- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.281
Yani 3 haneye gecmesın de iki haneye de razıyız :)))))Tek haneli sayılara takıntısı olabilir
ama en azindan cezami kestim sporumu yaptim:)benim bisey demeye yuzum yok
cunku bugun bende kacamak yaptim
Şimdi Eliptic yapıyım madem uyucaktım ama olsunYarın menüde ne var?
Bugün bunları eritmek için hangi sporu kaç dk yapacaksın?
3 haneli imkansiz olurYani 3 haneye gecmesın de iki haneye de razıyız :)))))
Süper olur.Şimdi Eliptic yapıyım madem uyucaktım ama olsun
Komalık olur insan şeker yüksekliğinden3 haneli imkansiz olur
abooo dusunemiyom 100baklava veya sarma
Öyle ölmem füze atSüper olur.
Kaçamak yapanlar kendi cezalarını kendileri kessinler madem.
Kac dk yapacaksın bu aradaen az 1 saat ile telafi edersin bunları
Yok kız o kadarını ben bile yiyememKomalık olur insan şeker yüksekliğinden
Aman ne var 1 tencerede 100 sarma olabılir bence , e bi tencere sarma koysalar ben rahat bitiririm3 haneli imkansiz olur
abooo dusunemiyom 100baklava veya sarma
Bana uyar cnm benim ölçü almıştım zaten hamilelik öncesinde karşılaştırma yapiyodum moral veriyordu yine almıştım ben gögus, göğüs altı, bel, kalça, üst bacak ve boyun olarak alıyordum üst kol da eklerim yarın yazarım çok mantıklı bence incelmeyi görmek adınaKızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım
cok guveniyon spor konusunda kendineÖyle ölmem füze at
ne biliyim bana imkansiz gibi geldiAman ne var 1 tencerede 100 sarma olabılir bence , e bi tencere sarma koysalar ben rahat bitiririm
Of of offf ne zamandır da içli köfte yemediydimTamam itiraf ediyorum
3 baklava
4 içli köfte
1.5 açma yedim
iyi olmaya çalışıyorum kaptan hastayım grip sanırsam dr a çıkmadım ama iyiyim bugun de temizlik yaptık evi sevdik biraz da cocuk durmuyor surekli arkasından kosturuyorumTemelinSafinazi
Nasılsın canım
Kayınvalidende işten güçten fırsat bulup bildirim bile yapamadın mı canım
ara ara uğruyorum ama mesaj yazamadan çıkıyorumsagol cnm:)ama gelebilsen daha iyi olurdu:)gecmis olsun neyi var kuzunun
diyet modunda olmadin halde guzel eksidesin canim
Sagol canimYasemin taze mezun giremiyor ki listeye
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Senden ötürü değil be ya zaten kötüydük
Sana burdan Hatay usulü içli köfte göndereyim canım yaOf of offf ne zamandır da içli köfte yemediydim
Atak haftasında mı acaba ,İyi geceler kızlar anlamlarda eve geldik geldigimzden beri oğlumla uğraşıyorum emmiyor uyumuyor derdi ne anlamadm onun huysuzlugu yetmez gibi kasıklarım karnım sırtım belim ağrıdan oluyorum kendimi pilim bitmiş gibi hissediyorum şu sıra gerçekten sabah dinlenmis olarak kalkamıyorum kundaklayip sıkıca ayağımda sallayarak uyutabildim yenice yatırdım bklm yerine insAllah uyanmaz dişlerimi dikiyorum sanırım istemsizce çenem diş etlerm sızlıyor alıntı yaptım yarın cevaplarım insAllah menüleri uyumaya çalışcam yarın grsrz insAllah
Tepsiye börek gibi yapılan mıydı hiç yemedim ondanSana burdan Hatay usulü içli köfte göndereyim canım ya
Tepsiye börek gibi yapılan Tepsi OruğuTepsiye börek gibi yapılan mıydı hiç yemedim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?