Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım suyu biraz daha arttir
Afiyet olsun canım diyetisyen yeni listemi yapti
Ödem attırıcı sudan yazmustin öğlen yanlış hatırlamıyosam tarifini yazarmisin
Afiyet olsun
Gecmis olsun canım bence git testini yaptır

Kızlar dondurucudan bi kase kadar memleketten gelen cokeligi çıkarttım sabah az sivi yagla pişirip yumurta kursam bi tanede olurmu
Tok tutuyor cokelik beni
Yumurta ve peynir türevlerini aynı öğünde tüketme canım.
Ya çökelek ya yumurta olsun, yanına başka şeyler ekleyebilirsin.
Biz çökeleği de kavuruyoruz, soğanla, baharatla, öyle de yapabilirsin

Öyle yapmaya calisacam cnm

Kendini kötü hissedersen, yinede randevu alip gitsenmi acaba cnm
sımdılık beklıyorum canım halsızlık ve goguste huruldama var sımdılık devamlı atesımı ölçüyorum koku tat var mı dıye kendımı yokluyorum ona gore tabı gerekırse gıderım hastaneye ankara cok fena artık hasta secıyorlarmıs gıdıyorsun ama muayene yok ılaçlarını beklerken ıyılesenler var

Korkma canım, korku hastalıkları tetikler...

Soğan sarmısak ekle yemeklerinin yanına, arkadaşının dediği gibi hastaneler daha riskli, belirti hissedersen git tabiki

tamam canım aklımda bulunsun bugun yemek yıyemedım pek ama yedıgımde mutlaka ekleyeyım

umarım mevsımseldır mevsımsel gecıslerde de hıc aksatmam hasta olurum bu belırsızlık ıyıce gerdı sımdılık aklıma annemlerden uzak durup beklemek geldı
bıtse keske su ıllet artık sureklı bulastı mı bulastı mı dıye dusunmekten cıdden kafayı yedım

U UcanSupurge zehracim hani pazartesi bisey yapicaktin unuttunmu
Hiç bir şeyi de unutma zaten yarın senin için tartılacağım söz
Ah canım inşallah değildir ya annen babana dikkat et

Selamlr kızlar ayy vala ben baya hamlamisim mesaj okuyup alıntı yapmaya cevaplamaya bı bitiremedim
Gözüm yerse alıntıları da cevapliycam insAllah
Bugün yetişecek siparişlerim vardı hiç bi iş yapamadm ya ev dandin her taraf her yerde yarın ev işi yapılacak artk menüleri de yazamadim dununkini de artık yatmadan vaktim olursa bugün sabah tartildim aslında ama yazmaya vaktim olmadı telefonu her elime aldığımda bişey çıktı unuttum
Cuma: 94
Pazartesi: 93.5
Fark: -500

Afiyet olsun canım diyetisyen yeni listemi yapti
Ödem attırıcı sudan yazmustin öğlen yanlış hatırlamıyosam tarifini yazarmisin
Tabi canim yazmistim oglen bir alintida gene yazayim
1 lt suya 5-6 karanfil 1 cubuk tarcin 1 limon 2-3 dilim taze zencefil koyup bekletip gun icinde ac karna ogunlerden ince iciyoruz canim

çok yakının da birilerinin hasta olup vefatını bile görünce endişe korku iyice seni ele geçirir uzaktan aman kafayı yememeye çalış demek kolay diyeceksin ama gülüm bir şekil de kendini dinginleştirmen lazım yoksa niranımın yazdığı yazıda ki gibi insan korku stresle hastalığı kendine çekiyor bir süre daha virüs gerçeği ile yaşamaya devam edeceğiz biz tedbiri alıp takdir allahtan diyeceğiz artık

bacım da inşallah buradan desteği alıp ikiniz beraber yaparsınız sen büyük bacım o da gözümüzün bebeği evin küçüğü bacım ayrınız gayrınız yok gönlüm de:))
Senin bacin, bizimde bacimizdir cnm
Heyecanli, enerji dolu bi tip oldugu belli
Duzenli gelir, icimize karisirsa eğer, mutlaka o da verir :))

sen okurken canın çıksın diye bu gün her fırsatta geldim yazdım ki sayfa çoğalsın
siparişler bitti yetişti ki yarın temizliğe girişeceksin ellerine sağlık gülüm
maşallah yarım kilo daha hafiflemişsin

Senin bacin, bizimde bacimizdir cnm
Heyecanli, enerji dolu bi tip oldugu belli
Duzenli gelir, icimize karisirsa eğer, mutlaka o da verir :))
ayy allah razı olsun kız seni boşuna teee yüreğimin en dibinden sevmiyorum
benim tam tersim ben eringecim o maşallah erinmez hop hopp yapar hazırlanır dışarı çıkar 2 çocukla tez canlıdır , buraya geldi sonun da kopmaması , düzenli devam etmesi için elimden geleni yapıcam (telden mesaj atıp dururum hihihihi)

Masallah 2 cocukla siparişi de hallediyon cnm

Ekside cok guzel

Kuzum önce bi sakin ol
Tabiki tedbirini, onlemini al ama stres yapma

Masallah 2 cocukla siparişi de hallediyon cnm

Ekside cok guzel
biraz zor olsa da biseyler üretmek beni mutlu ediyor abla saolasin daha fazlası da olur insAllah
Vala abla ya oku oku bitmedi aynen abla şükür bitti yarın cargolancak saol ablacım hep eksi gorelm insAllah

Biliyosunki kalplerimiz karsilikli canimin içi

Tacsizi bizde durteriz arada bikac haftaya alisir iyice, ondan sonrada kopamaz zaten

çokelek lora benziyosa cok cok yakisir yumurta canim.ben loru biberli ve yumurtali yapiorum hep hatika oluyor
Evet canım lordan biraz daha kuru
Yumurta ve peynir türevlerini aynı öğünde tüketme canım.
Ya çökelek ya yumurta olsun, yanına başka şeyler ekleyebilirsin.
Biz çökeleği de kavuruyoruz, soğanla, baharatla, öyle de yapabilirsin
Sade yapayım o zaman
Soganla baharatla hiç denemedim yarın biraz baharatla deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…