- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.561
Kesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim varAynen bazn gerekiyor haklsn aslinda kafada bitiyor istersen neden yapamiyasinki. Izine cikip salmiycaksan iyi hem 21 gun 3 hafta sonra kilo almazsan listeye donebiliyorsn zaten senin icinde daha iyi olur belki
Ahhh ahh tatlı konusunda çok dertliyim neler denemedim ki şekersiz 21 gün yaptım.Normalde yediğim şeylerin aşırı tatlı olduğunu farkettim.Çünkü damak lezzeti normale dönmeye başlıyor.Fakat yavaş yavaş eski halime geri döndüm.Bir ara yemin ettim 1 ay boyunca tatlı yersem 3 gün oruç tutacağım diye (oruç tutmak nefsine zor geliyor en zorunu deneyeyim dedim)1 ay hiç yemedim.Ama yasak kalkınca yine tatlıya hücum başlıyordu .Sonra anladım ki bu iş yasaklarla olmayacak az ve ölçülü yemeye karar verdim.Cuma günleri 1 öğünde çikolata ya da hafif tatlı yemeyi düşünüyorumAynen bazn gerekiyor haklsn aslinda kafada bitiyor istersen neden yapamiyasinki. Izine cikip salmiycaksan iyi hem 21 gun 3 hafta sonra kilo almazsan listeye donebiliyorsn zaten senin icinde daha iyi olur belki
Kızımın hırçınlıklarıyla uğraştım onu uyuttum bi tur da hem pişmanlığımdan hem sinirimden ağladım ishali var biraz zıbınına değmişti üstünü çıkardım değiştirmek için giyinmek istemedi ben de hasta olacak daha fazla üşümesin diye giydirmeye çalıştım öyle bi çığlık ata ata bağırıp ağladı ki anlatamam dışardan biri duysa çocuğun etinden et koparıyoruz sanırdı tabi bu durum beni aşırı gerdi kızgınlıkla sert sert giydirdim sonra pişman oldum çok inatçı çok
offf gecen bende bagirdim.kizima.cok pisman oldumKızımın hırçınlıklarıyla uğraştım onu uyuttum bi tur da hem pişmanlığımdan hem sinirimden ağladım ishali var biraz zıbınına değmişti üstünü çıkardım değiştirmek için giyinmek istemedi ben de hasta olacak daha fazla üşümesin diye giydirmeye çalıştım öyle bi çığlık ata ata bağırıp ağladı ki anlatamam dışardan biri duysa çocuğun etinden et koparıyoruz sanırdı tabi bu durum beni aşırı gerdi kızgınlıkla sert sert giydirdim sonra pişman oldum çok inatçı çok
iyi geceler canimCanlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
Aslinda genele bakarsak hafi bir menu gibi ama sanki karbon miktari cok gibi.21 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 11:30
10 zeytin
2 tam buğday ekmeği ile peynirli tost
1.5 ceviz
Çay
Ara 14:00
1 su bardağı yoğurt+3 kaşık yulaf ezmesi+1 tatlı kaşığı keten tohumu+yarım elma+çeyrek armut+ tarçın
Akşam 17:00
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Salata
Su 3 lt
Spor 500 ip atlama 100 puan @Pnrrr-20
Guzel bence canim.21 kasım
08.30 kabızlık kürü
09.00 haslanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek ,5 zeytin
11.00 bir muz
13.00 bulgur köftelı corba bir kase. , 3 tane acı biber tırşusu
15.00 bir portakal
18.00 yeşil mercimek corba bir kase, cacık bol sarımsaklı
21.00 sütlü kahve içerim
Su :2 litre
+1 litre Masalın ödem atıcı suyu:)
Spor:30 dk yuruyys*2 :60 puan @Pnrrr-20
Guzel canim bence21 kasim c.tesi
Sabah 09.30
3 kaşık menemen
Yesillik
2 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdeki
20 adet tuzsuz leblebi
Akşam 17 30
Ispanakli yumurta
Kabak kavurma
2 dilim ekmek
Su 1.5 litre 2.5 olur
Sporda yapamadim henüz
Guzel bence canim21 Kasım Cumartesi
12:20 Kahvaltı:
2 yumurta (yumurtalar küçük)
4 zeytin
2 ceviz
Peynir (diyete uygun miktarda)
Domates
2 dilim TB ekmeği
19:00 4 badem
19 :30 Akşam yemeği :
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase(küçük) yoğurt(chia ve keten tohumlu)
1 mandalina
Su 2 lt (yatana kadar 3 yapacağım)
Spor : 110 dk yürüyüş =220 p @Pnrrr-20
Kolay gelsin yarin icin canim. İyi uykularCanlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
bence guzel canim21 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 11:30
10 zeytin
2 tam buğday ekmeği ile peynirli tost
1.5 ceviz
Çay
Ara 14:00
1 su bardağı yoğurt+3 kaşık yulaf ezmesi+1 tatlı kaşığı keten tohumu+yarım elma+çeyrek armut+ tarçın
Akşam 17:00
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Salata
Su 3 lt
Spor 500 ip atlama 100 puan @Pnrrr-20
guzel canim21 kasım
08.30 kabızlık kürü
09.00 haslanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek ,5 zeytin
