- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.681
Gercekten harika sonuc resmn su an isvec diyeyine tesvik ettin beniBu hafta çok sıkı idim canım cumartesi ve pazar alışma işini hallettikten sonra kolay alıştım şükür
İsvecte kacinci gunun canimBu hafta çok sıkı idim canım cumartesi ve pazar alışma işini hallettikten sonra kolay alıştım şükür
Anladim bu yuzdeyle ucururdun listeyiYeni mezunum ve hala mezuniyet kilomun altında değilim
Gecen haftaki kilondn bu haftakini cikart.Yaa kızlar be güzel vermişsiniz ben şu yüzde hesaplama işini bi türlü yapamıyorum ya basıl pluyordu tam olarak ona göre yazayım
1.048 yuzdemi duzeltiyim yanlis hesaplamisimGecen cuma 76 .3
By cuma 75.5
Fark 0.8
Yuzde %1.206
Yuzdeyi ins dogru hesaplamisimdir ne zamandir hesaplamayinca
Eki Görüntüle 2719951
Gercekten harika sonuc resmn su an isvec diyeyine tesvik ettin beni
İsveçi tam uygulamıyorum canım listedeki kalori miktarını geçmeyecek şekilde kendimce değiştiriyorum örneğin dün 1 bardak meyve suyu ve yoğurt vardı onun yerine 1 muz yoğurt bir birkaç ceviz koydumİsvecte kacinci gunun canim
Başlangıç ödemi de var canım tabi annemlerde coştur coştur yediğim için hızlı gelen hızlı gittiAnladim bu yuzdeyle ucururdun listeyi
Muhteşemsin masalllahhhhhCuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Aynen bu hafta birşeyler yapacağım bakalim gerçekten farkedecek mio zaman haftaya çok erken kapatma sadece porsiyonlarını az tut, çok gece de kalma ama mesela 7de son öğününü yemiş ol
bir dene bakalım haftaya daha iyi bir sonuç alırsan demek ki sana iyi gelen beslenme modeli budur diyebiliriz
tebrikler canımm
Valla bende cok korktum. Ama akşamla ayni olmasi üzücü oldu.Önyargı olarak düşünme canım bazen yazışma dilinde anlatmak istediğimizi , duygularımızı geçiremiyoruz anlatamadıklarımız yanlış anlaşılmalara mahiyet veriyor ben 1 yıldır burdayım listede olduğu halde paşa gönlüm isterse kilo veririm diyenleri gördük paşa gönlümüze göre hareket edeceksek zaten listeye girip bir sürü insanın emeğini kötü etkilemek motivasyonunu düşürmek olmuyor yani Niran yıllardır burada o neler gördü sen düşün e tabi takım kaptanı da olunca ince eleyip sık dokuyor haliyle
Ortimm süpersinHastalıkla geçen haftaya göre gayet iyisin
Gız pammıkkk harika
Hayırlı cumalar canım hoş geldin hadi tartını bildir de görelim ne durumdasın bacım
Geldi yine muhteşem sonuç
Sebebini biliyorsun canım sporun da vardı oysa maalesef yaptığımız kaçamaklar sporun etkisini de yok ediyor
Canım Allah şifa versin siz de dikkatli olun Allah esirgesin
iki gün dikkat etmemene rağmen gayet iyi gitmiş canım bırakma sakın devamm
Hey maşallahgayet iyi
Kuzum Kuğuyla yaşıtmış inşallah atlatırlar sağ Salim
Elom balım kaymağım korkuttun beni geceyle aynı filan deyince çok iyi
Offf offf cok kiskandim. Hepsini nasil bir günde yaptin. Bu yazdiklarinin hepsini yapmam lazim. Kızın nasil izin verdi bu kadar iş yapmana. deli sorular.Ben bugün spor yapmayacağım beybiler çünküsü pertim
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
1 sepet çamaşır katlandı, kaldırıldı
kahvaltı bulaşığı elde yıkandı
Tüm ev süpürüldü(balkon dahil)
1 makine çamaşır asıldı
Tüm ev paspaslandı
