- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.681
Mesaj atabilirdi değil mi çok düşüncesiz davranılıyor
Ekmeksiz köfte daha güzel bacım
Yürümüşsün Ne güzel canımbenim de bugün pertim çıktı ev işlerinden
Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diye
Allah Allah niye öyle davrandı acaba ? Sakin ol kuzum inşallah bir şey olmaz diyelim
Eloooosenin puanın benim puanımı döver hemen bi tur ip atlayayım kaç dakikada atladın süre tuttun mu ?
Psikolojik olarak Daha rahat edeceksen Git canım tedirgin olmaktan iyidi
Canım her dısardan geldıgınde mutlaka giysilerı makıneye atar,mutlaka dusa girer marttan beri hergun istisnasız. İşte bukdr dıkkat edip şimdi bole bi hata yapmasının şokundayım işte hala sarılınca itemedım dıyo , bunu gorunce atlamıs hemen ,neyse Allahım kprusun, cok ustune gıttım, salona karantınaya alcas galıba onu , o da bunu istiyo şuanhay Allah gerçi eşin de ne yapsın canım, kadın zaten acılı bi de itememiştir
gelir gelmez yıkansaydı bari
büyüğün dersini yaptıramadım
bildiğin ergen oldu başıma yaa
nasıl didişiyor benimle anlatamam
nasıl başa çıkacağımı şaşırdım
her lafıma cevap veriyor herşeye bağırıyor
ödev ders desen hak getire
gerçekten koca evin işini yapıyorum üstüne yemeğimi hjazırlıyorum da büyüğümün bu tavırları kadar yormuyor hiç biri
sağol canım bitti işlerim, şimdi yemeği de fırına verdim o da tamamdır
bi kızların yemeğini yedirme kaldı
Aynen. Bi de şunu da fark ettim bi süre sonra insanlar bana da eşime de aman napıcaklar parayı pulu çoluk yok çocuk yok tarzı yaklaşıyorlarmış hep. Çocuğu olmayan insanı tamamen yolunacak kaz gibi görüyormuş insanlar onu da görmüş oldumkadin okadar varlik icinde kimbilir ne kadar yalnizdir ki simdi pismanligini yasiyo
Canım iyiyim seni sormalı?Hg cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Hoşbulduk Pınarcım, 62lerdeydim ama +5 oldumHosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilon
Lahmacuna döndü benık hamburger canım :)Ketçapsız mayonezsiz mi yapcan
Pış pışı bende açık bırakıyorum cogu zaman yokss en ufak sesten uyanıo, bu sekılde duymuyoKolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallah
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuz
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnm
aynen katiliyorum sanaAynen. Bi de şunu da fark ettim bi süre sonra insanlar bana da eşime de aman napıcaklar parayı pulu çoluk yok çocuk yok tarzı yaklaşıyorlarmış hep. Çocuğu olmayan insanı tamamen yolunacak kaz gibi görüyormuş insanlar onu da görmüş oldum
Bi gün eşime dedim ki interntten baktım 26 Mart yumurtlama tarihimmiş çocuk yapacaz
Dalga geçiyorum sandı çünkü evlenirken çocuk istemiyorum ona göre demiştim. O da He He demişti tabi
Neyse Allah’ın mucizesi ilk seferde tuttu
sagol canim
lahmacun daha iyiLahmacuna döndü benık hamburger canım :)
Bu apaçık bir gerçek ama bunu dillendirmek çok çirkin.aynen katiliyorum sana
bi tanidigimunda cocuklari olmuyo
kardesi de onlar olunce paralar benim cocuklarin felan gibisinde konusuyo
Bir de çocuğu olmayan insanların üzerinde ki diğer baskıları düşünün,benim dört sene olmadı,aman Allahım tanidigim,tanimadigim,hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar bile en özelini sorma cesaretini gosteriyorlarAynen. Bi de şunu da fark ettim bi süre sonra insanlar bana da eşime de aman napıcaklar parayı pulu çoluk yok çocuk yok tarzı yaklaşıyorlarmış hep. Çocuğu olmayan insanı tamamen yolunacak kaz gibi görüyormuş insanlar onu da görmüş oldum
Bi gün eşime dedim ki interntten baktım 26 Mart yumurtlama tarihimmiş çocuk yapacaz
Dalga geçiyorum sandı çünkü evlenirken çocuk istemiyorum ona göre demiştim. O da He He demişti tabi
Neyse Allah’ın mucizesi ilk seferde tuttu
Canim ben oglum da beyaz gürültü çok dinlettim ama pişman oldum. O yüzden kızımda hiç alıştırmadım. O uyurken zaten iş yapmak istrmiyorum valla. Kendime zaman ayirmak istiyorumKolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallah
