- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.901
Ben takım birinciliğimizi kutlamak için yazmıştım aslında ama teşekkür ederim canımtebrikler canimm
darisi diger haftalara
onu ben bile rakip goremiyomİyi uykular rakibim
Gerçi dream daha fit onu mu secsem :)
takim 1.ligimizde kutlu olsunBen takım birinciliğimizi kutlamak için yazmıştım aslında ama teşekkür ederim canım
Offfmasallahh harikasın 52-36: 16 hafta :4 ayAaa hedeflerimiz de aynıymış canim. Ben 14 şubatta hedefimi tutturmayi düşünüyorum insallah. 1 yılda 36 kilo vermiş olacağım.
Az kaldı inşallah. Ama sizlerin emeği çok. Kaç defa bırakıp gitmeye niyetlendim. Siz olmasanız devam edemezdimonu ben bile rakip goremiyom
ona yetisemem gibi sanki:))
takim 1.ligimizde kutlu olsun
sende ayriyetten derecenle takimimizi yukselttin
Hedeflerimiz yüksek olsun bence :)) 1. Likte payım cok yuksekonu ben bile rakip goremiyom
ona yetisemem gibi sanki:))
takim 1.ligimizde kutlu olsun
sende ayriyetten derecenle takimimizi yukselttin
Payın demek istedim,
Ya gitcek misin , ben seni sevıyorum gitmeAz kaldı inşallah. Ama sizlerin emeği çok. Kaç defa bırakıp gitmeye niyetlendim. Siz olmasanız devam edemezdim
Herkes eksi olmadan birincilik olmuyor canım. Bu takım olarak olan bi şey. Kişisel birincilik sadece kişiyi daha motive ediyor. Ama takım birinciliği topluca başarılan bi şey. Ama harika sporlar vardı bu hafta. Ben bekliyordum
Mezun olunca kapatacam dükkanı basıp gitcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Kırmızı odayı izledim ortalığı toparlayıp uyuyacağım ben deEee nabıyorsun dizi fln mı ızlıyorsun , gece gece vakit te gecmes
Ooo hacım onu var ya kimse tahtından edemediİyi uykular rakibim
Gerçi dream daha fit onu mu secsem :)
Gidemiyorsun hacı kaç aydır mezunum Murat Göğebakan’dan Vazgeçilmiyor çalsın fondaMezun olunca kapatacak dükkanı basıp gitcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Yok kız son şişko bitene kadar gelip gelip bakcamben seni seviyorum taze anne gaz mağduru
Pis boğazım demiyor da vefalıyıma getiriyorGidemiyorsun hacı kaç aydır mezunum Murat Göğebakan’dan Vazgeçilmiyor çalsın fonda
Hahahahakoptummm gazmom ben :))Gidemiyorsun hacı kaç aydır mezunum Murat Göğebakan’dan Vazgeçilmiyor çalsın fonda
Evet gazmom ben :))Mezun olunca kapatacam dükkanı basıp gitcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Yok kız son şişko bitene kadar gelip gelip bakcamben seni seviyorum taze anne gaz mağduru
2 gün üst üste yedi bir deOlabilir çünkü tüm gün aynı besini yedi yanlış hatırlamıyorsam
Ben aralik bitiminde 63 kilo olacağım benimde 30 olacak. 10 ayda 30 olacakBen de aralıkta 57 olursam 30 kilo vermiş olucam 1 yılda inşallah
Her yer için kullanırım merak ediyorum benim bilmediğim güçlü bir temizleyici var mi diye.Nerde kullanacaksın
Ben onu aldim banyoyu falan temizlemiyor gibi geldi. Kullanmadim öylece duruyor. Bi deniyim koltuklara falan halida koltukta renk değişikliği yapmaz demi.Bingonun oksijenli çamaşır suyu tuvalet banyo için kullanmıyorum da (keskin çamaşır suyu kokusu olmayınca temizlenmemiş hissediyorum) halıdaki lekeler, koltuktaki lekeleri çok güzel çıkarıyor
Bunu cok duydum ya. Cok kişi memnun. Bi denemek istiyoumRossmanda var. Çok etkili bence
Hemen bi hesap yapivermisin. Aynen ortalama 1 kilo vererek tamamlayacagim galiba.Offfmasallahh harikasın 52-36: 16 hafta :4 ay
12 ayın 8 ayı her hafta 1 kilo vermişsin ortalama bravoooçok istikrarlısın
Darısı başına olsunn canim. Ben 97 lerden indim resmenOfffmasallahh harikasın 52-36: 16 hafta :4 ay
12 ayın 8 ayı her hafta 1 kilo vermişsin ortalama bravoooçok istikrarlısın
Canım yazıp plan yapmak kesinlikle işe yarıyor.Ben hiç bir işe yetişemez oldum iyice gerilmeye başladım. O yüzden artık planli programli ilerleyecgim . Şöyle Yazarak çizerek hangi gun hangi işi yapacağımı falan. Hepsini yazacagim. Umarim işe yarar.
Diyet için de kendime uygun bir menü hazirliycam yarin
Deterjanlara çok fazla bulaşma canımHer yer için kullanırım merak ediyorum benim bilmediğim güçlü bir temizleyici var mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?