Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım her dısardan geldıgınde mutlaka giysilerı makıneye atar,mutlaka dusa girer marttan beri hergun istisnasız. İşte bukdr dıkkat edip şimdi bole bi hata yapmasının şokundayım işte hala sarılınca itemedım dıyo , bunu gorunce atlamıs hemen ,neyse Allahım kprusun, cok ustune gıttım, salona karantınaya alcas galıba onu , o da bunu istiyo şuan

kadin okadar varlik icinde kimbilir ne kadar yalnizdir ki simdi pismanligini yasiyo
Aynen. Bi de şunu da fark ettim bi süre sonra insanlar bana da eşime de aman napıcaklar parayı pulu çoluk yok çocuk yok tarzı yaklaşıyorlarmış hep. Çocuğu olmayan insanı tamamen yolunacak kaz gibi görüyormuş insanlar onu da görmüş oldum
Bi gün eşime dedim ki interntten baktım 26 Mart yumurtlama tarihimmiş çocuk yapacaz
Dalga geçiyorum sandı çünkü evlenirken çocuk istemiyorum ona göre demiştim. O da He He demişti tabi
Neyse Allah’ın mucizesi ilk seferde tuttu

Pış pışı bende açık bırakıyorum cogu zaman yokss en ufak sesten uyanıo, bu sekılde duymuyo

aynen katiliyorum sana
bi tanidigimunda cocuklari olmuyo
kardesi de onlar olunce paralar benim cocuklarin felan gibisinde konusuyo
I Ilyusa Hoşbulduk arkadaşım Ne güzel vermişsin sen
sagol canim
son 4 5 kg kaldi :))

aynen katiliyorum sana
Bu apaçık bir gerçek ama bunu dillendirmek çok çirkin.
İnşallah kulağına gitmiyordur bu kişilerin

Bir de çocuğu olmayan insanların üzerinde ki diğer baskıları düşünün,benim dört sene olmadı,aman Allahım tanidigim,tanimadigim,hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar bile en özelini sorma cesaretini gosteriyorlar hic unutmuyorum erkek kardeşimin dugununde amcamın gelinim annesi,ilk defa gördüm direk -var mi bir şey,dedim yok,doktora gidiyor musun? Sorun ne? Düşünün düğünün içinde masalarına hoşgeldiniz demeye gitmisim,yapılan muameleye bakın boş bulundum bozmadım da kadını öyle aval aval bakmıştım.Ayip günah yani.Ben diyordum çocuğum olmazsa tum mal varlığını bir hayır kurumuna bağışlarim diye.

Canim ben oglum da beyaz gürültü çok dinlettim ama pişman oldum. O yüzden kızımda hiç alıştırmadım. O uyurken zaten iş yapmak istrmiyorum valla. Kendime zaman ayirmak istiyorum işime geliyot yani
Sabah tartilmadim canim ama ilk defa akşam bu kiloda gördüm kendi mi. Gerçi akşam yemeğini heo geç yedim hem yeşil mercimek yedim muhtemelen yarına biraz şişirmiş olacak beni
O zaman ben kalkıp bi 300 daha atliyim biraz da plates yapasim var canim yami 5 dk falan olmuştur. Bakmadim hiç atlarsam bakayim birazdan.
Demiyor mu neden yemediğini canim.
İlla çift olacak yani eşimler iki kız iki erkek kardeşler bizim de öyle olsun istiyor
Bizde iki kız iki erkek benim eşimde şimdiden 3. Demeye başlamış valla bahsettiği an ağzını kapattiriyorum .
Ben de kalkayım da spor yapayım elo beni yenecek yoksa
Bence de yeneceğim kalkk
Hacı beni kim düşünecek çocuğu düşün torunu düşün
Hiç kimse kusura bakmasin valla. Torunum kalkıp beni mi düşünecek her bir çocuk bir ömür resmen. Ben kendimi dusunmedikten sonra kimse beni düşünmez. Bir de valla bu dönemde benim gördüğüm kardeştense arkadaş tercih ediliyor.
Oyun gibi geliyor ona zaten ama oyuna benim kucağımda dahil olmak istiyor
Bende çoğu zaman kucağımda yapiyorum leslie yi.
Doğur da doğur valla büyük konuşmayayım kardeşi olsun da maksimum herhalde 3 çocuk yapabilirim
3. Ye de bj göz kirmissin yani
aynen katiliyorum sana

sagol canim
son 4 5 kg kaldi :))
Ayyy yazikkk yaaa. All işte al sana kardeş, mal mülk için ölümümü bekliyor.

Marka önermek istemiyorum ama Watt ı düşük olanlar daha iyi sıkma yapıyor, yüksek watt olanlar sadece kandırmaca

Wat düştükçe fiyat düşüyor bu arada

1 dilim keki 2 ekmek yerine sayabilirim. Akşam da erken kapanmış yürüyüşte guzel. Bu hafta senden de güzel eksi gelor kaptanim. Regl şişliginde cuma ya kadar biterrr. Ooo süper.
Günü güzel kapayltmossin canim. Sadece üzüm biraz şekerli uyumadan önce değilde birqz daha erken saatte tuketmeni tavsiye ederim. Birde met. Hiz. Çayı merak ettim tarif verebilir misin
Offff offf offff sporrr dehşet. Akşam ki kuru fasulye biraz artı olarak yansiyabilir yarin. Ama cuma ya eksilirsin bu sporla. Bide neden kahvalti yapmadan direk öğlen yemek yedin acaba

Ne sıkacaksın canim. Cok kullanışsız bence alma

70 dk yuruyusumu yaptim
ama herkes ip atlayinca benimde canim cekti
kalkip biraz atlayim
Sen atlama en iddialı spor rakiplerimden birisin bu hafta ben birinci olacağım
Sarıldığında maskesi takılı mıydı acaba ?
Densiz, hadsiz çok canım çok şükür rabbim gönlündekini nasip etmiş
O zaman ben kalkıp bi 300 daha atliyim biraz da plates yapasim var canim yami 5 dk falan olmuştur. Bakmadim hiç atlarsam bakayim birazdan.
Kalkma kalkma bi dünya spor yaptın da yeter
Aynen elo katılıyorum sana
3. Ye de bj göz kirmissin yani
Büyük konuşmayayım diye şey ettiydim
Nasssiillll şimdi mi yaptin bunu. Yoksa bugün topla mı mi
Evet canım tek seferde 25 dakikada filan atlıyorum 1000 taneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…