- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.481
Eskiden olurdu canım ama aralıklı beslenmeye Alışınca aksine fazla yediğimde başım ağrımaya başladıBenim son zamanlarda, aç kalınca cok başım ağrıyor yaa. Dayanilmaz oluyor. Sende olmuyor mu. Gerçi ben emziriyorum belki ekstra fark ediyor olabilir. Ama normale de de olur gibi.
Aynen yaaa ben deSenle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hep
ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorum
kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugün
ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacı
yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin
delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?
Canim hiç bir zorluğu yok. Eczacı sana anlatsin nasil yapman gerektiğini, birde tam zamaninin dolmasi da önemli. Günü geldiğinde al.Aa tamam sagol canım sevunırım
Yaa işte bende öyle bir sistem oturtayim ki , mezun olduğumda bile o sistemle devam edeyim istiyorum. Omad yaparsam veririm ama bir ömür onu yapamam gibi. Bilmiyorum ne yapsam nasil yapsam. Sütüm azalmadan kaçamaksiz ilerlemem lazimEskiden olurdu canım ama aralıklı beslenmeye Alışınca aksine fazla yediğimde başım ağrımaya başladı
Geçtiğimiz kilo aldığım o 2 ayda bile sabah kahvaltı yapmaz ilk öğünüm öğle yemeği olurdu
Ama akşamları sapıttığım için tabii kilo almak kaçınılmazdı benim için
Aynen yaaa ben de
O yüzden topukluyu kendime hiç yakıştıramam
Çok uzun be
Benim eltim de benden kısa 1.68 olduğunu iddia ediyordedim ben 1.68 im ne ettin hacı?
E devleti de kendine şahit tutmuş kız o bilgileri kendin giriyorsun e nabıza
Bende yengeme nasıl oluyor senden en az 2 cm uzunum ölçtürdüm. Nasıl oluyor dedim
E-devlette öyle yazıyor diyor. Belki de yanlış bilgi girilmis
Canım zaten bir anda omada geçmek doğru değilYaa işte bende öyle bir sistem oturtayim ki , mezun olduğumda bile o sistemle devam edeyim istiyorum. Omad yaparsam veririm ama bir ömür onu yapamam gibi. Bilmiyorum ne yapsam nasil yapsam. Sütüm azalmadan kaçamaksiz ilerlemem lazim
Biz kötü şeyler yaşamadık ama zor bi kadın ama kalbimde ona karşı kötü bir şey yok dediğin gibiEvet yaa . Çocuklar yokken hastane işleriyle de hep vem ilgilenirdim. Bekar gorumcemin her seyiyle ben ilgilendim. Ama en son kötü ben oldum. Sonra haksızlık ettiğini anlatmış kızlarına ama ,,,,,, neyse boşver. gormezden gelebiliyorum. Hiç kalbimde ona karşı kötü bir şey yok şu an. Allah biliyor.
