- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.241
Soğan kavrulunca üzerine çökeleği ve baharatları ekleyip 2 dk kavur canım (ben nane, kırmızı biber ve biberiye ekliyorum baharat olarak, isteğine göre ekleyebilirsinSoganla baharatla hiç denemedim yarın biraz baharatla deneyeyim
Niran takimda kac kişi var cnmSoğan kavrulunca üzerine çökeleği ve baharatları ekleyip 2 dk kavur canım (ben nane, kırmızı biber ve biberiye ekliyorum baharat olarak, isteğine göre ekleyebilirsin
aminnnnnbiraz zor olsa da biseyler üretmek beni mutlu ediyor abla saolasin daha fazlası da olur insAllah
Vala abla ya oku oku bitmediaynen abla şükür bitti yarın cargolancak saol ablacım hep eksi gorelm insAllah
ona da gurupça bağımlılık yaparızzzzzzBiliyosunki kalplerimiz karsilikli canimin içi
Tacsizi bizde durteriz aradabikac haftaya alisir iyice, ondan sonrada kopamaz zaten
insAllahaminnnnn
ayy şimdi siparişi verenler nasıl da dört gözle kargo bekler onlar da güle güle kullansın
Cok sagol ablam.Ucmelekannesi siz nasil oldunuz kuzum
bir haftası geçti değil mi gülümCok sagol ablam.
Biz iyiyiz cok sukur. Dinlenmeden ev isi yapar ayakta cok kalirsam halsizlik oluyir abla. Onun disinda sukur diger belirtiler uctu gitti.
Sadece surekli evdeyiz ve onun himbilligi var ustumde ins karantina bitince bahceye ufaktan cikariz aciliriz
Ay canim benim sagolcanim rakibem afiyet olsun guzel menun ( witlof neymis die googledan baktim bu arada)
cok dengeli cok guzel bir menu afiyet olsun
Ben bugün menu tablosunu ajandama düzenleyecektim aslındaNiran takimda kac kişi var cnm
Ohhh cok şükür tatlimCok sagol ablam.
Biz iyiyiz cok sukur. Dinlenmeden ev isi yapar ayakta cok kalirsam halsizlik oluyir abla. Onun disinda sukur diger belirtiler uctu gitti.
Sadece surekli evdeyiz ve onun himbilligi var ustumde ins karantina bitince bahceye ufaktan cikariz aciliriz
tacsizprenses
Tatlicimmm bütün gün gezmedemesin :))) insallah gittgin yerde biseyler kacirmamisindir
Menü tablosunda çoğu kişide yokBen bugün menu tablosunu ajandama düzenleyecektim aslında
çok kalabaligiz ruh halim bu aksam kaldırmaz yarın düzenlerim dedim
Ohhhh helallll kizzzfinduk yedim 10 tane küçük valla sütlaç da vardı traliçe de imtahan oldum resmen lakin kazandımmm =)))
Şükür halloldu canımAman insallah halolmusdur cnm
Baharla girdiler :))Fitt_anne canoom sen sanki birisiyle yarışa girmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum menünü gördüm de abla olarak hatırlatayım dedim kız siz zayıflama yarışına girmiştiniz sabit kalma ya da kilo alma değilllll akşam niye o kadar karışık yidinnnnn( bu gece bulaşmak için seni seçtim pikaçuuuuu)
Niye sordun kiNiran takimda kac kişi var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?