Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

onu ben bile rakip goremiyom
ona yetisemem gibi sanki:))

takim 1.ligimizde kutlu olsun
sende ayriyetten derecenle takimimizi yukselttin
Az kaldı inşallah. Ama sizlerin emeği çok. Kaç defa bırakıp gitmeye niyetlendim. Siz olmasanız devam edemezdim

Hedeflerimiz yüksek olsun bence :)) 1. Likte payım cok yuksek denizbenimadim tekrar tebrıkler
Herkes eksi olmadan birincilik olmuyor canım. Bu takım olarak olan bi şey. Kişisel birincilik sadece kişiyi daha motive ediyor. Ama takım birinciliği topluca başarılan bi şey. Ama harika sporlar vardı bu hafta. Ben bekliyordum

Hedeflerimiz yüksek olsun bence :)) 1. Likte payım cok yuksek denizbenimadim tekrar tebrıkler
Mezun olunca kapatacam dükkanı basıp gitcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Yok kız son şişko bitene kadar gelip gelip bakcamben seni seviyorum taze anne gaz mağduru

Eklentiler

• 174E1DB7-7A54-4937-B01A-06AECF0EE410.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
Mezun olunca kapatacak dükkanı basıp gitcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Yok kız son şişko bitene kadar gelip gelip bakcamben seni seviyorum taze anne gaz mağduru
Gidemiyorsun hacı kaç aydır mezunum Murat Göğebakan’dan Vazgeçilmiyor çalsın fonda

Olabilir çünkü tüm gün aynı besini yedi yanlış hatırlamıyorsam
2 gün üst üste yedi bir de
Ben de aralıkta 57 olursam 30 kilo vermiş olucam 1 yılda inşallah
Ben aralik bitiminde 63 kilo olacağım benimde 30 olacak. 10 ayda 30 olacak
Nerde kullanacaksın
Her yer için kullanırım merak ediyorum benim bilmediğim güçlü bir temizleyici var mi diye.
Bingonun oksijenli çamaşır suyu tuvalet banyo için kullanmıyorum da (keskin çamaşır suyu kokusu olmayınca temizlenmemiş hissediyorum) halıdaki lekeler, koltuktaki lekeleri çok güzel çıkarıyor
Ben onu aldim banyoyu falan temizlemiyor gibi geldi. Kullanmadim öylece duruyor. Bi deniyim koltuklara falan halida koltukta renk değişikliği yapmaz demi.
Rossmanda var. Çok etkili bence
Bunu cok duydum ya. Cok kişi memnun. Bi denemek istiyoum
Offfmasallahh harikasın 52-36: 16 hafta :4 ay
12 ayın 8 ayı her hafta 1 kilo vermişsin ortalama bravoooçok istikrarlısın
Hemen bi hesap yapivermisin. Aynen ortalama 1 kilo vererek tamamlayacagim galiba.

Ben hiç bir işe yetişemez oldum iyice gerilmeye başladım. O yüzden artık planli programli ilerleyecgim . Şöyle Yazarak çizerek hangi gun hangi işi yapacağımı falan. Hepsini yazacagim. Umarim işe yarar.
Diyet için de kendime uygun bir menü hazirliycam yarin

Offfmasallahh harikasın 52-36: 16 hafta :4 ay
12 ayın 8 ayı her hafta 1 kilo vermişsin ortalama bravoooçok istikrarlısın
Darısı başına olsunn canim. Ben 97 lerden indim resmen

Canım yazıp plan yapmak kesinlikle işe yarıyor.
Ben haftalık iş planı yapıyorum, birde her akşam yatmadan yada sabah kalkar kalkmaz bir deftere yapacağım işleri yazıyorum, yaptığımın üstünü çiziyorum, yapamadığımı hemen ertesi güne ekliyorum. Erteleme olmasın diye.
Bu sistemle çok daha planlı ilerliyor işler, listelendiğin işleri yapmış olmakta ayrı mutluluk veriyor ve iş yapma motivasyonunu artırıyor

Her yer için kullanırım merak ediyorum benim bilmediğim güçlü bir temizleyici var mi diye.
Deterjanlara çok fazla bulaşma canım
Kanserojen olduğu gizli tutuluyorlar maalesef
İçinde yağ çözücü olan mutfak deterjanları yağları nasıl eritiyorsa vücudumuzdaki sinirler arası ileti sagalyan yağları da yavaş yavaş eritiyorlar ve hastalıklar başlıyor.
Özellikle OKB nin ve temizlik haftalığının artmasında deterjanların rolünün çok fazla olduğu yazılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…