Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyorum ki aşıdan mi yoksa gazdan mi mizmizlandigini.Uc aylık oldu ama hala gaz sancıları devam ediyor malesef.
4 ay sürüyor genelde canım. Bizde çok olmadı çünkü gaz sancıları 20 günlükken falan başlıyor diye biz biogai damlayı 14. Günde kullanmaya başlamıştık

Yok ya geçen hafta da sabittim, yoğurdu bu 4. Yemem en fazla 5. Niye canim ne oldu ki. Met hızlandırıyor diyolar
Suçlu onu ilan edecektim
Normalde şimdiye kadar kilo gitmesi gerekiyor su. Bilmiyorum hâlâ adetim düzensiz 2 ayda bir oluyordum. Şimdi 1.5. Ayda bir oluyorum bilmiyorum. En son ayin 7 sinde olmustum.
Adet dönemin mi yaklaştı acaba?
ben sadece salamı saglıksız buluyorum ,suyu da artıdıysan harikaa
Ben de hiç sevmem diyet listesini uygulamaya çalıştım hala midem bulanıyor

Hiçbir iş yapmasan bile 3 çocuklu bi annesin canım yeter de artar bence
Ben de yazılı hazırlıcam kızım erken uyur inş

Normalde şimdiye kadar kilo gitmesi gerekiyor su. Bilmiyorum hâlâ adetim düzensiz 2 ayda bir oluyordum. Şimdi 1.5. Ayda bir oluyorum bilmiyorum. En son ayin 7 sinde olmustum.
Benim de gitmedi. Adet mi olucam diye düşünüyorum ben de. 15 in de olmuştum geçen ay

Hmm lahmacun en hafifi gbi geldi o an nedense ama haklisin tavuk sis falan da olabillrdi ekmeksiz
Öğlen fazla olmuş ama akşamı hafif geçerek durumu dengelemişsin canım

Güzel canım akşam da spor patlatırsan on numara beş yıldız olur

Tavuk suyu çorbanda şehriye mi vardı canım ?
Evet cnm tavuk ve sehriye vardı

4 ay sürüyor genelde canım. Bizde çok olmadı çünkü gaz sancıları 20 günlükken falan başlıyor diye biz biogai damlayı 14. Günde kullanmaya başlamıştık
Bizde kullanıyoruz onu ama pek fayda etmiyor.Bence vaktinden önce doğan ve dünyaya gelmeye hazır olmayan bebekler genelde kolik oluyorlar

Suçlu onu ilan edecektim

Adet dönemin mi yaklaştı acaba?

Ben de hiç sevmem diyet listesini uygulamaya çalıştım hala midem bulanıyor
Yani geçen ayın 7 sinde oldum. Acaba bu ayda 1.5 ay mi sürecek yoksa her an olacak miyim bilmiyorum. Ya o, ya sporun ödemi bilmiyorum.

Ama ne olursa olsun, cuma en -1 olacak ya olacak ya olacak. Cok taktım çünkü.

Senin düzenli mi. Kaçıncı ayda oldun. Ya hadi srn pekmez yiyon ekmek cok tuketiyon. Baksana 4 dilim di bugün ben 1.5 senin sabit olmani anlarim ama benim anormalll bi durum var. Pekmeze helvaya çikolataya falan da yeminliydim bu hafta agzima sürmedim.
Benim de gitmedi. Adet mi olucam diye düşünüyorum ben de. 15 in de olmuştum geçen ay

Ben buraya katıldığımdan beri nerdeyse 13 kilo verdim bu listelerle. O zaman hiç vememem lazımdı. 4 dilim belki çok ama ben doymuyorum napıyım Başlangıç listelerime göre hiçbir şey yemiyorum ben son 2 yıldır deli gibi yiyordum çünkü
Ama kaçamak yapmadım bu hafta 2 kaşık puding ve 2 çiğ köfteyi saymazsak.
Gitmesi gerekiyordu yani
Düzenli adet oluyorum ben her ay. Önceden tam 28 günde 1 di. Doğumdan sonra birkaç gün oynamaya başladı
40 ım çıkınca hemen oldum

Cok guzel cnm afyt olsun
Guzel kaptanim afiyet olsun
Cok guzl cnm afyt olsun
52 süs biberi miiii
Afiyet olsn cnm

Ütüyü canım başka da bir şey yapmaz zaten ben de en çok ütüye üşenirim
Daha napsın en zoru
Hadiya bende yok sanki sarkma daha nezmn oluyorki genelde memedn kesince diyorlar dmi
Artık olmaz merak etme
Ah ah nezmn kesintisiz uyuycaklar 16 ayligiz hala ayni
Uyku neydi
52 süs biberi miiii
Afiyet olsn cnm
Sorma ya
Çok acı değil bu sene yaptıklarım Bana göre tabi. Acıyı çok severim.Açmıyordum ağzını yemeyim diye. Kendimi biliyorum çünkü
Burda görünce dayanamadım. Kuruyemiş gibi yiyorum 2 gündür valla

52 süs biber turşusu(biri beni durdursun
Dost var düşman var dikkat et
Benim gibi ele dile düşecen
Bütün topiklerde zeytini 50 tane yemeyeni zeytin yemiş saymıyorlar haberin olsun

Sende vur deyince öldürüyon hakkaten
Allahtan sarma değil süs biberiymişte ucuz atlatmışız

Dost var düşman var dikkat et
Benim gibi ele dile düşecen
Bütün topiklerde zeytini 50 tane yemeyeni zeytin yemiş saymıyorlar haberin olsun
Sende vur deyince öldürenlerdensin hakkaten
Ben de bundan korkuyorum zaten. Bu hafta kilo veremezsem senin zeytinlere dönecek biberlerim tamam Cuma’ya kadar yemiyorum ayar yok madem

Onunla ilgisi yok bence yiğenim 40 artı 2 günlük doğdu 4 ay kolikti
Bilemiyorum ki,bazı makaleler okudum orda yazıyordu,yapılan bir araştırmaya göre kolik bebeklerin büyük bir bölümü erken doğmuş,bir hafta erken bile fark ediyormuş.Sıkıntili bir gebekik ve lohusalık geçirdim sanırım bu da bebeğe yansıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…