- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.161
Doğrudur ama sabah bebeği bırakmam zor, birde eskisi kadar yürüme isteği yok içimdeSabah ödemi olanlara genelde sabah sporu iyi geliyor cnm
Guzel menu canim gayet dengeli13.09.2020
12:00
7 parca falan sucuk+yumurta
2 dılım cavdar ekmegı
bıraz labne
19:20
çupra mı ne bı balık avuc ıcı kadar
bırsuru salata
su 2lt
spor challenge devam ederım bugun kendımı bıraz ıyı hıssedıyor gıbıyım
Guzel canim afiyet olsun13 Eylül pazar
11:00
2 yumurta ile melemen
3 çatal peynir
Bir dilim kaşar
14:00
iki avuç fıstık
20:00
iki kepçe taze fasulye
Bir dilim ekmek
Salata
Afiyet olsun canim günü erken kapatmissin14 Eylül Pazartesi
11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek
17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata
Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar
Spor=== yok
Afiyet olsun canim14 Eylül menüm
11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği
15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata
19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir
Su:2.5 olur
Afiyet olsun canim suyu arttirman iyi olmus tursu odem yapmaz o zaman14 Eylül Pazartesi menüsü
Saat 10.3
Tavada pastırmalı 1 yumurta
Bi kaşık çökelek
3-4 tane zeytin
Domates- Salatalık (yarımşar)
Maydanoz
Saat 15
2 avuç beyaz leblebi
Saat 18
2 cm çapında 4 top köfte
5 kaşık susuz nohut
Bir kase bol ekşili turşulu salata
3+ lt su ( geceye kadar)
Sporun guzel canim makarnalari yakmissindir.14eylül menusu
Sabah 09:30
Kıymalı yumurta bi dilim peynir 3zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber 1dilim tm buğday ekmeği
12:00 bi avuç üzüm
15:00 sade kahve 5 Cig badem
17:30 2kepce yeşil mercimek yemeği,bi kase salata 5 Kaşık makarna 4kasik yogurt
Su 3lt
Spor 20dk leslie 60pn
50 mekik 10pn
Toplam 70pnPnrrr-12
Spor puanina kalp kalp kalp14 Eylül 2020
Kahvaltı 11.30
-semizotlu meyve salatasi( 1 avuç semizotu,1 nektarin, 2 mürdüm eriği, yarım kase yoğurt)
Öğle Yemeği 14.00
- 1 buyuk kase ezogelin çorba
- 1 dilim tambugday ekmegi
16.00
-bitter cikolata 5 parça (133 kalori)
-şekersiz kahve
Akşam Yemeği 18.30
-1 kase ezogelin çorba
- tavada orta boy mezgit ( 6 tane)
-roka salatası ( 2 ceviz 1 domatesten)
2,5 lt su
spor 》 120 dk hızlı tempoda yürüyüş 360 puan
15 dk leslie 45 puan
10 dk serbest dans 10 puan
15sn plank 3 puan TOPLAM 418 puanPnrrr-12
Dengeli menü canim afiyet olsun14 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 salatalık
Öğlen 15:00
1 galete
Beyaz peynir
Çay
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 yk kaşığı etli patlıcan
1 yk pilav
Bol salata
Su 3 lt
Detoks mu yapiyorsun canim kabak yogunluklu olmus odeme iyi gelir.14 Eylül
8:30
2 kara erik
11:30
2 kabaktan az zeytinyağı 2 yumurta ile memenm yaptım
1 tatlı kaşığı çökelek
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
13:45
Sade Türk kahvesi
17:30
2 kabakla yağsız ve tuzsuz 4 YK yoğurt ile karıştırıp yedim
Yarım porsiyon yeşil fasulye sussuz ( dünden kalan)
3.5 lt su
100 ip atlama
40 dakika zumba
120 puanPnrrr-12
Canim witlof nedir? Smothie ya da dondurmadan biri olsaymis daha iyi olurmus canim14 eylul menum
Sabah 10.30
1k fistik ezmesi 1kk peynir 2 zeytin 1 salatalik 1h yumurta 1 lokma ekmek
Ara
1 ceviz 2 kayisi 1top dondurma
Aksam 17.30
1tb patlican tava 1 kase dereotlu cacik 1b portakal kiwi smotie 2 yaprak witlof 1 lokma ekmek
2lt su
30dk orta tempo yürüyüş @Dream00
Gayet güzel canimMENUM:
12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz
14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini
18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata
2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Afiyet olsun canim erken kapatmissin günü14 eylül menüm-870 kalori
10.30
2 çilek
5 tane üzüm
5 tane yer fıstığı
1 parça çeçil peyniri
Marul
Domates
Salatalık
14.00
Süt(+1küp şekerle(19 kalori)
Yumurta boyutunda haşlanmış patates
17.00
3 Sivas köfte (kıyma+tuzdan)
Köz patlıcan
Domates
Salatalık
1 d ekmek
10 üzüm
Su 1.5 lt
Spor yok
Mezun olana kadar sasirtma sen en iyisiŞaşırtırım birgün menüde pide baklava pasta görürseniz iyi şaşırtmışımdır.Az kaldı hedefime azıcık ha gayret diyorum kendime.
