Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Metabolizmanın en hızlı olduğu zamanları zayi mi edeceksin canım.
Düşünce yapını da değiştir, daha önce verdin, şimdi neden veremeyesin
Su içmek bu kadar zor olmamalı
Saat 7'ye kadar düşün biraz

Pembe Lotus
Ucmelekannesi
U UcanSupurge

sizlerinde bildirimlerini bekliyorum kızlar
Kaptanım kusura bakma
Bildirim sabah unutmuşum boğaz vücut agrisina reglde eklendi yataktan kalkamadim

Gecen hafta 83.7
Bu hafta 86☹freni boşalmış kamyon gibiyim yokuş aşağı gidiyorum hiç bir şey hoşuma gitmiyor uyuyorum anca enerjim çekilmiş gibiyim toparlayamıyorum

Kuğum ne oluyor sana kendine gel o kadar emek ettin izinden bu yana 10 kilo almışsın neredeyse yapma gözünü seveyim

Merhabalar kizlar
3-4 gündür seviyeler sistemine alışmaya çalışıyorum... Tabi 4 4 Luk yapabilmiş değilim.... Kahvaltı etmeden sıvı alımına dikkat ederek sadece bu gün yapabildim diyebiliriz. Ama alışma aşamasında bile 70.2 den 69.5 e gerilemisim....
Yapabilirsem bundan sonraki günlerde yapmaya çalışacağım...
Sizlerden bunu deneyen olmus muydu hiç?
Ve kaptanım Handandandan bu konudaki görüşleriniz nelerdir acibaggg?

Ay bilmiyorum ya benim için normalde haftada yarım kg vermek bile yeterli geliyor ama takımda daha fazla vermem gerektiğini düşününce cuvalliyorum snrm

Ne seviyesi cnm

İnsanın enerjisi olmayınca maalesef hiçbir işe odaklanamiyor... Seni anlıyorum.... Ama daha önce yaptıysan yine yapabilirsin diye düşünüyorum. Bu süreçte komple bırakma kendini ki az kilo farkıyla başla kuzum

Ay bilmiyorum ya benim için normalde haftada yarım kg vermek bile yeterli geliyor ama takımda daha fazla vermem gerektiğini düşününce cuvalliyorum snrm
Canım ben de bu hafta veremedim,evet vicdanen insan kötü hissediyor belki ama izne ayrılmak da çözüm değil ki,önceki haftalarda hiçte fena değildi kilo vermelerin,umitsiz olma lütfen

Canım şu sağlıklı beslenme seysi var ya if gibi ama yasaklı gıdalar var sıvı alımının zamanları var .... Aidin Salih ekolünu uygulayanlar dan birisi böyle bir sistem oluşturmuş. Sadece diyet değil sağlıklı beslenmeye sürekli geçiş.... Bir topyekûn sifalanma hastalıklardan arınma kürler topluluğu şeklinde özetlenebilir...

ah canimm butun emeklerin bosa gidiyo(
ben denemedim ama takimda bi ara yapanlar vardi
onlar soylerler canim
Spor listesi Sonuclar

1. I Ilyusa (900 puan)

2. Pnrrr-12 (890 puan)
3. denizbenimadim (788 puan)

Tebrikler kizlar

aaa hic beklemiyodum 1.ligii
eline saglik canim:)

Kugum balim. Seni en iyi anlayacak kisi benimdir heralde. Bi ara birak eksi gelmeyi surekli arti gelmekten takima dahi gelesim gelmiyordu. Ama takima gelmedikce arti geliyordum.
Yarin guzel olacak yeni bir gun. Niyet et sabahtan diyet olarakta dusunme saglikli beslenecegim de. Sen cok guzel gidiyordun yine yaparsin
Hosgeldin canim gayet guzel vermissin.
Evet mart ayinda ben niran ve birkac kisi baslamistik. İlk serbest gune kadar guzel gidenler oldu.
Ama bana hayata pek uygulanabilir gibi gelmedi. Ozellikle sivi alim kurallari. Gerisi zaten beslenme sekli.
Ama cok guzel kilolar verenler oldu devam et canim . en azindan saglik acisindan cok guzel bir beslenme bicimi

Geçmiş olsun neyiniz var?

Biraz araştırıp deneyeceğim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…