- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.821
kolay gelsin canımGünaydın canlar
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
Küçüğü uyutunca yaparsın eloşum büyük sorun çıkarmaz benimki de benle hoplayıp zıplıyor tek sıkıntımız ip atlarken ipi alıp kendisinin atlamak istemesiHadiii ya Allahhhh züpperrrsinnnn... benim koca evde bugün spor yapamayabilirim. iki çocuğa birden bakamiyor
Kolay gelsin canım ben de tuvalet banyo yıkayacağım bugün dünya kadar ütüm var yine gözüm kesmiyorMutfak dün dip köşe bitti.
Sabah 6 da çocukların yatak odasına giriştim.
Araya kahvaltı karıştı tabi.
Bı çay molası verip odayı yıkayıp çıkayım
Bugün çalışma odasını da bitirirsem benden iyisi yok.
Havalar iyice dönmeden halıları sermem lazım.
Yoksa çocuklar hasta olacaklar
Benim de dantelleri ütülemem lazım.Kolay gelsin canım ben de tuvalet banyo yıkayacağım bugün dünya kadar ütüm var yine gözüm kesmiyor
haklısın canım fırsat buldukça geliyorum aslındaTakıma biraz daha fazla uğrarsan motivasyonun daha yüksek olur canım.
Vala yapabiliyorsn ne güzel canım tebrik ederimMinimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.
Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.
Az çoktur...
Yapamazdım eskidenVala yapabiliyorsn ne güzel canım tebrik ederim
Yaa ben vazgeçmeyi geç üstüne almayı planlıyorum dahaYapamazdım eskiden
Duygular da keskinleşti demek ki, artık çok kolay vazgeçiyorum.
Geçen yaz bayıla bayıla aldığım mutfak masasını da gözden çıkardım.
Koşu bandı, balkon masa takımı, vestiyer...
Daha neler neler.
Yoruldum eşyalara hizmet etmekten.....
ekim2009 olsa beni anlardı
Bana eksi getirir geneldeDip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep
Başınız sağolsun canımYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
Evde ki eşyalar belli bir limitin üstüne çıktığı zaman boğuluyorsun, herşey üstüne üstüne geliyor.Yaa ben vazgeçmeyi geç üstüne almayı planlıyorum dahao duygu bana da gelir mi acaba
Günaydın canım, nasılsın, bebiş ve annesi nasılGünaydın kızlar
Gece sabahlamışlar niran dün gündüz hep uyumuştuGünaydın canım, nasılsın, bebiş ve annesi nasıl
Basiniz sağolsun canımYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?