- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.701
Bennnn ikinizinkini deee. Catliycam
vaaaaayyyyyyyyyy gözlerim pörtlediCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
ben de mi yapsam şu isveçi, bi araştırayım bakayımhafta çok sıkı idim canım cumartesi ve pazar alışma işini hallettikten sonra kolay alıştım şükür
tebrikler canımGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
canım çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
tebrikler canımMerhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
harika canimKızlar günaydın
bildirimimi yapayım sonra yine geleceğim
geçen hafta: 69,6
Bugün: 69
Fark: -600
Yüzde: 0,86
Eki Görüntüle 2719817
vay vayy superrr
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar. herkese günaydın hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun. diyet grubunda izne ayrılmıştım. şimdi tekrar geri dönmek istiyorum. bugün tartılamadım. izne ayrıldığım kiloma geri dönüp tekrar listeye gireceğim inşallah.
maydonoz azaltirMaydonoz sütü azaltıyor mu ben artırıyor diye bılıyorum, hatta benım diyetısyenımin süt artırma programında günde 1 er demet maydonoz ve dereotu vardı
superrrr tebrikler canimGünaydın kızlar
Çocuklar yazılı yaparken ben de sonucumu bildireyim
Geçen cuma:63.6
Bugün:62.3
Fark: 1300 g
Yüzde:2.044
regl oldum dün hedefim 62 idi ama 300 g farkla da olsa ulaştım sayılır
hedefe son 5 innnşallahhh
nerde hata yaptigini biliyosun canimKilo bildirimim:
Gecn cuma: 68.4
Bugun:68.1
Fark - 300gr
Yuzde 0.439%
Hatamı biliyorm bu hafta o yuzden hic kacamak yapmiycam. Haftasonu kacamaklarm oldu malesef. Birde o balik yiyemedigmiz gun vs hep gec yemek yedm bi carsamba persembe iyidi menulerm zaten gidende ozaman gitmis pazartesi olan artim dahil. Herkezden özur dilerm haftaya telafi edicem insallah.Eki Görüntüle 2719911
dikkat etmemene ragmen eksidesin superrKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum
2gun dikkat edemedigim icin tarti pazartesi ile aynı
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.7
tebrikler canim cok iyiGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Yuzdeyi ins dogru hesaplamisimdir ne zamandir hesaplamayinca
Eki Görüntüle 2719951
tekrar tebrikler canimKahvaltımı yaptim. En fazla bu kadar bekleyebilirim. Yüzde 2 olmasada kurtarır gibime geliyor.
Geçen hafta 73.9
Bugün 72.5
Fark 1.4
Yüzde 1.894 Eki Görüntüle 2719991 ( emin olamadim galiba 3 haneli bildirecektik)
malesef sporsuz olmuyoGünaydın kızlar
Bu hafta uykusuzluk yorgunluk etkiledi sanırım eksim çok iyi değil genel olarak menülerim iyi idi yani Spor eksik ama işte onu bu rutine bindirmeliyim
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.7
Fark: -400
Yüzde: %0.448
Olsun canim her turlu cok guzel gitmis. Baslangic odemini veremeyenlerde var benim gibiİsveçi tam uygulamıyorum canım listedeki kalori miktarını geçmeyecek şekilde kendimce değiştiriyorum örneğin dün 1 bardak meyve suyu ve yoğurt vardı onun yerine 1 muz yoğurt bir birkaç ceviz koydum
Başlangıç ödemi de var canım tabi annemlerde coştur coştur yediğim için hızlı gelen hızlı gitti
Tebrikler canim guzel eksiGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Tebrikler canim 5ler geliyor
Tebrikler canim.Merhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Olsun elom ben düne göre 100 gram eksi geldim belli olmuyor ama moralim de bozuldu yalan değil o yüzden gelecek Cuma’ya kadar tatılmayacağımValla bende cok korktum. Ama akşamla ayni olmasi üzücü oldu.
HelaaaallllGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
İşteee Ayşeee
O da iş yapıyor benimleOfff offf cok kiskandim. Hepsini nasil bir günde yaptin. Bu yazdiklarinin hepsini yapmam lazim. Kızın nasil izin verdi bu kadar iş yapmana. deli sorular.
Zaten hemen hemen 1 haftada almıştımHayyy masallahhh. Şahane ya. 1 haftada bütün aldığımı veririm diyorsun. Harikasin valla.
