- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.461
Çok mu zorluyor yogaBence yoga da arttırılmalı
Demez olaydımKız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi
Canım tat koku hala gelmedi mi? Sen ilaç kullanmamıştın dimi. İlacın yan etkisi diyorlarKız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindim
Ayniiii bennnnnsinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
Canimmmm arkadaşımmmm
Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi
Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaabide sen benden fazla gelirmişsin
ben onu kahvaltı öncesi, gece ile kahvalti arasi öğünü olarak şey ettiydim
Gunaydinnnn demek için alıntılamışımiyi geceler
Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.
Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişecumartesi bi daha yapacagiz
Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrrbizde hep cocuklar uyuyunca yaptik ama ben iyi kaynattim ya, galiba bizimki sıcaktan oldu.
Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerleklerAman Allahim hemen geri gönder dedim eşime geri gönderdik ve cok hafif tek elle açılabilen bir araba seçtik harikaa oldu. Zaten kış bebegiydi bide pandemi olunca bir yere cikamadik.
Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falanBence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorum
Ayyy beniii ne güzel anlatmışsın
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldikızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
Bence yoga da arttırılmalı
Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabı
Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.
Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yok
Offf bebek kokusu deme banacocuklarimin kokusunu alamiyorumm( coronadan dolayi tat koku yok) coookkkk özledim.
Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.
@naKaptanım motive edebilıyor muyum,
Baston mu canım, markamodel varsa sevınırımKız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindim
Ayniiii bennnnnsinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
Canimmmm arkadaşımmmm
Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi
Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaabide sen benden fazla gelirmişsin
ben onu kahvaltı öncesi, gece ile kahvalti arasi öğünü olarak şey ettiydim
Gunaydinnnn demek için alıntılamışımiyi geceler
Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.
Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişecumartesi bi daha yapacagiz
Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrrbizde hep cocuklar uyuyunca yaptik ama ben iyi kaynattim ya, galiba bizimki sıcaktan oldu.
Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerleklerAman Allahim hemen geri gönder dedim eşime geri gönderdik ve cok hafif tek elle açılabilen bir araba seçtik harikaa oldu. Zaten kış bebegiydi bide pandemi olunca bir yere cikamadik.
Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falanBence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorum
Ayyy beniii ne güzel anlatmışsın
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldikızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
Bence yoga da arttırılmalı
Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabı
Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.
Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yok
Offf bebek kokusu deme banacocuklarimin kokusunu alamiyorumm( coronadan dolayi tat koku yok) coookkkk özledim.
Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.
İşte iyi bişey degıl mı bu iştah kesmesi :)))Afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın ama su bende çok az olmuş canım
Maşallah canım sporda güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun Canım. Ben aptamil içince tüm iştahım gidiyor bir daha ağzına lokma süremiyorum
Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
Bugün çekirdek yokafiyet olsun canım
Hahaha o iş bende ,Muhteşemsin
Papatyayı sana bıraktım, düşme yakasından
Bunu yaptığını söyleme bana sakın
Benim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmediİşte iyi bişey degıl mı bu iştah kesmesi :)))
Süt mü azalıyor bu sefer?
Benimde azaltıyo iştahımı haklısın
Yapiyorum vallaBunu yaptığını söyleme bana sakın
Benim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmedi
Biraz kalorili bunlar , akşamustu sutum cok azalıyo da bende bi umut işte , aptamılın amacı zaten süt mıktarunı degıl de kalıtesını artırmsk ,içinde bol vitamın var , doyuruculugu fazlalaştırıyomus mıktardan ziyadeBunu yaptığını söyleme bana sakın
Benim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmedi
