- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.361
Son üye de uyumaya çekildiğine göre ışıkları kapatıp uyuyabilirim iyi geceler canlar çocuklarımız güzelce uyur da bizler de güzel bi uyku çekeriz inşallahMasallah Allah bagıslasıntamam ozmn ben yokolıyım artık ta sen de ışıgı kapat uyu, iyi geceler:)))
3 yaşında canimSenin ilk beben kaç yaşında canım
Adam çıldırmasınHarici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Tamam kaptan azalacak zamanlaSimit yerine ekmek yemen daha iyi olur canım, susamdan kaynaklı kalorisi yüksek simitin...
Bisküvi olmamış, kremalı olması da katmerli olmuş, krema asla yememiz gerekenlerden...
Kahvenin yanına 1 kare bitter yada 1-2 kuş lokumu yada 1 adet hurma olabilir.
Oh kolay gelsin.Harici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Benim de yapmam lazimBanyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
Bem yetişemiyorum. Benim ki o dediğin götürüyorHaftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi
Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.İyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglumGeçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor
Aynen yaGunaydinlarrrr
Kis geldimi yataktan cikmak daha da zorlasiyor
Limonu ince ince dilimliyorum, suya atıyorum, su ile birlikte limon kaynamaya başlayınca üzerine nane ve kekik atıyorum.Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglum
Rabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızdaAyyy siz bizden de küçükünüzbiz de 9 unda 5 aylık olcaz
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım1 kuru incir
2 kuru kayısı
2 kuru erik
Hepsini 1,5 çay bardağı suda haşla.
Üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle karıştırıp blendardan geçir
Bu karışımı 3’e bölüp her sabah 2 bardak ılık su ile 3 gün boyunca aç karnına tüket
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyorİyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği içinbal koysam olur mu. Oğlum cok zor içiyor yaa.
Tamam canimRabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızda
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyor
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?