Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birkaç ay denedik olmadı canım akışına bıraktım zorlamıyorum olursa olur kendimi ikinciye psikolojik olarak hazır hissetmiyorum daha açıkçası ama kızım için yaşım da çok geçmeden bi kardeşi olsun istiyorum

Zamana bırakmak en güzeli cnm Rabb'im en hayırlı vakitte nasip eder inşAllah her şerde vardır bı hayır

Zamana bırakmak en güzeli cnm Rabb'im en hayırlı vakitte nasip eder inşAllah her şerde vardır bı hayır
Aynen öyle canım Allah da kalbimi biliyor ya üzülmüyorum olmadığı için tahammülüm sabrım iki çocuğa yetmezmiş gibi hissediyorum

Kızlar benim hatunu emziriyorum uyandı Yinesize de yazayım dedim. Her zamanki gibi bu saatlerdeki rutinim temzilik. Malum gündüz koala gibi yaşadığımız için sadece tuvalet ve beslenme ihtiyaçlarımı giderebiliyorum Bugün yetiştirirsem bi dünya ütü birikti onu da yapıcam inş

7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Gusel menu afıyetolsun,
Kaşar kilo yapan bir peynir türü diye bılıyorum onun yerine belki az yaglı peynır yenebılır ,gusel menu afıyet olsun
Afiyey olsun kaptanım

7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

su:2 litre
Spor: yok
Patetes kızartması sıkıntı gibi ama cok azmış ,bilemedım
Cookie ler bitmedımı yaw:))
Turşu miktarı ödem için azaltılabilir, sütlaç 1 kase yerine birkaç kaşıkla nefs koreltılebilinir, ama emzirene feda olsun:)) canım cektı cok ama fırında olandan
7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

su: 1,5 lt
Omad takipteyiz gelişmeleri
Güzel menu afıyet olsunnn
Afiyey olsun canım , kahvaltına belki yumurta ekleyebilirsin, hem protoin hem tok tutar
Öğle menusu biraz kalorili olmus , hem pudıng hem makarna . Eger amaç nefsi koreltmekse makarna tam bugday makarnadan yapılabılor, pudıng yerine ise pekmezle yapılan az kalorili tatlılar secilebilir

Canım dikiş setlerinin içinde var zincir marketlerdeki dikiş setlerinin içinde de vardır ya da tuhafiyelerde

Kaşar kilo yapan bir peynir türü diye bılıyorum onun yerine belki az yaglı peynır yenebılır ,gusel menu afıyet olsun
Eşimin Köyden bahsettiğin türde peynirden sipariş verdik (Çeçil) daha gelmedi evde kaşar var Canım ben de istemeye istemeye yedim doymamıştım çünkü

Afiyet olsun canim. Bittimi dolmalar
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

Guzel hafif bir menu. Patatesler incedir dusununce cok degil afiyet olsun canim
Sutlac sutlu tatli icin yenebilir bence. Gunduz de tercih etmissin zaten sekeri de azsa gayet guzel canim
Pilav 5 ksk cok mu olmus sanki. Gerisi gayet guzel bence
Aksamki ekmek olmasa da olurmus bence. Spor sahane afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim. Utu benimde var baya birikti

7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Sabah pekmez varmış bittere gerek yokmuş sanki afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun canım
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

Kızartma dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun bugün herkes turşu yemiş sözleşmis gibi ha
Afiyet olsun canım
Aynen öyle canım Allah da kalbimi biliyor ya üzülmüyorum olmadığı için tahammülüm sabrım iki çocuğa yetmezmiş gibi hissediyorum
Bı dönem öyle oluyor bence Allah kolaylık ve sabır versin
Kolay gelsin canım iyi çamaşır benimde var bekliyor öyle salonda
Öğle menusu biraz kalorili olmus , hem pudıng hem makarna . Eger amaç nefsi koreltmekse makarna tam bugday makarnadan yapılabılor, pudıng yerine ise pekmezle yapılan az kalorili tatlılar
Hepsi doğaçlama oldu annemler öğlen haber verdiler evde olan en pratik makarna idi diğerini de onlar getirmiş miktarlar çok değildi ama tabi olmadı hafif tatlı tariflerine bakarım canım

Kız gene mi baklava almayın bacım eve siz baklava kaç kilo aldınız onun dışında güzel afiyet olsun canım

Makarna azmis, pudingde masum tatli gibi ama ikisi birlesmese iyi olurmus canim.

Sabahki gofret olmasa iyiymis canim.
Sabah pekmez varmış bittere gerek yokmuş sanki afiyet olsun canım
Dogru soyluyon canim .

7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

Afyt olsun cnm gayet hafif olmus omad yapiyormussun aciklamissin cok saglikli geldi.
Afyt olsun cnm guzel menu bulgur pilavi miktari biraz daha az olabillirmis

Guzel olms cnm afiyrt olsun spor da var

Hemen yazayım sana bitane
Waffle
Malzemeler
1 adet yumurta
1/2 sb süt
2 yk tam buğday unu
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kakao

Üzeri için;
Çilek ve muz dilimleri
Fıstık ezmesi
Fındık parçaları

Önce sıvı malzemeleri ardından katı malzemeleri karıştır
zeytinyağlı krep tavasında arkalı önlü pişir Pişince krepin yarısına çilek, muz ekleyip ikiye katla.
Üzerini fıstık ezmesi ve fındık parçalarıyla süsle İstersen karışıma 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek tatlandırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…