Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

11 yasinda canim.
Ne guzel esin yardimciymis kolay gelsin size

Oh ne guzel sanada afiyet olsun canim
Sagol cnm
:) aynisini bende hissediyorum. Ama cok nadir oldugu icin bence pisman hissetme kendini onlar kimbillir nekadar mutlu oldular

Bu hafta kendimden ümidim yok canım, adet haftam artı gelmemek için çaba sarf edeceğim...
Siz bu hafta Pnrrr-12 ile rakip olun.
Bir sonraki hafta 3 'lü yaparız
Nasıl dersen kaptaniçem
Ama haftaya aramıza alırız kaçamazsın
Benim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....
Oysa ki çocukların akrabaya da ihtiyacı var...
Çocuklar mutlu olduysa vicdan yapma kuzum
Hep onlarlasın zaten onlar için de değişiklik iyi gelmiştir

Canım hem ekmek hem börek olmamış yarın dengelersin gerçi
Afiyet olsun

31 Ekim Cumartesi

Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay

Ara 15:00
1 elma
3 badem

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası

Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Çok az yemişsin sanki afiyet olsun kuzum

Börek harici güzel kaptanım, kabakcekırdegı sevdugun için mi yoksa zayuflatıcı etkısı mı var, menunde hep gorıyorım?
31 Ekim Cumartesi

Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay

Ara 15:00
1 elma
3 badem

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası

Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Hashaslı ekmek sıkıntı gıbı gorunse de oglen ve akşam telafi etmıssın afiyetolsun

Tamam kaptan, kanat sınırsız

Börek harici güzel kaptanım, kabakcekırdegı sevdugun için mi yoksa zayuflatıcı etkısı mı var, menunde hep gorıyorım?
Bağırsakları çalıştırıyor, zayıflatıcı etkisi var dolayısıyla, protein oranı yüksek ve çok seviyorum

Dip dibe yaşam benim için de cazip değil. Koloni gibi yaşamak keyifli değil tabi ki. Ancak arada 1 2 günlük hasret gidermeler keyiflidir.çok kurcalamadan tadını çıkarmak lazım
Benim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....
Oysa ki çocukların akrabaya da ihtiyacı var...
Ben misafir için hazırlık yaparken ya da evde temizlik yaparken kızımdan çaldığım için çok huzursuz oluyorum. Çünkü paçama yapışıyor. Ancak seninkiler o devreyi geçmiş ve misafirden keyif alacak dönemdeler. Bence boşa kaygılanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…