Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim akşam menüm köfte ve karnabahar yemeği

Yok canım sorun halloldu
Tekrar hoşgeldin ❤
Kendini tanitirmisin
Ben 34yasinda 4.5yasinda bi kiz annesiyim 88.6 başladım diyete
Sağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz

İns canim.
Yarindan cumaya kadar oruc tutmayi istiyorum borclarimi oderim hem de biraz nefsimi koreltirim ins

hayırlı olsun kuzuya, özlemiştir tabii ya aylardır evdeydi, ne mutlu ona
sağlıkla tamamlarlar inşallah bu dönemi
ins canim sagolasin
benim akşam menüm köfte ve karnabahar yemeği
bende bi dusundum kofte patatesmi ypsm diye simdi. Afiyey olsun canim
Hosgeldin canim. Emzirme avntajiyla ins istedogin kiloya ulasirsin.

Benimkide balkonda uslu duruyor

Bizdede böyleydi canim ilacin etkisi gidince yine yükseliyordu ve enfeksyon cikmisti.. Dr a götürmekte fayda var
Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani

ins canim sagolasin
bende bi dusundum kofte patatesmi ypsm diye simdi. Afiyey olsun canim

Hosgeldin canim. Emzirme avntajiyla ins istedogin kiloya ulasirsin.
Sağol kuzum

Benimkide balkonda uslu duruyor
ahhh ne şanslısın, benimkiler beni aman 2 dk boş görmesin o anda kendi kendilerini oyun oynuyor olsalar bile her biri bi yerimden tırmanmaya başlıyor

60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
boyun kaç ki canım

Amin inşallah canım
Geçmiş olsun cnm. Yazık yavruya.
Bi götürseydin Dr a.
Canım doktorunu aradım takip etmeye devam et 3 gün bekle dedi 41 olunca risk oluyornuş şuan en fazla 40 gördük çok şükür hemen duş aldırdım. Heryer virüs en son aşamada götürücem. Ya da doktor arkadaş var onu çağırılan evde baksın
Sağol canım teşekkürler

60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
Canım gösterdiğin resime göre bence çok güzelsin. Bende 60 diyorum ama spor yapıyoruz incelme var. Bi pantolonum var onu kriter yaptım onun içine girdiğim an diğer benim için bitmiştir tartı takılma görüntüne bak bence

Senin boyun için BKİ 'ye göre ideal sağlıklı kilo aralığı 53.5 ile 72 arası canım.
Bu iki kilonun ortalaması 62-63 arası bence en güzeli olur.
Tabi yine senin kararın

bu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim

Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam
bı bünyenin aynısından bana nasip et Yarabbi
biz yaz kış kaldırmayiz ev çıplak gibi olur dolayısıyla senede bazen kirlenmezse iki senede yıkamaya gönderiyorum sen baya yipratiyorsun kendini canım
sağlıkla bitirirler seneyi insAllah canim sende 7lerden kurtulursun insAllah
cumaya eksiye gecersin ins canim

Canım muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu başta da yazdım. Kızım da bu yaz aynısını yaşadı. 41 i bulduk. Bizim doktor tahlil vs yapmış biraz bekleyelim demişti. Baktık ateş 42 e çıktı birden o gün fitil verdik ve antibiyotiğe başladık. 6 iğne vuruldu
Hoş geldin canım
Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani
65 bence senin için ideali

Bence gayet güzel duruyorsun canim suanki kiloda, ama Payim olsun istiyorsan niranin dedigi ortalama kiloya inebilirsin

Soğuk bir şey mi yedi acaba. Bu mevsimde genelde üst solunum yolu enfeksiyonu çok sık olur.Bogazina baktin mi hiç kızarık falan değil mi
cumaya kadar dikkat edzrsen o 1 kilo gider odem felndir zaten cogu
oyle gercekten
sagol canim:)
200 cok degil cumaya kadar halledersin:)

kahvaltini yaptiysan az bile artin
demekki eksidesin:)
aynen bence de gider.
Asılalım tabiki
İzindekilerin dönüşü olumsuz etkiliyor maalesef.
İzne ayrıldığın kilo ile dönmen lazım canım
Anladim. Neyse o zaman. Zaten 4 günde 2 kilo veremeyeceğim biraz abarttim galiba

Canım idrar yolu enfeksiyonu daha önce oldu
geçen hafta idrara karın usgye baktırdım yemiz çıkmıştı doktor apandisitten şüphelendi şimdi hastaneye gidiyoruz inşallah öyle bişey yoktur. Şimdi tüm tahlilleri yaptırıcaz inşallah hemen düzelir. kuzum perişan oldu

Boğaz ağrısı öksürük hiç yok canım. Bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişey covitle temasımız da olmadı. Zaten covit değil dedi doktor bakalım be dicek gidiyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…