Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel bir menü olmuş,spor da harika
Harika bir menü ve spor
11 kasım

09.00 1 galeta

12.00 domatesli yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim tb ekmegi

14.00 2 ceviz 2 hurma

16.00 1 mandalina

18.00 fırında köfte patetes, ayran

Spor : puanlık bir sporum yok ama aktiftim

Su:3 litre
Keşke sadece köfteleri yeseydin,patates olmamış onun dışında güzel görünüyor.
11 kasim carsamba
00.30
1 bardak sut
5 cubuk kraker

18.00
4ks bulgur pilavi
4 ksk kiymali patates yemegi
Salata
1 mandalina

Su 1 .5 simdilik
Tartı öncesi bulgur pilavı şişlik yapabilir,diyette patateste pek tercih edilememesi gerekiyor.
11 kasım
09.00
1 kahve
1 köz patates

12.30
2 sebzeli omlet
Domates
Salatalık
1 tb ekmeği

15.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
Çeyrek cennet hurması
1 elma

18.30
1 ızgara çupra

2 lt su
Spor yapıcam in
Patates dışında harika bir menü olmuş canım.
11 kasim carsamba

11.00
2dlm ekmek
2dlm peynir
salata
mantarli yumurta 3yk
1tk balla birlikte ev yapimi tereyag

15.00
2 kare bitter

18.00
1 elma
1dlm ekmek
1dlm peynir
salata

spor yok agrilarim var yapamadim
su 2lt
Yani kötü bir menü değil ama akşam kahvaltılık değil de sanırım normal yemeklere alışınca bir garip galdi menun.
Menun çok güzel canim ama acı sos şişlik yapabilir,Perşembe teecih etmesen daha iyi olur.

Dogumdan sonra regl basladıktn sonra kilo kolay verılıyor diye duymustum bomba gibş gelıyosun oyuzden , ben de henüzz olmadım , sen emzırıyordun demi emzirmek gecıktırıyo regli biraz

Güselll ananası belki kahvaltı yerıne ogle_aksam arasındakı araogun yapabılırdın, gerçi meyvenın en iyi emilimi de sabah olur bilemedım

11 kasim carsamba
00.30
1 bardak sut
5 cubuk kraker

18.00
4ks bulgur pilavi
4 ksk kiymali patates yemegi
Salata
1 mandalina

Su 1 .5 simdilik
Afiyet olsn cnm hem bulgur hem patates aksm karbonlu olms biraz gerisi guzel
11 kasım
09.00
1 kahve
1 köz patates

12.30
2 sebzeli omlet
Domates
Salatalık
1 tb ekmeği

15.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
Çeyrek cennet hurması
1 elma

18.30
1 ızgara çupra

2 lt su
Spor yapıcam in
Guzel olmus cnm afyt olsun
Korkudan elimi birşeye sürmedim, yanıma su bile almadım, maskemi açıp içerim diye
:/ ama cok uzun bir sure deglmi bence ellerini dezenfekte edip icebillirsn ya okadar sıkma kendini

daha iyiyim kuzum sağol
dün gece eve gelir gelmez ilaç içtim bi de üstüne c vitamini aldım üstüne de ıhlamur
sonra hop yatak
iyi geldi sabah daha iyi uyandım çok şükür
Şükür canım çabucak toparlanırsın inşallah
Kızlar bugun spor yapip yapmamakta kararsızım ya cuma hariv hergun yaptm bu hafta acaba bugn yapmam tartıya olumlumu yansır olumsuz mu
Ağır olmayacak şekilde erken saate yapabilirsin bence canım çünkü sen genel itibariyle düzenli spor yapıyorsun seni fazla etkilemez diye düşünüyorum

Güselll ananası belki kahvaltı yerıne ogle_aksam arasındakı araogun yapabılırdın, gerçi meyvenın en iyi emilimi de sabah olur bilemedım
Aslında son yıllarda yapılan bir arastirmaya göre öğün sinlarinda yemek laizmmis meyveyi ara öğün olarak değil, en sağlıklı olanı da sabah kahvaktisina eklemekmis,aman her dönem bir şey çıkıyor kimi aç karınla diyor kimi ana ogublerde diyor bilemedim ben direk diyetisyenin menüsüne uydum

Aynen canım her dönem bir şeyler popüler oluyor zayıflatmaz değil elbet zayıflanır ben daha önce 3 ana 2 ara toplam 5 öğünle 35 kilo verdim (100den 65e) takımda iki öğünle 25 kilo verdim (90dan 65e)
Önemli olan vücudu tanıyıp ona göre beslenmek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…