- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.281
Himm geçmiş ya şükür aman dikkat et kendineSağol canım geçti 2 taş var ama hiç ağrımadı şimdiye kadar bende ona yordum ama değildi herhalde adet yakın ondan olabilir.
Hayrlisi cnmZaten doğduğundan beri yoktu canım bir şırınga anca çıkıyordu zorla onu 30 çıkartmıştım o da büyük kızım hasta olunca gitti. Canı sağ olsun bapayım. İnşallah sende en kısa zamanda istedipin kiloya ulaşırsın. Emziren anne diyeti daha güzel olur bence.
Bilmiyorum sanki hemen olmaz gibi kasKas kütlen artmış olabilir mi
Ben anlamıyorum spor bazen eksi bazen artı getiriyor sankiÇok değil canım hal edersin. En azından eksiğini biliyorsun
Neyi değiştirmem gerekir bı dusuneyimCanım vücut bazen o düzene alışıyor ve artık gitmiyor bazen şaşırtmak gerek. Bende 1 aydır takılıp kalmıştım biliyorsunuz sonra yemek listesini değiştirdim şimdi gidiyor çok şükür. Sende bazı şeyleri değiştirmeyi denesen
Sporsuz veremeyenlerdensin demek ki cnm haftaya güzel eksi görürsün insAllahKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06
Olabilir bilmiyorum cnm umarım öyle olurSpora yeni başladığın için belki de ödem oldu canım haftaya 87yi es geçip 86 yı görmeni bekliyoruz
Canım zorluyorum ama işte içebildigim kadar içiyorum aslında içim almıyor isteyerek içmiyorum su ara havalar serinledigi için snrm kasıtlı yaptigim bişey yokSana özel olarak yazmıştım canım su miktarın az diye.
Söylenmeme rağmen dikkat etmemen beni düşündürdü
İstersen aç yaşa su içmezsen boşa kürek sallarsın
Afiyet olsun ooo kış gelmiş tam anlamıylaKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
Çok iyi süper
Tebrikler cnm
Hadi bismillahMerhabalar
Geçen cuma 65.5
Bu cuma 66.1
+600
Bugünden başlıyorum inşallah.
Tebrikler canimmerhaba kızlar. nasılsınız
geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
Canim zeten nedenini soylemissin. İns haftaya guzel eksi gelecekBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Geçen hafta: 88.2
Bu hafta: 88.3
Fark: +100
Yüzde: %-0.113
Hatani biliyorsun canim. Bir duzen oturtmak gerekiyor. Aslinda her hafta ekside olabilsek ne guzel olur dimi.Kızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Tebrikler kaptanim.
Oyy ne guzel gorunuyor. Lapa lapa yagsa burayada ne guzel olurKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
Yinede eksidesin canim. Hastane olayi dengeni bozuyor senin. Haftaya dikkat edersen guzel eksi gelir
Tebrikler kaptanım güzel eksi
Canım bu hafta hastanede olman mi etkiledi spor mu yapmadın ? Senin spor yaptığın zaman takır takır gidiyor kilolar
1 hafta kaybın var ama en azından artın yok ona odaklan1 hafta ara verdiğin için de daha hızlı gider merak etme
0.5 e cok guldum
yani sabitsin:))
niye boyle olduki canim
vay vay vayyyy superr
cok az kaldi 5 lereee
bu arada benide gececen gittikce
hadi bismillah ozaman:))
harikaa tebrikler canim
belkide odem olmustur canim
yeni yuruyuse baslamistin
belkide ondan
Off o bir bebek ve bu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor. Gun icinde uyur ins canim sende biraz rahatlarsin
En azindan arti degilsin canim. Haftaya vuzel eksi gelecek oyle dusun
Menulerinde sikinti yoktu diye hatirliyorum. Degisiklige gitmen gerekiyor demekki. Sporumu cok yaptin acaba bu hafta
Masallah canim tebrikler
Super canim istikrarla devam ediyorsun
Tebrikler canim yuzde bir yapmissin
Gecen haftaki kilonu hatirlayamdim canim. Artimisin sen simdi
