- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.461
Omad mı deneyeceksin canım7 Kasım Cumartesi
14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma
su: 1,5 lt
Evet canım yarın dayanabildiğim saate kadar dayanacağım bakalım kaç saat açlık yapabiliyorumOmad mı deneyeceksin canım
Bu kadarcık mı7 Kasım Cumartesi
14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma
Geçmiş olsun canım alıntıdan gördüm şimdi nasılsın?.Butun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Sabah 30 dk leslie yapmistim menuye etiketlemeyi unuttum 90Pnrrr-12
Evet canım beni çok şişirdi bile o yarımı yemesem de olurmuşBu kadarcık mı
Geçmiş olsun canım malesef bu dönemde hemen o geliyor aklımıza.. burda vakkalarda patlama yaşanıyor Allah sonumuzu hayır etsinYa benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sankihiç souk algınlığı gelmıo aklıma, tek gelen korona , sanki kışın hiç hasta olmuyor muyduk oyle bişeydir inşş, gecmıs olsun ,acil şifalar
Bize de anlatır mısın omad nedirEvet canım beni çok şişirdi bile o yarımı yemesem de olurmuş
Ama tabii yarın önemli bakalım çok acıkacak mıyım yarına kadar
Geçmiş olsun canım sıcak bi duş alıp ağrı kesici ilac içip yatsan dinlensen iyi gelir belkiButun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Niye kriz oldu kiSelam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardıksizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
Bence inceldigini gormek daha cok motive eder ama sen billirsin tabikiÖlçüler zorunlu değil sanırım,benim moralim bozuluyor ölçüm yapınca ben dahil olmayayim diyorum.
Muthisss1000 ip atlama duş alacam yarım saat sonra derslerim başlıyor görüşürüzEki Görüntüle 2716826
Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş
Ayy bencede nasil yetisiyor 1 cocukla cuvalliyorm bazemBi de kitap okuyohen kaptan hem örtmen hem uc cocuk annesi hem cok az yiyor hırslı hem de entel masallah:))))) nasıl yetişiyor heryereeee
Anladim cnm hep pc basindaysan spor daha bi şart sankisona yaklastıkca cok zorlandım ben yaa4 kg gıtmedı bı
bosluk buldukca yuruyorym aslında gunde 11 12 saatım pc basında gecıyor
olabılır canım bugun 64.7 ı gordum bakalım
iyiler şükür sallanmıyoruz dıyordu en son şimdi kayınvalıdesı faln yanlarında çok arayamıyorum
Cok guzel yazmissin cnm eline emegine saglık. Kendimce bi duzen oturtrum her hafta az az da olsa gidiyor ama daha iyisini yapmaya calisicam kaptanim. Son madde superBunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.
Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...
Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.
Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim
Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...
Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.
Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz, yetişkin bilincinde olmamız lazım....
Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...
Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)
Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....
Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.
Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...
Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...
Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...
Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.
Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....
Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta
Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)
Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.
Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.
Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.
Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.
Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....
Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.
"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum
Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Daha fazlası icin ugrasicam canımBu haftanın hedeflerini ben belirledim...
Bu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım
@hadikonusalim >>>> 1.6 kg
Pnrrr-12 >>>> 0.7 kg
Handandandan >>>> 1 kg
@strontium >>>> 1.6 kg
@bi prenses annesi >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
@medine66 >>>> 0.9 kg
@masal3487 >>>> 1.5 kg
M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus >>>> 1.7 kg
Oooo iddaliyizz hadi bakalimmHiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten
Maşallah nice sporların olsun akşam bi tur da Leslie yapayım da bu haftanın spor birincisi olayım
Guzel cnm afyt olsun7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez
15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut
19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp
Su 2.5 litre
Afiyet olsn guzel menu cnm sporda guzel. Aksam tavugn yanina salata guzel olurmus7 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi
3litresu
Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Guzel begendm cnm afyt olsun spor da guzel7 Kasım Cumartesi
12:30
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta sarısı
16:30
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 çay kaşığı tarçın (karışım halinde )
19:30
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu
su:2 litre
Spor: 1000 ip atlama 200 puanPnrrr-12
Afyt olsun kaptanim gene gunu cok erken kapatmissin zorlanicaksin, haftasonu bari normalmi beslensen.7 Kasım Cumartesi
08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi
13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi
Su >>> 2 lt
Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puanPnrrr-12
Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım
Guzel cnm afyt olsun iyilesme varmı biraz7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt
Spor: yok
HaklısınBunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.
Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...
Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.
Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim
Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...
Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.
Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz, yetişkin bilincinde olmamız lazım....
Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...
Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)
Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....
Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.
Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...
Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...
Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...
Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.
Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....
Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta
Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)
Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.
Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.
Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.
Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.
Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....
Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.
"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum
Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Tabii ki canım elimden geldiğince anlatayımBize de anlatır mısın omad nedir
Afiyet olsun canım7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez
15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut
19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp
Su 2.5 litre
Afiyet olsun7 kasım cumartesi
09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek
15.00 sütlü türk kahvesi
18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi
3litresu
Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Afiyet olsun spor harika7 Kasım Cumartesi
12:30
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta sarısı
16:30
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 çay kaşığı tarçın (karışım halinde )
19:30
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu
Spor: 1000 ip atlama 200 puanPnrrr-12
Afiyet olsun kaptanım dolmayı bende severim ama sabah hiç denemedim7 Kasım Cumartesi
08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi
13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi
Su >>> 2 lt
Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puanPnrrr-12
Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt
Spor: yok
Afiyet olsun sütlaç olmamış7 kasım MENUM:
10:30 kahve yanına 1 adet cookie
14:30 1 caybardagi süt, 2yk yogurt, 3yk yulaf, 1yk chia, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 2 gün kurusu
16:00 1 kase sütlac
16:30 kahve
19:00 yarım karnıyarık(firin), 5yk brokkoli graten, 2yk yogurt, 5-6 adet tursu
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Afiyet olsun canım suan açlık durumun nasıl7 Kasım Cumartesi
14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma
Çok şükür şu an iyi hissediyorum ama çok fazla bitki çayı kahve su falan içtim o da şişirmiş olabilir canımAfiyet olsun canım spor yokmu?spor
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor harika
Afiyet olsun kaptanım dolmayı bende severim ama sabah hiç denemedim
Yürüyüş yapmışsın zaten
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus
Afiyet olsun sütlaç olmamış
Spor
Afiyet olsun canım suan açlık durumun nasıl
Benim son zamanlarda, aç kalınca cok başım ağrıyor yaa. Dayanilmaz oluyor. Sende olmuyor mu. Gerçi ben emziriyorum belki ekstra fark ediyor olabilir. Ama normale de de olur gibi.Tabii ki canım elimden geldiğince anlatayım
Omad one meal a day tanımının kısaltılması
Yani tek öğün beslenme
Aralıklı orucun 23/1 şekli
Bu beslenmede günlük almanız gereken kaloriyi 1 öğünde alıp kalan 23 saatte şekersiz çay kahve su hariç hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor
Bu tarz beslenme hem kalori açığı oluşturduğundan kilo verdiriyor hem de otofajiye neden olduğundan vücuttan toksinleri atmaya yarıyor hem de insülin direncini de düşürmeye faydası var
Senle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hepO değil de yarin ki yemeğim bitti
2 günlük yapmistim. Kiz seviyom ben kaynanamibana cok haksizlik etti ama yaşlı bide eşi yok diye biraz duygusal bakiyorum.
ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorumben de aksine minyon kızları daha çok beğenirim keşke 3-4 cm daha kısa olsaydım diye düşünüyorum
hele kilo alınca kendimi çok iri hissediyorum
kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugünGuzel canim. Sen ara ogunlu beslenmuyordun pek duzenini.mi degistirdin
ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacıMenü yazmaya başlamışsın
Ara öğün eklenmiş, birde çeşit artmış
yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versinButun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor
Evet yaa . Çocuklar yokken hastane işleriyle de hep vem ilgilenirdim. Bekar gorumcemin her seyiyle ben ilgilendim. Ama en son kötü ben oldum. Sonra haksızlık ettiğini anlatmış kızlarına ama ,,,,,, neyse boşver. gormezden gelebiliyorum. Hiç kalbimde ona karşı kötü bir şey yok şu an. Allah biliyor.Senle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hep
ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorum
kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugün
ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacı
yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin
delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?