- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.241
4 ay sürüyor genelde canım. Bizde çok olmadı çünkü gaz sancıları 20 günlükken falan başlıyor diye biz biogai damlayı 14. Günde kullanmaya başlamıştıkBilmiyorum ki aşıdan mi yoksa gazdan mi mizmizlandigini.Uc aylık oldu ama hala gaz sancıları devam ediyor malesef.
Suçlu onu ilan edecektimYok ya geçen hafta da sabittim, yoğurdu bu 4. Yemem en fazla 5. Niye canim ne oldu ki. Met hızlandırıyor diyolar
Adet dönemin mi yaklaştı acaba?Normalde şimdiye kadar kilo gitmesi gerekiyor su. Bilmiyorum hâlâ adetim düzensiz 2 ayda bir oluyordum. Şimdi 1.5. Ayda bir oluyorum bilmiyorum. En son ayin 7 sinde olmustum.
Ben de hiç sevmem diyet listesini uygulamaya çalıştım hala midem bulanıyorben sadece salamı saglıksız buluyorum ,suyu da artıdıysan harikaa
Hiçbir iş yapmasan bile 3 çocuklu bi annesin canım yeter de artar benceSaha yazılı sorularını hazırlayamadım.
Mutfağı toplayıp yürüyüşe, yürüyüşten dönünce de işler var.
Sabahta 6:30 da yola çıkacağım, düşündükte omuzlarım düşüyor
Günlerin bereketi mı gitti, benim işler mi bitmez oldu anlamadım ya.
Sabahın 5 inden beri ayataktayım, sor ne iş yaptın diye, koca bir hiç
Katıyorum canım,bu üç ay da çok kistim,süt ürünleri falan da yemedim ama sütun kalitesi düşüyormuş,bir de artık ufaktan alışsın istiyorum,ne zamana kadar kisacagimMercimek corbasını fazla kacırdın bence:)) kimyon kat içine bari
Benim de gitmedi. Adet mi olucam diye düşünüyorum ben de. 15 in de olmuştum geçen ayNormalde şimdiye kadar kilo gitmesi gerekiyor su. Bilmiyorum hâlâ adetim düzensiz 2 ayda bir oluyordum. Şimdi 1.5. Ayda bir oluyorum bilmiyorum. En son ayin 7 sinde olmustum.
Yediğim Her şeye kimyon at canımKatıyorum canım,bu üç ay da çok kistim,süt ürünleri falan da yemedim ama sütun kalitesi düşüyormuş,bir de artık ufaktan alışsın istiyorum,ne zamana kadar kisacagim
Hmm lahmacun en hafifi gbi geldi o an nedense ama haklisin tavuk sis falan da olabillrdi ekmeksizFevkaladenin fevkinde
Akşam öğününde mercimekten zaten karbonhidrat almıştın ekmeğe gerek yokmuş canım
Ne çok çeşit var az az bir sürü şey çok karışık belki de kilo vermenin engeli budur canım Akşam 2 kepçe şehriye çorbası çok fazla
Diyetisyen menüsü kullandığın için yorum yapamıyorum ama göze batan bir şey yok gibi
Çok hamur işi var ama abartılı da değil yine aklım çok karıştı
Allah seni iyi etsin 40 biberin çıkışı nasıl oldukabızlık problemin yoktur senin hacı
Çok fazla çeşit var canım keşke tercihin lahmacun olmasaydı ızgara bir şeyler isteseydin
Güzel kaptanım umarım ödemi atabilmişsindir
Güzel eloş Gözüme aşırı bir şey gelmedi
Çorban nedir hacım ?
Helvaaaa , dondurmaaaa
Çok iyi
Güzel
Evet cnm tavuk ve sehriye vardıÖğlen fazla olmuş ama akşamı hafif geçerek durumu dengelemişsin canım
Güzel canım akşam da spor patlatırsan on numara beş yıldız olur
Tavuk suyu çorbanda şehriye mi vardı canım ?
Bizde kullanıyoruz onu ama pek fayda etmiyor.Bence vaktinden önce doğan ve dünyaya gelmeye hazır olmayan bebekler genelde kolik oluyorlar4 ay sürüyor genelde canım. Bizde çok olmadı çünkü gaz sancıları 20 günlükken falan başlıyor diye biz biogai damlayı 14. Günde kullanmaya başlamıştık
Yani geçen ayın 7 sinde oldum. Acaba bu ayda 1.5 ay mi sürecek yoksa her an olacak miyim bilmiyorum. Ya o, ya sporun ödemi bilmiyorum.Suçlu onu ilan edecektim
Adet dönemin mi yaklaştı acaba?
