- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.441
Anammm niye bole bişi yaptın bu zamandaBen öğünü 3 e çıkartırsam kesin doğum kiloma çıkarım kendi bünyemi iyi biliyorum. Herşeyi denedim sporu arttırdım öpün değiştirdim ama cıkkk nafile bide adet olucam onunda etkisi var
Bire hepsi tıp ve diş hekimi öğrencisi
Aşkım menülerim hep aynı canım ilk diyete başladığımdan beri hep aynı gidiyorum. Kasıklarım öyle çok ağrıyor ki ayaklarıma vuruyor artık
Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz canimInsallah birsey yoktur aman dikkat et cnm. Kalabaliga karisma mumkun oldukca
Kilo verememek gercktn moral bozuyor seni anliyorm ama 1.5 ayda cok iyi versn bence bi anda gidicek direnc kirilcak pes etme cnm. Olcu aldinmi hic
Kolay gelsin cnm, esinde nekadar cok gidiyor anasına
Yok kaptanim bizim bakkalimiz ayri oraya gitmiyoruz ama komşularımiz gitmişse ya da oğlumla oynayan çocuklar gitmişse diye korkuyorum rabbime emanetiz artik antepten kaçtık buraya geldik burada da bulduBu ara görüştünüz mü onlarla
Allah korusun canım evde online ders görüyorlar dışarı çıkmıyorlar ondan dolayı çağırdım canımAnammm niye bole bişi yaptın bu zamandaAllah korusunnn
Listeye girdikten sonra ilk izin hakkı 2 ay sonra canım, 2 ayın henüz dolmadı ki.Kaptan beni bi süre izine çıkartsan olurmu şişliğim geçmiyor bi türlü takıma da faydam olmayacak. Yine burada olucam ama şişlikten dolayı sürekli artı olucam gibiHandandandan
Canım bence diyete bırazcık ara ver , yada saglıklışekılde yap , bagısıklıgını guclu tut nolur nolmaz Allah korusunDünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Kabızlık kürü dene , gecenlerde yazmıstım, direnci kırıyor,Olabilir canım gerçekten çok yoruldum bide böyle duraklamaya girince canım sıkılıyor.
Bence artık bu menülerle veremiyorsunAşkım menülerim hep aynı canım ilk diyete başladığımdan beri hep aynı gidiyorum
Sanmıyorum canım ya çünkü ben yazın bile kalın çorapla dururumÜşütmüş olabilir misin
Ayaklarıma vuruyor diyince aklıma geldi
Aynen gitmiyor artık. Ama haftaya toplanacak bence inşallahBence artık bu menülerle veremiyorsun
8.5 kiloyu bu menülerle verdin ama artık bı değişiklik yapıp vücudunu şaşırtman lazım.
Önümüzdeki hafta un içeren besinleri azaltarak dene istersen
Yok denemedim canım. Emziriyorum sakıncası var mı. Görmedim ben kürüKabızlık kürü dene , gecenlerde yazmıstım, direnci kırıyor,
Pes etmek yok ,Sanmıyorum canım ya çünkü ben yazın bile kalın çorapla dururum
Aynen gitmiyor artık. Ama haftaya toplanacak bence inşallah
Yok canım , ben de emzırıyorum , ayda ıkı kere yapıyorum.Yok denemedim canım. Emziriyorum sakıncası var mı. Görmedim ben kürü
Kaptanım motive edebilıyor muyum,Pes etmek yok ,
Korona bittiğinde herkes dombalakken biz fit fit salınıcaz sokaklarda
Tekrar yazarmışım canım kaydedeyimYok canım , ben de emzırıyorum , ayda ıkı kere yapıyorum.
MuhteşemsinKaptanım motive edebilıyor muyum,
Muhteşemsin
Papatyayı sana bıraktım o zaman, düşme yakasından
Afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın ama su bende çok az olmuş canım29.10.2020 perşembe
09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 havuç
2 salatalık
1 mandalina
10 adet Antep fıstığı
16.30
2 yk bulgur pilavı
6 çiçek haşlanmış brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt
1 yk kıyma
Su: 1 lt
Maşallah canım sporda güzel olmuş afiyet olsun29 Ekim Perşembe
09:00 >>> 2 kase salata
3 adet ceviz
14:30 >>> 2 kabak püresi
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
18:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 2 lt
Spor >>> 210 dk orta tempolu yürüyüş
210*2=420 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun Canım. Ben aptamil içince tüm iştahım gidiyor bir daha ağzına lokma süremiyorum29 ekım
08.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir, iki dilim tam bugday ekmegi,5 zeytin
13.00 soğanlı yumurta, salatalık, domates ,1 dilim tam bugday ekmek
15.00 muz ve iki galeta
16.00 human tea çay ve aptamil süt arttırıcı
18.00 erişteli yeşilmercımek corba, kıymalı karnıbahar yemegi 1 er kepçe
Spor yok
Su 3 litre
Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın29 ekim
14.30
11cig findik
16.30
1 bukuy kase tavuklu salata
1 kare bitter %81 lik
su 2.5lt olur yatana kadar
80dk yuruyus
20 dk kosu toplam 320 puan @Pnrrr-20
Bugün çekirdek yok29 Ekim
09.00
2 krep
1 yk pekmez
1 kk peynir
Domates
Salatalık
2 kalık ezme
12.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 muz
15.00
1 bardak kefir
16.00
3 köfte
1 tb ekmeği
Yarım kase mercimek çorbası
Su 2 lt ye tamamlamaya çalışıyorum
Spor için bebemi bekliyorum uyursa yapcam inşallah
Brokoli şişirir diye diye dilimizde tüy bitti :))29 Ekim menüm
Kahvaltı 09.30
1 adet haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 adet patates kızartması
Akşam yemeği 18.30
Balık tava miktarı bilmiyorum ama çok değil
Brokoli
Salata
Su:2 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor: kızım durursa gece yapıcam
Canım şaşırtma yap diyorsun sende bende onu yapıyorum zaten normaldede senin dediğin şekilde besleniyordum 2 aya yaklaştım. Belki artı gelecek bilmiyorum ama şaşırtmaya çalışıyorum. Ben normaldede çok az yemek yiyen birisiyim. 3 gündüz wc sıkıntısı yaşıyorum brokoli yeşillik o yüzden yedimBrokoli şişirir diye diye dilimizde tüy bitti :))
Yiyebilirsin ama Çarşamba ve Perşembe değil.
