Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi

Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olan kimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Ay masallah kızçen kaç yasında , kaç yılım var onun evleri silmesine ben eşlik ederim kahvene ama once bebek uyutma ve temıxlık sonra )) kocayı ıkna ettım evi süpüryo ben de silerim, yoksa yetısemıyorım ya , pandemi yuxunden temıxlıkcı de cagıramıyorum evi bok gotırcek

Kahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi

Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olan kimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Bende oglani yikadm uyuttum sporumu yaptim dus aldım kahve ictimne iyi geldi. Sanada afiyet olsun canım

Kızlar hedef kilomu ekleyemedım bi ya aceleden, 5 haftalık hedef kilom 70 , en son eklıycek kişi benı de ekleyebilir mi , tesekkurler
Canim liste 4 haftalık yinede 70mi hedefin bide suanki kilon kac ben ekleyeyim

Bana uyarr niranda tamam derse 3 lu yarışalım bu hafta

11 yasinda canim.
Ne guzel esin yardimciymis kolay gelsin size
Bende oglani yikadm uyuttum sporumu yaptim dus aldım kahve ictimne iyi geldi. Sanada afiyet olsun canım
Oh ne guzel sanada afiyet olsun canim

Aynen ya bu yüzden evimden ayrılmak istemiyorum evladım ilgisiz kalmış gibi hissediyorum oysa en mutlu da o

Ben de byere gittiğimde yada biri geldıgınde bebegımle hıc ılgılenmıyo ve ona hakszlık etmişim gibi hissedıyorum demekki yalnız degılım,

Aynen ya bu yüzden evimden ayrılmak istemiyorum evladım ilgisiz kalmış gibi hissediyorum oysa en mutlu da o
Benim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....
Oysa ki çocukların akrabaya da ihtiyacı var...

YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi

73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70

70÷73.0= 0.9589

*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor

Artık yüzdelerimizi hesapladıktan sonra virgülden sonra üç haneli olacak şekilde hesaplıyoruz kızlar

Canım menünü yukarıda düzenlediğim şekildeki alt alta ve öğünler arasında boşluk olacak şekilde yazarsan okurken kolaylık olur.
Birde yediğin herşeyin miktarını belirtmen lazım canım (yk, tane, kepçe cinsinden)
7 kaşık bulgur pilavı gözüme çok gözüktü, onun haricinde menün güzel.
Tabi kaç tane kanat yediğini bilmiyorum :))

Afiyet olsun canım güzel menü bence
İkinci peynirli börek olmasaymis daha güzel olurmuş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…