan 1 kase menemen (Çöpe gideceğine ben yiyim dedim)
17.00 neskafe 1 kuru incir
Akşam 19.00
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase bamya yemeği
5 ızgara köfte (Demir döküm tavamlan)
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kare bitter çikolata ile ağzımı tatlandirip günü sonlandirdim
3 lt su 2 bardak bitki çayı yarım saatte eliptik yapacam
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?13 Eylül
9.00
2 kasik patatesli yumurta
1 dilim peynir
1 kasik nohut ezmesi
Domates salatalık
Elim kadar pide
13.00
2 kepce mercimek çorbası
6 yk taze fasulye
6 yk karalahana salatasi
17.00
1 kara erik
20.30
Yarim bardak sut( evde bisey yoktu :/)
Su 1.5 lt daha içerim
Spor yapabilirsem 20 dk egzersiz (20 puanPnrrr-12 )
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm13eylül menusu
10:00
Sucuklu yumurta, bi dilim peynir,3 zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber el kadar lavaş (tm buğday ekmeğim bitmisti)
13:30 yeşil çay 2 Kuru kayısı
17:00 5 ızgara köfte bol salata 6kil biber
19:00 yarim şeftali
Şu 3lt
Spor
76dk hızlı tempolu yürüyüş 228pn
Pnrrr-12
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)13 Eylül Menüm
06.00: 1 simit
11.00: 1 kase çorba
2 dilim ekmek
13.00: 2 şiş çağ kebabı
Yarım lavaş
Salata
1 bardak şalgam
19.00: 1 tane haşlanmış mısır
2 lt su
2 saat normal tempo yürüyüş 120 puanPnrrr-12
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)Jellööö takım
13 Eylül menüsü
Saat 9.3
Bi avuç Antep fıstığı
Saat 11
2 elma
1 avuç beyaz leblebi
2 bardak süt
Saat 17.30
1 tavuk but+ 1 köfte + 1 kuzu pirzola ızgara
Bol ekşili turşulu salata
10 parmak patates kızartması
5 bin adım
20 dk park aletlerinde tepinmece
2+ lt su
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki13eylül menum
Sabah 10.30
1k pkeynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalik 1h yumurta 1b1kbahve
Ara
Cocuklara spagetti yaptiydim tencerenin dibinde kalani yedim 3 catal kadar makarnadan cok domates biber vardi
1 mandalina
Aksam 17.30
1 muz
2lt su
30dk yürüyüş @Dream00
13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)
16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği
18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates
20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Hıh işte ağzın yeşil çay içsin, ben de öyle dediydim. Ama bir anda mezun ediliverirken buluverecektim kendimi az kalsınSanki sen de izne ayrılacağım diyordun
Allah dağına göre kar verirmiş ya, olsun da artık dikenine de katlanirizZor valla. Bi daha düşün sen bu işikitaplar için teşekkür ederim canım
Yok kizzz bugün üzüntüden ben ne yediğimi bilemedimKarpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki
Günü erken kapatmışsın iyi olmuş13 Eylül Pazar
08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz
14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye)
Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar
Spor=== yok
Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
Güzel olmuş canım spor da var.13 Eylül 2020
Sabah 9.30
- 1 kupa sütlü sekersiz neskafe
Kahvaltı 12.30
-sucuklu yumurta( 1 yumurta 3 dilim sucuk)
-3 çeri domates
-1 salatalik
-2 kıl biber
- yarim dilim kizartilmis tam bugday ekmeği
14.30
-şekersiz türk kahvesi
-8 gr sutlu çikolata
Akşam Yemeği 17.00
- 1 tabak menemen( 1 yumurtadan)
ekmek yok
su 2lt
spor》60 dk orta tempoda yuruyuş 120puan
30sn×6 plank 36puan
15×2 mekik 6 puan
10dk serbest dans 10puan TOPLAM 172 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım13 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
Ara 11:00
1 fincan yeşil çay
Öğlen 13:30
4 kaşık diyet kuymak
Çay
Akşam 18:00
7 yk zeytinyağlı taze fasulye
1/2 kase yoğurt
Su 1,5 lt yatana kadar içerim daha
Spor yok
P13 Eylül
9:00
1 avuçiçi kadar patates kızartması
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 çatal kavun
14:00
5 tane incir
18:30
1 porsiyon yeşil fasulye sussuz
3 çatal haşlanmış makarna tuzsuz
3.5 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım. Sabah yumurtanın tamamını yeseydin ya13 Eylül Pazar
Kahvaltı (9:00)
Eki Görüntüle 2689965 ekmeğin bir dilimini yedim yumurtanın 2/3 unu
