- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.301
bilgisayardan girdiğim için atamadım kusura bakmayın :) telefonda problem var yarın atarım inşallah
Metabolizmanın en hızlı olduğu zamanları zayi mi edeceksin canım.Elimden geleni yapıyorum aslında ama işte sanki gitmeyecek gibi hissediyorum düşüncelerimiz de etkiliyor biliyorum şu sıra kızımda oğlumda çok zorluyor beni adapte olamıyorum snrm suyu içmeden olmuyor biliyorum ama zorlayamiyorum listedekilere haksızlık olmasın izne ayrilayim iyisi
Kaptanım kusura bakma
Kuğum ne oluyor sana kendine gel o kadar emek ettin izinden bu yana 10 kilo almışsın neredeyse yapma gözünü seveyimKaptanım kusura bakma
Bildirim sabah unutmuşum boğaz vücut agrisina reglde eklendi yataktan kalkamadim
Gecen hafta 83.7
Bu hafta 86☹freni boşalmış kamyon gibiyim yokuş aşağı gidiyorum hiç bir şey hoşuma gitmiyor uyuyorum anca enerjim çekilmiş gibiyim toparlayamıyorum
Ay bilmiyorum yaMetabolizmanın en hızlı olduğu zamanları zayi mi edeceksin canım.
Düşünce yapını da değiştir, daha önce verdin, şimdi neden veremeyesin
Su içmek bu kadar zor olmamalı
Saat 7'ye kadar düşün biraz
Ne seviyesi cnmMerhabalar kizlar
3-4 gündür seviyeler sistemine alışmaya çalışıyorum... Tabi 4 4 Luk yapabilmiş değilim.... Kahvaltı etmeden sıvı alımına dikkat ederek sadece bu gün yapabildim diyebiliriz. Ama alışma aşamasında bile 70.2 den 69.5 e gerilemisim....
Yapabilirsem bundan sonraki günlerde yapmaya çalışacağım...
Sizlerden bunu deneyen olmus muydu hiç?
Ve kaptanımHandandandan bu konudaki görüşleriniz nelerdir acibaggg?
İnsanın enerjisi olmayınca maalesef hiçbir işe odaklanamiyor... Seni anlıyorum.... Ama daha önce yaptıysan yine yapabilirsin diye düşünüyorum. Bu süreçte komple bırakma kendini ki az kilo farkıyla başla kuzumKaptanım kusura bakma
Bildirim sabah unutmuşum boğaz vücut agrisina reglde eklendi yataktan kalkamadim
Gecen hafta 83.7
Bu hafta 86☹freni boşalmış kamyon gibiyim yokuş aşağı gidiyorum hiç bir şey hoşuma gitmiyor uyuyorum anca enerjim çekilmiş gibiyim toparlayamıyorum
Canım ben de bu hafta veremedim,evet vicdanen insan kötü hissediyor belki ama izne ayrılmak da çözüm değil ki,önceki haftalarda hiçte fena değildi kilo vermelerin,umitsiz olma lütfenAy bilmiyorum yabenim için normalde haftada yarım kg vermek bile yeterli geliyor ama takımda daha fazla vermem gerektiğini düşününce cuvalliyorum snrm
Canım şu sağlıklı beslenme seysi var ya if gibi ama yasaklı gıdalar var sıvı alımının zamanları var .... Aidin Salih ekolünu uygulayanlar dan birisi böyle bir sistem oluşturmuş. Sadece diyet değil sağlıklı beslenmeye sürekli geçiş.... Bir topyekûn sifalanma hastalıklardan arınma kürler topluluğu şeklinde özetlenebilir...Ne seviyesi cnm
ah canimm butun emeklerin bosa gidiyoKaptanım kusura bakma
Gecen hafta 83.7
ben denemedim ama takimda bi ara yapanlar vardiMerhabalar kizlar
3-4 gündür seviyeler sistemine alışmaya çalışıyorum... Tabi 4 4 Luk yapabilmiş değilim.... Kahvaltı etmeden sıvı alımına dikkat ederek sadece bu gün yapabildim diyebiliriz. Ama alışma aşamasında bile 70.2 den 69.5 e gerilemisim....
aaa hic beklemiyodum 1.ligiiSpor listesi Sonuclar
1. I Ilyusa (900 puan)
2. Pnrrr-12 (890 puan)
3. denizbenimadim (788 puan)
Tebrikler kizlar
Kugum balim. Seni en iyi anlayacak kisi benimdir heralde. Bi ara birak eksi gelmeyi surekli arti gelmekten takima dahi gelesim gelmiyordu. Ama takima gelmedikce arti geliyordum.Kaptanım kusura bakma
Gecen hafta 83.7
Hosgeldin canim gayet guzel vermissin.Merhabalar kizlar
Geçmiş olsun neyiniz var?Kaptanım kusura bakma
Gecen hafta 83.7
Teekkürler canım
Biraz araştırıp deneyeceğim bakalım :)Canım şu sağlıklı beslenme seysi var ya if gibi ama yasaklı gıdalar var sıvı alımının zamanları var .... Aidin Salih ekolünu uygulayanlar dan birisi böyle bir sistem oluşturmuş. Sadece diyet değil sağlıklı beslenmeye sürekli geçiş.... Bir topyekûn sifalanma hastalıklardan arınma kürler topluluğu şeklinde özetlenebilir...
5. Takım 0.9 başka yok galiba liste paylaşanKızlar sonuçlar ne durumda var mı haber ne zaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?