Tabiki 3 candir
Off dogum sancisi gibi derler tas agrisina. Gecmis olsun canim
Yaa benimde tatlıdan çok bulgur pilavı ekmek vs mahfediyor az yesem gene sıkıntı yok bosverdigim zaman en çok onlara abaniyorum hatanı biliyorsun telafi edersn insAllah
Menülerin güzeldi diue hatrliyorum neden böyle oldu acaba çok değil gerçi ama telafi edersin insAllah
waoooowww süper cnm tebrikler cosmussun
Çok geçmiş olsun doğum sancısına eş değer derler Rabb'im şifa versin bı hastaneye gitme şansım var mi
Günaydın canım bende bekliyorum simdilik
Tamamen bitti mi cnm emzirme durumun senin bazen naparsak yapalım olmuyor nasip bence insAllah hedefledigin kilona ulasirsn en kısa zamanda
Evet kızlar haklısınız en azından sabitimHmm pamuk denemedm hic ama islak mendili saf su olandan aliyorm cok zararlı olucagni duusnmuyorm o şekilde
Hmm ayy ben oyle dusurdm bikere oglani o gunden beri biz yer minderinde yatiyoruz koca yatakta esime kaldı
Sabitsin oda guzel cnm haftaya guzel olcak insllah
Muhtesemmmm cok guzl boyle eksiler gorunce bende yaparm diyip gaza geliyorm insallah haftaya benimde olur
Cok guzel
Acikladm cnm azonce malesef
Wuuu supersin cnm nasl 4 gofret yiyip haftasonu sonra telafi ediyorsn ya ben 1taneyle fiyasko olurum
Cok guzel cnm tbrkler ne kaldi ki 6 lara
Cikolata zayif noktammmmmama bu hafta 1 tane bile yemiycem
Haftaya daha iyi olur insallah cnm neden boyle oldu peki
Gecmis olsun cok
Kızlar toplu cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz ?Yani bir kaç arkadaşa birden cevap yazmak istiyorum hep geri gidiyorum sonra ileri geliyorum mesajları karıştırıyorum birbirine
Tabiki kasıt yok ama listedesin, sorumluluğun var, kendini zorlaman gerekirdi canımCanım zorluyorum ama işte içebildigim kadar içiyorum aslında içim almıyor isteyerek içmiyorum su ara havalar serinledigi için snrm kasıtlı yaptigim bişey yok
Takimin başarısına engel olacaksam öyle olsun kaptanım freeye ayrılınca bı daha listeye giremem mi artık ben eninde sonunda takımdan mezun olmak istiyordumTabiki kasıt yok ama listedesin, sorumluluğun var, kendini zorlaman gerekirdi canım
2.5 ayda sadece 3.5 kilo vermişsin canım yani % 3.8 'e tekabül ediyor.
Kendimi kasmadan vermek istiyorum, su içemem diyorsan istersen bir süre freee listede devam et canım
Senin sonuç sayfasından 2.5 aylık geçmişi getirdim, incele istedim
Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü
Bi prenses annesi (91.8/90.6/1.2/%1.31)
Bi prenses annesi (90.6/89.8/0.8/%0.88)
Bi prenses annesi (89.8///) sabit
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Bi prenses annesi (90.9/90.3/0.6/%0.66
Bi prenses annesi (90.3/90.0/0.3/%0.33)
Bi prenses annesi (90.0/89.1/0.9/%1.000)
Bi prenses annesi (89.1/88.2/0.9/%1.010)
Bı prenses annesi (88.2/88.3/-0.1/%-0.113)
Canım izne ayrılırsan listeye istediğin zaman girebiliyorsun, onda sıkıntı yok, tekrar listeye girip mezun olabilirsin.Takimin başarısına engel olacaksam öyle olsun kaptanım freeye ayrılınca bı daha listeye giremem mi artık ben eninde sonunda takımdan mezun olmak istiyordumbı ileri iki geri yapıyorum ben ağır sporlar yapmadan istikrarlı kilo gitmiyor anladm bunu daha önce verdiğim zmnlar her gün mutlkaa sporun vardı
Nasıl buluyorsun bunu niranTabiki kasıt yok ama listedesin, sorumluluğun var, kendini zorlaman gerekirdi canım
2.5 ayda sadece 3.5 kilo vermişsin canım yani % 3.8 'e tekabül ediyor.
