Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah sabah bu şarki dilimde
Geçen liseden en samimi arkadaşlarımdan biri ile görüştüm.
Geçmişi çok iyi hatırladığı için "biraz anılardan anlat" dedim.
"Öğle araları size geçerdik, TRT Hatay FM 'den Onur Akın'dan "Asi ve Mavi" birde Cem Karaca'dan "Tamirci Çırağı" şarkılarını ister tüm arkadaşlara armağan ederdik, yemeğimizi yer, kahvemizi içer geri okula dönerdik" diye anlattı...
Şimdi yeniden hatırlattın anıları, iki gün öncede U UcanSupurge hatırlattı

Ahh eski anilar her biri ayrı güzel ve özlem dolu oluyor

Gündüz odasina koymadı bütün gün oturma odasindaydi benim kizceyle ablasinin sesine aldırış etmeden uyudu maşallah

Yaa onu öyle gördükçe annelik duygularım kabariyor
Benimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdin

Canim ona da bi ip ver atlasin
kolay gelsin canım

Küçüğü uyutunca yaparsın eloşum büyük sorun çıkarmaz benimki de benle hoplayıp zıplıyor tek sıkıntımız ip atlarken ipi alıp kendisinin atlamak istemesi

Kızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Tüp bebek onca iğne sonucunun negatif olması dusuncesi şimdiden yipratiyor
Yilbasindan sonraya bıraktım bu süreci
Allah kolaylık versin, hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Başınız sağolsun canım
Keşke hiç alıştırmasan emziğe, diş ve damak yapısı problemleri ortaya çıkıyor sonrasında
vala emzik bazen kurtarıcı oluyor kızımda emmisto şükür hiç bı sıkıntı olmadı bunda d olmaz inşAllah zaten çok bağlı değil sürekli emmiyor
anladm cnm annem seneler sonra biz baya büyüdükten snra o arınmaya geçti bklm ben ne zmn azalticam
Basiniz sağolsun canım
Emzik konusu biraktirirken çok zorlandim ben canım onsuz uykuya geçemiyordu
Biberondada ayni sorunları yasadim
saol cnm o kadra bagimli değil cnm gece almaz emziği zaten gündüz de arada sürekli emmiyor kızımda biberonda emzikte kullandı hemen bıraktı insAllah bu da öyle olur
Ev işlerine ara vermek zorunda kaldım, su depomuz patlamış, pazara gidip alışveriş yapayım bari
Kolay gelisn cnm hemen çözülür insAllah

Canım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar

Delü nasıl ettin kız ben aynı videoyu 50 kere izledim olmuyor anacım olmuyor
benim annem yapardi bebegim galiba örtük öğrenme oldu
Hertemizlik yaptığımda kendime cok kızıyorum. Neden beyaz koltuk alıp, bu kadar temizligiyle uğraşıyorum diye Ama çok şükür bende biraz akillandim. Uzun zamandir gereksiz bir şey almiyorum. Olanlari da cikaroyorum. Bi çocukların esyalari var dolap uygulamasindan satacagim ona da bi el atsam tamamdir.
canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
canim srn diren kendini sonucun negatifligine odaklamissin. Lütfen olumlu düşün bir kere oldu bir daha neden olmasin.

Benim teyzemin oldu. 5 yildan sonra tüp bebek yaptilar. Oğlu doğduktan 9 ay sonra bi oğlu daha oldu.

Benim teyzemin oldu. 5 yildan sonra tüp bebek yaptilar. Oğlu doğduktan 9 ay sonra bi oğlu daha oldu.
Ya işte çok duyuyorum böyle şeyler,benim arkadaşta tüp bebekten sonra oğlu dört yaşına girdi,korunmasız ilk ayda hamile kaldı ama tabi kalamayablarda var bakalım benim durum ne olacak,bebiş beş altı aylık olunca bırakayım diyorum korunmayı zaten olmuyor sürpriz yapıp olursada arka arkaya buyusunler

Bence kesinlikle olur mu olmaz mi diye düşünme. Ben de çok duydum sonrasinda hamile kalani. Ama stres yapanlarda genelde olmuyo. Ne zaman ki çocuk için uğraşmayı birakiyorlar o zaman oluyor. Etrafimda böyle çok ornek var. Allahim istediginiz zamanda size de nasip etsin. Isteyen herkese de insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…