- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.461
Ya gümleyeceğiz ya ödemleri atıp güzel bi yüzde çıkaracağız çok belirsiz
Oh yap sporunu ben de temizliğe girişeceğimgunaydin kizlar:)
islerimi halledip kizimi yukari gondercem
sporumu yapicam:)
Aynen içimiz kan ağlıyorTakımın regl haftası oldu resmen sen,papatya,Ela,Niran,Pınar da vardı galiba
Özelikle yabancıların çok kaldığı Otellerde her çeşit meyve vardır kahvaltılarda. Adamlarda bu kültür olduğundan olabilirAslında son yıllarda yapılan bir arastirmaya göre öğün sinlarinda yemek laizmmis meyveyi ara öğün olarak değil, en sağlıklı olanı da sabah kahvaktisina eklemekmis,aman her dönem bir şey çıkıyor kimi aç karınla diyor kimi ana ogublerde diyor bilemedim ben direk diyetisyenin menüsüne uydum
Kız kadın oruç tutmuş bütün gün onu da yemezse açlıktan ölürAfiyet olsn cnm hem bulgur hem patates aksm karbonlu olms biraz gerisi guzel
bakalim yarin en azindan dereceye gireriz insllhYa gümleyeceğiz ya ödemleri atıp güzel bi yüzde çıkaracağız çok belirsiz
kolay gelsin sanada:)Oh yap sporunu ben de temizliğe girişeceğim
Kimler bildiriyor kuzumKızlar olcu tablosunu ayarladim aralikta tekrar bakip yeni olculerle karsilastirma yapariz
Unuttugum yoktur insallah varsa soylesin. Olcu bildirmiyenler bildirirse guncelleriz tabloyu
kuzum sen benim gibi oldun, gerçi ben daha hızlı aldım kilolarımı ama bu gidişle seninki de katlanacakHellooo leydiiiizzzz
Neler yapıyorsunuz bakiimmm
Ben tabiki diyet yapamıyorum
Ben emzirdigim için mecburen sık sık yiyorum ama en sagliklusi bence aralıklı iki öğün yemek,hatta sünnetmis iki öğün yemek.Bu nedenle Karatay bana çok sağlıklı ve mantıklı geliyorAynen canım her dönem bir şeyler popüler oluyor zayıflatmaz değil elbet zayıflanır ben daha önce 3 ana 2 ara toplam 5 öğünle 35 kilo verdim (100den 65e) takımda iki öğünle 25 kilo verdim (90dan 65e)
Önemli olan vücudu tanıyıp ona göre beslenmek aslında
bana da en iyi gelen beslenme bu olduBen emzirdigim için mecburen sık sık yiyorum ama en sagliklusi bence aralıklı iki öğün yemek,hatta sünnetmis iki öğün yemek.Bu nedenle Karatay bana çok sağlıklı ve mantıklı geliyor
Canım benım listeyi bakamadım henuz pc acınca aklımdasın , unuttum sanmaAslında son yıllarda yapılan bir arastirmaya göre öğün sinlarinda yemek laizmmis meyveyi ara öğün olarak değil, en sağlıklı olanı da sabah kahvaktisina eklemekmis,aman her dönem bir şey çıkıyor kimi aç karınla diyor kimi ana ogublerde diyor bilemedim ben direk diyetisyenin menüsüne uydum
Sofradan aç kalkmak ta sünnet, sünnetlere uyalım arkadaslar :)) masal sana katılıyorum , sık sık yemedıgumde sütüm cok azaldı. Süt artırma diyetlerinde 3 ana 3 ara ogun var hepBen emzirdigim için mecburen sık sık yiyorum ama en sagliklusi bence aralıklı iki öğün yemek,hatta sünnetmis iki öğün yemek.Bu nedenle Karatay bana çok sağlıklı ve mantıklı geliyor
Takipteyızzzzzbana da en iyi gelen beslenme bu oldu
daha rahat kilo veriyorum hem de uykum bile düzene giriyor, kafam daha bi rahat sürekli ne yesem diye düşünmekten kafam çok megul oluyor öteki türlü
Ozmn bu hafta şansımız yok, herkes en kalın kıyafetleriyle elınde agırlıkla tartılsın , haftaya 1. Olam bari :)) neyse diyete hile karıştırmıyım :)))))
bu hafta olmayın amaTakipteyızzzzz
Benim iki gündür yine sütum çok azaldıSofradan aç kalkmak ta sünnet, sünnetlere uyalım arkadaslar :)) masal sana katılıyorum , sık sık yemedıgumde sütüm cok azaldı. Süt artırma diyetlerinde 3 ana 3 ara ogun var hep
Cennet hurması cok mu sevıyorsun,diyete bi katkısı mı var ? Menun harika11 kasım
09.00
1 kahve
1 köz patates
12.30
2 sebzeli omlet
Domates
Salatalık
1 tb ekmeği
15.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
Çeyrek cennet hurması
1 elma
18.30
1 ızgara çupra
2 lt su
Spor yapıcam in
Ekmegin türü ne? Beyaz mı tam bugday mı , tereyag olmamıs , katı yaglar diyette sıkıntılı diye bilıyorum , gerisi guselll11 kasim carsamba
11.00
2dlm ekmek
2dlm peynir
salata
mantarli yumurta 3yk
1tk balla birlikte ev yapimi tereyag
15.00
2 kare bitter
18.00
1 elma
1dlm ekmek
1dlm peynir
salata
spor yok agrilarim var yapamadim
su 2lt
Güsellll11 Kasım Çarşamba
Kahvaltı 11:30
1 kk Beyaz peynir
1 yk acılı sos
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Ara 15:00
1 küçük elma
Akşam 19:30
2 kepçe bamya çorbası
Avuç içi kadar fırında tavuk göğsü
Salata
1 küçük kornişon turşu
Su 2.5 lt
Spor yok
Geç saatlerde birsey yememem süper, dayanabılıyorsancok iyi , erken mı yatıyorsun gece zorlamıyor mu , masallahh10.11.2020
2dilim cavdar ekmeği
Haslanmış yumurta
Ustune labne
5 zeytın
16:30
2pirzola ızgarada
5 kasık bulgur pilavı
Salata
Su 2lt
11.11.2020
11:30
Sade turk kahvesi
13:30
1 bucuk kapalı pide
Su 2lt
Spor yarım saat yuruyuş 60 puan @Pnrrr-20
Sütüm az diye düşünme sakın, gwrcekten cok etkılıyor bu, yetıyor sutum cok diye dusunmek gerek, meme ile beyın arasında müthiş bir ilişki var , bebegın elleri emerken hem memende olsun ki beyne daha coksüte ıhtıyacım var sinyali gitsin . Suyu yeterli içiıyorsun demi ?Benim iki gündür yine sütum çok azaldımenukerim de az değil ama anlamadım,kuzum bir saat emiyor,boş boş emzik niyetine bana en çok bulgur süt yapıyor menulerime az miktarda da olsa bulgur ekleyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?