- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.441
Süprize bak:)))))Kayinvalidemler bizde kizlar surpriz yaptilaryoğun bir gün du. Pazara da gitmistim. Döneceğim Insallah
Surprize bak sennnKayinvalidemler bizde kizlar surpriz yaptilaryoğun bir gün du. Pazara da gitmistim. Döneceğim Insallah
Metabolizmanın en hızlı olduğu ayları fırsata çevirip kendine her hafta en az %1 (1 kg) hedef koymalısın canım.insAllah cnm 8leri görmek beni baya mutlu etti tekrar 9lari görmemek için herşeyi yapicam
Guzel bence canim.7 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi
3litresu
Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Guzel canim. Sen ara ogunlu beslenmuyordun pek duzenini.mi degistirdin7 Kasım Cumartesi
12:30
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta sarısı
16:30
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 çay kaşığı tarçın (karışım halinde )
19:30
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu
su:2 litre
Spor: 1000 ip atlama 200 puanPnrrr-12
Görmezden gelmek değil ama daha fazla gayret etmeni istiyorum canım.elimden geleni de yapıyorum görmezden geliyorsun gibi hissediyorum
Menü yazmaya başlamışsın7 Kasım Cumartesi
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 küçük kase turşu
Ay canım teşekkürler. Hastalığı anca atlatıyorum. Dün akşamsa iş toplantısı vardı mecbur gittim yine üşüdüm
Sadece kas ağrısı mı var pekiButun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Sabah 30 dk leslie yapmistim menuye etiketlemeyi unuttum 90Pnrrr-12
Ya benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sankiButun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Afiyet olsun canım. Menü saat araları çok yakın geldi bana. Bı kadar yakın beni tıkıyor ondan dedim ama güzel menü7 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi
3litresu
Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor7 Kasım Cumartesi
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 küçük kase turşu
Afiyet olsun canım akşam acıkmazsan çok güzel bence7 Kasım Cumartesi
08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi
13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi
Su >>> 2 lt
Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puanPnrrr-12
Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım
Evet canım bilerek yakın tutuyorum, vucudumu hiç aç bırakmamaya calosıyorum , hem süt üretimi için hem de daha kolay kilo verıyorum boyleAfiyet olsun canım. Menü saat araları çok yakın geldi bana. Bı kadar yakın beni tıkıyor ondan dedim ama güzel menü
Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor
Afiyet olsun canım akşam acıkmazsan çok güzel bence
Aradaki öğün değil ama, ara öğün niyetine karışımAfiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor
Sen kendi vücudunu daha iyi tanıuorsundur eğer böyle kolay veriyorsan sorun yok mesela ben bu kadar yesek kesin 2 kilo alırımEvet canım bilerek yakın tutuyorum, vucudumu hiç aç bırakmamaya calosıyorum , hem süt üretimi için hem de daha kolay kilo verıyorum boyle
Bende senin gibiyimSen kendi vücudunu daha iyi tanıuorsundur eğer böyle kolay veriyorsan sorun yok mesela ben bu kadar yesek kesin 2 kilo alırım
Çok açım şu anda, mutfağa gidip sütü mayalamam lazım, kendimden korkuyorumAfiyet olsun canım akşam acıkmazsan çok güzel bence
Emzırıyorsun sen de demi ? Ara ogun yapmanı onerırım kesınlılkle sabah ogle arası, ogle aksam arassı ve aksam yatış arası olcak sekılde gunde uc ara ogun. Sut artırıcı diyetisyenle bir ay calısmıstık, orda menuler hep boleydı, haftada bir kiloya yakın verılıo boyle . Yok canım almazsın benceSen kendi vücudunu daha iyi tanıuorsundur eğer böyle kolay veriyorsan sorun yok mesela ben bu kadar yesek kesin 2 kilo alırım
Butun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Çok geçmiş olsun kızlarYa benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sankihiç souk algınlığı gelmıo aklıma, tek gelen korona , sanki kışın hiç hasta olmuyor muyduk oyle bişeydir inşş, gecmıs olsun ,acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?