Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana uyar cnm benim ölçü almıştım zaten hamilelik öncesinde karşılaştırma yapiyodum moral veriyordu yine almıştım ben gögus, göğüs altı, bel, kalça, üst bacak ve boyun olarak alıyordum üst kol da eklerim yarın yazarım çok mantıklı bence incelmeyi görmek adına

TemelinSafinazi
Nasılsın canım
Kayınvalidende işten güçten fırsat bulup bildirim bile yapamadın mı canım
iyi olmaya çalışıyorum kaptan hastayım grip sanırsam dr a çıkmadım ama iyiyim bugun de temizlik yaptık evi sevdik biraz da cocuk durmuyor surekli arkasından kosturuyorum

sagol cnm:)ama gelebilsen daha iyi olurdu:)gecmis olsun neyi var kuzunun
diyet modunda olmadin halde guzel eksidesin canim
ara ara uğruyorum ama mesaj yazamadan çıkıyorum

Yasemin taze mezun giremiyor ki listeye

Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Senden ötürü değil be ya zaten kötüydük
Sagol canim

İyi geceler kızlar anlamlarda eve geldik geldigimzden beri oğlumla uğraşıyorum emmiyor uyumuyor derdi ne anlamadm onun huysuzlugu yetmez gibi kasıklarım karnım sırtım belim ağrıdan oluyorum kendimi pilim bitmiş gibi hissediyorum şu sıra gerçekten sabah dinlenmis olarak kalkamıyorum kundaklayip sıkıca ayağımda sallayarak uyutabildim yenice yatırdım bklm yerine insAllah uyanmaz dişlerimi dikiyorum sanırım istemsizce çenem diş etlerm sızlıyor alıntı yaptım yarın cevaplarım insAllah menüleri uyumaya çalışcam yarın grsrz insAllah

Atak haftasında mı acaba ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…