Bak düzeni oturttun nasıl gidiyor patır patır kilolar test verecektin sonucu çıktı mı canım?Merhabalar hanımlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Orti bu hafta da gömüyor muyuz üç melek anası ve beyaz kuğuyu ?vaaaaayyyyyyyyyy gözlerim pörtledi
şahanesin ortakk
tebrikler
Ben birkaç kilo vermek için yapıyorum canım 13 günlük sen bi düzen tutturdun hiç bulaşma derimben de mi yapsam şu isveçi, bi araştırayım bakayım
Kuzum kaçamakların vardı onlar olmasa çok çok daha giderdi elbette farkındasındır zaten bırak kıbrıs tatlısını kıbrıslılar yesin amanOlsun canim her turlu cok guzel gitmis. Baslangic odemini veremeyenlerde var benim gibi
sağol canımmharika canim
bide korkuyodun arti gelirim diye:))
vay vayy superrrtebrikler canimm
hosgeldin canim
bildirim yaptinmi kacsin simdi
maydonoz azaltir
dereotu cogaltir
nasil diyetisyenmis oo
biz bile biliyoruz
superrrr tebrikler canim
nerde hata yaptigini biliyosun canim
sporda yapmistin okadar bu hafta
haftaya daha fazla eksiyle geleceginden eminim:))
dikkat etmemene ragmen eksidesin superr
tebrikler canim cok iyi
tekrar tebrikler canim
malesef sporsuz olmuyo
tabii ki kanka, tam gaz geliyorum bu haftaOlsun elom ben düne göre 100 gram eksi geldim belli olmuyor ama moralim de bozuldu yalan değil o yüzden gelecek Cuma’ya kadar tatılmayacağım
Helaaaallll
İşteee Ayşeee
O da iş yapıyor benimlekendi süpürgesi viledası toz beziyle detaylı işleri onu uyuttuktan sonra yaptım
Zaten hemen hemen 1 haftada almıştıminsan değilim ben
Bak düzeni oturttun nasıl gidiyor patır patır kilolar test verecektin sonucu çıktı mı canım?
Orti bu hafta da gömüyor muyuz üç melek anası ve beyaz kuğuyu ?
Ben birkaç kilo vermek için yapıyorum canım 13 günlük sen bi düzen tutturdun hiç bulaşma derim
tabii ki kanka, tam gaz geliyorum bu hafta
Duydunuz mu heeyyyyOrti bu hafta da gömüyor muyuz üç melek anası ve beyaz kuğuyu ?
Tatlı ve hamur sadece cuma cmt olabilir. Diğer günler olumsuz etkiliyorKuzum kaçamakların vardı onlar olmasa çok çok daha giderdi elbette farkındasındır zaten bırak kıbrıs tatlısını kıbrıslılar yesin aman
Spor ilk hafta genelde ödem yapıyor canım, haftaya daha iyi olacağına inanıyorumGecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Evet ama tamamen hayatimdan cikartamiyorum malesef. Bu hafta daha dikkat ediyim insKuzum kaçamakların vardı onlar olmasa çok çok daha giderdi elbette farkındasındır zaten bırak kıbrıs tatlısını kıbrıslılar yesin aman
Duydum duydum bide guldum
Gercekten evet. En azindan telafi edilebilir belkiTatlı ve hamur sadece cuma cmt olabilir. Diğer günler olumsuz etkiliyor
Yinede eksidesin canim. Yuzdende super bence. Boyuna gore ideal kilona geldigin icin belkide vucut kendini korumaya almistir.Gecen hafta 64.9
Bu hafta 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77
Benim kilom 64 sanırım valla ınmıyor anlamıyorum bu hafta yurudum de yok goremedım 63 ü delircem
Ödemin olduğunu anladığın günler erkenden bildirim yapmana gerek yok canım, akşama kadar vaktimiz var.Mrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Bu hafta: 88.2
Fark: -800
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
Canım sen regl oluyor muydun? Belki yazmissindur ben kacirmisimdir,ya da daha önce sormusumdur,doğumdan sonra çok unutkanim da.Mrblar kızlar benim sabahları odemim oluyor biliyorsunuz biraz daha bekledim tartı için yeniden bildiriyorum
Bu hafta: 88.2
Fark: -800
Yüzde: %1.010 hamilelik öncesi kiloma son 4 kg kaldı insAllah sonrası 7ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?