- 8 Mart 2020
- 5.884
- 28.361
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.221
Afiyet olsun canım suyu biraz daha arttir14 eylül menüm-870 kalori
10.30
2 çilek
5 tane üzüm
5 tane yer fıstığı
1 parça çeçil peyniri
Marul
Domates
Salatalık
14.00
Süt(+1küp şekerle(19 kalori)
Yumurta boyutunda haşlanmış patates
17.00
3 Sivas köfte (kıyma+tuzdan)
Köz patlıcan
Domates
Salatalık
1 d ekmek
10 üzüm
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım diyetisyen yeni listemi yapti14 Eylül
7.50
5 zeytin
1 grissini
12.40
3 yk menemenlik sos 2 yumurtadan menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
7 cig findik
19.00
1 kabaktan sote
5 yk yogurt
21.30
11 cig badem
2 kuru kayısı
1 soda
Su 2 lt
Spor 20 dk yoga 20 dk egzersiz 60 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun8.30
2 kare kepekli ile Haslanmis yumurtali tost 6 zeytin
13.00 bir porsiyon yagsiz yerinden sade doner yogurt 4 kasik kadar ezogelin
19.00
2 domates 2 biberle 3 parmak kadar perynirle salata ve 1 kare kepekli ekmek
Spor yarim saat yuruyus
Su coook
Gecmis olsun canım bence git testini yaptır14.09.2020
14:30
2 dılım cavdar ekmeği
bıraz labne
haslanmıs yumurta
2 ınce kesım salam
su 2 lt
spor yok
oglen yedıgımın bulantısı hala devam edıyor ve ıcım almıyor yemek oyuzden adam akıllı bırsey yiyemedım
Yumurta ve peynir türevlerini aynı öğünde tüketme canım.Kızlar dondurucudan bi kase kadar memleketten gelen cokeligi çıkarttım sabah az sivi yagla pişirip yumurta kursam bi tanede olurmu
Tok tutuyor cokelik beni
Öyle yapmaya calisacam cnmaman haaa gözünü seveyim mefkuşum gaza gelip diyet moduna girip o hatayı bu defa yapma çok sıkı tutmak yok menüleri azaltmak hatta menü olamayacak kadar yememezlik yapmak yok ,normal olsun kalıcı olsun ne sıkıl ne bık seninle benim bacımın huyu aynı çok sıkı tutup sonra ruhen de bedenen de yorulup sıkılıp bırakmak
sımdılık beklıyorum canım halsızlık ve goguste huruldama var sımdılık devamlı atesımı ölçüyorum koku tat var mı dıye kendımı yokluyorum ona gore tabı gerekırse gıderım hastaneye ankara cok fena artık hasta secıyorlarmıs gıdıyorsun ama muayene yok ılaçlarını beklerken ıyılesenler varKendini kötü hissedersen, yinede randevu alip gitsenmi acaba cnm
Korkma canım, korku hastalıkları tetikler...
Soğan sarmısak ekle yemeklerinin yanına, arkadaşının dediği gibi hastaneler daha riskli, belirti hissedersen git tabiki
Allah rahmet eylesin komsuna canim.
Canim hastaneler evet tehlikeli ama ilac kullanman gerekebilir belirtiler azken doktorun gormesi daha iyi sanki. İlerledikce cigere inmesin aman kendini iyi takip et aman canim.
