Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç bir fikrim yok canım kullanmıyorum ben
Bide neden kahvalti yapmadan direk öğlen yemek yedin acaba
Kaç gündür dolapta kalmıştı evde benden başka kabak yiyen yok ziyan olmasın diye öğün yerine yedim canım

Havuc elma gibi meyveleri sıkmak için canim annem istiyordu çoktandır
Bende ozellikle havuç sıkarız diye aldim. 2 3 defa kullanıp kaldirdim. Bi havuç sıkmak için bin parça eşya kirleniyor

Tabi tabiçift kat maske takıp gitmişti,

Yoooo yetmezzzz şu puan 300 lerde olmalı
Bizden kaçmaz. Kiz bende bari öyle diyeyim. Şimdi bir şeyi de 40 sefer söyleyince oluyormuş onu ne yapcazzz. Her sorana en fazla 3 dersek
Milleti de biliyon sorar yani
Hiç bir fikrim yok canım kullanmıyorum ben

Kaç gündür dolapta kalmıştı evde benden başka kabak yiyen yok ziyan olmasın diye öğün yerine yedim canım
Bizde de sadece ben yiyorum

Tam da bu yüzden almadığımı dile getirmişsin resmen
Biliyorsun ha sen ha ben farketmiyor. Düşünceler, duygular, hissiyatlar aynı oluyor
Da burda ufak bir ayrıntı var. Sen akıllılık edip almamışsın

Hala spor derdinde ya git devril iki çocuk spor mahvolmuşsundur
Mahvolmussunda laf mi. Daha çamaşır sereceğim. Namaz kuran . Mutfak toplanacak. Ama sporu sona bırakırsam yapmam kesin önce onu yapmaliyim

Delü annemin de var bize meyve sıktığını hiç hatırlamam lazım olursa anneminkini alırım diye düşündüm herhalde
Kız bunu yazarken o kadar çok merak ettimki acaba annenin var miydi diye yemin ediyorum ki
Çünkü benin anamın yoktu ve bazen olsa dediği için almışımdır, inanır mısın sırf bu yuzden

Yeminle heves ettim ama Bende bel fitigi var ip atlamak gelmiyor trendyol dan spariş versemmi diye düşünmeden edemiyorum
Yaa işte takım içi motivasyon dedikleri bu olsa geeeekkgerek kkk kalmasinnn

Ayy tipik turk kadini sanirim alsam nadir kullanirim ben de eger öyleyse ama annem istedigi icin hevesini kirmayayim
Bence annene al 1 yıl bekle sonra zaten kendine almayacak sin. bide bidolabi komple kapatmış, hemde üstlerde gormiyim diye. Benum ki arçelik o zaman bile bi dünya para verdim

Kizcem gecenlerde bak babaannem bi sürü çocuk yapmış amcalarini halalarini saydı nasıl yapmış ya dedi2 amcasi 3halasi var
Ama benim kizkardesim olsun erkek istemiyorum diyo 1 Kız sonra bide erkek yap diyo

Bugün kardesimin kızıda teyzee artık senin gobusundede bebek olsun kardeslerimiz cok olsun dedi
Psikolojik baskı çok fazla

İnşallah nasip olur canım

Ben direk diyetisyen menüsüne göre uyguladım,olmadı önceki ara öğünle degistirebilirim.
Metabolizma hızlandırıcı çay

İki kuru incir
2-3 kuru erik
5 karanfil
2 çubuk tarçın
Limon
1 litre su

Malzemeleri kaynar suya ekleyip 10 dk kaynatiuorsjn sonra süzüp,emzirme öncesi ve sonrası olacak şekilde tüketiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…