Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım tat koku hala gelmedi mi? Sen ilaç kullanmamıştın dimi. İlacın yan etkisi diyorlar

Kaptanım motive edebilıyor muyum,
@na
Baston mu canım, markamodel varsa sevınırım

İşte iyi bişey degıl mı bu iştah kesmesi :)))
Süt mü azalıyor bu sefer?
Benimde azaltıyo iştahımı haklısın

Bunu yaptığını söyleme bana sakın

Benim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmedi
Yapiyorum valla biraz hamlamıştım ama şu an cok rahat yapiyom söyle bakem kaç puan eder

Bunu yaptığını söyleme bana sakın

Benim komple kesiyor bi daha bi yemesem acıkmam çok tatlı hoş bi faydası da olmadı. Humela tea hele zerre bişey değiştirmedi
Biraz kalorili bunlar , akşamustu sutum cok azalıyo da bende bi umut işte , aptamılın amacı zaten süt mıktarunı degıl de kalıtesını artırmsk ,içinde bol vitamın var , doyuruculugu fazlalaştırıyomus mıktardan ziyade

Kaptan beni bi süre izine çıkartsan olurmu şişliğim geçmiyor bi türlü takıma da faydam olmayacak. Yine burada olucam ama şişlikten dolayı sürekli artı olucam gibi Handandandan
Canım. Vücudunu şaşırt. Cuma cmt mesela baya ye yemediğin her şeyden eğer diyete dönmeye zorlanmayacaksan. Uzun zamandır kıstığın için birden yemek vücudunu şaşırtır. Tekrar diyete girince yine verirsin
Allah korusun canım evde online ders görüyorlar dışarı çıkmıyorlar ondan dolayı çağırdım canım
Kız sen çok marifetlisin valla. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum

Ayniiii bennnnn sinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa
Tatlı sevenler dopçik olmaya yatkın
spor için dedim canım özellikle. Bi De ilk 6 ay zaten haftada maks 1 kilo hatta mümkünse yarım kilo verilebilir diyor diyetisyenler
Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldi kızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm
Kendi almış kızıma oturma odamızda çitli oyun alanı yaptık. Onun içime koyuyorum yoksa tabi ki yapamam
Baston mu canım, markamodel varsa sevınırım
asansör varsa apartmanımızda ki asansör olmayınca hepsi zor
Bizimki Pierre Cardin twist. İnanılmaz memnunum. Çok kullanışlı bir Bebek arabası. Satıcı önermişti bize de.

Humana bende çok işe yaramıştı. Süt damlası da kullanmıştım. Sütüm çok azdı çünkü. Sonra diyete başlayınca aşırı şekerli diye humanayı bırakıp milk tea aldım ama onu da içmiyorum artık unutuyorum

Yapiyorum valla biraz hamlamıştım ama şu an cok rahat yapiyom söyle bakem kaç puan eder
Bı hafta yarışta değildik dimi O zaman 10 puan olsun ama bu haftalık
Ya bende hiç biri yaramadı olanda gidiyor çok uğraşıyorum evde lanshonun çift başlıklı pompası var hiç bir işe yaramıyor. İlk ay hastane pompası kiralamıştım tekrar kiralayıp 2 saate bir sağsam mı diye düşünüyorum
Bu hafta onu denedim canım. Hatta sporlarımı bişe değiştirdim. Bakalım işe yarayacak mı. Ben pratik işler çok yaparım herşeyin hazırdır. Uykuya çok düşkünüm aslında ama malesef çocuklardan sonra uyumayı unuttum ve bundan zevk alarak uyumayıp bişeyler yapmaya başladım

Ne yapıyorsun pratik mesela

Canimmm sen çok az yiyorsun hep boylemiydi.

Dream00 canim senin fitigin nasil oldu.

Yeni bir yer bakacaktin fizik tedavi icin baktinmi
tedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim

slm kizlar
burda baya bi olaylar var

ermeniler otoyolu kapatmis sabah ise gidzn turkleri darp etmisler 200 300 kisi felanmis

iclerinde esim kardesim ve kaynimda vardi
5 tane turku hastanelik ettiler kaynimda hastanelik oldu
Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galiba orasi Tam bi irkci ülke malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…