Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım alıntıdan gördüm şimdi nasılsın?.

Geçmiş olsun canım malesef bu dönemde hemen o geliyor aklımıza.. burda vakkalarda patlama yaşanıyor Allah sonumuzu hayır etsin

Geçmiş olsun canım sıcak bi duş alıp ağrı kesici ilac içip yatsan dinlensen iyi gelir belki

Selam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardık sizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
Niye kriz oldu ki kosturmalı bol eksinli esim evdeyken hic isim bitmiyor nedense :/
Ölçüler zorunlu değil sanırım,benim moralim bozuluyor ölçüm yapınca ben dahil olmayayim diyorum.
Bence inceldigini gormek daha cok motive eder ama sen billirsin tabiki
1000 ip atlama duş alacam yarım saat sonra derslerim başlıyor görüşürüz Eki Görüntüle 2716826
Muthisss
Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş

Bi de kitap okuyo hen kaptan hem örtmen hem uc cocuk annesi hem cok az yiyor hırslı hem de entel masallah:))))) nasıl yetişiyor heryereeee
Ayy bencede nasil yetisiyor 1 cocukla cuvalliyorm bazem
Anladim cnm hep pc basindaysan spor daha bi şart sanki
Cok guzel yazmissin cnm eline emegine saglık. Kendimce bi duzen oturtrum her hafta az az da olsa gidiyor ama daha iyisini yapmaya calisicam kaptanim. Son madde super
Daha fazlası icin ugrasicam canım
Hiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten

Maşallah nice sporların olsun akşam bi tur da Leslie yapayım da bu haftanın spor birincisi olayım
Oooo iddaliyizz hadi bakalimm
7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Guzel cnm afyt olsun
Afiyet olsn guzel menu cnm sporda guzel. Aksam tavugn yanina salata guzel olurmus
Guzel begendm cnm afyt olsun spor da guzel
Afyt olsun kaptanim gene gunu cok erken kapatmissin zorlanicaksin, haftasonu bari normalmi beslensen.
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

su:2 litre
Spor: yok
Guzel cnm afyt olsun iyilesme varmı biraz

Haklısın msj alınmıştır

Bize de anlatır mısın omad nedir
Tabii ki canım elimden geldiğince anlatayım
Omad one meal a day tanımının kısaltılması
Yani tek öğün beslenme
Aralıklı orucun 23/1 şekli
Bu beslenmede günlük almanız gereken kaloriyi 1 öğünde alıp kalan 23 saatte şekersiz çay kahve su hariç hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor
Bu tarz beslenme hem kalori açığı oluşturduğundan kilo verdiriyor hem de otofajiye neden olduğundan vücuttan toksinleri atmaya yarıyor hem de insülin direncini de düşürmeye faydası var

7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor harika
Afiyet olsun kaptanım dolmayı bende severim ama sabah hiç denemedim
Yürüyüş yapmışsın zaten
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

su:2 litre
Spor: yok
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus
Afiyet olsun sütlaç olmamış
Spor
7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

su: 1,5 lt
Afiyet olsun canım suan açlık durumun nasıl

Son düzenleme:
Çok şükür şu an iyi hissediyorum ama çok fazla bitki çayı kahve su falan içtim o da şişirmiş olabilir canım
Çünkü sanki az önce yemişim gibi tıka basa hissediyorum kendimi

Benim son zamanlarda, aç kalınca cok başım ağrıyor yaa. Dayanilmaz oluyor. Sende olmuyor mu. Gerçi ben emziriyorum belki ekstra fark ediyor olabilir. Ama normale de de olur gibi.

O değil de yarin ki yemeğim bitti
2 günlük yapmistim. Kiz seviyom ben kaynanami bana cok haksizlik etti ama yaşlı bide eşi yok diye biraz duygusal bakiyorum.
Senle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hep
ben de aksine minyon kızları daha çok beğenirim keşke 3-4 cm daha kısa olsaydım diye düşünüyorum
hele kilo alınca kendimi çok iri hissediyorum
ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorum
Guzel canim. Sen ara ogunlu beslenmuyordun pek duzenini.mi degistirdin
kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugün
Menü yazmaya başlamışsın
Ara öğün eklenmiş, birde çeşit artmış
ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacı
yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin
Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor
delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?

Evet yaa . Çocuklar yokken hastane işleriyle de hep vem ilgilenirdim. Bekar gorumcemin her seyiyle ben ilgilendim. Ama en son kötü ben oldum. Sonra haksızlık ettiğini anlatmış kızlarına ama ,,,,,, neyse boşver. gormezden gelebiliyorum. Hiç kalbimde ona karşı kötü bir şey yok şu an. Allah biliyor.

Cemilimmmmm sen menü yazmaya da baslamisin. Zpporrr da geldiğine göre olayy tamamdir. Sakin bırakma devamm. Bakkk hemen beni teşvik ettin kalkip ip atlayasim geldi. Ama nasil atliyorsunuz acaba. Üst üste hızlı hızlı mi yoksa yavaş yavaş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…