1000 ipi 25 dakikada atladım hızlı sayılmam , yavaş da değilim aslında orta seviye işteCemilimmmmm sen menü yazmaya da baslamisin. Zpporrr da geldiğine göre olayy tamamdir. Sakin bırakma devamm. Bakkk hemen beni teşvik ettin kalkip ip atlayasim geldi. Ama nasil atliyorsunuz acaba. Üst üste hızlı hızlı mi yoksa yavaş yavaş mi
Biz kötü şeyler yaşamadık ama zor bi kadın ama kalbimde ona karşı kötü bir şey yok dediğin gibi
1000 ipi 25 dakikada atladım hızlı sayılmam , yavaş da değilim aslında orta seviye işte
Gecmis olsun canim. Menu yazmak dizginliyor insaniAy canım teşekkürler. Hastalığı anca atlatıyorum. Dün akşamsa iş toplantısı vardı mecbur gittim yine üşüdümbugün ama daha iyi gibiyim. Ben yaştayken ev uçmuş allah razı olsun eşim yine çocuklara eve bakmış ama işte ne kadar olursa. Menümü yazdım düzenli yemeğe geçtim gibi ibşallah
Evet canim su ara duzenli uyuyamadim kucugun hastaligi yuzunden belkide ondan.Sadece kas ağrısı mı var peki
Menün güzeldi diye alıntı yapmadım
Seninki psikolojiktir ins canim yoktur biseyin.Ya benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sankihiç souk algınlığı gelmıo aklıma, tek gelen korona , sanki kışın hiç hasta olmuyor muyduk oyle bişeydir inşş, gecmıs olsun ,acil şifalar
Ben sukur iyiyim diyim iyi oluyum ins canim.Hayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız
bu hafta iyi bi sonuç olmamış ama inşallah haftaya çok güzel olur
Hic kotu bisey getirmedim aklima canim. Normaldede kisin hastaligimiz eksik olmaz bizim zaten buyuk ihtimal oyle. Ayva yapragi,ihlamur,kekik,nane caylari ile vakit geciriyoruz simdilikÇok geçmiş olsun kızlar
Bir anda havalar çok soğudu ya üşütmüşsünüzdür muhtemelen aklınıza kötüyü getirmeyin
Sagol canim. Kas eklem agrisi yorgunluktan buyul ihtimal canimGeçmiş olsun canım alıntıdan gördüm şimdi nasılsın?.
Dusu aldim canim, agri kesiciyi de ictim ama dinlenme olayi yok kucuk uyumadi dahaGeçmiş olsun canım sıcak bi duş alıp ağrı kesici ilac içip yatsan dinlensen iyi gelir belki
Sagol canim.Ucmelekannesi gecmis olsn cnm. sporu ekledm
Cocuklar cicek gibi gunleri gunlerini tutmuyor. İns dis donemiyse cabucak atlatirsiniz insKızlar oglanla gene delirme saatleri yasiyoruz uykusu geldi enerji patlamasi yasiyor herzamanki gbi bide gogsmu isirdi acitti yabu ara yapmiyordu salyamizda cok gene dis mi gelcek bilmem
Var canim yazim sonradan sabah cocuklar uyurkn yapmistim allahtan yoksa bidaha yapamazdimAfiyet olsun canım spor yokmu?spor
Sagol canim. Ucuncu cocuktan sonra benim bunyem cok hassaslasti canim. Onceden senede 1 bilemedin 2 kere agir hasta ,grip olurdum. 2 senedir cok hastalaniyorum bagisikligim coktu sanirimyine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin
Benimki ablalari oldugu halde bana sarabiliyor arada oyun konusunda.Ayyy kızlar ya kızım sıkıldıkça bana babasina sarıyor kendi kendine oyun oynamıyor
Canim aralıklı orucu denedim. Yaklaşık 1 hafta kadar denedim. Ama o 1 haftada hiç tarti oynamadi. Bilmiyorum ya direnç kilom du yada if bana uygun bir diyet değilCanım zaten bir anda omada geçmek doğru değil
İlk önce aralıklı oruca alışıp ve temiz beslenip vücudu alıştırmak gerekiyor
Zaten aralıklı oruca başlayıp bi süre devam ettirince kendiliğinden açlık süren uzayıp tek öğüne dönüyorsun yani aralıklı oruç yapanların ortak söylediği şeylerden biri de bu
Ama emziriyorken başlaman iyi mi olur kötü ona bişe diyemiyorum bence bunu riske atma ama emzirmen bitince aralıklı orucu denemeni tavsiye ederim
Sen hangı dozu evde yaptın canım hem 1, hem 2, dozu mı? 1, dozu hemsure yaparken gormustım zaten, 2, dozda aynıysa yaparıö sanki . Ayın 9 unda olmuştuk 3. Ayda. Bu ay da 9 unda( pztsi) aşı sip etsem salı vursam olur sanırım, saglık ocagına gıtmeye risk almaya gerek yok demi sencede bu aşı için?Canim hiç bir zorluğu yok. Eczacı sana anlatsin nasil yapman gerektiğini, birde tam zamaninin dolmasi da önemli. Günü geldiğinde al.