tuvalet çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Banyo çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Tüm evin tozu alındı (balkon dahil)
Mutfak dolapları, dondurucu, buzdolabı, bulaşık makinesinin yüzleri silindi
Davlumbaz, mikrodalga fırın yağçözle temizlendi
oturma odası, mutfak halılarının lekeli yerleri silindi
Kızımın çizdiği birkaç yüzey cifle çıkarıldı
Sürmedim canim. Emzirmeden dolayı ilac kullanmiyorum fazla. Bandaj falan da cok sevmiyorum yacanım kimse kimseyi zorlamıyor fakat cuma zayıflama yarışması başlığı altında yarışıyoruz ayrıca bu mesajından süt için su içtiğin anlamını ilk okuyuşta ben de çıkaramadım daha sonraki mesajlarında bunu açıklamış daha doğrusu yanlış anlam çıkarmışsın herkes kendine özgü diyet yapıyor kimi 3 ara 3 ana öğün kimi iki öğün kimi tek herkes istediğini uygulamakta özgür kimi her şeyden biraz biraz yiyor ve ben bunu asla beceremiyorum o yüzden ağzıma dahi sürmüyorum örneğin bir dilim patates kızartmasıyla asla kalamam ama yemek istemezsem tek lokma dahi ağzıma atmam tek başımıza motive olmakta çok zorlanıyor olabiliriz burada birbirimize destek oluyoruz ben yaklaşık 4 aydır mezunum hep buradayım burası sayesinde birkaç kilo alıp geri vermeye çabalıyorum ama ben de ipin ucu kaçtı mı kaçardı normalde bi gün kaçamak yapsan ertesi gün bütün motivasyonumu kaybediyorum
Canım krem filan sürdün mü bandaj bağla daha rahat edersin
Evet yaa işini iyi yapmali insan . Bebeğin hakkina girmiş oluyor yoksa. Limin suyu için de öyle diyorlar ama emin değilim. Ben kullaniyorum arada farketmedim.gerci ben surekli sütü mu kontrol etmiyorum ama arastirmak lazim.Azaltıyormus.. bir diyetısyen bunu nasıl bilmez ya , kadına yenıden gıcık oldum :) demekki herseyı sorgulamak lazım. Hem sut artırttım hem de şu kadar kılo verdırttım diye reklam yapıo , onun için onemli olan tartı fotolarıymıs demekki , masal sen sorgula bari
Gayet iyi. 1 hafta da 1 gider gibi. Valla böyle dolu menüyle 1 gitmesi süperEki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915
Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Kilo verimini biraz arttirsan motivasyonun da baya etkilenecek canim. Kendini cok daha iyi hissedeceksin. Deneme yanilma yoluyla neden olduğunu bulmaya çalış. Zaman kaybetme.Günaydın kızlar
Bu hafta uykusuzluk yorgunluk etkiledi sanırım eksim çok iyi değil genel olarak menülerim iyi idi yani Spor eksik ama işte onu bu rutine bindirmeliyim
Geçen hafta: 89.1
Bu hafta: 88.7
Fark: -400
Yüzde: %0.448
Ben baktim bitaz ama hiç anlamadim. Kimler listede bilmedigim içinDiğer takımlara bakan var mı? Bence bu hafta birinciyiz biz
Hayyy masallahhh. Şahane ya. 1 haftada bütün aldığımı veririm diyorsun. Harikasin valla.Cuma:68.4
Cokk iyisin canim. Sen de bi açıldin iyi acildinGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
Cok iyi canim tebrikler. 5 lere az kaldi.
vay vay vayyy harikaaCuma:68.4
cok iyi masaallahhGeçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
insalalhh:))Cok iyi canim tebrikler. 5 lere az kaldi.
gecmis olsun canim alalh sifa versinKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun tek tek alıntı yapamadım
Dışarı çıkıp meyve sebze almam gerekiyor
Gelince duş alıp buraya damlarım bol alıntıyl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?