Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yine yazmadan gidecen diye etiket yaptım
Görmeden yazmışım neyse ki yoğundum bugün.
Ortimmm hadi geçen haftanin sondan birincisi olmuş olabiliriz, bu haftanin baştan birincisi olalım. Ben yarin itibari ile asılıyorum
Bugün biraz kaçırmış olabilirim

Slmmmm güzellerrrr canlarrrr ballarrrrr

Pazara gittim bugün 1.5 saat yürüdüm laynanama geçtim misafirleri vardi. Şimdi eve geldik soyunduk giyindik kızımı uyutuyorum
Süper yürümüşsün günün karı en azından yediklerini yakmışsındır hele sökül ne yedin ?

bence guzel 3 yumurtada cok degil gibi cunku ekmek felanda yememissin
Bende ip daha atladım 50 squat ekledim bu hafta biz birinciliği alicaz insAllah cnm
insallahh
guzel olmus cnm
arada ki 2 mandalina yerine 1 yeszydin sanki daha iyi olurmus

denizbenimadim bireyselde 3. olmuşsun canımtebrik ederim

derecelerden düşmüyorsun 41 kere maşallah

Senin menülerden kopya çekeyim en iyisi
Hahaha sağ ol bebeğim sabah geçmişi atlamışım şimdi okudum bir kuşamını.
Senin menülerin az hep dedim ya. Protein araya karbonhidrat ekleyip Küçük porsiyonlu 2 ana 1 arayla dene bakalım bi
De onu değerlendirelim
Neyse aksam gece yarisindan 8e kadar deliksiz uyumusum buna da sukur.
Minik bebeli olanlari gorunce
Ne güzel keşke benim de olsa
Hiç sevmiyorum pazar. En taze meyve sebze orda ama o tıkış tıkışlık ruhumu sıkıyor. Kızım doğduğundan beri de hiç gitmedim zaten. Ben zorla götürürdüm eşimi önceden taze alalım diye. Artık o da gitmiyor fırsattan istifade O da sevmez çünkü

3 yumurta fazlageldi bana ,diğerleri güzel
Güzel menu afiyet olsun ortagım,cansın sen can
3 adet meyveyı aynı anda yemek yerine iki ara öğüne serpiştirsen daha iyş olur bence ,meyvenın de fazlası şeker
Un helvası goruyorum bu ara menulerde canım cektı valla:)) kahvaltıda yemen süper, aksam kuskus sorun gıbı gorunse de sen zaten fitsin ya ve de rakıbımsın ye gitsin:)))

Ben cok severım ,ama korona da hiç gitmedim.manav daha sakin ve guvenlı gelıyor bu surecte

Dedıgın gıbı yaptım, bugun biraz kendıme geldim şükür, aradaoluyo bana bole tükenıyorum , buraz fazla uyuyup toparlıyorum sonra:)))

Sağol canim

Ya öyle mi tmm canım sağol.
Evet canım yiyip içiyorum belki de ondan agirlasmadik❤

Temasliyiz canım.
Insallah olmazsiniz cnm
Afyt olsun guzel bence
Guzel olms afyt olsun
Afiyet olsn cnm guzel
Dedıgın gıbı yaptım, bugun biraz kendıme geldim şükür, aradaoluyo bana bole tükenıyorum , buraz fazla uyuyup toparlıyorum sonra:)))
Oh miss toparlanmissin ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…