Bende şunu söyleyeyim. Sadece dışarı tasirmamaya çalış. Yavaş yavaş içir hafif yatar vaziyette olsun ki geri gelmesin. Bu kadar, fazla bir şeyi yok. Hiç kasma kendini.
Ne zaman Kalkalım? Ben de bi Leslie mi yapsam ?Aynenn öyle
Bakayim atlamak istiyorum kalkabilirsem.
Benim cocukla zaten kis girdimi hastaliklari eksik olmazdi canim.Ucmelekannesi canim cok geçmiş olsun hastaymış sin. Nasil oldun. Ya bence bu korona bizim bagisikligimizi mahvetti. Sanırım bizde bi kışı hep böyle hasta olarak atlatacagiz.
Emzırıyorsan omad yapma canım sakın, süt üretimi için vucuda sık sık az da olsa bişey girmeli tabi olayın yuzde 70 i suya baglı olsa daYaa işte bende öyle bir sistem oturtayim ki , mezun olduğumda bile o sistemle devam edeyim istiyorum. Omad yaparsam veririm ama bir ömür onu yapamam gibi. Bilmiyorum ne yapsam nasil yapsam. Sütüm azalmadan kaçamaksiz ilerlemem lazim
Serit fikri cok guzel pratik dusuncene bayildimBugün resmen pazarda bütün pazarcilara mezura sordum ve bulamadim. Bir kurdele ile ölçü alıp metreyle kurdeleyi ölçeyim diye düşündüm bu sefer de metreyi bulamadim. Sanirim ölçüm işim biraz gecikecek
Hayır cnm tam tersni düşünüyorum tek başına kilo vermek düşürmüyor ben her zmn söylüyorum ben kilo verdiğim halde direncim kırılmadi ne zmn yürüyüş yaptım o zmn kırıldı hemde çok kısa sürede sonrada sporu birakmadigum için tekrarlaması ama şu an durum ne bilmiorum unutmadan aşı için gidince vereyim bı tam kan bende senin gebelik planı ne durumda istiyorsun demi hala Rabb'im hayırlısyla nasip eder inşAllahKilo verdikçe insülin direnci düşüyor canım ben baya kilo verdikten sonra bile çıkmıştı geçen ay adetim gecikince gebelik testi vermeye gittiğimde baktırmıştım şükür çıkmadı bu sefer
Haklsin yaşta ilerledikce daha da zorlaşıyor kilo vermek bı an önce ideal kiloya ulaşıp sabitlemek gerekirMetabolizmanın en hızlı olduğu ayları fırsata çevirip kendine her hafta en az %1 (1 kg) hedef koymalısın canım.
İlk gebelikten sonra yerleşmeyen kilolar 2. yada 3.gebelikten sonra yapışıp kalabiliyor..
Tamm cnm o zmn sıkıntı yok insAllah çok daha fazla gayret edicem emin olabilirsnGörmezden gelmek değil ama daha fazla gayret etmeni istiyorum canım.
Yaaa dün biseyin yok gibiydiButun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa
Sabah 30 dk leslie yapmistim menuye etiketlemeyi unuttum 90 @Pnrrr-20
Tşkler bilgilendirme için cnm denemek gerek aslında ama uygun zmndaTabii ki canım elimden geldiğince anlatayım
Omad one meal a day tanımının kısaltılması
Yani tek öğün beslenme
Aralıklı orucun 23/1 şekli
Bu beslenmede günlük almanız gereken kaloriyi 1 öğünde alıp kalan 23 saatte şekersiz çay kahve su hariç hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor
Bu tarz beslenme hem kalori açığı oluşturduğundan kilo verdiriyor hem de otofajiye neden olduğundan vücuttan toksinleri atmaya yarıyor hem de insülin direncini de düşürmeye faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?