- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.921
Aynen haftasonu diye sanirimBugün kimseler yok kızlar herkes nerde girip çıkıyorum kimse bişey yazmamış
Sagol cnm11 yasinda canim.
Ne guzel esin yardimciymis kolay gelsin size
Oh ne guzel sanada afiyet olsun canim
:) aynisini bende hissediyorum. Ama cok nadir oldugu icin bence pisman hissetme kendini onlar kimbillir nekadar mutlu oldularMisafirler gitti, mutfağı toparladım.
Çok yoruldum, biraz uzanacağım.
Kendi ailem bile olsa iç içe dip dibe yaşam bana göre değilmiş.
İki gündür çocuklarla hiç ilgilenmedim, sanki benim çocuklarım değil
Kendi dünyamda çok mutluyum ben
Nasıl dersen kaptaniçemBu hafta kendimden ümidim yok canım, adet haftam artı gelmemek için çaba sarf edeceğim...
Siz bu haftaPnrrr-12 ile rakip olun.
Bir sonraki hafta 3 'lü yaparız
Çocuklar mutlu olduysa vicdan yapma kuzumBenim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....
Oysa ki çocukların akrabaya da ihtiyacı var...
GalibaAynen haftasonu diye sanırım
Canım hem ekmek hem börek olmamış yarın dengelersin gerçi31 Ekim Cumartesi
09:00 >>> 1 dilim maydonozlu peynirli börek
1 yıl lor peyniri
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
13:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
10 fındık
15:00 >>> 1 dilim maydanozlu peynirli börek
1 kase tarhana çorbası
2 kase salata
Su >>> 2 lt
Spor >>> 60 dk orta tempolu yürüyüş
60*2=120 puanPnrrr-12
(belki akşam olmadan bir tur daha yürür gelirim)
Çok az yemişsin sanki afiyet olsun kuzum31 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay
Ara 15:00
1 elma
3 badem
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Börek harici güzel kaptanım, kabakcekırdegı sevdugun için mi yoksa zayuflatıcı etkısı mı var, menunde hep gorıyorım?31 Ekim Cumartesi
09:00 >>> 1 dilim maydonozlu peynirli börek
1 yıl lor peyniri
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
13:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
10 fındık
15:00 >>> 1 dilim maydanozlu peynirli börek
1 kase tarhana çorbası
2 kase salata
Su >>> 2 lt
Spor >>> 60 dk orta tempolu yürüyüş
60*2=120 puanPnrrr-12
(belki akşam olmadan bir tur daha yürür gelirim)
Hashaslı ekmek sıkıntı gıbı gorunse de oglen ve akşam telafi etmıssın afiyetolsun31 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay
Ara 15:00
1 elma
3 badem
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Tamam kaptan, kanat sınırsızCanım menünü yukarıda düzenlediğim şekildeki alt alta ve öğünler arasında boşluk olacak şekilde yazarsan okurken kolaylık olur.
Birde yediğin herşeyin miktarını belirtmen lazım canım (yk, tane, kepçe cinsinden)
7 kaşık bulgur pilavı gözüme çok gözüktü, onun haricinde menün güzel.
Tabi kaç tane kanat yediğini bilmiyorum :))
Evt canım 70 olsun sagolllllCanim liste 4 haftalık yinede 70mi hedefin bide suanki kilon kac ben ekleyeyim
Saol canım bugünlük böyle olduÇok az yemişsin sanki afiyet olsun kuzum
Saol canımHashaslı ekmek sıkıntı gıbı gorunse de oglen ve akşam telafi etmıssın
Maalesef canımm sayılmiyoKaptanım ev işleri spor sayılmıyor mu
Bana kalsa sayardım ama olmuyormuşKaptanım ev işleri spor sayılmıyor mu
Sayamayacak kadar çok muydu yaniTamam kaptan, kanat sınırsız
Bağırsakları çalıştırıyor, zayıflatıcı etkisi var dolayısıyla, protein oranı yüksek ve çok seviyorumBörek harici güzel kaptanım, kabakcekırdegı sevdugun için mi yoksa zayuflatıcı etkısı mı var, menunde hep gorıyorım?
Dün ve bugün akşam yemeklerine gerek bile yoktu aslında, açlık hissetmediğim halde boşu boşuna yedimCanım hem ekmek hem börek olmamış yarın dengelersin gerçi
Afiyet olsun
Tuzlu mu tuzsuz mu kaptanımBağırsakları çalıştırıyor, zayıflatıcı etkisi var dolayısıyla, protein oranı yüksek ve çok seviyorum
Maleseffff, işte bir paket kanat incik eşimle yedıkSayamayacak kadar çok muydu yani
Emzirme hariç butun gun ayaktayım ama spor yok yazmak koyuyor :))) peki nabalımmBana kalsa sayardım ama olmuyormuş
Ay masallah kızçen kaç yasında , kaç yılım var onun evleri silmesineben eşlik ederim kahvene ama once bebek uyutma ve temıxlık sonra )) kocayı ıkna ettım evi süpüryo ben de silerim, yoksa yetısemıyorım ya , pandemi yuxunden temıxlıkcı de cagıramıyorum evi bok gotırcek
Dip dibe yaşam benim için de cazip değil. Koloni gibi yaşamak keyifli değil tabi ki. Ancak arada 1 2 günlük hasret gidermeler keyiflidir.çok kurcalamadan tadını çıkarmak lazımMisafirler gitti, mutfağı toparladım.
Çok yoruldum, biraz uzanacağım.
Kendi ailem bile olsa iç içe dip dibe yaşam bana göre değilmiş.
İki gündür çocuklarla hiç ilgilenmedim, sanki benim çocuklarım değil
Kendi dünyamda çok mutluyum ben
Ben misafir için hazırlık yaparken ya da evde temizlik yaparken kızımdan çaldığım için çok huzursuz oluyorum. Çünkü paçama yapışıyor. Ancak seninkiler o devreyi geçmiş ve misafirden keyif alacak dönemdeler. Bence boşa kaygılanıyorsunBenim çocukların da mutluluğu tavandı ama nedense ben hep bir vicdan azabı içerisindeyim....
Oysa ki çocukların akrabaya da ihtiyacı var...
Napıcan spor yok yazıcanEmzirme hariç butun gun ayaktayım ama spor yok yazmak koyuyor :))) peki nabalımm
Detaycı seniTuzlu mu tuzsuz mu kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?