Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım geçti 2 taş var ama hiç ağrımadı şimdiye kadar bende ona yordum ama değildi herhalde adet yakın ondan olabilir.
Himm geçmiş ya şükür aman dikkat et kendine
Hayrlisi cnm
Kas kütlen artmış olabilir mi
Bilmiyorum sanki hemen olmaz gibi kas
Çok değil canım hal edersin. En azından eksiğini biliyorsun
Ben anlamıyorum spor bazen eksi bazen artı getiriyor sanki su konusunda daha dikkatli olmam lazım ama zorluyorum su sira icemiyorum
Neyi değiştirmem gerekir bı dusuneyim
Sporsuz veremeyenlerdensin demek ki cnm haftaya güzel eksi görürsün insAllah
Spora yeni başladığın için belki de ödem oldu canım haftaya 87yi es geçip 86 yı görmeni bekliyoruz
Olabilir bilmiyorum cnm umarım öyle olur
Sana özel olarak yazmıştım canım su miktarın az diye.
Söylenmeme rağmen dikkat etmemen beni düşündürdü
İstersen aç yaşa su içmezsen boşa kürek sallarsın
Canım zorluyorum ama işte içebildigim kadar içiyorum aslında içim almıyor isteyerek içmiyorum su ara havalar serinledigi için snrm kasıtlı yaptigim bişey yok
Kar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453
Afiyet olsun ooo kış gelmiş tam anlamıyla

Merhabalar
Geçen cuma 65.5
Bu cuma 66.1
+600
Bugünden başlıyorum inşallah.
Hadi bismillah
merhaba kızlar. nasılsınız

geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
Tebrikler canim
Canim zeten nedenini soylemissin. İns haftaya guzel eksi gelecek
Hatani biliyorsun canim. Bir duzen oturtmak gerekiyor. Aslinda her hafta ekside olabilsek ne guzel olur dimi.
Cuma 72.5
Bugün 71.0
Fark -1.5 (% 2.069)

Eki Görüntüle 2724447
Tebrikler kaptanim.
Oyy ne guzel gorunuyor. Lapa lapa yagsa burayada ne guzel olur
gecen cuma 60.7
bu cuma 60.5
fark -200
yuzde 0.329Eki Görüntüle 2724493
Yinede eksidesin canim. Hastane olayi dengeni bozuyor senin. Haftaya dikkat edersen guzel eksi gelir

1 hafta kaybın var ama en azından artın yok ona odaklan 1 hafta ara verdiğin için de daha hızlı gider merak etme

Evet kızlar haklısınız en azından sabitim
Salı günü tekrar 70i görünce çok kötü olmuştum bi daha da 7lere gelmemek için bu şekilde cozutmayacağım dersimi aldım yani

Alıntı yazan kısma tıklıyorsun biriktiriyorsun en altta alıntıları ekle çıkıyor cevaplamak istediğin mesajların altına yazabilirsin
Kızlar toplu cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz ?Yani bir kaç arkadaşa birden cevap yazmak istiyorum hep geri gidiyorum sonra ileri geliyorum mesajları karıştırıyorum birbirine

Canım zorluyorum ama işte içebildigim kadar içiyorum aslında içim almıyor isteyerek içmiyorum su ara havalar serinledigi için snrm kasıtlı yaptigim bişey yok
Tabiki kasıt yok ama listedesin, sorumluluğun var, kendini zorlaman gerekirdi canım

2.5 ayda sadece 3.5 kilo vermişsin canım yani % 3.8 'e tekabül ediyor.

