Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozuldu

Bu aylarda oluyor canım. Israr edince düzeliyor merak etme

İwetttt sana ettim ne kadar dua edersen o kadar dua alırsın derler
Aycanım tişikkirlwr karataya döneceğim bu gidişle

Sabah aynı şeyi düşündüm, ben yine çocukluğumu yaşadım genç kızlığımı da annelik ve eşliğimi de ortalama da olsa yaşıyorum ama ya kızlarım? Onları nasıl bi dünyaya getirdim neler yaşayacaklar hiç bilmiyorum
En basiti şu anda çocukluklarını yaşayamıyorlar yani benim zamanımdaki gibi
Gölgemizden korkarak yaşarken çocuklara da hayatı zindan ediyoruz sanırım

Belki haklısın kuzum bilsem daha zor olurdu
Ama işte zaman zaman böyle bi kafam bulanıyor

İstersen üçlü rakip olalım bilmiyorum oluyor mu öyle

Amin kuzum

Bende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozuldu
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsun rabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sizlere

Kızlar hedef belirlemiyenler yazsın.

KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan (
@Beyazkugu87 (
Pnrrr-12 (69) - - - (66)
denizbenimadim (63.7)--------(59.7)
strontium (
Ucmelekannesi (
@medine66 62.4 (.............59
Fit mutlu anne (90)---------(87)
U UcanSupurge (
@Furha63 (
papatya_2014 (74.6) - - - (70)
@Zeycan123.................(58)

Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan (
@Beyazkugu87 (
Pnrrr-12 (69) - - - (66)
denizbenimadim (63.7)--------(59.7)
strontium (
Ucmelekannesi (
@medine66 62.4 (.............59
Fit mutlu anne (90)---------(87)
U UcanSupurge (68 civarı) - 65
@Furha63 (
papatya_2014 (74.6) - - - (70)
@Zeycan123.................(58)

Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Sormaa
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Amin canim.

Gecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.
Günaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Kahvelere afiyet olsun yazacaktim lakin....
Cocuklar tek baslarina bile evi talan edebilirler bide misafir cocugu varsa o evi dusunemiyorum. Neyse oyuna doysun minnoslar
O aylarda gogsun ortada bebelerin keyfini bekliyorsun canim. Hem egleniyim hem emiyim diyorlar. Bende ilk yogurtla baslamistim ek gidaya. Sadece tattirmaksa amac cay kasiginin ucu dahi yeterli bence.

Kahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi

Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olan kimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Oyy maşallah,benim kızda büyür bana yardım eder inşallah ben de rezene çayı ile eşlik edeyim sana

Öyle yapcaz artık yeterki emsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…