Ama sen gecen de rahatsizim diyorsun belki mevsimseldir korkma tum belirtilere ragmen negatif cikti gorumcemin testi hemde evde eniste pozitifken. Bunye meselesi yani illa kapacaksin diye birsey yok canim. İyi bak kendine istahin yoksa bile zorla besleyici faydali bir seyler ye canim
bıtse keske su ıllet artık sureklı bulastı mı bulastı mı dıye dusunmekten cıdden kafayı yedımayy inşallah sana bulaşmamıştır gülüm bir kaç gündür pek gelemedim kk ye ben kaçırmışım yazdığını , ateş koku alma duyun giderse ki inşallah öyle bir şey olmaz o zaman ara hastaneyi git bence gülüm , tedbirli olmak her zaman iyidir annelerden uzak durmakla iyi yapmışsın
vefat yemek götürdüğünüz değilmiş hem iyi iyileşmişler diye onlara sevindim hem de vefat eden genç komşuya üzüldüm inşallah diğer dairedekiler iyileşir , sen de çabuk toparlarsın iyi olursun da hiç hastaneye gitmeye gerek kalmaz
Hiç bir şeyi de unutma zaten
Ah canım inşallah değildir ya annen babana dikkat etkızlarr bana yazan herkesın mesajlarını alıntıladım sonra baktım karısmıs falan tek tek cevap veremedım toptan yazayım bu vefat eden de baska komsumuzdu şükür o yemek goturdugumuz aıle ıyılestı sımdı yenı 2 daıre hastaydı onlardan bırı vefat ettı genc de bırıydı cok uzuldum ben de 3 gundur kotuyum sıze de yazmıstım bugun ogrendım 5 gun once gorustugum arkadasım pozıtıf cıkmıs bılmıyorum ben de pozıtıf mıyım hastaneye gıtsem dedım sordurdum ama hastanede kı arkadas burada negatıfsen bıle pozıtıf cıkarsın evde karantınaya gır dedı evde annemlerden tuvaletıme kadar ayırdım zaten calıstıgım ıcın gunlerdır onlardan ayrı yemek yıyordum bugun mıde bulantısı ve ıstahsızlıktan yemek dahı yıyemedım korka korka beklıyorum bakalım
bacım da inşallah buradan desteği alıp ikiniz beraber yaparsınız sen büyük bacım o da gözümüzün bebeği evin küçüğü bacım ayrınız gayrınız yok gönlüm de:))Öyle yapmaya calisacam cnm
Tabi canim yazmistim oglen bir alintida gene yazayimAfiyet olsun canım diyetisyen yeni listemi yapti
Ödem attırıcı sudan yazmustin öğlen yanlış hatırlamıyosam tarifini yazarmisin
çok yakının da birilerinin hasta olup vefatını bile görünce endişe korku iyice seni ele geçirir uzaktan aman kafayı yememeye çalış demek kolay diyeceksin ama gülüm bir şekil de kendini dinginleştirmen lazım yoksa niranımın yazdığı yazıda ki gibi insan korku stresle hastalığı kendine çekiyor bir süre daha virüs gerçeği ile yaşamaya devam edeceğiz biz tedbiri alıp takdir allahtan diyeceğiz artıksımdılık beklıyorum canım halsızlık ve goguste huruldama var sımdılık devamlı atesımı ölçüyorum koku tat var mı dıye kendımı yokluyorum ona gore tabı gerekırse gıderım hastaneye ankara cok fena artık hasta secıyorlarmıs gıdıyorsun ama muayene yok ılaçlarını beklerken ıyılesenler var
tamam canım aklımda bulunsun bugun yemek yıyemedım pek ama yedıgımde mutlaka ekleyeyım
umarım mevsımseldır mevsımsel gecıslerde de hıc aksatmam hasta olurum bu belırsızlık ıyıce gerdı sımdılık aklıma annemlerden uzak durup beklemek geldı
bıtse keske su ıllet artık sureklı bulastı mı bulastı mı dıye dusunmekten cıdden kafayı yedım
Senin bacin, bizimde bacimizdir cnmbacım da inşallah buradan desteği alıp ikiniz beraber yaparsınız sen büyük bacım o da gözümüzün bebeği evin küçüğü bacım ayrınız gayrınız yok gönlüm de:))