Ara(11:30)
6 fındık
1 incir
2 gunkurusu
kafeinsiz filtre kahve
Öğle(14:30)
Eki Görüntüle 2689967
Akşam (18:50)
1 kase yayla çorbası
3 YK bulgur pilavı
4yk hindi sote
Salata
Ara(20:00)
Çay yinanda azcik antepfıstığı
Su:3 lt gecede 1 lt içiyorum emzirmeye kalktikca
Spor: mekik çektim sadece 25 tanecik :)
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.00
1 kase Menemen
7 zeytin
1 dilim peynir
Maydonoz salatasi
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
15.00 sabahtan kalan 1 kase menemen (Çöpe gideceğine ben yiyim dedim)
17.00 neskafe 1 kuru incir
Akşam 19.00
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase bamya yemeği
5 ızgara köfte (Demir döküm tavamlan)
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kare bitter çikolata ile ağzımı tatlandirip günü sonlandirdim
3 lt su 2 bardak bitki çayı yarım saatte eliptik yapacam
Sabah fazla gibiymiş ama akşam sadece süt içmişsin tolere edilir13 Eylül
9.00
2 kasik patatesli yumurta
1 dilim peynir
1 kasik nohut ezmesi
Domates salatalık
Elim kadar pide
13.00
2 kepce mercimek çorbası
6 yk taze fasulye
6 yk karalahana salatasi
17.00
1 kara erik
20.30
Yarim bardak sut( evde bisey yoktu :/)
Su 1.5 lt daha içerim
Spor yapabilirsem 20 dk egzersiz (20 puanPnrrr-12 )
Afiyet olsun canım13eylül menusu
10:00
Sucuklu yumurta, bi dilim peynir,3 zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber el kadar lavaş (tm buğday ekmeğim bitmisti)
13:30 yeşil çay 2 Kuru kayısı
17:00 5 ızgara köfte bol salata 6kil biber
19:00 yarim şeftali
Şu 3lt
Spor
76dk hızlı tempolu yürüyüş 228pn
Pnrrr-12
Sabah simiti yarım yeseydin. Çorbayla ekmeğe de gerek yokmuş. Ve öğün araların çok kısa olmuş canım. Akşam da mısır var. Diyet menüsü olmamış malesef13 Eylül Menüm
06.00: 1 simit
11.00: 1 kase çorba
2 dilim ekmek
13.00: 2 şiş çağ kebabı
Yarım lavaş
Salata
1 bardak şalgam
19.00: 1 tane haşlanmış mısır
2 lt su
2 saat normal tempo yürüyüş 120 puanPnrrr-12
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canımJellööö takım
13 Eylül menüsü
Saat 9.3
Bi avuç Antep fıstığı
Saat 11
2 elma
1 avuç beyaz leblebi
2 bardak süt
Saat 17.30
1 tavuk but+ 1 köfte + 1 kuzu pirzola ızgara
Bol ekşili turşulu salata
10 parmak patates kızartması
5 bin adım
20 dk park aletlerinde tepinmece
2+ lt su
Akşam muz yerine yemek yesen daha iyi olurmuş canım13eylül menum
Sabah 10.30
1k pkeynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalik 1h yumurta 1b1kbahve
Ara
Cocuklara spagetti yaptiydim tencerenin dibinde kalani yedim 3 catal kadar makarnadan cok domates biber vardi
1 mandalina
Aksam 17.30
1 muz
2lt su
30dk yürüyüş @Dream00
Afiyet olsun canım spor da var13 eylül menüm
10.00
Domates( kendi yetiştirdiğim
1 d çeçil peyniri
1 d kaşar
6 tane minik üzüm
14.00
Köz patlıcan salatası
2 tane kepekli galeta (25 kalori)
1 d süzme peynir
18.30
1 parça ızgara tavuk
1 d ekmek
4 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş.3=120pPnrrr-12
Pastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)
16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği
18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates
20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Kuzum kruvasan yerine kahve yanına kuru yemiş yada kuru meyve yeseydinMENUM:
12:00 2 dilim ekmek, 1 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin,1 yumurta haslama
14:30 kahve yanına kruvasan paketli olanlardan
18:15 1kepce mercimek corbası, 4 kanat, 3 dilim patates, yarım sogan, yarım kabak, 2 yk yogurt ve Salata
2.lt Su
Spor yok
Bence Sen normal spor listesini yap cnmHandandandan simdi alintidada yazdigm gbi kaptanim oncelikle spor listesni tutuyorm ztn hepsini tek tek kitaba sonra buraya giriyorm bu bana yetiyor benim oglanla o yuzden oteki fikirler cok guzel ama kontrolu ayriyetten dikkat istiyor listedekilere bakip tek tek kontrol vs bukadar işi başıma birden almak istemiyorm acıkcası ya bunu baskasi kontrol etsin yada öyle soyliyelim yapan yapar yapmiyan kendine yapmiyor zaten. Bilemiyorm? Zaten puanmi dkmi nekadar vs de biturlu anlaşamadık benim kafa yandı bugun bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?