- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.181
Kabağı nasıl pişiriyorsun canım varsa lezzetli bir tarif verir misin ?Kesinlikle canım. Bu 2 hafta kabak yemeyi düşünüyorum. Her öğün olmasa da 1 öğün yerim süt artırmak ve ödem atmak için
Tabiki yok bitanem ama ccanim sıkılmadı desem yalan olur :))cidden mefkuşum bu menüyle daha güzel eksi gelirdi demek ki az direnip öyle verecek yılmak yoookkk
Kalorin bile minnoş abloşumm seni görünce içimde çiçekler açıyor kuşlar şakıyor ağaçlar hışırdıyoraa bende baktım şimdi benim için de 1195.80 kalori çıktı kilo vermek için
Detoks gibi düşünmedim süt artırmak için yedim. Ama detoksa da ihtiyacım varGuzel menu canim gayet dengeli
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim günü erken kapatmissin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim suyu arttirman iyi olmus tursu odem yapmaz o zaman
Sporun guzel canim makarnalari yakmissindir.
Spor puanina kalp kalp kalp
Dengeli menü canim afiyet olsun
Detoks mu yapiyorsun canim kabak yogunluklu olmus odeme iyi gelir.
Canim witlof nedir? Smothie ya da dondurmadan biri olsaymis daha iyi olurmus canim
Gayet güzel canim
Afiyet olsun canim erken kapatmissin günü
Yok mezun olduktan sonra yiyeceğim hasret kaldım. Kendim yapıyorum hepsini ne zamandır kocişim pide yapmıyorsun dedi. Ben biraz daha bekle en güzelinden yapacağımı söyledim bakalım 2 kilo daha verdim mi hedefime ulaştım demektirMezun olana kadar sasirtma sen en iyisi
yarasın kuzuma yarım tabaklık miktarda dondurucuya pay edip koy istersen hatta daha azı oldu ki kuzu normal yemeği yemedi ona yetecek kadar ayarlarsan fazlasını çözdürmemiş olursun nasıl olsa var diyip sık sık da çocuğa yedirip bıktırmamış olursun benceEvet abla masallah ne patates kabak brokkoli karnibahar hicbirini oyle severek yememisti :) bugun biraz attim ama 2 kg dha aticam anca yeter :)
Nasıl yapcaklar hic bilmiyorm ama muhtemelen köpük işlemidir cok ugrascaklarnı sanmiyorm mutahit artk 5 senesi dolmus son işlemi yapck başından savıcaktir insallah enazindan guzel is yaparlar ya bakalm merwktaym
Lahmacun küçükmüş yoksa biri fazla derdim güzel menü. Peynir yoğurt ayran vs eklersen daha güzel olır ayrıca14 Eylül Pazartesi
11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek
17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata
Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar
Spor=== yok
Çikolata gereksiz kalori canım onun dışında güzel menü14 Eylül menüm
11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği
15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata
19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir
Su:2.5 olur
Turşu ödem yapmıyo mu lusi? Pattis yok mu14 Eylül Pazartesi menüsü
Saat 10.3
Tavada pastırmalı 1 yumurta
Bi kaşık çökelek
3-4 tane zeytin
Domates- Salatalık (yarımşar)
Maydanoz
Saat 15
2 avuç beyaz leblebi
Saat 18
2 cm çapında 4 top köfte
5 kaşık susuz nohut
Bir kase bol ekşili turşulu salata
3+ lt su ( geceye kadar)
Makarna olmamış canm. Afiyet olsn14eylül menusu
Sabah 09:30
Kıymalı yumurta bi dilim peynir 3zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber 1dilim tm buğday ekmeği
12:00 bi avuç üzüm
15:00 sade kahve 5 Cig badem
17:30 2kepce yeşil mercimek yemeği,bi kase salata 5 Kaşık makarna 4kasik yogurt
Su 3lt
Spor 20dk leslie 60pn
50 mekik 10pn
Toplam 70pnPnrrr-12
Bende şaşırdım abla ödem olablir mi?Selam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Çikolata gereksiz olmuş canım. Öğlende karbon+karbon olmuş. Ayrıca spor harikaa14 Eylül 2020
Kahvaltı 11.30
-semizotlu meyve salatasi( 1 avuç semizotu,1 nektarin, 2 mürdüm eriği, yarım kase yoğurt)
Öğle Yemeği 14.00
- 1 buyuk kase ezogelin çorba
- 1 dilim tambugday ekmegi
16.00
-bitter cikolata 5 parça (133 kalori)
-şekersiz kahve
Akşam Yemeği 18.30
-1 kase ezogelin çorba
- tavada orta boy mezgit ( 6 tane)
-roka salatası ( 2 ceviz 1 domatesten)
2,5 lt su
spor 》 120 dk hızlı tempoda yürüyüş 360 puan
15 dk leslie 45 puan
10 dk serbest dans 10 puan
15sn plank 3 puan TOPLAM 418 puanPnrrr-12
Pilav az olsa da gereksiz olmuş canım. Sabahta 2ceviz=1 d ekmek, birini tercih edersen daha iyi kilo verirsin bnce14 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 salatalık
Öğlen 15:00