En azindan cumalari yapmaya calis cnmDoğrudur ama sabah bebeği bırakmam zor, birde eskisi kadar yürüme isteği yok içimde
ayy minik erkek fasulyeyi sevdimiii şifa olsun kuzuma bol bol kışlık fasulye yap annesi sağlıkla yesin kuzumKızlar bugun kendmi temizlige verdm carsaflari degistirdm 2 posta camasir yika as topla yaptm arkasina oglumla yattigmiz odadaki minderleri kaldirdim robota supurtup sildirdim. Sonra cocukla disari cikarken tum evi supurdu robot ben alisveris yaptm parka ugradm geldm yemek vs anca oturdm mutfak toplamam lazm. Oglan sevdi diye taze fasulyr aldiydm fazla yaptm biraz buzluga atcam 1 posta daha alip atayim kişın yesin yavrum. Yarind cam icin ustalar gelcek bizim cam kenarlari hafif aralikti kisin soguk aliyodu resmen mutahit yaptiriyor baklm gene ev dandini olcak malesefortalikta gorunmezsem yarin merak etmeyn beni ama gunaydina gelrm cnm
Perşembe ödem çayı içersem sorun olmaz benceEn azindan cumalari yapmaya calis cnm
sizin evin elektirik tesisatını topraklamamışlar gülüm bence ondan bozuluyor alet makine elektirikçi de çağırıp kontrol ettirin, çamaşır makinesine de üzüldüm inşallah basittir hemen yaparlar çok orasını burasını elleşmezler:))Selamlar hanımlar iyi akşamlar.
Dün akşam baktık modem çalışmıyor o priz bu priz yok allah çalışmıyor neyse ararız servisi vs dedik bugün de çamaşır makinemin çalışmadığını farkettim ve kahroldum. Ayy çok mutsuzum keşke bulaşık makinem çalışmasaydı çok memnun olurdum hemen gider yenisini alırdım yemek memek de yapmazdım çok keyifli olurdu. Ama çamaşır makinem ahh çamaşır makinem aramızda çok özel tatlı bi bağ vardı elin herifleri gelecek mıncıklayacak içini dışını açacak el değmemiş taze gülüm
Elektrik gittiğine kanaat getirdik çocuk telsizi kapanmıştı. Elektrik gitmesi nasıl böyle şeyler yapabilir aklım almıyor
Kotu olmus insallah hemen cozulur cnm.Selamlar hanımlar iyi akşamlar.
Dün akşam baktık modem çalışmıyor o priz bu priz yok allah çalışmıyor neyse ararız servisi vs dedik bugün de çamaşır makinemin çalışmadığını farkettim ve kahroldum. Ayy çok mutsuzum keşke bulaşık makinem çalışmasaydı çok memnun olurdum hemen gider yenisini alırdım yemek memek de yapmazdım çok keyifli olurdu. Ama çamaşır makinem ahh çamaşır makinem aramızda çok özel tatlı bi bağ vardı elin herifleri gelecek mıncıklayacak içini dışını açacak el değmemiş taze gülüm
Elektrik gittiğine kanaat getirdik çocuk telsizi kapanmıştı. Elektrik gitmesi nasıl böyle şeyler yapabilir aklım almıyor
Leslie dengeler cnm bazen tutamiyoruz pis bogazimizi :)17:30 da hunharca 5kasik makarna yedim yemegin yaninda
Kendimede ceza verdim 20dk leslie yapacağım yarım saat sonra
Aman insallah halolmusdur cnmKısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımyabenimde ocağıma ve fırına bişey oldu Bugun elektrik aletleri bozulma ayımı
Eksi eksidir abla cumaya guzel olur insallahSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Oyyy kısçeler totom şu anda yer gördü
Mutfağın camlarını, balkon camını, havalandırmasını, aspiratör bacasını, mutfağın kapısını, dolapların üstünü yerlerini pakladım, perdesini yıkadım ütüledim astım. Evi üstünden bir süpürdüm, sonra yemek yaptım bu arada forumda hayvanlarla ilgili bir konuya kendimi tutamayıp laf yetiştirdim. Ancak duş alıp kendimi koltuğa attım valla yorulmuşum, sırtım ağrıyo
Sagol canimLahmacunu sabah yada öğlen yesen daha iyi olurdu sanki
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun senin menuler hep guzel canim
Aksam makarna iyi olmamis ama ekmek yerine yemissin afiyet olsun canim mercimekte karbonhidrad ama
Afiyet olsun rakibem guzel menu
Afiyet olsun güzel menü canım
Menemene kabak katılıyor mu afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
