- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.861
Hele ben neyime güveniyorumGünaydın kızlar kızım da üşüttü
gece uyudum desem yalan olur kustu bi kere burnu tıkalı hafif hafif öksürüyor çok çok huysuzdenizbenimadim seni çok iyi anlıyorum biri bile beni bu derece yıpratmışken bi de ikinci düşünüyorum neyime güveniyorsam
Sağol kuzumAynen cnm az kaldı hedefime şükür
Tabiki sureklilik daha önemli zaten hedefime 4 kilo kaldi 1 ayda bitse bana yeter :)
Guzel menu cnm spor harika
Afiyet olsn cnm guzel menu
Az kalmis hadi insallah hemencik verir kurtulursun kuzum
Cok hafif guzel cnm afiyet olsn
Canım acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum o yüzden sabah yemedimSabah biseyler olsaymis keşke afiyet olsun canım alabaş nedir
Tatlı cuma ödülü sayiyorum Afiyet olsun cnm
Saol cnm
Afiyet olsun kuzum30 eylul
11.00
4 yk mantar sote
4yk tavuk sote
yesillik
2 dlm ekmek
15.00
2 tk heva
2yk menemen
1dlm ekmek
17.30
1elma
su 2lt olmustur
spor 70 dk yuruyus
200 ip atlama. toplam 250 puanPnrrr-12
Sağol kuzumkurabiye cuma kacamagi olsun
ama aksam somayes corbasina gerek yokmus gibi bilemedim ya
bide emziriyosun ama sporun da cok guzelmis keske benim olsa
guzel olmus afiyet olsun
sagol canim:)
hedefim en az 61 olmak ama 60 ida ucundan gorsem fena olmaz:)
allah kolayliik bersin okadar cocukla
cok hafif olmus afiyet olsun:)
aksam cok kalabalik olmus firindada olsa
fistikli buramada kacamak niyetine 1 tane olsaymis keske
aynen bendende oyle
bu hafta listeye girdim ona gore
kolay gelsin
bu ara gece isini sevdin heralde kaptim
hep gece yapmaya basladin artik
Gayet güzel canım afiyet olsun30 Ekim Cuma
09:00 >>> 2 kase salata
3 yk soğanlı kabaklı yumurta
17:30 >>> 2 adet biberli ekmek
Domates, biber
20:00 >>> Kabak çekirdeği, badem, fındık (miktarları hatırlamıyorum)
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Ayyyy Allah yardımcın olsun canımBenimki de 4 buçuktan beri ayakta hala cin gibi maşallah
Çok geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar kızım da üşüttü
gece uyudum desem yalan olur kustu bi kere burnu tıkalı hafif hafif öksürüyor çok çok huysuzdenizbenimadim seni çok iyi anlıyorum biri bile beni bu derece yıpratmışken bi de ikinci düşünüyorum neyime güveniyorsam
Yok canım sadece acıktığımda yemeğe oturup doyduktan sonra kalkmaya çalışıyorum dün de epey geç acıktım ve çabuk doydumBuraya yazmaya başladığından beri İlk defa sağlıklı bir menünü gördüm
Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
Çok zayıf bir menü açlık orucu mu yapıyorsun kız
Aradaki kaçamaklar cumadan dolayı tölere edilebilir
Baya az yemişsin
Bana çok sağlıksız geldi canım
Pilavı Azcık azalt canım. Onun dışında güzel
Gunaydın masum bi gece yemegi bencegunaydin kizlar
gece yatmadan cok acikmistim resmen icim buzulmustu 2 3 yk yogurt yedim yatmadan
suan hic ac hissetmiyorum kendimi
esim evde gec yapariz kahvaltiyi:)
Süt yapsın diye yedimdi bulguruBuraya yazmaya başladığından beri İlk defa sağlıklı bir menünü gördüm
Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
Çok zayıf bir menü açlık orucu mu yapıyorsun kız
Aradaki kaçamaklar cumadan dolayı tölere edilebilir
Baya az yemişsin
Bana çok sağlıksız geldi canım
Pilavı Azcık azalt canım. Onun dışında güzel
Yani tölare edilmeyecek kadar değil ama 7 değil de 5 kaşık olsun meselaSüt yapsın diye yedimdi bulguru
cok az geldi gozume30 Ekim Cuma
Domates, biber
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
bende 2.cocuk dusuncesinde boyle oluyorum..her yerde savas var.2.yi yapip napacam olup gidersem ortada kalirlar diyeBenim kafam için bilmek daha iyi
Sürekli bu korkuyla yaşamaktansa bugün mü yarın mı diye
pilavin miktari cok gibi geldi30 ekım cuma
09.00 haslanmıs yumurta, ıkı dılım tam bugday ekmek, 1 dilim peynir,5 zeytin, 1 tatlı kaşıgı bal
13.00 domateslı yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek
15.00 iki galeta 1 muz
17.00 aptamil
19.00 7 kasık bulgur pilavı, tavada yagsız tavuk kanat
21.00 nar
Spor yok
3 litre su
gecmis olsun canimGünaydın kızlar kızım da üşüttü
ben kizima 7 aylikken baslamistim ama cok pisman olmustumKızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..
