Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Özelikle yabancıların çok kaldığı Otellerde her çeşit meyve vardır kahvaltılarda. Adamlarda bu kültür olduğundan olabilir

Hellooo leydiiiizzzz
Neler yapıyorsunuz bakiimmm
Ben tabiki diyet yapamıyorum
kuzum sen benim gibi oldun, gerçi ben daha hızlı aldım kilolarımı ama bu gidişle seninki de katlanacak
kendine bir motivasyon bul lütfen ve artık dikkat etmeye başla
benim motivasyonum ne yazık ki sağlığımla ilgili bir mevzu oldu
topuk dikeni çıkınca ayağımda belki de hep vardı ama kilo tetikledi ben kendime ne yapıyorum diye u dönüşü yaptım
sen de sağlığından önce bişe bul kendine lütfen

Ben emzirdigim için mecburen sık sık yiyorum ama en sagliklusi bence aralıklı iki öğün yemek,hatta sünnetmis iki öğün yemek.Bu nedenle Karatay bana çok sağlıklı ve mantıklı geliyor

Ben emzirdigim için mecburen sık sık yiyorum ama en sagliklusi bence aralıklı iki öğün yemek,hatta sünnetmis iki öğün yemek.Bu nedenle Karatay bana çok sağlıklı ve mantıklı geliyor
bana da en iyi gelen beslenme bu oldu
daha rahat kilo veriyorum hem de uykum bile düzene giriyor, kafam daha bi rahat sürekli ne yesem diye düşünmekten kafam çok megul oluyor öteki türlü

Canım benım listeyi bakamadım henuz pc acınca aklımdasın , unuttum sanma

Sofradan aç kalkmak ta sünnet, sünnetlere uyalım arkadaslar :)) masal sana katılıyorum , sık sık yemedıgumde sütüm cok azaldı. Süt artırma diyetlerinde 3 ana 3 ara ogun var hep

Sofradan aç kalkmak ta sünnet, sünnetlere uyalım arkadaslar :)) masal sana katılıyorum , sık sık yemedıgumde sütüm cok azaldı. Süt artırma diyetlerinde 3 ana 3 ara ogun var hep
Benim iki gündür yine sütum çok azaldı menukerim de az değil ama anlamadım,kuzum bir saat emiyor,boş boş emzik niyetine bana en çok bulgur süt yapıyor menulerime az miktarda da olsa bulgur ekleyeceğim inşallah

11 kasım
09.00
1 kahve
1 köz patates

12.30
2 sebzeli omlet
Domates
Salatalık
1 tb ekmeği

15.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
Çeyrek cennet hurması
1 elma

18.30
1 ızgara çupra

2 lt su
Spor yapıcam in
Cennet hurması cok mu sevıyorsun,diyete bi katkısı mı var ? Menun harika
11 kasim carsamba

11.00
2dlm ekmek
2dlm peynir
salata
mantarli yumurta 3yk
1tk balla birlikte ev yapimi tereyag

15.00
2 kare bitter

18.00
1 elma
1dlm ekmek
1dlm peynir
salata

spor yok agrilarim var yapamadim
su 2lt
Ekmegin türü ne? Beyaz mı tam bugday mı , tereyag olmamıs , katı yaglar diyette sıkıntılı diye bilıyorum , gerisi guselll
Güsellllcanım bamya cektı ya cok severımmmm
Geç saatlerde birsey yememem süper, dayanabılıyorsancok iyi , erken mı yatıyorsun gece zorlamıyor mu , masallahh

Sütüm az diye düşünme sakın, gwrcekten cok etkılıyor bu, yetıyor sutum cok diye dusunmek gerek, meme ile beyın arasında müthiş bir ilişki var , bebegın elleri emerken hem memende olsun ki beyne daha coksüte ıhtıyacım var sinyali gitsin . Suyu yeterli içiıyorsun demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…