1353 cıktı benimde ama tabi emzirme gbi bi avantajımda var yinede herzaman az az vermisimdir kiloları nedense1500 kalori kilo vermek için çok fazla canım
Bu siteden hesaplar mısın
Bana 1081 kalori çıkıyor
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
Sagl cnmAfiyet olsun lahmacun boyutu küçüktü galiba o yüzden 2tane
Afiyet olsun bitter çikolata tercihin olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım bitter çikolatayi diyetisyen 2kare öneriyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun sporda yapılmış
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kaptancığım listede olduğunu biliyorsun 2 tane lahmacun fazla değil mi bünyeye zararspor da yok demişsin ama sonra yapmışsın güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım. On numara beş yıldız spor da olsa tam olacak
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım su yeterli makarna için 20 dakika spor da güzel dengeşemişsin canım ☺
Menü güzel ama 5 karee bitter çikolata fazla olmuş 1 kare yenebilirdi canım ama harika spor yapmışsın canım
Afiyet olsun canım su da güzel içilmiş spor da yapsan on numara beş yıldız olur canım
Bazı yediklerini adını bilmesem de afiyet olsun canım ☺ suyu artırsan iyi olur canım
Afiyet olsun canım menü güzel suyu artırsan daha da güzel olacak canım ☺
hafta sonu kür falan mı yaptın mefkuşum daha fazla eksi bekliyordunSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
kilo bildirimini görüp yazıyı aceleden hiç fark etmemişim mefkuşumun alıntı da fark ettim , hani şu geçenler de korona oldu diyip komşular sırayla yemek verdiğiniz kişi mi vefat eden allah rahmet eylesin başınız sağ olsun gülümSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
Evet abla masallah ne patates kabak brokkoli karnibahar hicbirini oyle severek yememisti :) bugun biraz attim ama 2 kg dha aticam anca yeter :)ayy minik erkek fasulyeyi sevdimiii şifa olsun kuzuma bol bol kışlık fasulye yap annesi sağlıkla yesin kuzum
camın kenarlarda ki aralığı köpük v.s. ile doldururlarsa ok iş çıkmaz çerçeveden söküp değiştirme işi gibi yaparlarsa o zor işte ev batar şimdiden allah kolaylık versin pınarım
ben de seniiiiiiii bir tanemmmm
şimdi kaşınıyorsa az mısır nişastasını aynı miktar suyla karıştır onu sür uçuk su çiçeği gibi kaşıntılı deri hastalıklarına iyi geliyor gülümyarin sabah gidecem canim.ordan da yuruyuse devam ederim.buz kompleksi yaptim biraz kasintisini aldi suan icin.muhtemelen b12 vitamin antibiyotik ve kasinti icin krem vericektir.antibiyotiklik degilimdir insallah gece yemek yemek istemiyorum
bu 80 li bebeler biz 70 li versiyonu almıyorlarmışş gülümm77 li olmuyor mu
yok cnm normal beslendim de, kacamak yapmadimhafta sonu kür falan mı yaptın mefkuşum daha fazla eksi bekliyordun
Amann iyi yapmişin canomben de seniiiiiiii bir tanemmmm
isyaan ettim mefkuşum benim koca bu gün sirke aldıracaktı oğlana alma sakın yapmıyorum daha yoruldum didimmm
aa bende baktım şimdi benim için de 1195.80 kalori çıktı kilo vermek için1500 kalori kilo vermek için çok fazla canım
Bu siteden hesaplar mısın
Bana 1081 kalori çıkıyor
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
cidden mefkuşum bu menüyle daha güzel eksi gelirdi demek ki az direnip öyle verecek yılmak yoookkkBipmiyorumki cnm
Haftasonu, haftaicine göre daha az aktif oluyorum ondanmi acaba
Yoksa abartili bisey yemedim
Dün 12.00 gibi
1 cavdar sandwich ekmegi
Peynir dereotu biber
17.30
5-6 firin kofteyle elma dilimi patatates
salata ayran
Aksam baya ac yattim
Ne zamandir demleme bitki cayi icmiyodum
Genelde kahve cok iciyorum
Simdi mix bi bitki cayi yaptim, onu icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?