- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.841
Geçen liseden en samimi arkadaşlarımdan biri ile görüştüm.
Sabah sabah bu şarki dilimde
Gece ile gündüzü karıştırıyor, öğretmek lazımGece sabahlamışlar niran dün gündüz hep uyumuştu
Ahh eski anilarGeçen liseden en samimi arkadaşlarımdan biri ile görüştüm.
Geçmişi çok iyi hatırladığı için "biraz anılardan anlat" dedim.
"Öğle araları size geçerdik, TRT Hatay FM 'den Onur Akın'dan "Asi ve Mavi" birde Cem Karaca'dan "Tamirci Çırağı" şarkılarını ister tüm arkadaşlara armağan ederdik, yemeğimizi yer, kahvemizi içer geri okula dönerdik" diye anlattı...
Şimdi yeniden hatırlattın anıları, iki gün öncede U UcanSupurge hatırlattı
Ne dertsiz tasasız günlermiş, kıymetini bilememişizAhh eski anilarher biri ayrı güzel ve özlem dolu oluyor
Gündüz odasina koymadı bütün gün oturma odasindaydi benim kizceyle ablasinin sesine aldırış etmeden uyudu maşallahGece ile gündüzü karıştırıyor, öğretmek lazım
Evet yaNe dertsiz tasasız günlermiş, kıymetini bilememişiz
Benimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdinGündüz odasina koymadı bütün gün oturma odasindaydi benim kizceyle ablasinin sesine aldırış etmeden uyudu maşallah
Yaa onu öyle gördükçe annelik duygularım kabariyor
Kızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasınıBenimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdin
kolay gelsin canım
Küçüğü uyutunca yaparsın eloşum büyük sorun çıkarmaz benimki de benle hoplayıp zıplıyor tek sıkıntımız ip atlarken ipi alıp kendisinin atlamak istemesi
Allah kolaylık versin, hayırlısı ile nasip etsin inşallahKızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Tüp bebek onca iğne sonucunun negatif olması dusuncesi şimdiden yipratiyor
Yilbasindan sonraya bıraktım bu süreci
vala emzik bazen kurtarıcı oluyor kızımda emmisto şükür hiç bı sıkıntı olmadı bunda d olmaz inşAllah zaten çok bağlı değil sürekli emmiyorBaşınız sağolsun canım
Keşke hiç alıştırmasan emziğe, diş ve damak yapısı problemleri ortaya çıkıyor sonrasında
anladm cnm annem seneler sonra biz baya büyüdükten snra o arınmaya geçti bklm ben ne zmn azalticamEvde ki eşyalar belli bir limitin üstüne çıktığı zaman boğuluyorsun, herşey üstüne üstüne geliyor.
Yayla evine götürdüğüm eşyaları tümden elimden çıkardığım halde benim evden bir ev daha çıkar.
Neredeyse herşeyin ikincisi var.
Sen hala almaya çalışıyorsan vaktin var demek ki.
Kendini dizginlemeni tavsiye ederim
10 'a aldığın şeyleri yeni ve kullanılmamış hâliyle 2 'ye bile elden çıkaramıyorsun.
Çocuklarına ayıracağın, harcayacağın parayı al-sat ile çarçur etmemek lazım
saol cnm o kadra bagimli değil cnm gece almaz emziği zaten gündüz de arada sürekli emmiyor kızımda biberonda emzikte kullandı hemen bıraktı insAllah bu da öyle olurBasiniz sağolsun canım
Emzik konusu biraktirirken çok zorlandim ben canım onsuz uykuya geçemiyordu
Biberondada ayni sorunları yasadim
Kolay gelisn cnm hemen çözülür insAllahEv işlerine ara vermek zorunda kaldım, su depomuz patlamış, pazara gidip alışveriş yapayım bari
Canım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrarKızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
benim annem yapardi bebegim galiba örtük öğrenme olduDelünasıl ettin kız ben aynı videoyu 50 kere izledim olmuyor anacım olmuyor
Hertemizlik yaptığımda kendime cok kızıyorum. Neden beyaz koltuk alıp, bu kadar temizligiyle uğraşıyorum diyeYapamazdım eskiden
Duygular da keskinleşti demek ki, artık çok kolay vazgeçiyorum.
Geçen yaz bayıla bayıla aldığım mutfak masasını da gözden çıkardım.
Koşu bandı, balkon masa takımı, vestiyer...
Daha neler neler.
Yoruldum eşyalara hizmet etmekten.....
@ekim2009 olsa beni anlardı
canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.Yeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
canim srn diren kendini sonucun negatifligine odaklamissin. Lütfen olumlu düşün bir kere oldu bir daha neden olmasin.Kızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Benim teyzemin oldu. 5 yildan sonra tüp bebek yaptilar. Oğlu doğduktan 9 ay sonra bi oğlu daha oldu.Canım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
Ya işte çok duyuyorum böyle şeyler,benim arkadaşta tüp bebekten sonra oğlu dört yaşına girdi,korunmasız ilk ayda hamile kaldı ama tabi kalamayablarda var bakalım benim durum ne olacak,bebiş beş altı aylık olunca bırakayım diyorum korunmayı zaten olmuyor sürpriz yapıp olursada arka arkaya buyusunlerBenim teyzemin oldu. 5 yildan sonra tüp bebek yaptilar. Oğlu doğduktan 9 ay sonra bi oğlu daha oldu.
Bence kesinlikle olur mu olmaz mi diye düşünme. Ben de çok duydum sonrasinda hamile kalani. Ama stres yapanlarda genelde olmuyo. Ne zaman ki çocuk için uğraşmayı birakiyorlar o zaman oluyor. Etrafimda böyle çok ornek var. Allahim istediginiz zamanda size de nasip etsin. Isteyen herkese de insallahYa işte çok duyuyorum böyle şeyler,benim arkadaşta tüp bebekten sonra oğlu dört yaşına girdi,korunmasız ilk ayda hamile kaldı ama tabi kalamayablarda var bakalım benim durum ne olacak,bebiş beş altı aylık olunca bırakayım diyorum korunmayı zaten olmuyor sürpriz yapıp olursada arka arkaya buyusunler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?