sen okurken canın çıksın diye bu gün her fırsatta geldim yazdım ki sayfa çoğalsınSelamlr kızlar ayy vala ben baya hamlamisim mesaj okuyup alıntı yapmaya cevaplamaya bı bitiremedim
Gözüm yerse alıntıları da cevapliycam insAllah
Bugün yetişecek siparişlerim vardı hiç bi iş yapamadm ya ev dandin her taraf her yerde yarın ev işi yapılacak artk menüleri de yazamadim dununkini de artık yatmadan vaktim olursa bugün sabah tartildim aslında ama yazmaya vaktim olmadı telefonu her elime aldığımda bişey çıktı unuttum
Cuma: 94
Pazartesi: 93.5
Fark: -500
ayy allah razı olsun kız seni boşuna teee yüreğimin en dibinden sevmiyorumSenin bacin, bizimde bacimizdir cnm
Heyecanli, enerji dolu bi tip oldugu belli
Duzenli gelir, icimize karisirsa eğer, mutlaka o da verir :))
Masallah 2 cocukla siparişi de hallediyon cnmSelamlr kızlar ayy vala ben baya hamlamisim mesaj okuyup alıntı yapmaya cevaplamaya bı bitiremedim
Gözüm yerse alıntıları da cevapliycam insAllah
Bugün yetişecek siparişlerim vardı hiç bi iş yapamadm ya ev dandin her taraf her yerde yarın ev işi yapılacak artk menüleri de yazamadim dununkini de artık yatmadan vaktim olursa bugün sabah tartildim aslında ama yazmaya vaktim olmadı telefonu her elime aldığımda bişey çıktı unuttum
Cuma: 94
Pazartesi: 93.5
Fark: -500
Kuzum önce bi sakin olsımdılık beklıyorum canım halsızlık ve goguste huruldama var sımdılık devamlı atesımı ölçüyorum koku tat var mı dıye kendımı yokluyorum ona gore tabı gerekırse gıderım hastaneye ankara cok fena artık hasta secıyorlarmıs gıdıyorsun ama muayene yok ılaçlarını beklerken ıyılesenler var
tamam canım aklımda bulunsun bugun yemek yıyemedım pek ama yedıgımde mutlaka ekleyeyım
umarım mevsımseldır mevsımsel gecıslerde de hıc aksatmam hasta olurum bu belırsızlık ıyıce gerdı sımdılık aklıma annemlerden uzak durup beklemek geldı
bıtse keske su ıllet artık sureklı bulastı mı bulastı mı dıye dusunmekten cıdden kafayı yedım
biraz zor olsa da biseyler üretmek beni mutlu ediyor abla saolasin daha fazlası da olur insAllahMasallah 2 cocukla siparişi de hallediyon cnm
Ekside cok guzel
Vala abla ya oku oku bitmedisen okurken canın çıksın diye bu gün her fırsatta geldim yazdım ki sayfa çoğalsın
siparişler bitti yetişti ki yarın temizliğe girişeceksin ellerine sağlık gülüm
maşallah yarım kilo daha hafiflemişsin
Biliyosunki kalplerimiz karsilikli canimin içiayy allah razı olsun kız seni boşuna teee yüreğimin en dibinden sevmiyorum
benim tam tersim ben eringecim o maşallah erinmez hop hopp yapar hazırlanır dışarı çıkar 2 çocukla tez canlıdır , buraya geldi sonun da kopmaması , düzenli devam etmesi için elimden geleni yapıcam (telden mesaj atıp dururum hihihihi)
Evet canım lordan biraz daha kuruçokelek lora benziyosa cok cok yakisir yumurta canim.ben loru biberli ve yumurtali yapiorum hep hatika oluyor
Sade yapayım o zamanYumurta ve peynir türevlerini aynı öğünde tüketme canım.
Ya çökelek ya yumurta olsun, yanına başka şeyler ekleyebilirsin.
Biz çökeleği de kavuruyoruz, soğanla, baharatla, öyle de yapabilirsin
bir şeyi de unutma zatenyarın senin için tartılacağım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?