- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.401
Ins canimBaşta zorlanılıyor da sonradan bi düzen , rutin oluşuyor canım
Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..Ohhh süpermiş, ozel bile 2 yıl ha
Çok geçmiş olsun canımgözlerim çok yanıyor
dün gece çok uykusuz kaldım ya ondan, ya da hafiften ateşim çıkıyor bilemedim
ama hasta olmak istemiyorum ya haftaya kızıma sözüm var onunla gezecektik, her sene bi engel çıktı hiç bu planları gerçekleştiremedik, bu senede çok hevesli yavrum ya
Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsınBugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.
Hadi inşallahRegl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.
Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Butun gun okuldamiydin canim.Yorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Az önce eve geldim, birşeyler yedim de kendime geldim
Evet canım annelik süresi bittiSen ise mi basladin canim kacirmisim ben. Kolay gelsin canim.
Kizlara kim bakiyor peki seb isteyken canim
Allah kolaylık versin, böyle oldumu işte kacamak daha çok oluyorYorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Allah kolaylik versin canim. Ben surekli evdeyken yetisemiyorum. Kizlarin okulda olmasida iyiymis sen isteykenEvet canım annelik süresi bittianaokulunda oluyorlar, ya ben ya babaları alıyor kim evde oluyorsa
Evet canım, o yüzden bu sene akşama kadar uzattık anaokulunu.. başka daha zor olurduAllah kolaylik versin canim. Ben surekli evdeyken yetisemiyorum. Kizlarin okulda olmasida iyiymis sen isteyken
Estağfirullah cancağızımEvet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar
Belli oldu niye eksi gelmediği Cuma’ya kadar gider ödemlerRegl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.
Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Bitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahuYorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Aynen canım, sınavlar var, yarın ve Cuma günü de aynı şekilde olacakButun gun okuldamiydin canim.
10 saat gubi bisey okudum sinavlardan dolayimi boyle uzun kaldin.
Dinlenirsin ins aksam
BitmediBitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahu
Kolay gelsin canım dinlen bari birazBitmedi
Yarında vardı zaten, birde Cumayı eklediler eşantiyon olarak
Dinlenmek zor canım ya.Kolay gelsin canım dinlen bari biraz
Psikolojiktir canım maskeni çıkarmadıysan ellerini dezenfekte etmeden yüzüne götürmediysen korkma canımDinlenmek zor canım ya.
Evi talan etmişler ben yokken
Tabi işe güce bakmayacağım, yarın için soru hazırlamam lazım, sonra yatıp dinlenirim.
Psikolojik mı bilmiyorum başım ağrıyor, temaslı öğrencilerimizin olduğunu duymak olumsuz etkiledi galiba
Maskemi çıkarmamak için su bile içmedim canımPsikolojiktir canım maskeni çıkarmadıysan ellerini dezenfekte etmeden yüzüne götürmediysen korkma canım
Nasıl temaslı bilmedenmi yoksa bilerekmi sınava giriyorlarMaskemi çıkarmamak için su bile içmedim canım
Yıkadım yıkadım canım , alır almaz yıkadıö,bu hafta ılk haftası zatenNasil oldun canim.
Sormaaa 400 puan da ne yemek yahuuu. Bide hepsi hoplamali ziplamali
Evet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar
bende öyle bir şey alayim.
Sagol canim. Evet galiba bende 1.8 gibi bir şey alacagim. Insallah işe yarar. En azindan gece sürekli aklim onda kalmaz. Birde uykusu cok hafif ortmek isterken uyaniyor.
Evet yaa ama spor yapmayi cok seviyorum yaptıkça yapasim geliyor. Zamanim olsa 3 saat yapabilirimspora hiç enerjim bitmez de zaman yaratamiyorum. Bu hafta yaptim diye bütün islerim kaldi.
Ben gündüz uyuyamiyorum ya. Belki yarim saat kestirebilirim ama mümkün değil uyuyamiyorum. Sende tulum al ince al ama rahat edersin.
Bende pamuk sipariş edeceğim e bebekten onlara da baktım iyi gibi. Bi karşılaştırma yapıp alacağım insallah. Ama ben beden daha büyük alırım. Yikaninca da çeker. Sen hiç yikadin mi.
Bugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.
Off süpermiş, bızımkıler ole olsa her yıl dogurur :)) suistimal ederlerIns canim
Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..
1 sene ücretli yani en son 12 ay çalıştığın maaşının ortalamasını alıyorsun.. iki senede ücretsiz tabi 1 sene sonra işe tekrar başlayabilirsn o ayrı
Çok geçmiş olsun canımbelkide uykusuz kaldığın için bitkin düştün ben öyle oluyorum hemen hasta gibi bi halim oluyor
Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsın
Hadi inşallah
Hoşgelsin inş
Menü de sporda harika11kasım MENUM:
Ac karnına limonlu su 1 hurma
10:00 kahve
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1tk krem peynir,3 adet cecil peynir, 2 domates cherry,
15:30 kahve yarım muz
17:00 6 yk tavuklu sebze yemegi, Ayran
2.5 lt Su
15 dk yuruyus 30p
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 280p
Güzel menü, afiyetolsun spor da cok iyi11 Kasım Çarşamba
10.30
sade kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 yaprak kıvırcık marul
2 kaşık tavuk sote
19.00
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli
3 dolu kaşık yoğurt
Su:1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:60 dakika tempolu yürüyüş 180 puan
35 dakika Leslie 105 puan (yapılacak)
Toplam:285 puanPnrrr-12
Aynen ondan olabillr regl vs yoksa yakindaHımm çok su içip az çıkıyorum bak 2 gündür ve kilom da gram gram gidiyor. Ondan demek ki
Oh miss bende bugn sabahtan pazara gittm onla sabah pek kimse olmuyor cnku. Uyudu mu birazBiz markete gittik. Markete giderken onu da arabasına bindiriyorum hava çok soğuk değilse hava almış oluyor o da. Şimdi geldik. İnşallah biraz uyur
Haklisin gece alt degistirmesi bizmde zor olcak tulum alinca hayirlisi baklmYa zaten ole bi düşüncem de yoktu aslında alırken , anca olur gıbı geldi de şimdi cok az buyuk, boyle olması da iyi oluyor gece alt degıstrme için çıkarıp gıydurmesı kolay oluyor buyukolunca , haklısın cok hızlı buyuyorlar
Iyi gunler cnm biz iyiiyz sen naptin nasl gidiyor alistnmi ise 3 sene sonra zorluyodur birazHerkese hayirli günler iyisinizdir insallahBende yogunluk var bugun evdeydim is güc yaptim anneme gectim.. birazdan kizceleri almaya gidicem
Ekledm smdi cnm nasl gozden kacirmisim yazmadinmiydi acabaCanım benim 2 günü eklememişsin
Pazar 258
Pzt 280
Dinlen cnm orada birsey yemednmi hicYorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Listede olmadn icin karnibahar brokkoli sislik yapar nie yedn demiycem. Afiyet olsn cnm menude sporda cok guzel11 Kasım Çarşamba
10.30
sade kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 yaprak kıvırcık marul
2 kaşık tavuk sote
19.00
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli
3 dolu kaşık yoğurt
Su:1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:60 dakika tempolu yürüyüş 180 puan
35 dakika Leslie 105 puan (yapılacak)
Toplam:285 puanPnrrr-12
Firinda kofte patates miktar onemli cnm ama abartmadigni dusunerekten guzl diyorm afiyet olsun11 kasım
09.00 1 galeta
12.00 domatesli yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim tb ekmegi
14.00 2 ceviz 2 hurma
16.00 1 mandalina
18.00 fırında köfte patetes, ayran
Spor : puanlık bir sporum yok ama aktiftim
Su:3 litre
Bilerek değil canımNasıl temaslı bilmedenmi yoksa bilerekmi sınava giriyorlar
Yaparım yapmasına ama tedbiri baştan alıyorum ben, abur cubur dolabı yok bizdeAllah kolaylık versin, böyle oldumu işte kacamak daha çok oluyorama sen yapmazsın kaçamak
Regl yakınAynen ondan olabillr regl vs yoksa yakinda
Gece yapıyorum ya sonra yazıp etiketliyorum canımEkledm smdi cnm nasl gozden kacirmisim yazmadinmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?