Canım. Vücudunu şaşırt. Cuma cmt mesela baya ye yemediğin her şeyden eğer diyete dönmeye zorlanmayacaksan. Uzun zamandır kıstığın için birden yemek vücudunu şaşırtır. Tekrar diyete girince yine verirsinKaptan beni bi süre izine çıkartsan olurmu şişliğim geçmiyor bi türlü takıma da faydam olmayacak. Yine burada olucam ama şişlikten dolayı sürekli artı olucam gibiHandandandan
Kız sen çok marifetlisin vallaAllah korusun canım evde online ders görüyorlar dışarı çıkmıyorlar ondan dolayı çağırdım canım
Canım şaşırtma yap diyorsun sende bende onu yapıyorum zaten normaldede senin dediğin şekilde besleniyordum 2 aya yaklaştım. Belki artı gelecek bilmiyorum ama şaşırtmaya çalışıyorum. Ben normaldede çok az yemek yiyen birisiyim. 3 gündüz wc sıkıntısı yaşıyorum brokoli yeşillik o yüzden yedim
Tatlı sevenler dopçik olmaya yatkınAyniiii bennnnnsinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
spor için dedim canım özellikle. Bi De ilk 6 ay zaten haftada maks 1 kilo hatta mümkünse yarım kilo verilebilir diyor diyetisyenlerValla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falanBence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
Kendi almışKız ipi sen mi istedin kendi mi aldikızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
asansör varsa apartmanımızda ki asansör olmayınca hepsi zorBaston mu canım, markamodel varsa sevınırım
Humana bende çok işe yaramıştı. Süt damlası da kullanmıştım. Sütüm çok azdı çünkü. Sonra diyete başlayınca aşırı şekerli diye humanayı bırakıp milk tea aldım ama onu da içmiyorum artık unutuyorumBenim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmedi
Bı hafta yarışta değildik dimiYapiyorum vallabiraz hamlamıştım ama şu an cok rahat yapiyom söyle bakem kaç puan eder
Ya bende hiç biri yaramadı olanda gidiyor çok uğraşıyorum evde lanshonun çift başlıklı pompası var hiç bir işe yaramıyor. İlk ay hastane pompası kiralamıştım tekrar kiralayıp 2 saate bir sağsam mı diye düşünüyorumBiraz kalorili bunlar , akşamustu sutum cok azalıyo da bende bi umut işte , aptamılın amacı zaten süt mıktarunı degıl de kalıtesını artırmsk ,içinde bol vitamın var , doyuruculugu fazlalaştırıyomus mıktardan ziyade
Bu hafta onu denedim canım. Hatta sporlarımı bişe değiştirdim. Bakalım işe yarayacak mı. Ben pratik işler çok yaparım herşeyin hazırdır. Uykuya çok düşkünüm aslında ama malesef çocuklardan sonra uyumayı unuttum ve bundan zevk alarak uyumayıp bişeyler yapmaya başladımCanım. Vücudunu şaşırt. Cuma cmt mesela baya ye yemediğin her şeyden eğer diyete dönmeye zorlanmayacaksan. Uzun zamandır kıstığın için birden yemek vücudunu şaşırtır. Tekrar diyete girince yine verirsin
Kız sen çok marifetlisin valla. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum
Tatlı sevenler dopçik olmaya yatkın
spor için dedim canım özellikle. Bi De ilk 6 ay zaten haftada maks 1 kilo hatta mümkünse yarım kilo verilebilir diyor diyetisyenler
Kendi almışkızıma oturma odamızda çitli oyun alanı yaptık. Onun içime koyuyorum yoksa tabi ki yapamam
asansör varsa apartmanımızda ki asansör olmayınca hepsi zor
Bizimki Pierre Cardin twist. İnanılmaz memnunum. Çok kullanışlı bir Bebek arabası. Satıcı önermişti bize de.
Humana bende çok işe yaramıştı. Süt damlası da kullanmıştım. Sütüm çok azdı çünkü. Sonra diyete başlayınca aşırı şekerli diye humanayı bırakıp milk tea aldım ama onu da içmiyorum artık unutuyorum
Senin için kalıyorum
Ne yapıyorsun pratik meselaBı hafta yarışta değildik dimiO zaman 10 puan olsun ama bu haftalık
Ya bende hiç biri yaramadı olanda gidiyor çok uğraşıyorum evde lanshonun çift başlıklı pompası var hiç bir işe yaramıyor. İlk ay hastane pompası kiralamıştım tekrar kiralayıp 2 saate bir sağsam mı diye düşünüyorum
Bu hafta onu denedim canım. Hatta sporlarımı bişe değiştirdim. Bakalım işe yarayacak mı. Ben pratik işler çok yaparım herşeyin hazırdır. Uykuya çok düşkünüm aslında ama malesef çocuklardan sonra uyumayı unuttum ve bundan zevk alarak uyumayıp bişeyler yapmaya başladım
Canimmm sen çok az yiyorsun hep boylemiydi.Bı hafta yarışta değildik dimiO zaman 10 puan olsun ama bu haftalık
Ya bende hiç biri yaramadı olanda gidiyor çok uğraşıyorum evde lanshonun çift başlıklı pompası var hiç bir işe yaramıyor. İlk ay hastane pompası kiralamıştım tekrar kiralayıp 2 saate bir sağsam mı diye düşünüyorum
Bu hafta onu denedim canım. Hatta sporlarımı bişe değiştirdim. Bakalım işe yarayacak mı. Ben pratik işler çok yaparım herşeyin hazırdır. Uykuya çok düşkünüm aslında ama malesef çocuklardan sonra uyumayı unuttum ve bundan zevk alarak uyumayıp bişeyler yapmaya başladım
Kapışalım tabikiiiiii varım varımmmmmO
Senin için kalıyorumHaftaya kapışalım mı ne dersin iik hafta motivasyon olsun sana nasıl olsa yeneceksin
tedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim
Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galibaslm kizlar
burda baya bi olaylar var
ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis
iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?