Kızartmada bugün olmamış.
Kilo yaptığı kesinleşmiş olan besinleri Cuma günü eksi gelirsek kaçamak niyetine abartmadan yiyebiliriz, diğer günler olmaz
Kız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindimTartıdan önce tahinli pekmez mi
Ayniiii bennnnnBen insan gibi yemeyi bilmiyorum balım. O yüzden hiç yaklaşmamam gerekiyor. Başlayınca kendimi tutamıyorum
Yaptım valla napıyım. Maksat toto büyümeden engellemek de sabah tartıldım hiç öyle ahım şahım bi eksim yok
Canimmmm arkadaşımmmm1 tatlı kaşığı diyor vicdansız mısın
Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldiSanırım fazlasıyla
Tartıdan önce olmasaydı iyiydi ama muhtemelen eksisine güveniyor, yoksa bizi riske atmazdı zalım
Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaaO sağlam eksiyle gelecek canım. Şu an burayı şöyle okuyordur
Olabilir
kahvaltını etmişsin zaten
rekabet mitabi ki yenerim hele bi döneyim evime
Biz 65i seviyoruz Pınar’la
Gunaydinnnn demek için alıntılamışımGünaydın kızlar
Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.saglik olsun
niye bozuldu ki acaba
kapaklara iyi kapali degilmiydi
Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişeYa eloş yazık emeklerine ya 50 şişe de az değilben de geçen yıl fasülyelerim öyle oldu hepsi çöpe gitti bu yıl hiç bir şey yapmayacaktım yine de biraz menememlik yaptım
Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrrSeni çok iyi anlıyorum canım, sadece konserveler değil emeklerinde çöp oldu.
Bu yıl da benim fasulye konservelerim bile bile bozuldu
Çocuklar uyuduktan sonra yapıyorduk, eşim bir an evvel yapalım yorgunum, uykum var diye diye tam kaynamasına fırsat vermedi.
Uyardım da "kaynamazsa bozulur" diye...
10 kilo fasulyenin boşa gittiğine mi yanayım, bebeğe ve onca yoğunluğa rağmen emeğime, zamanıma yanayım bilemedim.
Hepsini döktüm, risk alamazdım
Bu yılda böyle olsun, sıkma canını canım, senden kıymetli değil
Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerleklerAaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falanSen kendini yine de zorlama bence. Kilo verilir. Sağlık geri gelmez. Bak ben doğumdan beri 23 kilo verdim. 6. Aydan sonra 4 ayda nerdeyse 16 kilo verdim. Kilo zorluyor ama veriliyor. Önceliğin sütünün kalitesi ve sağlığın olsun canım. Birkaç ay tombik gezmek dünyanın sonu değil ki
18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorumMutfaklar kapandı mı kızlar
Ayyy beniii ne güzel anlatmışsınEtkiliyor mu ciddenben önceden beri kronik açım valla kilo almayacağıma garanti versinler 24 saat uyku dahil yiyecek bir şey bulabilirim
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldiEşim geçenlerde bana ip almış atlamam için bugün kızımın karşısında oyun olsun da hareket de etmiş olayım diye bi atladım. 100 tane yaptım ama perişan oldum. Neden 5 tanesi 1 puan tanesi 5 puan olmalı
Bence yoga da arttırılmalıBeğenmiyorsanız yenileyebiliriz
Hatta puanlamada uygun görmediklerinizi, uygun gördüğünüz puanlama ile buraya yazın değerlendirelim.
Demokrasi hakim bu takımda
Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabıcanım sen emziriyor muydun? kaç aylık yavruşun
güzel olmuş canım, ekmekler biraz çok geldi gözüme ama emzirdiğin için aslında normalde :)
bol bol süt olsun bebişe
afiyet bal olsun kuzum
ama bukuy ne?
Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.bugün de yeni birşey öğrenmiş oldum sağol kuzum
Allahtan listede değilim de takımı etkilemeyeceğim
ama sık sık da yemesem iyi olur
Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim debuyuk yazcaktim yanlis olmus
ya arada harf hatalarim oluyo kusura bakmayin
gecende bisey yazmistim cok ayip bisey yazmisim
bazen yazdigimi geri okumadan gonderiyorum
Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yokKızım doğduğundan beri sayılı misafir alıyorum valla. Zaten yetişemiyorum korona da bahanesi oldu
Offf bebek kokusu deme banaKaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozaman
Bu bebekkokusunun hastasıyımb ben de , kaç aylıkken gıdıyo bu koku acepp
Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.afiyet olsun canım güzel olmuş
canım benimki kocaman olmuş
19 aylık bir kızım, diğer kızım da 6,5 yaşında yani demem o ki benden bu kadar
artık yeğenlerin çocuklarını severim ne yapayım
valla bebek kokusu ek gıdaya başlayınca gidiyor, kokular ağırlaşınca tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?