Ben de hiç sevmem diyet listesini uygulamaya çalıştım hala midem bulanıyor
Benim de gitmedi. Adet mi olucam diye düşünüyorum ben de. 15 in de olmuştum geçen ay
Onunla ilgisi yok bence yiğenim 40 artı 2 günlük doğdu 4 ay koliktiBizde kullanıyoruz onu ama pek fayda etmiyor.Bence vaktinden önce doğan ve dünyaya gelmeye hazır olmayan bebekler genelde kolik oluyorlar
Ben buraya katıldığımdan beri nerdeyse 13 kilo verdim bu listelerle. O zaman hiç vememem lazımdı. 4 dilim belki çok ama ben doymuyorum napıyımSenin düzenli mi. Kaçıncı ayda oldun. Ya hadi srn pekmez yiyon ekmek cok tuketiyon. Baksana 4 dilim di bugün ben 1.5 senin sabit olmani anlarim ama benim anormalll bi durum var. Pekmeze helvaya çikolataya falan da yeminliydim bu hafta agzima sürmedim.
3 kepçe çok fazla o zaman canım 1 kepçe yeterli olurdu çünkü yanında birkaç şey daha vardıEvet cnm tavuk ve sehriye vardı
Cok guzel cnm afyt olsun10 kasım salı
Kahvalti 09.00
Bir haslanmis yumurta
Dört kasik lor peyniri içine bol roka tere
Üç tam ceviz
İki dilim ananas,bir çay bardağı süt ve bir kupa rezene
Ara öğün
On tane kadar yer fıstığı (tuzsuz )
Bir tane incir
Öğle 13.30
Bir kepce mercimek çorbası
Dört köfte,salata ve üç kaşık dereotlu yoğurt
Ara öğün
İki yk kadar siyah çekirdekli üzüm ve 10 tuzsuz kavrulmamis badem
Aksam 18.00
Bir tane közlenmiş patlıcan
Bir kepce mercimek çorbası
Salata ve bir bardak ayran
Ara bir çay bardagi süt,bir kupa rezene
2.5 litre su 1.5 litre metabolizma hızlandırıcı su
Guzel kaptanim afiyet olsun10 Kasım Salı
08:30 >>> 3 yumurta ile maydonozlu salata
Acı süs biberi
Domates
2 fincan kabak çekirdeği
10 adet badem
16:30 >>> El kadar tepsi kebabı
2-3 incw dilim patates
2 kase salata
Su >>> 2 lt
Spor >>> 120 dk orta tempolu yürüyüş
120*2= 240 puanPnrrr-12
Cok guzl cnm afyt olsunSabah 8.30
3 4 kaşık menemen
3 dilim peymir
Bol yesillik
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdegi
Öğle 12.30
Yarim nar
3 taneüzüm
1 kase yoğurt
Akşam 17 15
2 kepçe kabak yemeği
1 kase yoğurt
Biberli yoğurt yerim uyumadan.
Su detoksla 2 litre olmuştur
Spor
50 dk leslie 150 p
30 dk plates 90 p
Toplam 240 puanPnrrr-12
52 süs biberi miiii10 kasım salı
09.00
2 tb ekmeği yoğurt kaymağı ile
12.30
2 tb ekmeği ile sucuklu kaşarlı tost
1 yk pekmez
Domates
Salatalık
15.30
1 elma
1 kase Yoğurt
18.30
1 tabak sulu köfte(çok kalmıştı dünden bitişi diye yedik)
52 süs biber turşusu(biri beni durdursun
2 çiğ köfte
Su 2 lt
Spor inş yapabilirim
Daha napsın en zoruÜtüyü canım başka da bir şey yapmaz zaten ben de en çok ütüye üşenirim
Artık olmaz merak etmeHadiya bende yok sanki sarkma daha nezmn oluyorki genelde memedn kesince diyorlar dmi
Uyku neydiAh ah nezmn kesintisiz uyuycaklar 16 ayligiz hala ayni
Sorma ya52 süs biberi miiii
Afiyet olsn cnm
Dost var düşman var dikkat et52 süs biber turşusu(biri beni durdursun
Ben de bundan korkuyorum zaten. Bu hafta kilo veremezsem senin zeytinlere dönecek biberlerimDost var düşman var dikkat et
Benim gibi ele dile düşecen
Bütün topiklerde zeytini 50 tane yemeyeni zeytin yemiş saymıyorlar haberin olsun
Sende vur deyince öldürenlerdensin hakkaten
Başka bir şey istemiyorum zatenDaha napsın en zoru
Bilemiyorum ki,bazı makaleler okudum orda yazıyordu,yapılan bir araştırmaya göre kolik bebeklerin büyük bir bölümü erken doğmuş,bir hafta erken bile fark ediyormuş.Sıkıntili bir gebekik ve lohusalık geçirdim sanırım bu da bebeğe yansıdı.Onunla ilgisi yok bence yiğenim 40 artı 2 günlük doğdu 4 ay kolikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?