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuz
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnm
Sabah tartilmadim canim ama ilk defa akşam bu kiloda gördüm kendi mi. Gerçi akşam yemeğini heo geç yedim hem yeşil mercimek yedim muhtemelen yarına biraz şişirmiş olacak beniKaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsun
Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım
Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide
Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsün
O zaman ben kalkıp bi 300 daha atliyim biraz da plates yapasim varMesaj atabilirdi değil mi çok düşüncesiz davranılıyor
Ekmeksiz köfte daha güzel bacım
Yürümüşsün Ne güzel canımbenim de bugün pertim çıktı ev işlerinden
Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diye
Allah Allah niye öyle davrandı acaba ? Sakin ol kuzum inşallah bir şey olmaz diyelim
Eloooosenin puanın benim puanımı döver hemen bi tur ip atlayayım kaç dakikada atladın süre tuttun mu ?
Psikolojik olarak Daha rahat edeceksen Git canım tedirgin olmaktan iyidir
Demiyor mu neden yemediğini canim.benim kizda beni delirtti
45 dk da sadece kucuk bi kofteyi bitirebildi
benim sabrimi deniyo
daha yogurtla pilav salata ve meyvesinide yemesi gerekiyodu
en sonunda aldim onunde
ne zaman iyce acikirsa oeaman yedirrim
dun aksamda tam 1bucuk saatde bitirdi yemegini
Bizde iki kız iki erkekİlla çift olacak yani eşimler iki kız iki erkek kardeşler bizim de öyle olsun istiyor
Bence de yeneceğim kalkkBen de kalkayım da spor yapayım elo beni yenecek yoksa
Hiç kimse kusura bakmasin valla. Torunum kalkıp beni mi düşünecek her bir çocuk bir ömür resmen. Ben kendimi dusunmedikten sonra kimse beni düşünmez. Bir de valla bu dönemde benim gördüğüm kardeştense arkadaş tercih ediliyor.Hacı beni kim düşünecek çocuğu düşün torunu düşün
Bende çoğu zaman kucağımda yapiyorum leslie yi.Oyun gibi geliyor ona zaten ama oyuna benim kucağımda dahil olmak istiyor
3. Ye de bj göz kirmissin yaniDoğur da doğur valla büyük konuşmayayım kardeşi olsun da maksimum herhalde 3 çocuk yapabilirim
Ayyy yazikkk yaaa. All işte al sana kardeş, mal mülk için ölümümü bekliyor.aynen katiliyorum sana
bi tanidigimunda cocuklari olmuyo
kardesi de onlar olunce paralar benim cocuklarin felan gibisinde konusuyo
sagol canim
son 4 5 kg kaldi :))
Nasssiillll şimdi mi yaptin bunu. Yoksa bugün topla mı mi
Marka önermek istemiyorum ama Watt ı düşük olanlar daha iyi sıkma yapıyor, yüksek watt olanlar sadece kandırmacaIyi akşamlar kizlar size acil bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var anneme hediye olarak kati meyve sıkacağı almak istiyorum kendime de alacağım hoşuma giderse ama bana şoyle hem cok pahali olmayan hem de sağlam bir sey tavsiye edermisiniz
1 dilim keki 2 ekmek yerine sayabilirim. Akşam da erken kapanmış yürüyüşte guzel. Bu hafta senden de güzel eksi gelor kaptanim. Regl şişliginde cuma ya kadar biterrr. Ooo süper.8 Kasım Pazar
08:30 >>> 3 yumurta ile maydonozlu salata
Acı süs biberi
Domates
1 dilim kek
15:00 >>> 1 kase tarhana çorbası
2 dilim mücver (fırında)
Su >>> 2 lt içeceğim
Spor >>> 90 dk orta tempolu yürüyüş
90*2= 180 puan @Pnrrr-20
Günü güzel kapayltmossin canim. Sadece üzüm biraz şekerli uyumadan önce değilde birqz daha erken saatte tuketmeni tavsiye ederim. Birde met. Hiz. Çayı merak ettim tarif verebilir misinAkşama menum belli erkenden yazayım menümü 8 Kasım Pazar
Kahvaltı 09.30
Dort YK tuzsuz lor peyniri(kendim yaptım )
Bir haslanmis yumurta
Roka,tere
2 ceviz
Bir çay bardağı tarçınlı süt,bir kupa rezebe
İki dilim ananas
Öğle 13.30
Üç tane köfte (fırınlanmış )
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Dort kaşık yoğurt
Salata
15.30 ara öğün bir yeşil elma
Aksam 18.30
Yedi,sekiz kaşık kadar ıspanak yemeği
Salata,ayran.
