Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de biliyorsun rutine bağlamıştım 700 gr-600 gr öyle veriyordum haftalık bu hafta baya kalori kıstım ve sağlam spor yaptım ve başlangıç haftası iyi gider genelde bilirsin
Evet cok iyisin cnm ya maşallah, bende bu hafta zorliycam bakalm baya. Sen degisik bir diyet turumu yaptn bu hafta
İnşallah canım
Hafta hafta net hedefler koymak daha motive edici bence
Haklisin bende yapiyorm onu genelde yuksek oluyor tutmuyor ama olsun adım adım yaklaşıyorum
Guzel olms cnm afyt olsun bugun bile spor var maşallah
Afiyet olsn cnm. Cok guzel spor da var
Peki

Benim artıya rağmen çok iyi eksilerle 9.takımı 1.liğe taşındığınız hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım....

Haftaya takım için elimden geleni yapacağım
Canım her hafta eksi olmayabillir sende kendini kötu hissetme makine degiliz sonucta. Ama bi degisiklik yapmalisin bencede bu hafta cok az yeme mesela kızlarin dedigi gibi saglikli seylerden yeterince ye
Rossmanda var. Çok etkili bence
Domol bundan bende kullaniyorm cok etkili gercekten, birde tuvalet icin olanı var oda guzel. Ben internetten aliyorm
Guzel cnm afyt olsun kabak tatlisi cuma odulun olmus. Spor da olmasi cok iyi

Asın bayrakları
Helal gelmiş yine bireyselde derece
Nerdeyim kız ben
Ya beyazım kuğum kaymağım geçen hafta bildirim yapmamışsın o liste üzerinden düzenledim gözümden kaçmış
Evet cok iyisin cnm ya maşallah, bende bu hafta zorliycam bakalm baya. Sen degisik bir diyet turumu yaptn bu hafta
Kuzum sen emziriyorsun bana bakma sen delüyüm ben maalesef bende ara yok ya hep ya hiç yapıyorum keşke ben de senin gibi düzenli beslensem

13 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) Dream00 (56.7)
  2. ) @medine66 (60.7)
  3. ) denizbenimadim (62.3)
  4. ) strontium (64.4)
  5. ) @Furha63 (65.5)
  6. ) U UcanSupurge (65.8)
  7. ) Pnrrr-12 (68.1)
  8. ) Jasminium84 (69)
  9. ) E ela_2019 (72.5)
  10. ) Handandandan (72.5)
  11. ) M Manolya15 (72.8)
  12. ) papatya_2014 (73.1)
  13. ) Ucmelekannesi (75.5)
  14. ) masal3487 (75.8)
  15. ) Pembe Lotus (83.7)
  16. ) Fit mutlu anne (88.2)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Fit mutlu anne kuğu geldi bak sana yakın rakip ilk hedefimiz Pembe Lotus bi de sen yen şu zalımı

Ortagım hem fıstık ezmesi hem sürme cıkolata cok gibi geldi , bunların yerine bal yemeni öneriririm bir tatlı kasıgı, metabolizma hızlandırıcı ozellıgı var balın

Eline saglik canim.
Bi ara 6 larda 7 lerdeydim.
İnsanin kendine ettigini kimse edemiyor vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…