Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hele ben neyime güveniyorum

Sağol kuzum

Sabah biseyler olsaymis keşke afiyet olsun canım alabaş nedir

Tatlı cuma ödülü sayiyorum Afiyet olsun cnm

Saol cnm
Canım acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum o yüzden sabah yemedim

30 eylul

11.00
4 yk mantar sote
4yk tavuk sote
yesillik
2 dlm ekmek

15.00
2 tk heva
2yk menemen
1dlm ekmek

17.30
1elma

su 2lt olmustur
spor 70 dk yuruyus
200 ip atlama. toplam 250 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun kuzum

Handandandan kaptı beni balım

Sağol kuzum

30 Ekim Cuma

09:00 >>> 2 kase salata
3 yk soğanlı kabaklı yumurta

17:30 >>> 2 adet biberli ekmek
Domates, biber

20:00 >>> Kabak çekirdeği, badem, fındık (miktarları hatırlamıyorum)

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Gayet güzel canım afiyet olsun

Benimki de 4 buçuktan beri ayakta hala cin gibi maşallah
Ayyyy Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun kuzum

Yok canım sadece acıktığımda yemeğe oturup doyduktan sonra kalkmaya çalışıyorum dün de epey geç acıktım ve çabuk doydum
Keşke her gün böyle olsam

Kızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..

Süt yapsın diye yedimdi bulguru

30 Ekim Cuma

Domates, biber

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
cok az geldi gozume
Benim kafam için bilmek daha iyi
Sürekli bu korkuyla yaşamaktansa bugün mü yarın mı diye
bende 2.cocuk dusuncesinde boyle oluyorum..her yerde savas var.2.yi yapip napacam olup gidersem ortada kalirlar diye

ama sirf savasi yasayan suriyelileride anlamiyom nasilsavasin icine cocuk dunyaya getiriyorlar
pilavin miktari cok gibi geldi
ama cuma yemen iyi olmus :)
gecmis olsun canim

ben kizima 7 aylikken baslamistim ama cok pisman olmustum
erkenden herseyin tadina baktirmak gerek
zor alistirdim yemeklere
Gunaydın masum bi gece yemegi bence
onu yemeseydim gozum baska seyler ariycakti
yogurt kesti

Amin canım cok zor gercekten.
Nezaman ölcegimizi bilsek hic yaşayamazdık. Diyelimki Allah korusun ben 2 hafta sonra olcegimi ogrendm nasl sevam ediyimki yasamaya bu bence 10 sene icinde gecerli
Kızz sen degilmiydin 2 cocuk cok ar birakmadn yapicam vs diyen benmi yaniliyorm
Cok gecmis olsun cnm hasta olduklarinda zor oluyor cok
Sağol kuzum

Afiyet olsun kuzum

Handandandan kaptı beni balım

Sağol kuzum

Gayet güzel canım afiyet olsun
Tamam ozaman iyi olan kazansın
Günaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Afiyet olsun cnm iyi uyanabilmissin ben 3bucuk yatsam beni yataktan anca oglum kaldirir
Meme reddi kotu oluyor bizde yasadik ama daha kucuktu 3 aylik civari ve gercktn emmek istemiyor zorla aliyordu goguslerm patliycak gbi sisiyordu sasıp kalmistm ama geciyor inat et sakın biberon sut vs gecme tamamen birakmasin memeyi. Tadımlar biz 6 ay dolunca baslamistk ama herkez farklı yapiyor tabi afiyet olsun kuzuya. Meyve suyu verme basta bence tatliya alisinda sebzeleri almiyorlar bu defa once sebze purelerini oneriyorlar yogurt veya yumurta sarisi

Canım tadım için 1 yemek kaşığı fazla değil mi? 1 çk ucu yeter bence.Ayrıca yoğurtla başlaman daha doğru bence. Ek Gıdaya genelde meyveyle başlanmaz. Tatlı Gıdaya alışan damağın sebze vb red edeceği söylenir

Doktor o şekılde onerdı canım da benım de kafama takılıyor

ben kizima 7 aylikken baslamistim ama cok pisman olmustum
erkenden herseyin tadina baktirmak gerek
zor alistirdim yemeklere

onu yemeseydim gozum baska seyler ariycakti
yogurt kesti
İşte ıkı farklı gorus var hangusı dogru bılmıyorum , ınsallah guzel bi sürec olur , nabalım artık tum gun arada oynaya arada eme doyurcaz heralde , Analık ne zor , hep dalga gecerdım. Eşimin arkadslarının cocukları vardı hep .Her bulustugumuzda tek konu cocukların yemek yememesıydı, cok bunalıyodum sacma buluyodum yemıyosa yemıyo niye anlatıpduruyo die ınsanın tek derdı bu oluomus hakkaten daha meme reddi belirtısınde boyleysem ben :)))

Doktor o şekılde onerdı canım da benım de kafama takılıyor
Canım doktorun öyle önerdiyse bilemiyorum ama ben baya araştırmıştım. Tadımlara tatlı ile başlanmasını önermiyorlar. Hele ki meyve suyu zaten genelde aşırı şeker içerdiğinden önerilmiyor. İlerki dönemlerde püre olarak ya meyve filelerinde veriliyor meyveler Ayrıca başlarda tatlı kaşığının ucu yetiyor. 7 8 aylıkken artık yemek kaşığı kadar yiyebiliyorlar. Onların sindirim sitemi henüz çok zayıf. Nasıl sindirsin 1 yk yemeği. Bi de çorba olarak ne veriyorsun?

Anladım canım. 1 havuc yarım patetes ,yarım tatlı kasıgı pirinç 40-50 dk kaynatıyorum, suyunu verıyorum

30 Ekim Cuma

Domates, biber

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Afiyet olsun kaptanım
Rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm naisp etsin hepimize cnm bunları sürekli düşünerek yaşamak çok zor zaman zaman düşünsemde çok içine girmiyorum o konuların cunki baya girdap gibi bilemiyoruz hiç bı şeyi
Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
Saol cnm
Anladm cnm mantıklı aslında
Günaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Afiyet olsun vnm
Bana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…