11.00 bir muz
13.00 bulgur köftelı corba bir kase. , 3 tane acı biber tırşusu
15.00 bir portakal
18.00 yeşil mercimek corba bir kase, cacık bol sarımsaklı
21.00 sütlü kahve içerim
Su :2 litre
+1 litre Masalın ödem atıcı suyu:)
Spor:30 dk yuruyys*2 :60 puan @Pnrrr-20
guzel olmus canim21 kasim c.tesi
Sabah 09.30
3 kaşık menemen
Yesillik
2 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdeki
20 adet tuzsuz leblebi
Akşam 17 30
Ispanakli yumurta
Kabak kavurma
2 dilim ekmek
Su 1.5 litre 2.5 olur
Sporda yapamadim henüz
guzel bence canim21 Kasım Cumartesi
12:20 Kahvaltı:
2 yumurta (yumurtalar küçük)
4 zeytin
2 ceviz
Peynir (diyete uygun miktarda)
Domates
2 dilim TB ekmeği
19:00 4 badem
19 :30 Akşam yemeği :
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase(küçük) yoğurt(chia ve keten tohumlu)
1 mandalina
Su 2 lt (yatana kadar 3 yapacağım)
Spor : 110 dk yürüyüş =220 p @Pnrrr-20
corba 2 kase olunca ekmege gerek yokmus aslinda21 kasim cumartesi
11.00
2 yagda yumurta
1dlm tb ekmek
1 kase yogurt
7 yesil zeytin
14.50
1 mandalina
3 yk nar
2 kare bitter
18.30
2 kase arabasi corbasi acili
Bol salata
1dlm tb ekmek
Su2 litre
guzel olmus canim21 Kasım Cumartesi
Sabah 11.30
1 yumurtalı omlet
Yarım çavdar ekmeği
1 bardak çay
1 dilim peynir
Öğlen 14.00
1 avuç kuruyemiş
Yeşil çay
Akşam 16.30
Ispanaklı ekşili köfte bir tabak
1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş (ip atlama yarına kaldı)
bence guzel olmusMENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
9:00 kahve, yarım muz
11:30 2 dilim cavdar ekmegi, 2 dilim salam, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 3 cecil peynir domates, 1tk bal, 1ck tereyag
14:00 1 bardak tarcınlı kefir, 10 badem, yarım mandalina
15:00 kahve
18:00 1 tane köfte, 1 tabak besamelsoslu karnıbahar, Ayran
2. 5lt su
Spor 25dk leslie 75p
1000 hoplama 100p
200 mekik 40p =toplam 215p
masallah cok iyi vermisHelal olsun diyorum vala bu kadına ya çok uğraşıyor ama karşılığını da alıyor
Aynen ben saman Alevi gibiyim hemen pişman oluyorum ama olan olmuş oluyor maalesef keşke biraz daha sabırlı olabilsemofff gecen bende bagirdim.kizima.cok pisman oldum
vicdan azabi cektim
sonra optum sarildim ama icim parcalandi
Çok sağol canımiyi geceler canim
koaly gelsin
Bezden pasta canımev savas alani gibi oldu
neyse gittiler toparaldim
sonucta her zaman gelmiyollar:)
iyi oluyo boyle
kim kac kg da belli oluyo:)
pastami bu canim anlamadim
nasil 34 lu.pakette
lokma.tatlisi gibi.olandanmi serbetli
Kız yarın güncel kilolarımızla resim çekinelim 70 dustugumuzde öncesi sonrasi yapariz ne dersinHelal olsun diyorum vala bu kadına ya çok uğraşıyor ama karşılığını da alıyor
Benim daha öncesinde çekmişligim var ama olur tabi yarın çekelim yine canım seninle aynı günBezden pasta canım
Kız yarın güncel kilolarımızla resim çekinelim 70 dustugumuzde öncesi sonrasi yapariz ne dersin
Grupta en kilolu ikimiziz
Benim hamur işlerini aramam canım, çocuklar istediği için mecburen yapmak zorunda kalıyorum.Handandandan
Benim kizcede keke ve mayali poğaça bayilir dün akşam tutturdu poğaça ıstiyorum diye yapmadım
Aslinda disarda yapilandan evde yapılanı yemeleri iyide bu sefer biz dayanamiyoruz
Başka birşeye canın sıkkın değildi değil mi canım.Kızımın hırçınlıklarıyla uğraştım onu uyuttum bi tur da hem pişmanlığımdan hem sinirimden ağladım ishali var biraz zıbınına değmişti üstünü çıkardım değiştirmek için giyinmek istemedi ben de hasta olacak daha fazla üşümesin diye giydirmeye çalıştım öyle bi çığlık ata ata bağırıp ağladı ki anlatamam dışardan biri duysa çocuğun etinden et koparıyoruz sanırdı tabi bu durum beni aşırı gerdi kızgınlıkla sert sert giydirdim sonra pişman oldum çok inatçı çok
Kolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamamCanlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
Neden canım geç mi gittinKolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamam
Kolay gelsin canim. Alıntıya dönemedim dönünce konuşuruz artık. Allah yardimcin olsun. Eşimin de vardı oda çıktı az önceGünaydın kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum Allah’a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?