Kendimi kasmadan vermek istiyorum, su içemem diyorsan istersen bir süre freee listede devam et canım
Senin sonuç sayfasından 2.5 aylık geçmişi getirdim, incele istedim
Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü
Bi prenses annesi (91.8/90.6/1.2/%1.31)
Bi prenses annesi (90.6/89.8/0.8/%0.88)
Bi prenses annesi (89.8///) sabit
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Bi prenses annesi (90.9/90.3/0.6/%0.66
Bi prenses annesi (90.3/90.0/0.3/%0.33)
Bi prenses annesi (90.0/89.1/0.9/%1.000)
Bi prenses annesi (89.1/88.2/0.9/%1.010)
Bı prenses annesi (88.2/88.3/-0.1/%-0.113)
Sonuç sayfasından her haftayı tek tek tarayıp alıntılayorum canımNasıl buluyorsun bunu niran
Anladım. Ben bu siteyi doğru düzgün kullanmayı pek öğrenemedim halaSonuç sayfasından her haftayı tek tek tarayıp alıntılayorum canım
Epeyy zor yani
Bence ayrılma canım. Biraz değişiklik yap spor su menü vs devam et. Kritik noktadasın 90 lara çıkarsan tekrar motivasyonun düşerTakimin başarısına engel olacaksam öyle olsun kaptanım freeye ayrılınca bı daha listeye giremem mi artık ben eninde sonunda takımdan mezun olmak istiyordumbı ileri iki geri yapıyorum ben ağır sporlar yapmadan istikrarlı kilo gitmiyor anladm bunu daha önce verdiğim zmnlar her gün mutlkaa sporun vardı
cok bisey kalammis tebriklrr cnmmerhaba kızlar. nasılsınız
geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
harikaaa tebrikler canim
kramp felanmi girdikiAllah'a şükür ağrım geçti neydi o anlamadım aniden bastırdı nefesimi kesti resmen.Aklım hep takımda sonuçlar inşallah iyidir.1.lik bize yakışır
free olarakmi devam edeceksin canim simdiBu hafta sürekli ip sektim bildirim yapmayı unuttugumda oldu bacaklarım ağrıyor hareketli bı haftaydi menulerimde abartı bişey yoktu tek sıkıntım su miktarim bence cidden içmekte zorlanıyorum kış gelince hep unutup içmiyorum bu hafta suya çok dikkat etmek planım hepinizden özür dilerim kızlar
Geçen hafta: 88.2
Bu hafta: 88.3
Fark: +100
Yüzde: %-0.113
yanlis yazmissin canimKızlar cok özür
tebrikler kaptanim cok iyi
tam cayin tadini cikarmalikKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
bende oyleAncak paylasabildim girip girip cikiyorum. Esim bugunde evde teli elimde gordugu anda delleniyor adam
Yinede eksidesin canim. Hastane olayi dengeni bozuyor senin. Haftaya dikkat edersen guzel eksi gelir
piskolojikmi nedir yatili hastanede kalinca kabiz oluyorum bide 3 gun suruyoCanım bu hafta hastanede olman mi etkiledi spor mu yapmadın ? Senin spor yaptığın zaman takır takır gidiyor kilolar
bencede ayrilmaTakimin başarısına engel olacaksam öyle olsun kaptanım freeye ayrılınca bı daha listeye giremem mi artık ben eninde sonunda takımdan mezun olmak istiyordumbı ileri iki geri yapıyorum ben ağır sporlar yapmadan istikrarlı kilo gitmiyor anladm bunu daha önce verdiğim zmnlar her gün mutlkaa sporun vardı
bu hafta gitmedi ama haftaya acicam farki:)Seni geçemem baby aramızda fark var sen de iyi veriyorsun olduğun yerde kalmıyorsun ki
Ama kalırsan geçerim yalan yok
Canım izne ayrılırsan listeye istediğin zaman girebiliyorsun, onda sıkıntı yok, tekrar listeye girip mezun olabilirsin.
Emzirmenin avantajı var sende ama suyu az içtiğin için etkisini görmüyorsun.
Ağır spor yaomana gerek yok, günlük 45 dk Leslie yada 1 saat yürüyüş yapsan yine yeterli olur.
Ama bir hafta daha denemek istiyorum, elimden geleni yaparım diyorsan bir hafta daha deneyelim.
Bence ayrılma canım. Biraz değişiklik yap spor su menü vs devam et. Kritik noktadasın 90 lara çıkarsan tekrar motivasyonun düşer
free olarakmi devam edeceksin canim simdi
Elimden geleni yapıyorum aslında ama işte sanki gitmeyecek gibi hissediyorum düşüncelerimiz de etkiliyor biliyorum şu sıra kızımda oğlumda çok zorluyor beni adapte olamıyorum snrm suyu içmeden olmuyor biliyorum ama zorlayamiyorum listedekilere haksızlık olmasın izne ayrilayim iyisibencede ayrilma
bu hafta daha dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?