- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.181
Aynen canım çok haklısın tüm takım bu mesajı dikkate almalı asla motivasyonumuzu kaybetmemeliyizKızlar sımsıkı sarılalım hedefimize
Kilo vermek çok zor çok zahmetli ama biz bu kiloları 1 gümde almadık o yüzden 1 günde gitmiyor maalesef
Ama burdaysak demek ki bu durumdan dolayı mutsuzuz o nedenle yol bir an önce bitsin diye birbirimizi sürekli dürtelim
İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış daha
Rica ederiz kızlar, son anda gördüm bendeIlginiz için çok teşekkürler kaptanlarım
Biz de sizi tebrik ederiz kaptanımRica ederiz kızlar, son anda gördüm bende
2. liğinizi ve bireysel derecenizi de kutlarım.
Kizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyimKızlar sımsıkı sarılalım hedefimize
Kilo vermek çok zor çok zahmetli ama biz bu kiloları 1 gümde almadık o yüzden 1 günde gitmiyor maalesef
Ama burdaysak demek ki bu durumdan dolayı mutsuzuz o nedenle yol bir an önce bitsin diye birbirimizi sürekli dürtelim
Bu hafta 1. Olmuşsunuz kaptanimm, ayrica bireysel dereceniz de cok iyi tebriklerRica ederiz kızlar, son anda gördüm bende
2. liğinizi ve bireysel derecenizi de kutlarım.
Ben demiştimKizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyimDüştün sende bir kere bu ocağa
Şaka bir yana bende çok hırslı geldim. Ayda 6 kilo vermem lazim.
Hadi bize bu hafta ne yaptığını anlat. O 3.luk nasil geldi, i yüzde nasil oldu bi özet geç bizi de motive etsinn
Bebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyorKizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyimDüştün sende bir kere bu ocağa
Şaka bir yana bende çok hırslı geldim. Ayda 6 kilo vermem lazim.
Hadi bize bu hafta ne yaptığını anlat. O 3.luk nasil geldi, i yüzde nasil oldu bi özet geç bizi de motive etsinn
DemiştimKız sen ondan 1 buçuk istedin ya gör bak etap birincisi olur yine bi kere yine böyle olmuştu
3 günlük kabızlık problemim olmasaydı 3 olurdu bence yüzde. Ama sanırım önceki haftalarda abartıp bu hafta kısınca vücut kendini korumaya aldı. İşte karbonhidrat var ya baş düşman
Evet
Demiştim
Olsun 2 haftanin acisi çıktı. Gerçekten karbonhidrat öyle ama maalesef vazgecemeyecegizBebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyor
9 numara don3 günlük kabızlık problemim olmasaydı 3 olurdu bence yüzde. Ama sanırım önceki haftalarda abartıp bu hafta kısınca vücut kendini korumaya aldı. İşte karbonhidrat var ya baş düşman
Canan hocama katılıyorum
tebrikler kizlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
BİREYSEL DERECELER
1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM
2.moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM
3.denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM 
ETAP SONUNCUSU
@Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
Haftaya cikicak acisi inşallah pes etme yeterki canımBu kadar sporla sabit geldi ya ben bişey demiyorum
Wuu hadi inşallah canımBu hafta bomba gibi geliyorum şekerim. O birincilik 1000 üstü olcekkkk
Bendeeee deee hemdee ne sorun.
Senin gitme vaktin gelmiş, özlemişin
Sagolasın cnm evet sen yapiyorsun :)Emeğine sağlık cnm ben elimden geldikçe fırsat buldukça yapıyorum zaten daha da dikkat ederim
Kolay gelsin canım
Eki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Tebrik ederm kızlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
BİREYSEL DERECELER
1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM
2.moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM
3.denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM 
ETAP SONUNCUSU
@Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
Nekaaa guzel dedinKızlar sımsıkı sarılalım hedefimize
Spor bence kilit nokta bende bu hafta yapicam evde leslie bana cok iyi geliyordu. Ama sende puanla beni etiketle yarış olunca daha cok hırs oluyorBebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyor
Aynen karbonhidrat oyle ama enazindan minimuma dusurebilmeliyizOlsun 2 haftanin acisi çıktı. Gerçekten karbonhidrat öyle ama maalesef vazgecemeyecegiz
Tekrar tebrikler iyi motive etmiştir bugün ki eksi
Haftaya da ayni performansa devam. Ama sporlarınıda puanlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?