Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Yani listeden mi bilemedim,bence liste doyurucu ve dengeliydi,sadece günde iki kaşık bulgur eklemeyi düşünüyorum menüye onun disinda bir problem yok bence,bu hafta detoks suyunu yapmayı düşünmüyorum zaten dediğin gjbi belki ondan da olabilir.
Maydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
Maydanoz azaltır canım,Google yazınca bile çıkıyor o nasıl diyetisyen ki bilmiyor.
Canım iki yemek kasıgı bulguru haslayıp , ton balıklı salataya katıyordum, hem süte iyi gelıyor, hem salataya cok lzzet katıyor, bu da bir alternatif olabilir sana
Aynen bu hafta öyle yapacağım inşallah

Canim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Hala iyi olmadimi canim
doydum canim
neden bilmiyorum ama aksamlari et yedigim zaman yatana kadar tok tutuyo.1 kofteyide oyuzden yedim:)su an bile hic aclik hissetmiyorum
Et gercekten doyurucu canim
Gunaydın
Gecen cuma:74
Bu cuma:72.8
Fark:1.2
Yüzde:1.621

Eki Görüntüle 2719832
Tebrikler canim guzel eksi
Guzel bir eksi canim. Hafaya direk 60 gorursun belki
Canim sen demissin zaten . haftaya daha iyi olacak canim
Oyy cok gecmis olsun canim. Gorusmeyelim diyoruz ama dayanamiyoruz bizde. Rabbim nasibimizde ne varsa onu gosterecek canim.ins hafif bir sekilde atlatirlar. Size de bulasmamistir ins
Kilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
2gun dikkat edemedigim icin tarti pazartesi ile aynı
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Gayt guzel eksi canim

Hastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o

Toparlayamadim kendimi ist çoğaldı esimle karar aldık kimseyle gorusmuycez artık
Çok geçmiş olsun canım, Allahım acil şifalarını versin

Gecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Yuzdeyi ins dogru hesaplamisimdir ne zamandir hesaplamayinca
Eki Görüntüle 2719951
tebrikler canımm

İki gündür beni gündüzleri görmeyince bugün eve gelir gelmez yapıştı bana, bildiğin koala yavrusu gibi inmedi tepemden
Kiyamam özlemisdir tabiki :)
Gaz olsa anlarsn cnm ayaklarini karnina cekip cekip aglar kivranir gbi, hem gaz sancisi cok can yakiyormus o yuzden cok aglar yani :)
Demekki seninki kucakta memede uyumak istiyor, biz smdi bile bazen kucakta uyuyp kalkiyorz bi kalkiyorm 1-2 saat oyle uyumusuz
Hosgeldn cnm ben pınar 27 yasindaym bi oglum var. Hedefe az kaldı sende verirsn insallah kiloları.
Gunaydın

Eki Görüntüle 2719832
Cok guzel cnm tbekler
Süpersinnnn tbrik edrim cnm
Aynen malesef normalde veriyordm genede onun rehavetine kapıldım bence, artık hedefe 3kg kaldigi icin cok zorluyor. 65kg altini hic gormedm cnku benim direnc noktalarm bunlar.
Korumada iyi olcak gbi aynen ozaman boyle d3vam edebilrm :)
Aynen cok haklisin cnm o yzzden bu hafta 0 kacamak inşallah. Benim hedefim daha fazla direk 66lara gecmek istiyorm insallah olucak.
Ayy Allah şifa versin insllah atlatirlar ya havale geciren cocuk kac yasinda insallah hasar kalmaz yavru da
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Dikkat etmemene ragmen iyi cnm tbrk edrm
Gecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Eki Görüntüle 2719951
Supersinn tebrikler cnm

Gayet guzel menu canim

Kahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.

Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
tebrikler canımm gayet güzel vermişsin, öyle bi bahsetmişsin ki sabah artı falan geldin sandım

tebrikler canımm gayet güzel vermişsin, öyle bi bahsetmişsin ki sabah artı falan geldin sandım
Sabah gece ile ayni kilodaydim. Yatağa girdiğim kiloda. Teşekkür ederim bu arada

evet o enteresan olmuş haklısın, en azından 400-500 gr oynamalıydı
gece kötü mü uyudun ödem mi tuttu
Yokk ilk defa bu gece güzel uyudum, galiba vücut o yüzden şaşırdı
Galiba bana açlık yaramiyor. Her cuma böyle oluyor. Perşembe erken kapatiyorum. Gece met. Çalışmıyor.

Yokk ilk defa bu gece güzel uyudum, galiba vücut o yüzden şaşırdı
Galiba bana açlık yaramiyor. Her cuma böyle oluyor. Perşembe erken kapatiyorum. Gece met. Çalışmıyor.
o zaman haftaya çok erken kapatma sadece porsiyonlarını az tut, çok gece de kalma ama mesela 7de son öğününü yemiş ol
bir dene bakalım haftaya daha iyi bir sonuç alırsan demek ki sana iyi gelen beslenme modeli budur diyebiliriz

Eki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915

Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
tebrikler canımm

Önyargı olarak düşünme canım bazen yazışma dilinde anlatmak istediğimizi , duygularımızı geçiremiyoruz anlatamadıklarımız yanlış anlaşılmalara mahiyet veriyor ben 1 yıldır burdayım listede olduğu halde paşa gönlüm isterse kilo veririm diyenleri gördük paşa gönlümüze göre hareket edeceksek zaten listeye girip bir sürü insanın emeğini kötü etkilemek motivasyonunu düşürmek olmuyor yani Niran yıllardır burada o neler gördü sen düşün e tabi takım kaptanı da olunca ince eleyip sık dokuyor haliyle
Kızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim

geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86

Eki Görüntüle 2719817
Ortimm süpersin Hastalıkla geçen haftaya göre gayet iyisin
Gunaydın

Eki Görüntüle 2719832
Gız pammıkkk harika
Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
Geldi yine muhteşem sonuç
Sebebini biliyorsun canım sporun da vardı oysa maalesef yaptığımız kaçamaklar sporun etkisini de yok ediyor
Canım Allah şifa versin siz de dikkatli olun Allah esirgesin
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
iki gün dikkat etmemene rağmen gayet iyi gitmiş canım bırakma sakın devamm
Gecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Eki Görüntüle 2719951
Hey maşallah gayet iyi
Ayy Allah şifa versin insllah atlatirlar ya havale geciren cocuk kac yasinda insallah hasar kalmaz yavru da
Kuzum Kuğuyla yaşıtmış inşallah atlatırlar sağ Salim
Kahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.

Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
Elom balım kaymağım korkuttun beni geceyle aynı filan deyince çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…