Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cidden mefkuşum bu menüyle daha güzel eksi gelirdi demek ki az direnip öyle verecek yılmak yoookkk
Tabiki yok bitanem ama ccanim sıkılmadı desem yalan olur :))
Tabi benim metoda hakli
Bi aliyor 5000 kalori, bi aliyor 1000 kalori

Detoks gibi düşünmedim süt artırmak için yedim. Ama detoksa da ihtiyacım var
Mezun olana kadar sasirtma sen en iyisi
Yok mezun olduktan sonra yiyeceğim hasret kaldım. Kendim yapıyorum hepsini ne zamandır kocişim pide yapmıyorsun dedi. Ben biraz daha bekle en güzelinden yapacağımı söyledim bakalım 2 kilo daha verdim mi hedefime ulaştım demektir

yarasın kuzuma yarım tabaklık miktarda dondurucuya pay edip koy istersen hatta daha azı oldu ki kuzu normal yemeği yemedi ona yetecek kadar ayarlarsan fazlasını çözdürmemiş olursun nasıl olsa var diyip sık sık da çocuğa yedirip bıktırmamış olursun bence
sağlam düzgün yapsınlar kışın içeri soğuk girmesin de :)

14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
Lahmacun küçükmüş yoksa biri fazla derdim güzel menü. Peynir yoğurt ayran vs eklersen daha güzel olır ayrıca

14 Eylül menüm

11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği

15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata

19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir

Su:2.5 olur
Çikolata gereksiz kalori canım onun dışında güzel menü

Turşu ödem yapmıyo mu lusi? Pattis yok mu

Makarna olmamış canm. Afiyet olsn

Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Bende şaşırdım abla ödem olablir mi?

Çikolata gereksiz olmuş canım. Öğlende karbon+karbon olmuş. Ayrıca spor harikaa

Pilav az olsa da gereksiz olmuş canım. Sabahta 2ceviz=1 d ekmek, birini tercih edersen daha iyi kilo verirsin bnce

Akşam baya hafif olmasaymış sabahki yumurtanın biri çok olmuş diyecektim. Güzel menü afiyrt olsn

Ara öğün baya dolu olmuş canm dondurma olmasa daha iyi olurmuş
Smotiede portakal kivi tamsa çok olmuş canm. Witlof ne ola ki?

MENUM:

12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini

18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata

2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Afiyet olsn canm

Ayyyy ne mutlu sana cnm darisi bizlere insallah

Senin boyun kaçtı

yok cnm normal beslendim de, kacamak yapmadim gecen hafta 2 gun icinde 1.7 gidince, devamini bekliyordum

Amann iyi yapmişin canom
Haftasonuna biraz enerji topla :)

Tontis nasil, varmi bi degisiklik
hee beklentin yüksekti :)) yazdım az önce de menün azıcık ve fırın yemeği olunca beklentinin de biraz daha fazla olması normal tabi belki de uykusuz yada susuz kaldın ödem oluyorsundur farkında değilsindir
tontiş aynı hatta ben memleketteyken biraz daha kilo almış

Hesaplama yaparken dogru veri veriyormusun acaba cnm

Sonuçlarında düşük kalori cikiyor ama menune bakinca daha yuksek gibi geliyor bana
DDoğrulanmış olanı tikliyorum başka kalori sayacı uygulaması yükleyeyim onada bakayım
1470 kalori ile ancak sabit kalınır canım
900-1000 arası tutup, protein miktarını artırırsan daha iyi olur
Haklısın kaptanım yarın 1000 kalorilik alayım

Kabağı nasıl pişiriyorsun canım varsa lezzetli bir tarif verir misin ?
Tadlum ben kabağı küçük küçük doğruyorum önce kısık ateşte kendi suyunda pişirip sonra bir miktar su ekleyip yağ ve tuz katmadan pişiriyorum sonra kara biber nane biraz da kekik tabi kim hangi baharatı isterse eklesin. Biştikten sonra ocaktan alıyorum bir kasede soğuduktan sonra 3-4 YK yoğurt katıp yiyorum çok lezzetli oluyor. Sabahın da da yöntem aynı ama bu sefer az bir zeytin yağı katıp yumurta çırpıp kapağını kapatıyorum kısık ateşte. Tamamdır . Handandandan kaptanımız soğanla daha lezzetli oluyor dedi. Netten bakabilirsin çok çeşidi var ben en basidini yapıyorum

Neyse gittigi kadar gitsin cnm yapicak bisey yok
Beklentimi yuksek tutmamaya calisacam
Zaten artik sık sık tartilmicam
Menuleri cokda azaltmak istemiyorum
Biliyosun sonra cabuk sıkılıyorum

Tabiki yok bitanem ama ccanim sıkılmadı desem yalan olur :))
Tabi benim metoda hakli
Bi aliyor 5000 kalori, bi aliyor 1000 kalori
bak şimdi senin metona üzüldüm oynatma daa şu metonu :)) bacım bak namarianla yarıştasın üzülmek moral bozukluğu metoyu tersine kötü etkiliyor o yüzden sen sağlıklı dikkatli beslendin eksi olmaya oldun da üzülme sakın yarına daha çok yağ yanmış olur nasıl olsa yılların tecrübeli mefkuşunun kazanması lazım oturduğun yerden derin nefes egzersizi yapsan fazladan 100 gram gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…