- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.861
Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürümMinimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.
Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.
Az çoktur...
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçasıYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirirDip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyleBende evle ugrasacagim
Kızlar yaz boyu sivrisinek gormedik 2haftadir uyutmuyorlar gece bu gün yarın bina komple ilaclanacak
Gece sabaha karşı ve akşam üzeri cikiyorlar
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarımNe dertsiz tasasız günlermiş, kıymetini bilememişiz
Benim de 2. YiBenimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdin
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın varKızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Tüp bebek onca iğne sonucunun negatif olması dusuncesi şimdiden yipratiyor
Yilbasindan sonraya bıraktım bu süreci
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabiCanım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
Benimki sayaçlı ip onunki yeleğinin kemeri beğenmiyor hanımefendiCanim ona da bi ip ver atlasin
Masalin dediğine göre 4 yil sonra olanda varmış canimBen de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirir
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarım
Benim de 2. Yibugün yumurtlama günümdü galiba değerlendireyim
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi
Onunkiyle atlasan kesin onu isterBenimki sayaçlı ip onunki yeleğinin kemeri beğenmiyor hanımefendi
evet cok iyi olduOh ne güzel yapmışsınız canım. Ara sıra böyle kaçamaklar çok iyi oluyor. Darısı bize inşallahbenim eşim biliyor o yüzden bi bulaşmaz
Uzun olsa atlarım da minicik bir şeyOnunkiyle atlasan kesin onu ister
Tibetin Gençlik Pınarı hareketleri tam sana göre o zamanEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Demekki nasip kısmet bu işler,Allah'tan tüp bebek gibi tedavi yöntemleri var,gerçi o da garanti olmuyir defalarca yaptırmak gerekiyor ama yine de bin şükür yaniBen de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirir
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarım
Benim de 2. Yibugün yumurtlama günümdü galiba değerlendireyim
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi
yinede derecedeyiz :)* * * 9.Takım 696. Etap * * *
Namaria (101.8/100.6/1.2/%1.18) mezun olmak istiyor
hadikonusalim (66.0/66.3/-0.3/%-0.45)
Pnrrr-20 (70.2///) sabit
Niran Nevra (74.4/73.9/0.5/%0.67)
strontium (66.2/65.4/0.8/%1.21)
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Papatya_2014 (75.6/74.8/0.8/%1.06)
9.Takım Ortalaması: %0.350
odem icin sadece limonlu su felanmi icenkiKızlar alıntılarının yaptım gece cevaplarim annemlerdeyiz hala bugün kızımın doğum günü pasta alıp geliyor eşim bı iki çatal pasta alabilirim onun dışında kaçamak yok annemin dikislik işleri varmış onları hallettik derken hiç elime telefon alamadm yaa benim karnım çok şiş belim çok ağrıyor öneriniz var mı adet olmadığım için mi ki kendimi sıcak tutuyorum aslında çorapsız gezmiyorum emzirdigim için ödem attıran şeylerde yapamıyorum bı haftadr pek su icemedim bu hafta suya çok dikkat edicem bklm ne güzel 8leri görmüştüm yine 9lardayim bu hafta 8leri yeniden gorucem insAllah olabildiğine güzel degerlendrcem insAllah
bu haftam bosa gitti 2 hafta asilirsam girerim listeye insllh
bu hafta sporda bende varim:)Kendime sporda rakip ariyorummmhedef 1500 puan
ben benn
Kizlarr iyi aksamlar ben bugun bildirim yaptim saniyomya kendimi
Hazirliklardan tarti resmi.cekemedim normal yaziyim diye aldiydim elime . kiz geldi dersim var diye aldi. Sonra teli aldigimda elti aradi sunu sunu alalim derken 1 saat konusma asli cikmis aklimdan tarti
Gecen cuma 75
Bu cuma 74
Su iki gunde ustune koyup gelmem ins
iyi tatiller canimKocacim kalablik aileden vazgecemedi
2 eltim ve kv ile manavgata gidiyoruz canim
Esimin halasi orda hem onu gorup hem azcik deniz havasi alip gelecegiz ins.
gule gule yiyin canimSütlerim hazir. Biri kefir olcek, biri kizcegizime ve bana lor, biri sütlü kahveEki Görüntüle 2706291
unutmusum yazmayi 62.9 dum:)kaçtın ki kız ben böyle hatırlayamıyorum
Aynenn baktim da cok düzenli yapmak lazim miş onuTibetin Gençlik Pınarı hareketleri tam sana göre o zaman
Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.yinede derecedeyiz :)
odem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
bu haftam bosa gitti 2 hafta asilirsam girerim listeye insllh
bu hafta sporda bende varim:)
ben benn☝☝
iyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
gule gule yiyin canim
unutmusum yazmayi 62.9 dum:)
Ya işte herkes öyle diyor oluruna bırakmak lazım diye ama işte insanın elinde olmuyor,yaşayan bilir ancak,Bence kesinlikle olur mu olmaz mi diye düşünme. Ben de çok duydum sonrasinda hamile kalani. Ama stres yapanlarda genelde olmuyo. Ne zaman ki çocuk için uğraşmayı birakiyorlar o zaman oluyor. Etrafimda böyle çok ornek var. Allahim istediginiz zamanda size de nasip etsin. Isteyen herkese de insallah
Yok artıkEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Kesinlikle öyle. Yaşamadan kimse bilemez. Yasamayana konuşmak kolay.Ya işte herkes öyle diyor oluruna bırakmak lazım diye ama işte insanın elinde olmuyor,yaşayan bilir ancak,
Ben çok seviyorummm yaa vucudumu esnetmeyi, biraz zayiflarsam daha kolay olurYok artıkben bu hareketi yapmaya kalksam felç olurum herhalde
kolay gelsin abla:)Mutfak dün dip köşe bitti.
Sabah 6 da çocukların yatak odasına giriştim.
Araya kahvaltı karıştı tabi.
Bı çay molası verip odayı yıkayıp çıkayım
Bugün çalışma odasını da bitirirsem benden iyisi yok.
Havalar iyice dönmeden halıları sermem lazım.
Yoksa çocuklar hasta olacaklar
kosubandini kullaniyodun niye satiyon onuYapamazdım eskiden
Duygular da keskinleşti demek ki, artık çok kolay vazgeçiyorum.
Geçen yaz bayıla bayıla aldığım mutfak masasını da gözden çıkardım.
Koşu bandı, balkon masa takımı, vestiyer...
Daha neler neler.
Yoruldum eşyalara hizmet etmekten.....
@ekim2009 olsa beni anlardı
basiniz sagolsun canimYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
arastirma ypamk lazim:))Dip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep
hadi bakalim:)Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.
biyerimi sakatlarim diye korkudan deneyemem bileBen çok seviyorummm yaa vucudumu esnetmeyi, biraz zayiflarsam daha kolay olur
Ben bu hafta deneyip tescilleyip patentini alırım canımarastirma ypamk lazim:))
Dışarda yürüyeceğim canım artıkkosubandini kullaniyodun niye satiyon onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?