- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.701
Hiç bir fikrim yok canım kullanmıyorum benIyi akşamlar kizlar size acil bir sorum olacak fikrinize ihtiyacım var anneme hediye olarak kati meyve sıkacağı almak istiyorum kendime de alacağım hoşuma giderse ama bana şoyle hem cok pahali olmayan hem de sağlam bir sey tavsiye edermisiniz
Kaç gündür dolapta kalmıştı evde benden başka kabak yiyen yok ziyan olmasın diye öğün yerine yedim canımBide neden kahvalti yapmadan direk öğlen yemek yedin acaba
Bende ozellikle havuç sıkarız diye aldim. 2 3 defa kullanıp kaldirdim. Bi havuç sıkmak için bin parça eşya kirleniyorHavuc elma gibi meyveleri sıkmak için canim annem istiyordu çoktandır
Tabi tabiçift kat maske takıp gitmişti,Sen atlamaen iddialı spor rakiplerimden birisin bu hafta ben birinci olacağım
Sarıldığında maskesi takılı mıydı acaba ?
Densiz, hadsiz çok canım çok şükür rabbim gönlündekini nasip etmiş
Kalkma kalkma bi dünya spor yaptın da yeter
Aynen elo katılıyorum sana
Büyük konuşmayayım diye şey ettiydim
Evet canım tek seferde 25 dakikada filan atlıyorum 1000 taneyi
Yoooo yetmezzzz şu puan 300 lerde olmalıSen atlamaen iddialı spor rakiplerimden birisin bu hafta ben birinci olacağım
Sarıldığında maskesi takılı mıydı acaba ?
Densiz, hadsiz çok canım çok şükür rabbim gönlündekini nasip etmiş
Kalkma kalkma bi dünya spor yaptın da yeter
Aynen elo katılıyorum sana
Büyük konuşmayayım diye şey ettiydim
Evet canım tek seferde 25 dakikada filan atlıyorum 1000 taneyi
Bizde de sadece ben yiyorumHiç bir fikrim yok canım kullanmıyorum ben
Kaç gündür dolapta kalmıştı evde benden başka kabak yiyen yok ziyan olmasın diye öğün yerine yedim canım
Tam da bu yüzden almadığımı dile getirmişsin resmenBende ozellikle havuç sıkarız diye aldim. 2 3 defa kullanıp kaldirdim. Bi havuç sıkmak için bin parça eşya kirleniyor
Hala spor derdinde ya git devril iki çocuk spor mahvolmuşsundurSpor yazmiycam simdi (kalkip ip atlayacağım sonra toplu bildiririm )
Biliyorsun ha sen ha ben farketmiyor. Düşünceler, duygular, hissiyatlar aynı oluyorTam da bu yüzden almadığımı dile getirmişsin resmen
Olmuyor derizHer sorana en fazla 3 dersek
Milleti de biliyon sorar yani
Yeminle heves ettim ama Bende bel fitigi var ip atlamak gelmiyor trendyol dan spariş versemmi diye düşünmeden edemiyorumCokk heyecanlıyım yaa şu 6 lar gelse artik
Mahvolmussunda laf mi. Daha çamaşır sereceğim. Namaz kuran . Mutfak toplanacak. Ama sporu sona bırakırsam yapmam kesin önce onu yapmaliyimHala spor derdinde ya git devril iki çocuk spor mahvolmuşsundur
Delü annemin de var bize meyve sıktığını hiç hatırlamam lazım olursa anneminkini alırım diye düşündüm herhaldeBiliyorsun ha sen ha ben farketmiyor. Düşünceler, duygular, hissiyatlar aynı oluyor
Da burda ufak bir ayrıntı var. Sen akıllılık edip almamışsın
Çamaşır ser kalınca kokar şimdiMahvolmussunda laf mi. Daha çamaşır sereceğim. Namaz kuran . Mutfak toplanacak. Ama sporu sona bırakırsam yapmam kesin önce onu yapmaliyim
Kız bunu yazarken o kadar çok merak ettimki acaba annenin var miydi diyeDelü annemin de var bize meyve sıktığını hiç hatırlamam lazım olursa anneminkini alırım diye düşündüm herhalde
Ayy tipik turk kadiniBende ozellikle havuç sıkarız diye aldim. 2 3 defa kullanıp kaldirdim. Bi havuç sıkmak için bin parça eşya kirleniyor
Çok seviyorum ben dene bak sen de ama birden yüklenme atladığındaYeminle heves ettim ama Bende bel fitigi var ip atlamak gelmiyor trendyol dan spariş versemmi diye düşünmeden edemiyorum
Yaa işte takım içi motivasyon dedikleri bu olsa geeeekkgerek kkkYeminle heves ettim ama Bende bel fitigi var ip atlamak gelmiyor trendyol dan spariş versemmi diye düşünmeden edemiyorum
Bence annene al 1 yıl bekle sonra zaten kendine almayacak sin.Ayy tipik turk kadinisanirim alsam nadir kullanirim ben de eger öyleyse ama annem istedigi icin hevesini kirmayayim
İnşallah nasip olur canımKizcem gecenlerde bak babaannem bi sürü çocuk yapmış amcalarini halalarini saydı nasıl yapmış ya dedi2 amcasi 3halasi var
Ama benim kizkardesim olsun erkek istemiyorum diyo 1 Kız sonra bide erkek yap diyo
Bugün kardesimin kızıda teyzee artık senin gobusundede bebek olsun kardeslerimiz cok olsun dedi
Psikolojik baskı çok fazla
Ben direk diyetisyen menüsüne göre uyguladım,olmadı önceki ara öğünle degistirebilirim.1 dilim keki 2 ekmek yerine sayabilirim. Akşam da erken kapanmış yürüyüşte guzel. Bu hafta senden de güzel eksi gelor kaptanim. Regl şişliginde cuma ya kadar biterrr. Ooo süper.
Günü güzel kapayltmossin canim. Sadece üzüm biraz şekerli uyumadan önce değilde birqz daha erken saatte tuketmeni tavsiye ederim. Birde met. Hiz. Çayı merak ettim tarif verebilir misin
Offff offf offff sporrr dehşet. Akşam ki kuru fasulye biraz artı olarak yansiyabilir yarin. Ama cuma ya eksilirsin bu sporla. Bide neden kahvalti yapmadan direk öğlen yemek yedin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?