- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.541
Küçük kalıplarda yapıyor topkek gibi, karşı komşumunda 2 tane küçük çocuğu var, onlara veriyorlar yarısınıHergunmu hergun bitirebiliyorlarmi yaptiklarini
Fizyoloji yazdırma bana burda ayolYağ yanınca açığa su çıkar kimyasal tepkime sonucunda da açığa su çıkar ama biz seni anladık
Mesleki deformasyon kaptaniçem yazmadan duramadım
Anladim benim cocuklarda bayiliyor oylesine tepsidekimden yada kaliptakinden daha hoslarina gidiyor.Küçük kalıplarda yapıyor topkek gibi, karşı komşumunda 2 tane küçük çocuğu var, onlara veriyorlar yarısını
Bugün sıkma yaptık, kek kalsın kilo alıyoruz dedim, yapmadılar ama bebeğim kek, kek diye diye uyudu, vicdanım sızladıyaptinizmi kekleri merak ettim
Oyy yerim ben onu. Minnosu bagimli yapmislarBugün sıkma yaptık, kek kalsın kilo alıyoruz dedim, yapmadılar ama bebeğim kek, kek diye diye uyudu, vicdanım sızladısabah kahvaltıya yapın dedim artık kızlara
ev savas alani gibi olduAman yarabbi senin 1 cocuga aliskin oldugunu dusununce baya yorulmussundur canim.
Bende uc tane ama misafir gelen 1 tane cocukla benimkilerde kuduracagi icin bende senin kadar yorulurdum
Gitilermi dinlen bari
iyi oluyo boyleKronoloji iyi olmuş sevabımız günahımız ortada tam mahşer yeridenizbenimadim seni etiketliyecektim aslında değil mi kronolojiyi kim yspmıştı ay yine birikmiş mesajlar birbirine girdi alışamadım hala acemiliklerim var neyse elinize emeğinize sağlık kızlar kim yaptıysa
pastami bu canim anlamadim
lokma.tatlisi gibi.olandanmi serbetliBugün sıkma yaptık, kek kalsın kilo alıyoruz dedim, yapmadılar ama bebeğim kek, kek diye diye uyudu, vicdanım sızladısabah kahvaltıya yapın dedim artık kızlara
Keki soruyorsan topkek şeklinde normal kek yapıyorlar canımlokma.tatlisi gibi.olandanmi serbetli
analdim simdi:)Keki soruyorsan topkek şeklinde normal kek yapıyorlar canım
200 puan cnm yaziyorm smdi ip atlama icinde sayi olark ekliycem ip atlayan herkezi bakalm o yarisi kim kazanicaz bu hafta 2 yaris var bi puanli normal bide ayriyetten ip atlama sayı olark :)Hayırlı aksamlar
U UcanSupurge 1000 ip atladım sayende.
gaza getirdin beni canim
Pnrrr-12 1000 ip atladım. Kaç puan oluyor canim
Yok kuzumNasil yani ben sok. Hic durmadan duraksamadan takilmadan 1000 tanemi
Daha iyi şükür canım çok inatçı şu sıra sabrımı sınıyorU UcanSupurge canim minigin nasil oldu. Daha iyimi
Kız yok takımın çoğu harika spor yapıyor ben yaptım mı sağlam yapıyorum yapmayınca da sağlam salıyorum1000 kez ip atlamak mıgerçekten uçuyorsun ya sana kimsenin yetişebileceğini sanmam bu işin profu olmuşsun helal olsun
Niye canım gayet güzel olmuş eline emeğine sağlıkPek hoşuma gitmedi beceremedim diye kendime böyle yapasim var
Maşalllah canım 5 tanesi 1 puan toplam 200 puanHayırlı aksamlar
U UcanSupurge 1000 ip atladım sayende.
gaza getirdin beni canim
Pnrrr-12 1000 ip atladım. Kaç puan oluyor canim
Her hastalikta bir huylari degisiyor malesef . neyse iyi olsunlar daDaha iyi şükür canım çok inatçı şu sıra sabrımı sınıyor
Bende takip ediyrm aynen gercktn cok azimli hic kacamak yapmiyor ya masallahHelal olsun diyorum vala bu kadına ya çok uğraşıyor ama karşılığını da alıyor
Evet ya benim bı şekersiz 21 gün yapmam lazım vala ha acayip cnm tatlı istiyor nefsini terbiye etmem gerekBende takip ediyrm aynen gercktn cok azimli hic kacamak yapmiyor ya masallah
Ay onu bende dusundm hep ama yok bana gore degl ben mutsuz olrm cikolata yemezsem. Kara kara bu hafta nasl gecicek diye dusunuyorm 2 gundur zorlanyrm cokEvet ya benim bı şekersiz 21 gün yapmam lazım vala ha acayip cnm tatlı istiyor nefsini terbiye etmem gerek
Ya benim yoktu tatlı takıntım ama nolduysa hamilelikte yemekle oldu sanki tutan bı dal vardı kırıldı sanki çikolata şerbetli tatlı ne varsa cnm istiyor bu hafta ekside gelsem artıda gelsem izne ayrılmak istiycem sürekli tartilmak modumu düşürüyor şu sıra tartimi ortadan kaldırmak 21 günü kacamasiz geçirmek istiyorum kendime söz verip yeminli niyetlenmem gerek olmayacakAy onu bende dusundm hep ama yok bana gore degl ben mutsuz olrm cikolata yemezsem. Kara kara bu hafta nasl gecicek diye dusunuyorm 2 gundur zorlanyrm cok
Aynen bazn gerekiyor haklsn aslinda kafada bitiyor istersen neden yapamiyasinki. Izine cikip salmiycaksan iyi hem 21 gun 3 hafta sonra kilo almazsan listeye donebiliyorsn zaten senin icinde daha iyi olur belkiYa benim yoktu tatlı takıntım ama nolduysa hamilelikte yemekle oldu sanki tutan bı dal vardı kırıldı sanki çikolata şerbetli tatlı ne varsa cnm istiyor bu hafta ekside gelsem artıda gelsem izne ayrılmak istiycem sürekli tartilmak modumu düşürüyor şu sıra tartimi ortadan kaldırmak 21 günü kacamasiz geçirmek istiyorum kendime söz verip yeminli niyetlenmem gerek olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?