Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah Allah bagıslasın tamam ozmn ben yokolıyım artık ta sen de ışıgı kapat uyu, iyi geceler:)))
Son üye de uyumaya çekildiğine göre ışıkları kapatıp uyuyabilirim iyi geceler canlar çocuklarımız güzelce uyur da bizler de güzel bi uyku çekeriz inşallah

İyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Geçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor

Tamam kaptan azalacak zamanla
Harici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Oh kolay gelsin.

Banyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
Benim de yapmam lazim akşam olunca gündüz yaparim diyorum, gündüz olunca akşam çocuklar uyuduktan sonra yaparim diyorum 1 haftadir kendimi böyle oyaliyorum
Bem yetişemiyorum. Benim ki o dediğin götürüyor

İyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.
Geçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor
Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglum

Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglum
Limonu ince ince dilimliyorum, suya atıyorum, su ile birlikte limon kaynamaya başlayınca üzerine nane ve kekik atıyorum.
Ateş varsa ateşi de düşürüyor bu çay..
Kışın birkaç günde bir yapıyorum hasta olmamaları için

Ayyy siz bizden de küçükünüz biz de 9 unda 5 aylık olcaz
Rabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızda
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyor
bal koysam olur mu. Oğlum cok zor içiyor yaa.
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği için

Tamam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…