Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insAllah cnm 8leri görmek beni baya mutlu etti tekrar 9lari görmemek için herşeyi yapicam
Metabolizmanın en hızlı olduğu ayları fırsata çevirip kendine her hafta en az %1 (1 kg) hedef koymalısın canım.
İlk gebelikten sonra yerleşmeyen kilolar 2. yada 3.gebelikten sonra yapışıp kalabiliyor..

Guzel bence canim.
Guzel canim. Sen ara ogunlu beslenmuyordun pek duzenini.mi degistirdin

Menü yazmaya başlamışsın
Ara öğün eklenmiş, birde çeşit artmış

papatya_2014 görünmez oldun canım

Bu papatyalar sana gelsin

Ay canım teşekkürler. Hastalığı anca atlatıyorum. Dün akşamsa iş toplantısı vardı mecbur gittim yine üşüdüm bugün ama daha iyi gibiyim. Ben yaştayken ev uçmuş allah razı olsun eşim yine çocuklara eve bakmış ama işte ne kadar olursa. Menümü yazdım düzenli yemeğe geçtim gibi ibşallah

Sadece kas ağrısı mı var peki
Menün güzeldi diye alıntı yapmadım

Ya benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sanki hiç souk algınlığı gelmıo aklıma, tek gelen korona , sanki kışın hiç hasta olmuyor muyduk oyle bişeydir inşş, gecmıs olsun ,acil şifalar

Afiyet olsun canım. Menü saat araları çok yakın geldi bana. Bı kadar yakın beni tıkıyor ondan dedim ama güzel menü
Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor
Afiyet olsun canım akşam acıkmazsan çok güzel bence

Evet canım bilerek yakın tutuyorum, vucudumu hiç aç bırakmamaya calosıyorum , hem süt üretimi için hem de daha kolay kilo verıyorum boyle

Evet canım bilerek yakın tutuyorum, vucudumu hiç aç bırakmamaya calosıyorum , hem süt üretimi için hem de daha kolay kilo verıyorum boyle
Sen kendi vücudunu daha iyi tanıuorsundur eğer böyle kolay veriyorsan sorun yok mesela ben bu kadar yesek kesin 2 kilo alırım

Sen kendi vücudunu daha iyi tanıuorsundur eğer böyle kolay veriyorsan sorun yok mesela ben bu kadar yesek kesin 2 kilo alırım
Emzırıyorsun sen de demi ? Ara ogun yapmanı onerırım kesınlılkle sabah ogle arası, ogle aksam arassı ve aksam yatış arası olcak sekılde gunde uc ara ogun. Sut artırıcı diyetisyenle bir ay calısmıstık, orda menuler hep boleydı, haftada bir kiloya yakın verılıo boyle . Yok canım almazsın bence

Çok geçmiş olsun kızlar
Bir anda havalar çok soğudu ya üşütmüşsünüzdür muhtemelen aklınıza kötüyü getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…