Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Serbest güne derken 9. Seviye mi ? Anlatır mısın

Canım ben de bu hafta veremedim,evet vicdanen insan kötü hissediyor belki ama izne ayrılmak da çözüm değil ki,önceki haftalarda hiçte fena değildi kilo vermelerin,umitsiz olma lütfen
Haklısın canım
Anladm cnm
Spor listesi Sonuclar

1. I Ilyusa (900 puan)

2. Pnrrr-12 (890 puan)
3. @hadikonusalim (788 puan)

Tebrikler kizlar

Tebrikler kızlar emeğine sağlık canım

Gecen cuma 75.5
Bu cuma 74.8
Fark -700
Yuzde %0.927
Eki Görüntüle 2724430
Cok guzel tebrkler cnm
Ayy kuzum iyimi simdi nasıl
Insallah cnm umutluyum bendee az kaldı
Haftaya telafi ederiz insllah cnm ikimizde
Cuma 72.5
Bugün 71.0
Fark -1.5 (% 2.069)

Eki Görüntüle 2724447
Tebrikler kaptanimm supersinnn
Kızlar iki üç gündür bebeğim çok huysuz,uyutuyorum uykusunda ağlıyor,tekrar dalıyor,ağlıyor dalıyor,ateşi de yok,bitmedi mi şu gazlar
canim acaba usutuyor karni agriyor falanda olabillrmi
gecen cuma 60.7
bu cuma 60.5
fark -200
yuzde 0.329Eki Görüntüle 2724493
Tbrkler cnm guzel enazindan eksidesin
Super insallah yapabillrsn cnm smdiden eksiler gelmis
ah canimm butun emeklerin bosa gidiyo(

ben denemedim ama takimda bi ara yapanlar vardi
onlar soylerler canim

aaa hic beklemiyodum 1.ligii
eline saglik canim:)
:) bu hafta herkez biraz bosladi haftaya daha sıkı rekabet olucak eminim ilk rakibin bem 1 olucmm insallah :)
Eline saglik canim

Bu hafta takimda pek spor yapilmamis sanki

I Ilyusa tebrikler canim
Evet malesef cnm yapilmadi herkez biraz daha fazla spor yapmalı bu hafta

İlk 40 gun 1 seviye .
1 seviyeden sonra bir izin gunun var.
Ahmet apa o zamanlar bir tablo paylasmisti bulabilirsem paylasiyim sana
Süper ya bana bildiklerini anlatırsan sevinirim. Facebook ta birsuru paylasm var neyi okuyacagimi bilemedim. Bir de istediğimiz zaman baslayabiliyoruz değil mi?

Daha net hali var mi acaba
Canim face gruplari var.
İstersen oraya katil. Bildigim kadariyla istedigin zaman baslayabiliyorsun. Facedeki grupta sik sorulan sorular kismi var. Bircok sorunun cevabini bulabilirsin. Seviye 1den sonrasini yapamadigim icin tam bilgi veremeyelbilirim sana. Genel hatlari biliyorsundur zaten.
Yasakli yiyecekler var.
Sivi alim saatleri kurallari var.
2 seviyede miydi aclik oruclari basliyor. 48 saatlik tutmustum bir kere zorlamamisti beni. Zaten seviyeler ilerledikcr vucut temizligi geliyor. Sen sadece yaziflamak amacli yapiyorsan surekli 1. Seviye uygun bir beslenme bicimi. Arada da aclik oruclari yaparak vucudu temizleyip ,hemde kilo verebilirsin. Tabi aclik orucu sonrasi beslenme cok ama cok onemli cunku verdigin kiloyu misliyle alabilirsin. Benim face yok esimin faceinden gruba katilmistim. Ama ismi ahmet apa ile yitik sifayi bulanlar gibi biseydi sanirim oraya bak bi

Kolay gelsin rabbim kolay getirsin ve bol bol eksi gelsin

bende baktım biraz ama neden bilmem anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…