- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.901
Ay masallah kızçen kaç yasında , kaç yılım var onun evleri silmesineKahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi
Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olankimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Bende oglani yikadm uyuttum sporumu yaptim dus aldım kahve ictimne iyi geldi. Sanada afiyet olsun canımKahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi
Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olankimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Canim liste 4 haftalık yinede 70mi hedefin bide suanki kilon kac ben ekleyeyimKızlar hedef kilomu ekleyemedım bi ya aceleden, 5 haftalık hedef kilom 70 , en son eklıycek kişi benı de ekleyebilir mi , tesekkurler
Bana uyarr niranda tamam derse 3 lu yarışalım bu haftaSabah aynı şeyi düşündüm, ben yine çocukluğumu yaşadım genç kızlığımı da annelik ve eşliğimi de ortalama da olsa yaşıyorum ama ya kızlarım? Onları nasıl bi dünyaya getirdim neler yaşayacaklar hiç bilmiyorum
En basiti şu anda çocukluklarını yaşayamıyorlar yani benim zamanımdaki gibi
Gölgemizden korkarak yaşarken çocuklara da hayatı zindan ediyoruz sanırım
Belki haklısın kuzum bilsem daha zor olurdu
Ama işte zaman zaman böyle bi kafam bulanıyor
İstersen üçlü rakip olalım bilmiyorum oluyor mu öyle
11 yasinda canim.Ay masallah kızçen kaç yasında , kaç yılım var onun evleri silmesineben eşlik ederim kahvene ama once bebek uyutma ve temıxlık sonra )) kocayı ıkna ettım evi süpüryo ben de silerim, yoksa yetısemıyorım ya , pandemi yuxunden temıxlıkcı de cagıramıyorum evi bok gotırcek
Oh ne guzel sanada afiyet olsun canimBende oglani yikadm uyuttum sporumu yaptim dus aldım kahve ictimne iyi geldi. Sanada afiyet olsun canım
Aynen canım hava aslında daha güzel de hava değişikliği etkiledi herhaldeGecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.
Aynen ya bu yüzden evimden ayrılmak istemiyorum evladım ilgisiz kalmış gibi hissediyorum oysa en mutlu da oMisafirler gitti, mutfağı toparladım.
Çok yoruldum, biraz uzanacağım.
Kendi ailem bile olsa iç içe dip dibe yaşam bana göre değilmiş.
İki gündür çocuklarla hiç ilgilenmedim, sanki benim çocuklarım değil
Kendi dünyamda çok mutluyum ben
Bu hafta kendimden ümidim yok canım, adet haftam artı gelmemek için çaba sarf edeceğim...
Ben de byere gittiğimde yada biri geldıgınde bebegımle hıc ılgılenmıyo ve ona hakszlık etmişim gibi hissedıyorum demekki yalnız degılım,Misafirler gitti, mutfağı toparladım.
Çok yoruldum, biraz uzanacağım.
Kendi ailem bile olsa iç içe dip dibe yaşam bana göre değilmiş.
İki gündür çocuklarla hiç ilgilenmedim, sanki benim çocuklarım değil
Kendi dünyamda çok mutluyum ben
Benim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....Aynen ya bu yüzden evimden ayrılmak istemiyorum evladım ilgisiz kalmış gibi hissediyorum oysa en mutlu da o
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi
73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589
*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor
Canım menünü yukarıda düzenlediğim şekildeki alt alta ve öğünler arasında boşluk olacak şekilde yazarsan okurken kolaylık olur.30 ekım cuma
09.00
haslanmıs yumurta,
ıkı dılım tam bugday ekmek,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
1 tatlı kaşıgı bal
13.00 domateslı yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek
15.00
iki galeta
1 muz
17.00 aptamil
19.00
7 kasık bulgur pilavı,
tavada yagsız tavuk kanat
21.00 nar
Spor yok
3 litre su
Daha da iyi olur insAllahDaha iyi canım gece berbattı ama kızkardeşime geldik burnunu serum fizyolojik ile açtık biraz daha rahatladı hasta olacağı ihtimalini düşünmeden hiç bir şey almadan çıkmışım evden
TmmdrArtık yüzdelerimizi hesapladıktan sonra virgülden sonra üç haneli olacak şekilde hesaplıyoruz kızlar
Afiyet olsun canım güzel menü bence30 ekım cuma
09.00 haslanmıs yumurta, ıkı dılım tam bugday ekmek, 1 dilim peynir,5 zeytin, 1 tatlı kaşıgı bal
13.00 domateslı yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek
15.00 iki galeta 1 muz
17.00 aptamil
19.00 7 kasık bulgur pilavı, tavada yagsız tavuk kanat
21.00 nar
Spor yok
3 litre su
İkinci peynirli börek olmasaymis daha güzel olurmuş afiyet olsun canım31 Ekim Cumartesi
09:00 >>> 1 dilim maydonozlu peynirli börek
1 yıl lor peyniri
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
13:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
10 fındık
15:00 >>> 1 dilim maydanozlu peynirli börek
1 kase tarhana çorbası
2 kase salata
Su >>> 2 lt
Spor >>> 60 dk orta tempolu yürüyüş
60*2=120 puanPnrrr-12
(belki akşam olmadan bir tur daha yürür gelirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?