- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.641
Yani listeden mi bilemedim,bence liste doyurucu ve dengeliydi,sadece günde iki kaşık bulgur eklemeyi düşünüyorum menüye onun disinda bir problem yok bence,bu hafta detoks suyunu yapmayı düşünmüyorum zaten dediğin gjbi belki ondan da olabilir.Aa sütü nu azalttiysa hemen bırak canim. Sonuç ta yediğimiz seyler de sütü azaltiyor maydanoz gibi. Listede yok maydanoz biliyorum ama belki detoks suyundaki limon azaltti bilemeyiz. Sen birak normal yeme duzenine gec bence.
Maydanoz azaltır canım,Google yazınca bile çıkıyor o nasıl diyetisyen ki bilmiyor.Maydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
Aynen bu hafta öyle yapacağım inşallahCanım iki yemek kasıgı bulguru haslayıp , ton balıklı salataya katıyordum, hem süte iyi gelıyor, hem salataya cok lzzet katıyor, bu da bir alternatif olabilir sana
Hala iyi olmadimi canimCanim spor yapamadim. Diz kapağım baya incinmiş. Bugünde dünde spor yok
Et gercekten doyurucu canimdoydum canim
neden bilmiyorum ama aksamlari et yedigim zaman yatana kadar tok tutuyo.1 kofteyide oyuzden yedim:)su an bile hic aclik hissetmiyorum
Tebrikler canim guzel eksi
Guzel bir eksi canim. Hafaya direk 60 gorursun belkiGünaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044
regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır
hedefe son 5 innnşallahhh
Canim sen demissin zaten . haftaya daha iyi olacak canimKilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
Oyy cok gecmis olsun canim. Gorusmeyelim diyoruz ama dayanamiyoruz bizde. Rabbim nasibimizde ne varsa onu gosterecek canim.ins hafif bir sekilde atlatirlar. Size de bulasmamistir insGünaydın hayırlı cumalar
Kızlar 2gun zor geçti diyet yalan oldu
2 gorumcem ailece virüse yakalandı..
1 gorumcemle gecen hafta görüşmüştükbüyük gorumcemle 3_4 aydır gorusmuyorduk...
Onlar kronik hasta karı koca benle yaşıt oğlu ilk olmuş test pozitif gördükten sonra 2gunn sonra 41derece atesle havale geçirmiş evde
Hastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o
Toparlayamadim kendimi ist çoğaldı esimle karar aldık kimseyle gorusmuycez artık
Gayt guzel eksi canimKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
2gun dikkat edemedigim icin tarti pazartesi ile aynı
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Çok geçmiş olsun canım, Allahım acil şifalarını versinHastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o
Toparlayamadim kendimi ist çoğaldı esimle karar aldık kimseyle gorusmuycez artık
tebrikler canımmGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Yuzdeyi ins dogru hesaplamisimdir ne zamandir hesaplamayinca
Eki Görüntüle 2719951
Kiyamam özlemisdir tabiki :)İki gündür beni gündüzleri görmeyince bugün eve gelir gelmez yapıştı bana, bildiğin koala yavrusu gibi inmedi tepemden
Gaz olsa anlarsn cnm ayaklarini karnina cekip cekip aglar kivranir gbi, hem gaz sancisi cok can yakiyormus o yuzden cok aglar yani :)Amin canım yok sanki canım ya gaz sorunu ne bilim acaba ben mi bilemiyorum gaz sorunu da gündüz sürekli kucakta falan olmadı istiyor kendi uzun süre oynamıyorkonuşmamı, hoppala yapmamı, sarılmamı ne bilim ayaklarının üzerinde bastırıp tutmamı falan istiyor bunlar olduğunda çok mutlu ama kollarım falan ağrıyor artık bı sure sonra kas yapacam gece de genelde emmek için uyanıyor aslında ama meme ağzından çıkıyor kızıyor falan benim uyku hiç oluyor resmen sabaha doğru beşiğine yatirdigimda uyuyor bı bende o zaman bu rahatça yatıyorum yatağımda o da uzun sürmüyor tabi eşimin alarm sesi ise gitmedi derken birinde kalkmasan diğer gün kalkıyorum
insAllah canım su ara herşeyi ağzına alıp ısıtıyor falan ama zannetmiyorum erken daha farklı damağı sertleşiyordr daha sanki
HhhahhahahUcmelekannesi kulakları çınlasın birinin bebesi öyleydi de bende diyordum doğunca gittiğim yerde bahanem olacak diye aksine görüştüğümüzde yine kaytaramıyorum oğlum o an duruyor annemde falan
Hosgeldn cnm ben pınar 27 yasindaym bi oglum var. Hedefe az kaldı sende verirsn insallah kiloları.KIZLAAAAAAAAAR MERHABA,,,
BEN nubum ARANIZA YENİ KATILDIM TEK DEĞİLSEM LÜTFEN SES VERİR MİSİNİZ????
ADINIZ: nubum
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 0
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: öğrenci
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sürekli sürekli yorum yaparımmm :))
Cok guzel cnm tbekler
Süpersinnnn tbrik edrim cnmGünaydın kızlar
Aynen malesefEvet bence de , senin bu hafta kaçamakların biraz fazlaydi. Kalıcı olmadan bu hafta biraz daha dikkat ederek verirsin belki. Koruma donemine geçince bu şekilde beslensen aslinda demekki gayet güzel korursun. Tatlilar lahmacunlar vardi yine de vermissin.
