Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen bazn gerekiyor haklsn aslinda kafada bitiyor istersen neden yapamiyasinki. Izine cikip salmiycaksan iyi hem 21 gun 3 hafta sonra kilo almazsan listeye donebiliyorsn zaten senin icinde daha iyi olur belki
Kesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim var tartinin pilini çıkarıp eşime vericem bı yere kaldrmasini istiycem

Aynen bazn gerekiyor haklsn aslinda kafada bitiyor istersen neden yapamiyasinki. Izine cikip salmiycaksan iyi hem 21 gun 3 hafta sonra kilo almazsan listeye donebiliyorsn zaten senin icinde daha iyi olur belki
Ahhh ahh tatlı konusunda çok dertliyim neler denemedim ki şekersiz 21 gün yaptım.Normalde yediğim şeylerin aşırı tatlı olduğunu farkettim.Çünkü damak lezzeti normale dönmeye başlıyor.Fakat yavaş yavaş eski halime geri döndüm.Bir ara yemin ettim 1 ay boyunca tatlı yersem 3 gün oruç tutacağım diye (oruç tutmak nefsine zor geliyor en zorunu deneyeyim dedim)1 ay hiç yemedim.Ama yasak kalkınca yine tatlıya hücum başlıyordu .Sonra anladım ki bu iş yasaklarla olmayacak az ve ölçülü yemeye karar verdim.Cuma günleri 1 öğünde çikolata ya da hafif tatlı yemeyi düşünüyorum

U UcanSupurge canimcim ne yapiyorsun cok sessizsin bu akşam
Kızımın hırçınlıklarıyla uğraştım onu uyuttum bi tur da hem pişmanlığımdan hem sinirimden ağladım ishali var biraz zıbınına değmişti üstünü çıkardım değiştirmek için giyinmek istemedi ben de hasta olacak daha fazla üşümesin diye giydirmeye çalıştım öyle bi çığlık ata ata bağırıp ağladı ki anlatamam dışardan biri duysa çocuğun etinden et koparıyoruz sanırdı tabi bu durum beni aşırı gerdi kızgınlıkla sert sert giydirdim sonra pişman oldum çok inatçı çok

offf gecen bende bagirdim.kizima.cok pisman oldum
vicdan azabi cektim
sonra optum sarildim ama icim parcalandi

Aslinda genele bakarsak hafi bir menu gibi ama sanki karbon miktari cok gibi.
2 ksk ylf 1 dlm ekmek demisti gecen sanki biri. Sabah var 2 dlm,oglen 1dlm,aksam 2 dlm ekmek ve corba . ama spor sahane
Guzel bence canim.
Guzel canim bence
Guzel bence canim
Canlar benim yarın sınav görevim var sabah erken kalkacağım öğlen anca gelirim yatayım ben
Kolay gelsin yarin icin canim. İyi uykular

bence guzel canim
guzel canim
guzel olmus canim
guzel bence canim
21 kasim cumartesi
11.00
2 yagda yumurta
1dlm tb ekmek
1 kase yogurt
7 yesil zeytin

14.50
1 mandalina
3 yk nar
2 kare bitter

18.30
2 kase arabasi corbasi acili
Bol salata
1dlm tb ekmek

Su2 litre
corba 2 kase olunca ekmege gerek yokmus aslinda
guzel olmus canim
bence guzel olmus
Helal olsun diyorum vala bu kadına ya çok uğraşıyor ama karşılığını da alıyor
masallah cok iyi vermis

ev savas alani gibi oldu
neyse gittiler toparaldim
sonucta her zaman gelmiyollar:)

iyi oluyo boyle
kim kac kg da belli oluyo:)

pastami bu canim anlamadim
nasil 34 lu.pakette

lokma.tatlisi gibi.olandanmi serbetli
Bezden pasta canım
Helal olsun diyorum vala bu kadına ya çok uğraşıyor ama karşılığını da alıyor
Kız yarın güncel kilolarımızla resim çekinelim 70 dustugumuzde öncesi sonrasi yapariz ne dersin
Grupta en kilolu ikimiziz

Bezden pasta canım

Kız yarın güncel kilolarımızla resim çekinelim 70 dustugumuzde öncesi sonrasi yapariz ne dersin
Grupta en kilolu ikimiziz
Benim daha öncesinde çekmişligim var ama olur tabi yarın çekelim yine canım seninle aynı gün

Handandandan
Benim kizcede keke ve mayali poğaça bayilir dün akşam tutturdu poğaça ıstiyorum diye yapmadım
Aslinda disarda yapilandan evde yapılanı yemeleri iyide bu sefer biz dayanamiyoruz
Benim hamur işlerini aramam canım, çocuklar istediği için mecburen yapmak zorunda kalıyorum.
Küçük kızım dün ağladı "herkesin annesi çeşit çeşit tatlılar pastalar yapıyor, ben resimlere bakarak doyuyorum" dedi.
Vicdanım sızladı..
Doğuştan şeker hastalığına meyilli, tüm belirtiler var neredeyse, şekeri de çocuklardaki seviyede değil daha yüksek diye özellikle onu korumak için yapmıyorum.
Hangisinin doğru olduğuna karar veremez oldum, bugün tatlı türü birşey yapacağım maalesef

Başka birşeye canın sıkkın değildi değil mi canım.
Oyun oynuyorsunuz gibi düşün canım onun bu hallerini.
Benim oğlumda altını ve üstünü değiştireceğim zaman çığlık çığlığa kaçıyor, belkide hoşlanmıyorlardır ama buna canını sıkma.
Üzerimizdeki bütün negatiflikler onların bı gülüşüyle geçiyor gidiyor.
Kızdım diye de kendine kızma, insansın, insan üstü varlık değil, anne oldun ama hala tüm insanlar gibi duygulara sahipsin.
Anneyi kızdırdığını da anlaması lazım arada

Günaydın kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum Allah’a emanet olun
Kolay gelsin canim. Alıntıya dönemedim dönünce konuşuruz artık. Allah yardimcin olsun. Eşimin de vardı oda çıktı az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…