- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.321
Serbest güne derken 9. Seviye mi ? Anlatır mısınKugum balim. Seni en iyi anlayacak kisi benimdir heralde. Bi ara birak eksi gelmeyi surekli arti gelmekten takima dahi gelesim gelmiyordu. Ama takima gelmedikce arti geliyordum.
Yarin guzel olacak yeni bir gun. Niyet et sabahtan diyet olarakta dusunme saglikli beslenecegim de. Sen cok guzel gidiyordun yine yaparsin
Hosgeldin canim gayet guzel vermissin.
Evet mart ayinda ben niran ve birkac kisi baslamistik. İlk serbest gune kadar guzel gidenler oldu.
Ama bana hayata pek uygulanabilir gibi gelmedi. Ozellikle sivi alim kurallari. Gerisi zaten beslenme sekli.
Ama cok guzel kilolar verenler oldu devam et canim . en azindan saglik acisindan cok guzel bir beslenme bicimi
Biz kaçıncıyız acaba ya çok merak ediyorum5. Takım 0.9 başka yok galiba liste paylaşan
Haklısın canımCanım ben de bu hafta veremedim,evet vicdanen insan kötü hissediyor belki ama izne ayrılmak da çözüm değil ki,önceki haftalarda hiçte fena değildi kilo vermelerin,umitsiz olma lütfen
Anladm cnmCanım şu sağlıklı beslenme seysi var ya if gibi ama yasaklı gıdalar var sıvı alımının zamanları var .... Aidin Salih ekolünu uygulayanlar dan birisi böyle bir sistem oluşturmuş. Sadece diyet değil sağlıklı beslenmeye sürekli geçiş.... Bir topyekûn sifalanma hastalıklardan arınma kürler topluluğu şeklinde özetlenebilir...
Tebrikler kızlar emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. I Ilyusa (900 puan)
2. Pnrrr-12 (890 puan)
3. @hadikonusalim (788 puan)
Tebrikler kizlar
Sen etap birincisi olursun muhakkak kuzum en geç 8de belli olur sonuçlarBiz kaçıncıyız acaba ya çok merak ediyorum
İlk 40 gun 1 seviye .Serbest güne derken 9. Seviye mi ? Anlatır mısın
Serbest güne derken 9. Seviye mi ? Anlatır mısın
sagol canim:)
Keşle takım birinci olsaydı. Belli de olmaz canım daha yüksek de çıkabilir birisiSen etap birincisi olursun muhakkak kuzum en geç 8de belli olur sonuçlar
Cok guzel tebrkler cnm
Ayy kuzum iyimi simdi nasılBenimki ilk emeklerden düşmüştü sonra baya dikkat ettim ama 1 saat önce emziriyordum yatakta. Uyuyordu telefon çaldı konuşmaya gittim 10 s içinde düştüUykusunda düştüğü ve bizim yatak da çok yüksek olduğu için çok korktu ve çok ağladı
Cikolata zayif noktammmmmama bu hafta 1 tane bile yemiycem
Bi de öyle dene canım
Tebrik ederim canım eksi candır
Kız o kadar da üzülme verirsin
Böyle böyle bi düzen oluşturacaksın
Insallah cnm umutluyum bendee az kaldı65,3 canım yarım kilo kadar vermişim benim psikolojik sınırım 65 galiba bunu korumam da yeterli benim için 40 beden üstüne çıkmak istemiyorum artık
65.3 tü canım
Güzel başlangıç canım devam
Hemencecik kurtulacaksın canım nasıl oldun var mı ağrın ?
Aynen çok az kaldı sakın vazgeçme canım üçüncü mezuniyetini kutlayacağız
Oh oh devam devam
Haftaya telafi ederiz insllah cnm ikimizdeKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06
Tebrikler kaptanimm supersinnn
Kızlar iki üç gündür bebeğim çok huysuz,uyutuyorum uykusunda ağlıyor,tekrar dalıyor,ağlıyor dalıyor,ateşi de yok,bitmedi mi şu gazlar
Tbrkler cnm guzel enazindan eksidesin
Super insallah yapabillrsn cnm smdiden eksiler gelmisMerhabalar kizlar
3-4 gündür seviyeler sistemine alışmaya çalışıyorum... Tabi 4 4 Luk yapabilmiş değilim.... Kahvaltı etmeden sıvı alımına dikkat ederek sadece bu gün yapabildim diyebiliriz. Ama alışma aşamasında bile 70.2 den 69.5 e gerilemisim....
Yapabilirsem bundan sonraki günlerde yapmaya çalışacağım...
Sizlerden bunu deneyen olmus muydu hiç?
Ve kaptanımHandandandan bu konudaki görüşleriniz nelerdir acibaggg?
:) bu hafta herkez biraz bosladi haftaya daha sıkı rekabet olucak eminim ilk rakibin bem 1 olucmm insallah :)ah canimm butun emeklerin bosa gidiyo(
ben denemedim ama takimda bi ara yapanlar vardi
onlar soylerler canim
aaa hic beklemiyodum 1.ligii
eline saglik canim:)
Evet malesef cnm yapilmadi herkez biraz daha fazla spor yapmalı bu hafta
Süper ya bana bildiklerini anlatırsan sevinirim. Facebook ta birsuru paylasm var neyi okuyacagimi bilemedim. Bir de istediğimiz zaman baslayabiliyoruz değil mi?İlk 40 gun 1 seviye .
1 seviyeden sonra bir izin gunun var.
Ahmet apa o zamanlar bir tablo paylasmisti bulabilirsem paylasiyim sana
Birlikte deneyebiliriz istersenBiraz araştırıp deneyeceğim bakalım :)
Daha net hali var mi acabaEki Görüntüle 2724699
Seviyelere gire beslenme bicimide degisiyor canim. Tablo baya ayrintili anlatiyor. Bu bizim basladigimiz tablo
Canim face gruplari var.Daha net hali var mi acaba
yaa çok isterim tabiki :))Birlikte deneyebiliriz istersen
bende baktım biraz ama neden bilmem anlayamadımCanim face gruplari var.
İstersen oraya katil. Bildigim kadariyla istedigin zaman baslayabiliyorsun. Facedeki grupta sik sorulan sorular kismi var. Bircok sorunun cevabini bulabilirsin. Seviye 1den sonrasini yapamadigim icin tam bilgi veremeyelbilirim sana. Genel hatlari biliyorsundur zaten.
Yasakli yiyecekler var.
Sivi alim saatleri kurallari var.
2 seviyede miydi aclik oruclari basliyor. 48 saatlik tutmustum bir kere zorlamamisti beni. Zaten seviyeler ilerledikcr vucut temizligi geliyor. Sen sadece yaziflamak amacli yapiyorsan surekli 1. Seviye uygun bir beslenme bicimi. Arada da aclik oruclari yaparak vucudu temizleyip ,hemde kilo verebilirsin. Tabi aclik orucu sonrasi beslenme cok ama cok onemli cunku verdigin kiloyu misliyle alabilirsin. Benim face yok esimin faceinden gruba katilmistim. Ama ismi ahmet apa ile yitik sifayi bulanlar gibi biseydi sanirim oraya bak bi
Kolay gelsin rabbim kolay getirsin ve bol bol eksi gelsin
Canım seviye seviye açlık oruçlarına kadar giden şifa bulma yöntemibende baktım biraz ama neden bilmem anlayamadım
Tmm canım, hayırlı olsun mezuniyetin.tartım bozuldu 10 kg eksık tartıyor ,mezun olmak ıstıyorum.Handandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?