Ara 20.30
İki yk siyah çekirdekli üzüm,bir çay barsagi süt ve bir kupa rezene
2.5 litre su ve 1 litre metabolizma hızlandırıcı içecek
Offff offf offff sporrr dehşet. Akşam ki kuru fasulye biraz artı olarak yansiyabilir yarin. Ama cuma ya eksilirsin bu sporla. Bide neden kahvalti yapmadan direk öğlen yemek yedin acaba8 Kasım Pazar
12:00
12 kaşık kabak türlü
3 kaşık yoğurt
1 salatalık
1 domates
18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu
su: 1 buçuk litre (şimdilik)
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan
1000 ip atlama 200 puan ( yazıyorum ki yapayım)
Toplam:305 puan @Pnrrr-20
Ne sıkacaksın canim. Cok kullanışsız bence almaIyi akşamlar kizlar size acil bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var anneme hediye olarak kati meyve sıkacağı almak istiyorum kendime de alacağım hoşuma giderse ama bana şoyle hem cok pahali olmayan hem de sağlam bir sey tavsiye edermisiniz
Havuc elma gibi meyveleri sıkmak için canim annem istiyordu çoktandırNe sıkacaksın canim. Cok kullanışsız bence alma
Sen atlama70 dk yuruyusumu yaptim
ama herkes ip atlayinca benimde canim cekti
kalkip biraz atlayim
Sarıldığında maskesi takılı mıydı acaba ?Canım her dısardan geldıgınde mutlaka giysilerı makıneye atar,mutlaka dusa girer marttan beri hergun istisnasız. İşte bukdr dıkkat edip şimdi bole bi hata yapmasının şokundayım işte hala sarılınca itemedım dıyo , bunu gorunce atlamıs hemen ,neyse Allahım kprusun, cok ustune gıttım, salona karantınaya alcas galıba onu , o da bunu istiyo şuan
Densiz, hadsiz çok canım çok şükür rabbim gönlündekini nasip etmişBir de çocuğu olmayan insanların üzerinde ki diğer baskıları düşünün,benim dört sene olmadı,aman Allahım tanidigim,tanimadigim,hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar bile en özelini sorma cesaretini gosteriyorlarhic unutmuyorum erkek kardeşimin dugununde amcamın gelinim annesi,ilk defa gördüm direk -var mi bir şey,dedim yok,doktora gidiyor musun? Sorun ne? Düşünün düğünün içinde masalarına hoşgeldiniz demeye gitmisim,yapılan muameleye bakın boş bulundum bozmadım da kadını öyle aval aval bakmıştım.Ayip günah yani.Ben diyordum çocuğum olmazsa tum mal varlığını bir hayır kurumuna bağışlarim diye.
Kalkma kalkma bi dünya spor yaptın da yeterO zaman ben kalkıp bi 300 daha atliyim biraz da plates yapasim varcanim yami 5 dk falan olmuştur. Bakmadim hiç atlarsam bakayim birazdan.
Aynen elo katılıyorum sanase kusura bakmasin valla. Torunum kalkıp beni mi düşünecek her bir çocuk bir ömür resmen. Ben kendimi dusunmedikten sonra kimse beni düşünmez. Bir de valla bu dönemde benim gördüğüm kardeştense arkadaş tercih ediliyor.
Büyük konuşmayayım diye şey ettiydim3. Ye de bj göz kirmissin yani
Evet canım tek seferde 25 dakikada filan atlıyorum 1000 taneyiNasssiillll şimdi mi yaptin bunu. Yoksa bugün topla mı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?