Aynen cok haklisin cnm o yzzden bu hafta 0 kacamak inşallah. Benim hedefim daha fazla direk 66lara gecmek istiyorm insallah olucak.Basite aldığımız birkaç kaçamak hedefe ulaşmada yolumuzu uzatıyor maalesef.
Erken tartılmanında bir miktar etkisi vardır tabi
Bu hafta kaçamak yapmayacağına göre haftaya iyi bir yüzde ile geleceksin demektir.
Haftaya senden beklentimiz %1.5 yani 1 kg tekabül ediyor canım
Ayy Allah şifa versin insllah atlatirlar yaGünaydın hayırlı cumalar
Onlar kronik hasta karı koca benle yaşıt oğlu ilk olmuş test pozitif gördükten sonra 2gunn sonra 41derece atesle havale geçirmiş evde
Hastaneye yatisi yapıldı durumu iyi değil nefes almasindada sorun varmış gorumcemde iyi değil evde o
Dikkat etmemene ragmen iyi cnm tbrk edrmKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Supersinn tebrikler cnmGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Eki Görüntüle 2719951
Gayet guzel menu canim12 Kasım Perşembe
Kahvaltı 11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin
Çay
Ara 15:00
1 mandalina
10 Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 kepçe bamya çorbası
Salata
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık patlıcan köz
Su 2.5 lt olur
Spor yok
sağol canım, ben buna da fazlasıyla razıyım esasında, az az olsun ama kalıcı olsunJasminium84 tbrkler cnm - 600gr gayet iyi hemde corba val vs ictim fazlasiyla demene ragmen
tebrikler canımm gayet güzel vermişsin, öyle bi bahsetmişsin ki sabah artı falan geldin sandımKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
Sabah gece ile ayni kilodaydim. Yatağa girdiğim kiloda. Teşekkür ederim bu aradatebrikler canımm gayet güzel vermişsin, öyle bi bahsetmişsin ki sabah artı falan geldin sandım
evet o enteresan olmuş haklısın, en azından 400-500 gr oynamalıydıSabah gece ile ayni kilodaydim. Yatağa girdiğim kiloda. Teşekkür ederim bu arada
Yokk ilk defa bu gece güzel uyudum, galiba vücut o yüzden şaşırdıevet o enteresan olmuş haklısın, en azından 400-500 gr oynamalıydı
gece kötü mü uyudun ödem mi tuttu
Daha ne olsun canim guzel eksiKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
o zaman haftaya çok erken kapatma sadece porsiyonlarını az tut, çok gece de kalma ama mesela 7de son öğününü yemiş olYokk ilk defa bu gece güzel uyudum, galiba vücut o yüzden şaşırdı
Galiba bana açlık yaramiyor. Her cuma böyle oluyor. Perşembe erken kapatiyorum. Gece met. Çalışmıyor.
tebrikler canımmEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Önyargı olarak düşünme canım bazen yazışma dilinde anlatmak istediğimizi , duygularımızı geçiremiyoruz anlatamadıklarımız yanlış anlaşılmalara mahiyet veriyor ben 1 yıldır burdayım listede olduğu halde paşa gönlüm isterse kilo veririm diyenleri gördük paşa gönlümüze göre hareket edeceksek zaten listeye girip bir sürü insanın emeğini kötü etkilemek motivasyonunu düşürmek olmuyor yani Niran yıllardır burada o neler gördü sen düşün e tabi takım kaptanı da olunca ince eleyip sık dokuyor haliyleAnladım ama kaptanın benle ilgili bi önyargısı var yada güvenmıyor, bunu hisssttirmesi motivasyanomu düşürür, oyuzden bence free de devam edeyım ben , o onyargılarını yendiğinde ya da bana inandıgında alsın benı gercek listeye. Katılıyorum ben bile 3 e yakın kilo verdım , zaten oyuzden burdayız , tek basımıza basaramıyoruz bu kilo verme işini malesef.
Ortimm süpersinKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
Gız pammıkkk harika
Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacımmerhaba arkadaşlar. herkese günaydın hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun. diyet grubunda izne ayrılmıştım. şimdi tekrar geri dönmek istiyorum. bugün tartılamadım. izne ayrıldığım kiloma geri dönüp tekrar listeye gireceğim inşallah.
Geldi yine muhteşem sonuçGünaydın kızlar
Sebebini biliyorsun canım sporun da vardı oysa maalesef yaptığımız kaçamaklar sporun etkisini de yok ediyorKilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
Canım Allah şifa versin siz de dikkatli olun Allah esirgesinGünaydın hayırlı cumalar
iki gün dikkat etmemene rağmen gayet iyi gitmiş canım bırakma sakın devammKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
Hey maşallahGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Eki Görüntüle 2719951
Kuzum Kuğuyla yaşıtmış inşallah atlatırlar sağ SalimAyy Allah şifa versin insllah atlatirlar yahavale geciren cocuk kac yasinda insallah hasar kalmaz yavru da
Elom balım kaymağım korkuttun beni geceyle aynı filan deyince çok iyiKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Gunaydin canim.Günaydın kızlar maşallah eksiler çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?