Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Soganla baharatla hiç denemedim yarın biraz baharatla deneyeyim
Soğan kavrulunca üzerine çökeleği ve baharatları ekleyip 2 dk kavur canım (ben nane, kırmızı biber ve biberiye ekliyorum baharat olarak, isteğine göre ekleyebilirsin

Soğan kavrulunca üzerine çökeleği ve baharatları ekleyip 2 dk kavur canım (ben nane, kırmızı biber ve biberiye ekliyorum baharat olarak, isteğine göre ekleyebilirsin
Niran takimda kac kişi var cnm

biraz zor olsa da biseyler üretmek beni mutlu ediyor abla saolasin daha fazlası da olur insAllah

Vala abla ya oku oku bitmedi aynen abla şükür bitti yarın cargolancak saol ablacım hep eksi gorelm insAllah
aminnnnn
ayy şimdi siparişi verenler nasıl da dört gözle kargo bekler onlar da güle güle kullansın

Cok sagol ablam.
Biz iyiyiz cok sukur. Dinlenmeden ev isi yapar ayakta cok kalirsam halsizlik oluyir abla. Onun disinda sukur diger belirtiler uctu gitti.

Sadece surekli evdeyiz ve onun himbilligi var ustumde ins karantina bitince bahceye ufaktan cikariz aciliriz

bir haftası geçti değil mi gülüm

canim rakibem afiyet olsun guzel menun ( witlof neymis die googledan baktim bu arada)
cok dengeli cok guzel bir menu afiyet olsun
Ay canim benim sagol
Witlof aci marul canim yazinca cikiyor google da :)

Fitt_anne canoom sen sanki birisiyle yarışa girmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum menünü gördüm de abla olarak hatırlatayım dedim kız siz zayıflama yarışına girmiştiniz sabit kalma ya da kilo alma değilllll akşam niye o kadar karışık yidinnnnn( bu gece bulaşmak için seni seçtim pikaçuuuuu)

Ohhh cok şükür tatlim hep evde olup hareketsiz olmakda cabuk yorulmana sebep olur, hamlamişindir :))
İnşallah dahada iyi olacaksiniz

Baharla girdiler :))

Dilegin bugün eksisi guzeldiya onun icin aşka gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…