- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.421
Çok teswkkurler canım 5 e cok yaklaştık , 4.5 aylık fln ,aminnncanım sen emziriyor muydun? kaç aylık yavruşun
güzel olmuş canım, ekmekler biraz çok geldi gözüme ama emzirdiğin için aslında normalde :)
bol bol süt olsun bebişe
afiyet bal olsun kuzum
ama bukuy ne?
Aman dikkat koronayaEşimin kardeşiyle aynı şehitteyiz ev arkadaşlarını okul arkadaşlarını yemeğe çağırdım kalabalık kızlar giremiyorum fazla
olsun canim dedigin gibi allahtan listede degilsin:)bugün de yeni birşey öğrenmiş oldum sağol kuzum
Allahtan listede değilim de takımı etkilemeyeceğim
ama sık sık da yemesem iyi olur
kolay gelsin canim:)Eşimin kardeşiyle aynı şehitteyiz ev arkadaşlarını okul arkadaşlarını yemeğe çağırdım kalabalık kızlar giremiyorum fazla
1 taneyi 2 p sayan da var 3 taneyi 1 p sayan da 5 i 1 sayandaDışarda nasıl peki ip atlamanın puanı
Kızım doğduğundan beri sayılı misafir alıyorum valla. Zaten yetişemiyorum korona da bahanesi olduAman dikkat koronaya
buyuk yazcaktim yanlis olmus
ya arada harf hatalarim oluyo kusura bakmayin
gecende bisey yazmistim cok ayip bisey yazmisim
bazen yazdigimi geri okumadan gonderiyorum
Çok teswkkurler canım 5 e cok yaklaştık , 4.5 aylık fln ,aminnn,
Birazda menülerinin etkisi var tabi :))Ben kesin adet olucam kaş gündür karnım davul gibi bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor bu yüzden şişkinlik devam ediyor çok sinirim bozuk
bence 3 u 1puan daha iyi1 taneyi 2 p sayan da var 3 taneyi 1 p sayan da 5 i 1 sayanda
Kaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozamanayy maşallah, Allah sağlıklı uzun ömür versin
4,5 aylık deyince benim ufaklık nasıl büyük geldi gözüme
bebek özledim ben
sadece sabahki krep olmamis29 Ekim
09.00
2 krep
1 yk pekmez
1 kk peynir
Domates
Salatalık
2 kalık ezme
12.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 muz
15.00
1 bardak kefir
16.00
3 köfte
1 tb ekmeği
Yarım kase mercimek çorbası
Su 2 lt ye tamamlamaya çalışıyorum
Spor için bebemi bekliyorum uyursa yapcam inşallah
afiyet olsun canım güzel olmuş29 Ekim
09.00
2 krep
1 yk pekmez
1 kk peynir
Domates
Salatalık
2 kalık ezme
12.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 muz
15.00
1 bardak kefir
16.00
3 köfte
1 tb ekmeği
Yarım kase mercimek çorbası
Su 2 lt ye tamamlamaya çalışıyorum
Spor için bebemi bekliyorum uyursa yapcam inşallah
canım benimki kocaman olmuşKaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozaman
Bu bebekkokusunun hastasıyımb ben de , kaç aylıkken gıdıyo bu koku acepp
Masallah,dükkanı kapadım dıyosun:))afiyet olsun canım güzel olmuş
canım benimki kocaman olmuş
19 aylık bir kızım, diğer kızım da 6,5 yaşında yani demem o ki benden bu kadar
artık yeğenlerin çocuklarını severim ne yapayım
valla bebek kokusu ek gıdaya başlayınca gidiyor, kokular ağırlaşınca tabii
amiinnn canım, inşallahMasallah,dükkanı kapadım dıyosun:))
Allah saglık sıhhat uxun hayırlı ömür versın ınsallah yavrularımıza
Ben öğünü 3 e çıkartırsam kesin doğum kiloma çıkarım kendi bünyemi iyi biliyorum. Herşeyi denedim sporu arttırdım öpün değiştirdim ama cıkkk nafile bide adet olucam onunda etkisi varböyle gidersen sonuç alman çok da uzak değil
tabii ki duraklama olması normal her zaman aynı hızda kilo veremeyiz, keşke verebilsek :)
karbonhidrat belki şekerden çok beni olumsuz etkilediği için senin menün dikkatimi çekti o yüzden
duraklama konusunda da vücudunu şaşırtmayı denediin mi bilmiyorum ama mesela günde 2 öğün yiyorsun 3-4 öğüne çıkar ya da tam tersi sık besleniyorsan max 2 öğün yap
ya da kahvaltı ve öğünlerinin yerini değiştir ama tabii yediğin herşey yine sağlıklı olsun
dene bakalım belki bu duraklamayı kırarsın
Bire hepsi tıp ve diş hekimi öğrencisiAman dikkat koronaya
Aşkım menülerim hep aynı canım ilk diyete başladığımdan beri hep aynı gidiyorum. Kasıklarım öyle çok ağrıyor ki ayaklarıma vuruyor artıkBirazda menülerinin etkisi var tabi :))
Iyi aksamlar kaptanim biraz daha iyiyim bugün kv ler geldi ondan gelemedim cok bir de benim oglan cok huzursuz uyutmak ayri mesele evde tutamıyoruz disari çıkmak istiyor surekli onun icin telefondan muzik filan aciyorum cok yoruyor beniTemelinSafinazi sağlığın nasıl canım, geçti mi halsizlik
Üşütmüş olabilir misinAşkım menülerim hep aynı canım ilk diyete başladığımdan beri hep aynı gidiyorum. Kasıklarım öyle çok ağrıyor ki ayaklarıma vuruyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?