Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa kızlar be güzel vermişsiniz ben şu yüzde hesaplama işini bi türlü yapamıyorum ya basıl pluyordu tam olarak ona göre yazayım
Gecen haftaki kilondn bu haftakini cikart.
Farki 100 ile carp gecen haftki kilona bol canim

Gercekten harika sonuc resmn su an isvec diyeyine tesvik ettin beni

İsvecte kacinci gunun canim
İsveçi tam uygulamıyorum canım listedeki kalori miktarını geçmeyecek şekilde kendimce değiştiriyorum örneğin dün 1 bardak meyve suyu ve yoğurt vardı onun yerine 1 muz yoğurt bir birkaç ceviz koydum

Anladim bu yuzdeyle ucururdun listeyi
Başlangıç ödemi de var canım tabi annemlerde coştur coştur yediğim için hızlı gelen hızlı gitti

Aynen bu hafta birşeyler yapacağım bakalim gerçekten farkedecek mi

Valla bende cok korktum. Ama akşamla ayni olmasi üzücü oldu.

Offf offf cok kiskandim. Hepsini nasil bir günde yaptin. Bu yazdiklarinin hepsini yapmam lazim. Kızın nasil izin verdi bu kadar iş yapmana. deli sorular.
Sürmedim canim. Emzirmeden dolayı ilac kullanmiyorum fazla. Bandaj falan da cok sevmiyorum ya
Evet yaa işini iyi yapmali insan . Bebeğin hakkina girmiş oluyor yoksa. Limin suyu için de öyle diyorlar ama emin değilim. Ben kullaniyorum arada farketmedim.gerci ben surekli sütü mu kontrol etmiyorum ama arastirmak lazim.
Eki Görüntüle 2719957 gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Fark -700
Yüzde %0.915

Yuzdeyi sanırım doğru hsapladim
Gayet iyi. 1 hafta da 1 gider gibi. Valla böyle dolu menüyle 1 gitmesi süper
Kilo verimini biraz arttirsan motivasyonun da baya etkilenecek canim. Kendini cok daha iyi hissedeceksin. Deneme yanilma yoluyla neden olduğunu bulmaya çalış. Zaman kaybetme.
Diğer takımlara bakan var mı? Bence bu hafta birinciyiz biz
Ben baktim bitaz ama hiç anlamadim. Kimler listede bilmedigim için
Cuma:68.4
Bugün:65.8
Fark:2.6
Yüzde:%3.80
Hayyy masallahhh. Şahane ya. 1 haftada bütün aldığımı veririm diyorsun. Harikasin valla.
Geçen hafta regli oldum hala çok yoğum geçiyor öyle ki deli gibi üşüyorum belim çok ağrıyor. Gitmez sanıyordum gitti çok şükür
Geçen hafta:74.0
Cuma:73.1
Fark:-900
Yüzde:1.21
Cokk iyisin canim. Sen de bi açıldin iyi acildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…