- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.881
Bende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozulduİzmir depremi beni alt üst etti, dengem bozuldu yine
Sürekli acaba ne zaman öleceğim diye korku yaşamaktansa ne zaman öleceğimi bilsem daha iyi olmaz mıydı
En azından ona göre yaşardım
Offff Allahım sen İzmirdekilere yardım et kimbilir nasıl korkmuşlardır
Daha fazla da can kaybı olmasın lütfen
Bu aylarda oluyor canım. Israr edince düzeliyor merak etmeBana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diye
İwetttt sana ettim ne kadar dua edersen o kadar dua alırsın derlerKizzzz bu kadar dua benim için miydio zaman aminnnn diyelimmmm Allah hepimizden razı olsun ben sadece kaydetmistim paylaştım
Allah yardımcıları olsun. Ne zaman öleceğini bilmek seni paranoyak yapardi ve cok korkutucu olurdu. Düşünsene bilerek elini ateşe tutmak mi zor, bir anda elinin ateşte yanmasi mi.
Kimi insan uykuyu hic sevmez sende oylemisin yoksa tam tersi miben bu sabah cok zor uyandimmm, uyumayı isterdim.
Aycanım tişikkirlwr karataya döneceğim bu gidişleBuraya yazmaya başladığından beri İlk defa sağlıklı bir menünü gördüm
Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir
Çok zayıf bir menü açlık orucu mu yapıyorsun kız
Aradaki kaçamaklar cumadan dolayı tölere edilebilir
Baya az yemişsin
Bana çok sağlıksız geldi canım
Pilavı Azcık azalt canım. Onun dışında güzel
Sabah aynı şeyi düşündüm, ben yine çocukluğumu yaşadım genç kızlığımı da annelik ve eşliğimi de ortalama da olsa yaşıyorum ama ya kızlarım? Onları nasıl bi dünyaya getirdim neler yaşayacaklar hiç bilmiyorumcok az geldi gozume
bende 2.cocuk dusuncesinde boyle oluyorum..her yerde savas var.2.yi yapip napacam olup gidersem ortada kalirlar diye
ama sirf savasi yasayan suriyelileride anlamiyom nasilsavasin icine cocuk dunyaya getiriyorlar
pilavin miktari cok gibi geldi
ama cuma yemen iyi olmus :)
gecmis olsun canim
Belki haklısın kuzum bilsem daha zor olurduAmin canım cok zor gercekten.
Nezaman ölcegimizi bilsek hic yaşayamazdık. Diyelimki Allah korusun ben 2 hafta sonra olcegimi ogrendm nasl sevam ediyimki yasamaya bu bence 10 sene icinde gecerli
Kızz sen degilmiydin 2 cocuk cok ar birakmadn yapicam vs diyen benmi yaniliyorm
Cok gecmis olsun cnm hasta olduklarinda zor oluyor cok
Tamam ozaman iyi olan kazansın
Afiyet olsun cnm iyi uyanabilmissin ben 3bucuk yatsam beni yataktan anca oglum kaldirir
Meme reddi kotu oluyor bizde yasadik ama daha kucuktu 3 aylik civari ve gercktn emmek istemiyor zorla aliyordu goguslerm patliycak gbi sisiyordu sasıp kalmistm ama geciyor inat et sakın biberon sut vs gecme tamamen birakmasin memeyi. Tadımlar biz 6 ay dolunca baslamistk ama herkez farklı yapiyor tabi afiyet olsun kuzuya. Meyve suyu verme basta bence tatliya alisinda sebzeleri almiyorlar bu defa once sebze purelerini oneriyorlar yogurt veya yumurta sarisi
Amin kuzumAfiyet olsun kaptanım
Rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm naisp etsin hepimize cnm bunları sürekli düşünerek yaşamak çok zor zaman zaman düşünsemde çok içine girmiyorum o konuların cunki baya girdap gibi bilemiyoruz hiç bı şeyi
Saol cnm
Anladm cnm mantıklı aslında
Afiyet olsun vnm
Bana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diye
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsunBende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozuldu
Hepimize inşallahAmin kuzum
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsunrabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sizlere
insAllah canım saolasinBu aylarda oluyor canım. Israr edince düzeliyor merak etme
Şahız , Şahbaz oluruz artık
Daha iyi canım gece berbattı ama kızkardeşime geldik burnunu serum fizyolojik ile açtık biraz daha rahatladı hasta olacağı ihtimalini düşünmeden hiç bir şey almadan çıkmışım evdenU UcanSupurge cnm geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın
SormaaŞahız , Şahbaz oluruz artık
Daha iyi canım gece berbattı ama kızkardeşime geldik burnunu serum fizyolojik ile açtık biraz daha rahatladı hasta olacağı ihtimalini düşünmeden hiç bir şey almadan çıkmışım evden
Amin canim.Günaydın kızlar
Dün gece ufaklığım 4.30a kadar döndü durdu ağladı
Ben de yarım yamalak o saatten sonra uyudum
Ama gün başladı artık benim için
Güzel bir gün olsun hepimiz için, Allahım gönül ferahlığı versin hepimize
Gecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.Günaydın kızlar kızım da üşüttü
gece uyudum desem yalan olur kustu bi kere burnu tıkalı hafif hafif öksürüyor çok çok huysuzdenizbenimadim seni çok iyi anlıyorum biri bile beni bu derece yıpratmışken bi de ikinci düşünüyorum neyime güveniyorsam
Kahvelere afiyet olsun yazacaktim lakin....Günaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
O aylarda gogsun ortada bebelerin keyfini bekliyorsun canim. Hem egleniyim hem emiyim diyorlar. Bende ilk yogurtla baslamistim ek gidaya. Sadece tattirmaksa amac cay kasiginin ucu dahi yeterli bence.Kızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..
Oyy maşallah,benim kızda büyür bana yardım eder inşallahKahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi
Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olankimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Buyur buyur rabbin ne gunler gisteriyor saglik olsunda.Oyy maşallah,benim kızda büyür bana yardım eder inşallahben de rezene çayı ile eşlik edeyim sana
Ayy amin aminBuyur buyur rabbin ne gunler gisteriyor saglik olsunda.
Afiyet olsun bol bok sut olsun ins
KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (
@Beyazkugu87 (
Pnrrr-12 (69) - - - (66)
denizbenimadim (63.7)--------(59.7)
strontium (
Ucmelekannesi (
@medine66 62.4 (.............59
Fit mutlu anne (90)---------(87)
U UcanSupurge (68 civarı) - 65
@Furha63 (
papatya_2014 (74.6) - - - (70)
@Zeycan123.................(58)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Öyle yapcaz artık yeterki emsinAmin canim.
Gecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.
Kahvelere afiyet olsun yazacaktim lakin....
Cocuklar tek baslarina bile evi talan edebilirler bide misafir cocugu varsa o evi dusunemiyorum. Neyse oyuna doysun minnoslar
O aylarda gogsun ortada bebelerin keyfini bekliyorsun canim. Hem egleniyim hem emiyim diyorlar. Bende ilk yogurtla baslamistim ek gidaya. Sadece tattirmaksa amac cay kasiginin ucu dahi yeterli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?