Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başta zorlanılıyor da sonradan bi düzen , rutin oluşuyor canım
Ins canim
Ohhh süpermiş, ozel bile 2 yıl ha
Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..
1 sene ücretli yani en son 12 ay çalıştığın maaşının ortalamasını alıyorsun.. iki senede ücretsiz tabi 1 sene sonra işe tekrar başlayabilirsn o ayrı

Çok geçmiş olsun canım belkide uykusuz kaldığın için bitkin düştün ben öyle oluyorum hemen hasta gibi bi halim oluyor
Bugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.
Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsın
Regl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.

Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Hadi inşallah
Hoşgelsin inş

Evet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar
Estağfirullah cancağızım
Regl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.

Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Belli oldu niye eksi gelmediği Cuma’ya kadar gider ödemler ben de bugün sebze ile kapatıyorum
Yorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Az önce eve geldim, birşeyler yedim de kendime geldim
Bitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahu

Kolay gelsin canım dinlen bari biraz
Dinlenmek zor canım ya.
Evi talan etmişler ben yokken
Tabi işe güce bakmayacağım, yarın için soru hazırlamam lazım, sonra yatıp dinlenirim.
Psikolojik mı bilmiyorum başım ağrıyor, temaslı öğrencilerimizin olduğunu duymak olumsuz etkiledi galiba

Psikolojiktir canım maskeni çıkarmadıysan ellerini dezenfekte etmeden yüzüne götürmediysen korkma canım

Yıkadım yıkadım canım , alır almaz yıkadıö,bu hafta ılk haftası zaten
Off süpermiş, bızımkıler ole olsa her yıl dogurur :)) suistimal ederler

Menü de sporda harika
Güzel menü, afiyetolsun spor da cok iyi

Hımm çok su içip az çıkıyorum bak 2 gündür ve kilom da gram gram gidiyor. Ondan demek ki
Aynen ondan olabillr regl vs yoksa yakinda
Biz markete gittik. Markete giderken onu da arabasına bindiriyorum hava çok soğuk değilse hava almış oluyor o da. Şimdi geldik. İnşallah biraz uyur
Oh miss bende bugn sabahtan pazara gittm onla sabah pek kimse olmuyor cnku. Uyudu mu biraz
Haklisin gece alt degistirmesi bizmde zor olcak tulum alinca hayirlisi baklm
Herkese hayirli günler iyisinizdir insallah Bende yogunluk var bugun evdeydim is güc yaptim anneme gectim.. birazdan kizceleri almaya gidicem
Iyi gunler cnm biz iyiiyz sen naptin nasl gidiyor alistnmi ise 3 sene sonra zorluyodur biraz
Canım benim 2 günü eklememişsin
Pazar 258
Pzt 280
Ekledm smdi cnm nasl gozden kacirmisim yazmadinmiydi acaba
Yorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Az önce eve geldim, birşeyler yedim de kendime geldim
Dinlen cnm orada birsey yemednmi hic
Listede olmadn icin karnibahar brokkoli sislik yapar nie yedn demiycem. Afiyet olsn cnm menude sporda cok guzel
11 kasım

09.00 1 galeta

12.00 domatesli yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim tb ekmegi

14.00 2 ceviz 2 hurma

16.00 1 mandalina

18.00 fırında köfte patetes, ayran

Spor : puanlık bir sporum yok ama aktiftim

Su:3 litre
Firinda kofte patates miktar onemli cnm ama abartmadigni dusunerekten guzl diyorm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…