Kendimi kasmadan vermek istiyorum, su içemem diyorsan istersen bir süre freee listede devam et canım

Senin sonuç sayfasından 2.5 aylık geçmişi getirdim, incele istedim

Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü

Bi prenses annesi (91.8/90.6/1.2/%1.31)
Bi prenses annesi (90.6/89.8/0.8/%0.88)
Bi prenses annesi (89.8///) sabit
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Bi prenses annesi (90.9/90.3/0.6/%0.66
Bi prenses annesi (90.3/90.0/0.3/%0.33)
Bi prenses annesi (90.0/89.1/0.9/%1.000)
Bi prenses annesi (89.1/88.2/0.9/%1.010)
Bı prenses annesi (88.2/88.3/-0.1/%-0.113)

Takimin başarısına engel olacaksam öyle olsun kaptanım freeye ayrılınca bı daha listeye giremem mi artık ben eninde sonunda takımdan mezun olmak istiyordum bı ileri iki geri yapıyorum ben ağır sporlar yapmadan istikrarlı kilo gitmiyor anladm bunu daha önce verdiğim zmnlar her gün mutlkaa sporun vardı

Canım izne ayrılırsan listeye istediğin zaman girebiliyorsun, onda sıkıntı yok, tekrar listeye girip mezun olabilirsin.

Emzirmenin avantajı var sende ama suyu az içtiğin için etkisini görmüyorsun.
Ağır spor yaomana gerek yok, günlük 45 dk Leslie yada 1 saat yürüyüş yapsan yine yeterli olur.

Ama bir hafta daha denemek istiyorum, elimden geleni yaparım diyorsan bir hafta daha deneyelim.

Nasıl buluyorsun bunu niran

Bence ayrılma canım. Biraz değişiklik yap spor su menü vs devam et. Kritik noktadasın 90 lara çıkarsan tekrar motivasyonun düşer

merhaba kızlar. nasılsınız

geçen pazartesi 62,5 kilo
bugün 61,7 kilo
fark: 0,800 gr
şuan izindeyim.
cok bisey kalammis tebriklrr cnm
Gecen cuma 75.5
Bu cuma 74.8
Fark -700
Yuzde %0.927
Eki Görüntüle 2724430
harikaaa tebrikler canim
Allah'a şükür ağrım geçti neydi o anlamadım aniden bastırdı nefesimi kesti resmen.Aklım hep takımda sonuçlar inşallah iyidir.1.lik bize yakışır
kramp felanmi girdiki
free olarakmi devam edeceksin canim simdi
yanlis yazmissin canim
sporumu fazlalasturmayi dusunuyosun
Cuma 72.5
Bugün 71.0
Fark -1.5 (% 2.069)

Eki Görüntüle 2724447
tebrikler kaptanim cok iyi
masallah:)
tam cayin tadini cikarmalik
Ancak paylasabildim girip girip cikiyorum. Esim bugunde evde teli elimde gordugu anda delleniyor adam
bende oyle
gizli sakli girip cikiyorum
neyseki cikacak birazdan randevulari var:)
Yinede eksidesin canim. Hastane olayi dengeni bozuyor senin. Haftaya dikkat edersen guzel eksi gelir

Canım bu hafta hastanede olman mi etkiledi spor mu yapmadın ? Senin spor yaptığın zaman takır takır gidiyor kilolar
piskolojikmi nedir yatili hastanede kalinca kabiz oluyorum bide 3 gun suruyo
ama tartidan once cikmistim wc ye
bide ekmek cok tukettim bu hafta
bu hafta olabildigince yemeeye caliscam ekmek
bide hastane ve ertesi gun dikkat edemedim

bencede ayrilma
bu hafta daha dene

Bence ayrılma canım. Biraz değişiklik yap spor su menü vs devam et. Kritik noktadasın 90 lara çıkarsan tekrar motivasyonun düşer

free olarakmi devam edeceksin canim simdi

bencede ayrilma
bu hafta daha dene
Elimden geleni yapıyorum aslında ama işte sanki gitmeyecek gibi hissediyorum düşüncelerimiz de etkiliyor biliyorum şu sıra kızımda oğlumda çok zorluyor beni adapte olamıyorum snrm suyu içmeden olmuyor biliyorum ama zorlayamiyorum listedekilere haksızlık olmasın izne ayrilayim iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…