onu yemeseydim gozum baska seyler ariycaktiGunaydın masum bi gece yemegi bence
Amin canım cok zor gercekten.İzmir depremi beni alt üst etti, dengem bozuldu yine
Sürekli acaba ne zaman öleceğim diye korku yaşamaktansa ne zaman öleceğimi bilsem daha iyi olmaz mıydı
En azından ona göre yaşardım
Offff Allahım sen İzmirdekilere yardım et kimbilir nasıl korkmuşlardır
Daha fazla da can kaybı olmasın lütfen
Kızz sen degilmiydin 2 cocuk cok ar birakmadn yapicam vs diyen benmi yaniliyormBen uykusuz kaldığında kendinden geçen mala bağlayanlardanım. Ama kızım bazen böyle küçük sürprizler yapıyor
Allah eksikliğini göstermesin Allah ın gücüne gitmesin ama bi daha dünyaya gelsem çocuk mocuk yapmam. Resmen ömür törpüsü çocuk ya
Cok gecmis olsun cnm hasta olduklarinda zor oluyor cokGünaydın kızlar kızım da üşüttü
Tamam ozaman iyi olan kazansınSağol kuzum
Canım acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum o yüzden sabah yemedim
Afiyet olsun kuzum
Handandandan kaptı beni balım
Sağol kuzum
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun cnm iyi uyanabilmissin ben 3bucuk yatsam beni yataktan anca oglum kaldirirGünaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Meme reddi kotu oluyor bizde yasadik ama daha kucuktu 3 aylik civari ve gercktn emmek istemiyor zorla aliyordu goguslerm patliycak gbi sisiyordu sasıp kalmistm ama geciyor inat et sakın biberon sut vs gecme tamamen birakmasin memeyi. Tadımlar biz 6 ay dolunca baslamistk ama herkez farklı yapiyor tabi afiyet olsun kuzuya. Meyve suyu verme basta bence tatliya alisinda sebzeleri almiyorlar bu defa once sebze purelerini oneriyorlar yogurt veya yumurta sarisiKızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..
Canım tadım için 1 yemek kaşığı fazla değil mi? 1 çk ucu yeter bence.Ayrıca yoğurtla başlaman daha doğru bence. Ek Gıdaya genelde meyveyle başlanmaz. Tatlı Gıdaya alışan damağın sebze vb red edeceği söylenirKızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Doktor o şekılde onerdı canım da benım de kafama takılıyorCanım tadım için 1 yemek kaşığı fazla değil mi? 1 çk ucu yeter bence.Ayrıca yoğurtla başlaman daha doğru bence. Ek Gıdaya genelde meyveyle başlanmaz. Tatlı Gıdaya alışan damağın sebze vb red edeceği söylenir
İşte ıkı farklı gorus var hangusı dogru bılmıyorum , ınsallah guzel bi sürec olur , nabalım artık tum gun arada oynaya arada eme doyurcaz heralde , Analık ne zor , hep dalga gecerdım. Eşimin arkadslarının cocukları vardı hep .Her bulustugumuzda tek konu cocukların yemek yememesıydı, cok bunalıyodum sacma buluyodum yemıyosa yemıyo niye anlatıpduruyo die ınsanın tek derdı bu oluomus hakkaten daha meme reddi belirtısınde boyleysem ben :)))ben kizima 7 aylikken baslamistim ama cok pisman olmustum
erkenden herseyin tadina baktirmak gerek
zor alistirdim yemeklere
onu yemeseydim gozum baska seyler ariycakti
yogurt kesti
Canım doktorun öyle önerdiyse bilemiyorum ama ben baya araştırmıştım. Tadımlara tatlı ile başlanmasını önermiyorlar. Hele ki meyve suyu zaten genelde aşırı şeker içerdiğinden önerilmiyor. İlerki dönemlerde püre olarak ya meyve filelerinde veriliyor meyveler Ayrıca başlarda tatlı kaşığının ucu yetiyor. 7 8 aylıkken artık yemek kaşığı kadar yiyebiliyorlar. Onların sindirim sitemi henüz çok zayıf. Nasıl sindirsin 1 yk yemeği. Bi de çorba olarak ne veriyorsun?Doktor o şekılde onerdı canım da benım de kafama takılıyor
Anladım canım. 1 havuc yarım patetes ,yarım tatlı kasıgı pirinç 40-50 dk kaynatıyorum, suyunu verıyorumCanım doktorun öyle önerdiyse bilemiyorum ama ben baya araştırmıştım. Tadımlara tatlı ile başlanmasını önermiyorlar. Hele ki meyve suyu zaten genelde aşırı şeker içerdiğinden önerilmiyor. İlerki dönemlerde püre olarak ya meyve filelerinde veriliyor meyveler Ayrıca başlarda tatlı kaşığının ucu yetiyor. 7 8 aylıkken artık yemek kaşığı kadar yiyebiliyorlar. Onların sindirim sitemi henüz çok zayıf. Nasıl sindirsin 1 yk yemeği. Bi de çorba olarak ne veriyorsun?
Canım pirinç 7 aydan sonra veriliyor bebeklereAnladım canım. 1 havuc yarım patetes ,yarım tatlı kasıgı pirinç 40-50 dk kaynatıyorum, suyunu verıyorum
Afiyet olsun kaptanım30 Ekim Cuma
Domates, biber
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm naisp etsin hepimize cnm bunları sürekli düşünerek yaşamak çok zor zaman zaman düşünsemde çok içine girmiyorum o konuların cunki baya girdap gibi bilemiyoruz hiç bı şeyiİzmir depremi beni alt üst etti, dengem bozuldu yine
Sürekli acaba ne zaman öleceğim diye korku yaşamaktansa ne zaman öleceğimi bilsem daha iyi olmaz mıydı
En azından ona göre yaşardım
Offff Allahım sen İzmirdekilere yardım et kimbilir nasıl korkmuşlardır
Daha fazla da can kaybı olmasın lütfen
Saol cnmSarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
Anladm cnm mantıklı aslındaCanım acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum o yüzden sabah yemedim
Afiyet olsun vnmGünaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Bana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diyeKızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?