1 galete
Beyaz peynir
Çay
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 yk kaşığı etli patlıcan
1 yk pilav
Bol salata
Su 3 lt
Akşam baya hafif olmasaymış sabahki yumurtanın biri çok olmuş diyecektim. Güzel menü afiyrt olsn14 Eylül
8:30
2 kara erik
11:30
2 kabaktan az zeytinyağı 2 yumurta ile memenm yaptım
1 tatlı kaşığı çökelek
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
13:45
Sade Türk kahvesi
17:30
2 kabakla yağsız ve tuzsuz 4 YK yoğurt ile karıştırıp yedim
Yarım porsiyon yeşil fasulye sussuz ( dünden kalan)
3.5 lt su
100 ip atlama
40 dakika zumba
120 puanPnrrr-12
Ara öğün baya dolu olmuş canm dondurma olmasa daha iyi olurmuş14 eylul menum
Sabah 10.30
1k fistik ezmesi 1kk peynir 2 zeytin 1 salatalik 1h yumurta 1 lokma ekmek
Ara
1 ceviz 2 kayisi 1top dondurma
Aksam 17.30
1tb patlican tava 1 kase dereotlu cacik 1b portakal kiwi smotie 2 yaprak witlof 1 lokma ekmek
2lt su
30dk orta tempo yürüyüş @Dream00
Afiyet olsn canmMENUM:
12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz
14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini
18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata
2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Ayyyy ne mutlu sana cnmmezun olduktan sonra yiyeceğim hasret kaldım. Kendim yapıyorum hepsini ne zamandır kocişim pide yapmıyorsun dedi. Ben biraz daha bekle en güzelinden yapacağımı söyledim bakalım 2 kilo daha verdim mi hedefime ulaştım
afiyet olsun kocişinle sana gülüm:)İyi aksamlar kizlar anca oturdum balkonda cay iciyoruz. Hava mis esiyor cok guzel. Menumu yazip telefonu birakayim ayip olmasin kocise.
Var pattis gel yedireyimTurşu ödem yapmıyo mu lusi? Pattis yok mu
hee beklentin yüksekti :)) yazdım az önce de menün azıcık ve fırın yemeği olunca beklentinin de biraz daha fazla olması normal tabi belki de uykusuz yada susuz kaldın ödem oluyorsundur farkında değilsindiryok cnm normal beslendim de, kacamak yapmadimgecen hafta 2 gun icinde 1.7 gidince, devamini bekliyordum
Amann iyi yapmişin canom
Haftasonuna biraz enerji topla :)
Tontis nasil, varmi bi degisiklik
Odem lik biseyde yemedim cnm bilmiyorumkiBende şaşırdım abla ödem olablir mi?
DDoğrulanmış olanı tikliyorum başka kalori sayacı uygulaması yükleyeyim onada bakayımHesaplama yaparken dogru veri veriyormusun acaba cnm
Sonuçlarında düşük kalori cikiyor ama menune bakinca daha yuksek gibi geliyor bana
Haklısın kaptanım yarın 1000 kalorilik alayım1470 kalori ile ancak sabit kalınır canım
900-1000 arası tutup, protein miktarını artırırsan daha iyi olur
Tadlum ben kabağı küçük küçük doğruyorum önce kısık ateşte kendi suyunda pişirip sonra bir miktar su ekleyip yağ ve tuz katmadan pişiriyorum sonra kara biber nane biraz da kekik tabi kim hangi baharatı isterse eklesin. Biştikten sonra ocaktan alıyorum bir kasede soğuduktan sonra 3-4 YK yoğurt katıp yiyorum çok lezzetli oluyor. Sabahın da da yöntem aynı ama bu sefer az bir zeytin yağı katıp yumurta çırpıp kapağını kapatıyorum kısık ateşte. Tamamdır .Kabağı nasıl pişiriyorsun canım varsa lezzetli bir tarif verir misin ?
Neyse gittigi kadar gitsin cnm yapicak bisey yokhee beklentin yüksekti :)) yazdım az önce de menün azıcık ve fırın yemeği olunca beklentinin de biraz daha fazla olması normal tabi belki de uykusuz yada susuz kaldın ödem oluyorsundur farkında değilsindir
tontiş aynı hatta ben memleketteyken biraz daha kilo almış
İnşaallah canım darısı sana da 160cm kısacık tepecik bir hatunumAyyyy ne mutlu sana cnmdarisi bizlere insallah
Senin boyun kaçtı
bak şimdi senin metona üzüldüm oynatma daa şu metonu :)) bacım bak namarianla yarıştasın üzülmek moral bozukluğu metoyu tersine kötü etkiliyor o yüzden sen sağlıklı dikkatli beslendin eksi olmaya oldun da üzülme sakın yarına daha çok yağ yanmış olur nasıl olsa yılların tecrübeli mefkuşunun kazanması lazım oturduğun yerden derin nefes egzersizi yapsan fazladan 100 gram giderTabiki yok bitanem ama ccanim sıkılmadı desem yalan olur :))
Tabi benim metoda hakli
Bi aliyor 5000 kalori, bi aliyor 1000 kalori
Bide onemli olan kaloride, karbon degerinin fazla yüksek olmamasi lazim cnmDDoğrulanmış olanı tikliyorum başka kalori sayacı uygulaması yükleyeyim onada bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?