Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel menu canim gayet dengeli
13 Eylül pazar

11:00
2 yumurta ile melemen
3 çatal peynir
Bir dilim kaşar

14:00
iki avuç fıstık

20:00
iki kepçe taze fasulye
Bir dilim ekmek
Salata
Guzel canim afiyet olsun
14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
Afiyet olsun canim günü erken kapatmissin
14 Eylül menüm

11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği

15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata

19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir

Su:2.5 olur
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim suyu arttirman iyi olmus tursu odem yapmaz o zaman
Sporun guzel canim makarnalari yakmissindir.
Spor puanina kalp kalp kalp
Dengeli menü canim afiyet olsun
Detoks mu yapiyorsun canim kabak yogunluklu olmus odeme iyi gelir.
Canim witlof nedir? Smothie ya da dondurmadan biri olsaymis daha iyi olurmus canim
MENUM:

12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini

18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata

2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Gayet güzel canim
Afiyet olsun canim erken kapatmissin günü

ayy minik erkek fasulyeyi sevdimiii şifa olsun kuzuma bol bol kışlık fasulye yap annesi sağlıkla yesin kuzum
camın kenarlarda ki aralığı köpük v.s. ile doldururlarsa ok iş çıkmaz çerçeveden söküp değiştirme işi gibi yaparlarsa o zor işte ev batar şimdiden allah kolaylık versin pınarım

sizin evin elektirik tesisatını topraklamamışlar gülüm bence ondan bozuluyor alet makine elektirikçi de çağırıp kontrol ettirin, çamaşır makinesine de üzüldüm inşallah basittir hemen yaparlar çok orasını burasını elleşmezler:))

Kotu olmus insallah hemen cozulur cnm.

17:30 da hunharca 5kasik makarna yedim yemegin yaninda
Kendimede ceza verdim 20dk leslie yapacağım yarım saat sonra
Leslie dengeler cnm bazen tutamiyoruz pis bogazimizi :)

Kısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımya benimde ocağıma ve fırına bişey oldu Bugun elektrik aletleri bozulma ayımı
Aman insallah halolmusdur cnm
Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Eksi eksidir abla cumaya guzel olur insallah

Ohh miss okurken ben rahatladim kimbillir sonrasi ne rahatlamissindir bende biraz temizlik yaptm bugun icim huzur doldu sanki

Sagol canim
1353 cıktı benimde ama tabi emzirme gbi bi avantajımda var yinede herzaman az az vermisimdir kiloları nedense

Sagl cnm

Aynen suyu artirmam lazim bazen resmen gun icindeki kosturmacadan su icmeye firsat bulamiyorum :)

Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
hafta sonu kür falan mı yaptın mefkuşum daha fazla eksi bekliyordun

kilo bildirimini görüp yazıyı aceleden hiç fark etmemişim mefkuşumun alıntı da fark ettim , hani şu geçenler de korona oldu diyip komşular sırayla yemek verdiğiniz kişi mi vefat eden allah rahmet eylesin başınız sağ olsun gülüm

Evet abla masallah ne patates kabak brokkoli karnibahar hicbirini oyle severek yememisti :) bugun biraz attim ama 2 kg dha aticam anca yeter :)
Nasıl yapcaklar hic bilmiyorm ama muhtemelen köpük işlemidir cok ugrascaklarnı sanmiyorm mutahit artk 5 senesi dolmus son işlemi yapck başından savıcaktir insallah enazindan guzel is yaparlar ya bakalm merwktaym

ekim2009 ekimim bitanem özledim seni
Baya iş yapmışın, cumaya kadar dinlen biraz :))
ben de seniiiiiiii bir tanemmmm
isyaan ettim mefkuşum benim koca bu gün sirke aldıracaktı oğlana alma sakın yapmıyorum daha yoruldum didimmm

yarin sabah gidecem canim.ordan da yuruyuse devam ederim.buz kompleksi yaptim biraz kasintisini aldi suan icin.muhtemelen b12 vitamin antibiyotik ve kasinti icin krem vericektir.antibiyotiklik degilimdir insallah gece yemek yemek istemiyorum
şimdi kaşınıyorsa az mısır nişastasını aynı miktar suyla karıştır onu sür uçuk su çiçeği gibi kaşıntılı deri hastalıklarına iyi geliyor gülüm

hafta sonu kür falan mı yaptın mefkuşum daha fazla eksi bekliyordun
yok cnm normal beslendim de, kacamak yapmadim gecen hafta 2 gun icinde 1.7 gidince, devamini bekliyordum
ben de seniiiiiiii bir tanemmmm
isyaan ettim mefkuşum benim koca bu gün sirke aldıracaktı oğlana alma sakın yapmıyorum daha yoruldum didimmm
Amann iyi yapmişin canom
Haftasonuna biraz enerji topla :)

Tontis nasil, varmi bi degisiklik

aa bende baktım şimdi benim için de 1195.80 kalori çıktı kilo vermek için

cidden mefkuşum bu menüyle daha güzel eksi gelirdi demek ki az direnip öyle verecek yılmak yoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…