Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ve hala uyuyamadım
Bi aklım diyor ki kalk, kahvaltı hazırlığına başla
Hahahah bünye şaştı tabi
Bu durumlarda beyhude bi çabayla ruhunu sıkıyor insan. Ben de kötülükleri gördüğüm zamanlar çok gerilirim Allah buna nasıl müsade ediyor diye. Ancak bazı şeyler maalesef cevapsız ve direkt soracağın muhatabın yok. Ulema olarak adlandırıların hemen hepsi de aynı şeyi ezberlemiş gibi tekrar ediyor
inşallah güzel şeyler yaşarız bu geçici dünyada

Kizzzz bu kadar dua benim için miydi o zaman aminnnn diyelimmmm Allah hepimizden razı olsun ben sadece kaydetmistim paylaştım
Allah yardımcıları olsun. Ne zaman öleceğini bilmek seni paranoyak yapardi ve cok korkutucu olurdu. Düşünsene bilerek elini ateşe tutmak mi zor, bir anda elinin ateşte yanmasi mi.
Bu arada 4 buçuktan beri ayaktayız bizim hanımla
Kimi insan uykuyu hic sevmez sende oylemisin yoksa tam tersi mi ben bu sabah cok zor uyandimmm, uyumayı isterdim.

Yasemin tevekkül et canım, korkma bu kadar...
Hayatta oldukça zor, ölümde bir kurtuluş...
Öyle canım ama kendi ölümümden çok sevdiklerimin ölümünden korkuyorum bir kayıp daha nasıl yaşarım duygusu böyle anlarda daha bir ruhumu sarıyor sanki

Benim kafam için bilmek daha iyi
Sürekli bu korkuyla yaşamaktansa bugün mü yarın mı diye

İnşallah canım

Kimi insan uykuyu hic sevmez sende oylemisin yoksa tam tersi mi ben bu sabah cok zor uyandimmm, uyumayı isterdim.
Ben uykusuz kaldığında kendinden geçen mala bağlayanlardanım. Ama kızım bazen böyle küçük sürprizler yapıyor
Allah eksikliğini göstermesin Allah ın gücüne gitmesin ama bi daha dünyaya gelsem çocuk mocuk yapmam. Resmen ömür törpüsü çocuk ya

30 Ekim Cuma

09:00 >>> 2 kase salata
3 yk soğanlı kabaklı yumurta

17:30 >>> 2 adet biberli ekmek
Domates, biber

20:00 >>> Kabak çekirdeği, badem, fındık (miktarları hatırlamıyorum)

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Vayyy kaptanım nabıyosun boyle, bagısıklıgın düşmesin baya agır bir menu masallahhh hırskı gördüm seni :)) seni rakip olarak secmeyi dusunuyodum ama şansım yok galıba :)))

Benimki de 4 buçuktan beri ayakta hala cin gibi maşallah

Buraya yazmaya başladığından beri İlk defa sağlıklı bir menünü gördüm
Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
30.10.2020 cuma

14.30
1 elma
2 mandalina

20.30
2 yk bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt
Yarım Alabaş
1 ceviz
Su: 2 lt
Çok zayıf bir menü açlık orucu mu yapıyorsun kız
Aradaki kaçamaklar cumadan dolayı tölere edilebilir
30 eylul

11.00
4 yk mantar sote
4yk tavuk sote
yesillik
2 dlm ekmek

15.00
2 tk heva
2yk menemen
1dlm ekmek

17.30
1elma

su 2lt olmustur
spor 70 dk yuruyus
200 ip atlama. toplam 250 puan Pnrrr-12
Baya az yemişsin
30 Ekim Cuma

09:00 >>> 2 kase salata
3 yk soğanlı kabaklı yumurta

17:30 >>> 2 adet biberli ekmek
Domates, biber

20:00 >>> Kabak çekirdeği, badem, fındık (miktarları hatırlamıyorum)

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Bana çok sağlıksız geldi canım
Pilavı Azcık azalt canım. Onun dışında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…