- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.661
MaşallahEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Spora başlamalısın canım belki de insülin direncin var bunu kıracak en önemli şey spor kendin de söylemiştin sonucun da kötü sayılmaz ama menülerine göre en az %1 çıkardı bence bi sağlık ocağında tahlil ver olur mu ?Günaydın kızlar
Bu hafta uykusuzluk yorgunluk etkiledi sanırım eksim çok iyi değil genel olarak menülerim iyi idi yani Spor eksik ama işte onu bu rutine bindirmeliyim
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.7
Fark: -400
Yüzde: %0.448
Tebrikler canim.Eki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Ah ya uylusuzluk gercekten mahvediyor insani.Günaydın kızlar
Bu hafta uykusuzluk yorgunluk etkiledi sanırım eksim çok iyi değil genel olarak menülerim iyi idi yani Spor eksik ama işte onu bu rutine bindirmeliyim
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.7
Fark: -400
Yüzde: %0.448
Güzel WC için bekliyorum birazdan muhteşem sonucumla geliyorumcanim.
Senin tarti ne dedi sana isvec diyeti nasil gidiyor
BeklemedeyimGüzel WC için bekliyorum birazdan muhteşem sonucumla geliyorum
sağol canımm, ben de çok sevindim valla, korktum sana destek olamayacağım diyeÖnyargı olarak düşünme canım bazen yazışma dilinde anlatmak istediğimizi , duygularımızı geçiremiyoruz anlatamadıklarımız yanlış anlaşılmalara mahiyet veriyor ben 1 yıldır burdayım listede olduğu halde paşa gönlüm isterse kilo veririm diyenleri gördük paşa gönlümüze göre hareket edeceksek zaten listeye girip bir sürü insanın emeğini kötü etkilemek motivasyonunu düşürmek olmuyor yani Niran yıllardır burada o neler gördü sen düşün e tabi takım kaptanı da olunca ince eleyip sık dokuyor haliyle
Ortimm süpersinHastalıkla geçen haftaya göre gayet iyisin
Gız pammıkkk harika
Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
Geldi yine muhteşem sonuç
Sebebini biliyorsun canım sporun da vardı oysa maalesef yaptığımız kaçamaklar sporun etkisini de yok ediyor
Canım Allah şifa versin siz de dikkatli olun Allah esirgesin
iki gün dikkat etmemene rağmen gayet iyi gitmiş canım bırakma sakın devamm
Hey maşallahgayet iyi
Kuzum Kuğuyla yaşıtmış inşallah atlatırlar sağ Salim
Elom balım kaymağım korkuttun beni geceyle aynı filan deyince çok iyi
hadi bakalım dört gözle bekliyorum seniGüzel WC için bekliyorum birazdan muhteşem sonucumla geliyorum
Benimde gebelikte şeker vardı,bende şüpheleniyorum aslında,olmadı baktirayim bende,gerçi aile hekimine de gıcık oluyorum ama en mantıklısı sağlık ocağına gitmekMaşallahcanım hep böyle güzel istikrarla devam
Spora başlamalısın canım belki de insülin direncin var bunu kıracak en önemli şey spor kendin de söylemiştin sonucun da kötü sayılmaz ama menülerine göre en az %1 çıkardı bence bi sağlık ocağında tahlil ver olur mu ?
Aynen hastanedense orası çok daha sakin oluyor canımBenimde gebelikte şeker vardı,bende şüpheleniyorum aslında,olmadı baktirayim bende,gerçi aile hekimine de gıcık oluyorum ama en mantıklısı sağlık ocağına gitmek
Tabi ki biz bizim yüzdemiz sizin yüzdenizi döverBu arada beyazkugu ile yuzdem
%2.269 ikimizin yuzde toplami.
Hadi bakalim hangi grup kazandi
Yeter bacim bu saate kadar ac bekleme bu kadar paylas gari kilonuTabi ki biz bizim yüzdemiz sizin yüzdenizi döver
Tuvalet ihtiyacımı karşılayamadım ama yüzdemi düşürteceksin hacıYeter bacim bu saate kadar ac bekleme bu kadar paylas gari kilonu
Bu nedir ya boyle olmeyiz fuze atsaydinCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Supper super eksi sen.niye listede degilsinCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Tebrikler ne diyem masallah masallah
Bu hafta çok sıkı idim canım cumartesi ve pazar alışma işini hallettikten sonra kolay alıştım şükürBu nedir ya boyle olmeyiz fuze atsaydin
Yeni mezunum ve hala mezuniyet kilomun altında değilimSupper super eksi sen.niye listede degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?