Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anammm niye bole bişi yaptın bu zamanda Allah korusunnn

Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz canim
Bu ara görüştünüz mü onlarla
Yok kaptanim bizim bakkalimiz ayri oraya gitmiyoruz ama komşularımiz gitmişse ya da oğlumla oynayan çocuklar gitmişse diye korkuyorum rabbime emanetiz artik antepten kaçtık buraya geldik burada da buldu

Kaptan beni bi süre izine çıkartsan olurmu şişliğim geçmiyor bi türlü takıma da faydam olmayacak. Yine burada olucam ama şişlikten dolayı sürekli artı olucam gibi Handandandan
Listeye girdikten sonra ilk izin hakkı 2 ay sonra canım, 2 ayın henüz dolmadı ki.
İlla ayrılacağım diyorsan ayırabiliriz ama 6 ay listeye giremezsin
Şimdi bi zencefil çayı yap iç, belki biraz kendine gelirsin

Dünden beri halsizlik var üstümde dun de misafirlikteydim yine menuler de hos olmadığı için pek yazmadım mide bulantısı var iki gündür mahallede de korona cikmis korkuyorum bu aralar
Canım bence diyete bırazcık ara ver , yada saglıklışekılde yap , bagısıklıgını guclu tut nolur nolmaz Allah korusun

Aşkım menülerim hep aynı canım ilk diyete başladığımdan beri hep aynı gidiyorum
Bence artık bu menülerle veremiyorsun
8.5 kiloyu bu menülerle verdin ama artık bı değişiklik yapıp vücudunu şaşırtman lazım.
Önümüzdeki hafta un içeren besinleri azaltarak dene istersen

Üşütmüş olabilir misin
Ayaklarıma vuruyor diyince aklıma geldi
Sanmıyorum canım ya çünkü ben yazın bile kalın çorapla dururum
Bence artık bu menülerle veremiyorsun
8.5 kiloyu bu menülerle verdin ama artık bı değişiklik yapıp vücudunu şaşırtman lazım.
Önümüzdeki hafta un içeren besinleri azaltarak dene istersen
Aynen gitmiyor artık. Ama haftaya toplanacak bence inşallah

Afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın ama su bende çok az olmuş canım
29 Ekim Perşembe

09:00 >>> 2 kase salata
3 adet ceviz

14:30 >>> 2 kabak püresi
1 kase yoğurt
3 adet ceviz

18:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği

Su >>> 2 lt

Spor >>> 210 dk orta tempolu yürüyüş
210*2=420 puan @Pnrrr-20
Maşallah canım sporda güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun Canım. Ben aptamil içince tüm iştahım gidiyor bir daha ağzına lokma süremiyorum
29 ekim

14.30
11cig findik

16.30
1 bukuy kase tavuklu salata
1 kare bitter %81 lik

su 2.5lt olur yatana kadar
80dk yuruyus
20 dk kosu toplam 320 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
Bugün çekirdek yok afiyet olsun canım

Brokoli şişirir diye diye dilimizde tüy bitti :))
Yiyebilirsin ama Çarşamba ve Perşembe değil.
Kızartmada bugün olmamış.
Kilo yaptığı kesinleşmiş olan besinleri Cuma günü eksi gelirsek kaçamak niyetine abartmadan yiyebiliriz, diğer günler olmaz

Canım şaşırtma yap diyorsun sende bende onu yapıyorum zaten normaldede senin dediğin şekilde besleniyordum 2 aya yaklaştım. Belki artı gelecek bilmiyorum ama şaşırtmaya çalışıyorum. Ben normaldede çok az yemek yiyen birisiyim. 3 gündüz wc sıkıntısı yaşıyorum brokoli yeşillik o yüzden yedim

Tartıdan önce tahinli pekmez mi
Kız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindim
Ayniiii bennnnn sinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
1 tatlı kaşığı diyor vicdansız mısın
Canimmmm arkadaşımmmm
Sanırım fazlasıyla
Tartıdan önce olmasaydı iyiydi ama muhtemelen eksisine güveniyor, yoksa bizi riske atmazdı zalım
Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi
O sağlam eksiyle gelecek canım. Şu an burayı şöyle okuyordur
Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaa bide sen benden fazla gelirmişsin
Olabilir

kahvaltını etmişsin zaten

rekabet mi tabi ki yenerim hele bi döneyim evime

Biz 65i seviyoruz Pınar’la
ben onu kahvaltı öncesi, gece ile kahvalti arasi öğünü olarak şey ettiydim
Günaydın kızlar
Gunaydinnnn demek için alıntılamışım iyi geceler
saglik olsun
niye bozuldu ki acaba
kapaklara iyi kapali degilmiydi
Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.
Ya eloş yazık emeklerine ya 50 şişe de az değil ben de geçen yıl fasülyelerim öyle oldu hepsi çöpe gitti bu yıl hiç bir şey yapmayacaktım yine de biraz menememlik yaptım
Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişe cumartesi bi daha yapacagiz
Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrr bizde hep cocuklar uyuyunca yaptik ama ben iyi kaynattim ya, galiba bizimki sıcaktan oldu.
Aaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerlekler Aman Allahim hemen geri gönder dedim eşime geri gönderdik ve cok hafif tek elle açılabilen bir araba seçtik harikaa oldu. Zaten kış bebegiydi bide pandemi olunca bir yere cikamadik.
Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falan Bence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
Mutfaklar kapandı mı kızlar
18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorum
Etkiliyor mu cidden ben önceden beri kronik açım valla kilo almayacağıma garanti versinler 24 saat uyku dahil yiyecek bir şey bulabilirim
Ayyy beniii ne güzel anlatmışsın
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldi kızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
Beğenmiyorsanız yenileyebiliriz

Hatta puanlamada uygun görmediklerinizi, uygun gördüğünüz puanlama ile buraya yazın değerlendirelim.
Demokrasi hakim bu takımda
Bence yoga da arttırılmalı
canım sen emziriyor muydun? kaç aylık yavruşun
güzel olmuş canım, ekmekler biraz çok geldi gözüme ama emzirdiğin için aslında normalde :)
bol bol süt olsun bebişe

afiyet bal olsun kuzum
ama bukuy ne?
Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabı
bugün de yeni birşey öğrenmiş oldum sağol kuzum
Allahtan listede değilim de takımı etkilemeyeceğim
ama sık sık da yemesem iyi olur
Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.
buyuk yazcaktim yanlis olmus
ya arada harf hatalarim oluyo kusura bakmayin
gecende bisey yazmistim cok ayip bisey yazmisim
bazen yazdigimi geri okumadan gonderiyorum
Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
Kızım doğduğundan beri sayılı misafir alıyorum valla. Zaten yetişemiyorum korona da bahanesi oldu
Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yok
Kaçırmışım canım senınkı ne kadarlıktı ,ee bitane daha yap ozaman
Bu bebekkokusunun hastasıyımb ben de , kaç aylıkken gıdıyo bu koku acepp
Offf bebek kokusu deme bana cocuklarimin kokusunu alamiyorumm( coronadan dolayi tat koku yok) coookkkk özledim.
Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…