- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.581
Tartının pilini kaldırmak çözüm değil kiKesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim vartartinin pilini çıkarıp eşime vericem bı yere kaldrmasini istiycem
Başkasının yerine giren adaya eksik işlem yaptık canım, tabi bina başkanının yanlış yönlendirme yapması ile yaptık bu hatayıNeden canım geç mi gittin
Afiyet olsn cnm hafif olmus adana sıkma nedir bilmiyorm gerciBende bugünü hafif kapattım
Sabah bazlamaya niyet yoğrulan hamurundan Adana Sıkma 'sı yaptık, 1 tane yedim.
Akşam da 1 kase çorba ve 1 kase salata yedim.
Bebeği erkenden uyutmayı başarırsam yürüyüşe çıkacağız
Guzel olmasada at merak ettim ama bence olur yaYemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
Ekledm cnm500 ip atlama + 50 sumo squat = 110 puanPnrrr-12
Afiyet olsn ortim guzel menu spor da var21 kasım
08.30 kabızlık kürü
09.00 haslanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek ,5 zeytin
11.00 bir muz
13.00 bulgur köftelı corba bir kase. , 3 tane acı biber tırşusu
15.00 bir portakal
18.00 yeşil mercimek corba bir kase, cacık bol sarımsaklı
21.00 sütlü kahve içerim
Su :2 litre
+1 litre Masalın ödem atıcı suyu:)
Spor:30 dk yuruyys*2 :60 puanPnrrr-12
Afyt olsn cnm gayet guzel olms21 kasim c.tesi
Sabah 09.30
3 kaşık menemen
Yesillik
2 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdeki
20 adet tuzsuz leblebi
Akşam 17 30
Ispanakli yumurta
Kabak kavurma
2 dilim ekmek
Su 1.5 litre 2.5 olur
Sporda yapamadim henüz
Afyt olsun guzel bence cnm spor da var21 Kasım Cumartesi
12:20 Kahvaltı:
2 yumurta (yumurtalar küçük)
4 zeytin
2 ceviz
Peynir (diyete uygun miktarda)
Domates
2 dilim TB ekmeği
19:00 4 badem
19 :30 Akşam yemeği :
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase(küçük) yoğurt(chia ve keten tohumlu)
1 mandalina
Su 2 lt (yatana kadar 3 yapacağım)
Spor : 110 dk yürüyüş =220 pPnrrr-12
Afyt olsn cnm guzel olms spor yapicakmisn bugun21 kasim cumartesi
11.00
2 yagda yumurta
1dlm tb ekmek
1 kase yogurt
7 yesil zeytin
14.50
1 mandalina
3 yk nar
2 kare bitter
18.30
2 kase arabasi corbasi acili
Bol salata
1dlm tb ekmek
Su2 litre
Afyt olsn guzel olms cnm bugun atla ama bak bildirimini bekliyorm ipte21 Kasım Cumartesi
Sabah 11.30
1 yumurtalı omlet
Yarım çavdar ekmeği
1 bardak çay
1 dilim peynir
Öğlen 14.00
1 avuç kuruyemiş
Yeşil çay
Akşam 16.30
Ispanaklı ekşili köfte bir tabak
1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş (ip atlama yarına kaldı)
Aynen oyle bende oyleym ama yemiycem diyemiyorm iste sorun o :)Kesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim vartartinin pilini çıkarıp eşime vericem bı yere kaldrmasini istiycem
Yemin edince oluyorsa ozmn az az yemeye yeminmi etsen mesela gunde en fazlae 2 kare bitter tarzindaAhhh ahh tatlı konusunda çok dertliyim neler denemedim ki şekersiz 21 gün yaptım.Normalde yediğim şeylerin aşırı tatlı olduğunu farkettim.Çünkü damak lezzeti normale dönmeye başlıyor.Fakat yavaş yavaş eski halime geri döndüm.Bir ara yemin ettim 1 ay boyunca tatlı yersem 3 gün oruç tutacağım diye (oruç tutmak nefsine zor geliyor en zorunu deneyeyim dedim)1 ay hiç yemedim.Ama yasak kalkınca yine tatlıya hücum başlıyordu .Sonra anladım ki bu iş yasaklarla olmayacak az ve ölçülü yemeye karar verdim.Cuma günleri 1 öğünde çikolata ya da hafif tatlı yemeyi düşünüyorum
Canim tavuk sulu corbydi. 5 litrelik tencereye 3 yk unla bagladim sadece. İcinde sehriye pirinc vb yoktu. Sade icsem doymayacagim gibi geldi ekmegi o yuzden yedimcorba 2 kase olunca ekmege gerek yokmus aslinda
Kuzum ya. Arada yedigi icin sorun olmaz canim insBenim hamur işlerini aramam canım, çocuklar istediği için mecburen yapmak zorunda kalıyorum.
Küçük kızım dün ağladı "herkesin annesi çeşit çeşit tatlılar pastalar yapıyor, ben resimlere bakarak doyuyorum" dedi.
Vicdanım sızladı..
Doğuştan şeker hastalığına meyilli, tüm belirtiler var neredeyse, şekeri de çocuklardaki seviyede değil daha yüksek diye özellikle onu korumak için yapmıyorum.
Hangisinin doğru olduğuna karar veremez oldum, bugün tatlı türü birşey yapacağım maalesef
Sonradan gordum ne oldugunu. Senin hatan degilmis aslinda ama. Neyse meslegine olumsuz etkisi yoksa dinlenmissin bugun yoksa sendr evde olmazdinKolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamam
Mesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.Sonradan gordum ne oldugunu. Senin hatan degilmis aslinda ama. Neyse meslegine olumsuz etkisi yoksa dinlenmissin bugun yoksa sendr evde olmazdin
Ne guzel gidiyormussun aksam kotu olms ama bugun dengelersin diye dusunuyorm21 kasim cumartesi
12.00
1dlm peynir
1 wasa
1dlm.ekmek
yesillik
1tk kusburnu marmelati ev yapimi
17.00
5 yk etli pirasa
1dlm ekmek
5 6 aci sus biberi
18.001dlmden az pizza kv yapmis verdi yukardan
2tk nutella
spor yok
su 2.5 lt
Onun iyiligi icin oldugunu muhtemelen cok sonra anliycak, şuanda anlamıyor anlatsan anlasada icinde kalıcaktır yiyemedikleri, o yuzden bende olsam haftada 1 de olsa istedigi birşeyi yapardım cok aşırı yemezse birsey olmaz insallah cnmBenim hamur işlerini aramam canım, çocuklar istediği için mecburen yapmak zorunda kalıyorum.
Küçük kızım dün ağladı "herkesin annesi çeşit çeşit tatlılar pastalar yapıyor, ben resimlere bakarak doyuyorum" dedi.
Vicdanım sızladı..
Doğuştan şeker hastalığına meyilli, tüm belirtiler var neredeyse, şekeri de çocuklardaki seviyede değil daha yüksek diye özellikle onu korumak için yapmıyorum.
Hangisinin doğru olduğuna karar veremez oldum, bugün tatlı türü birşey yapacağım maalesef
Aynen oyle su havada evd olup cay icmek gibisi yokMesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.
Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
İyi yönünden bakalım evdeyim, sıcak çayımı yudumluyorum
İns ben dun atlayamadim.Kızlarr cuma 500 atlama dun de 1000 yaptimm ona gore tabi ben ipsiz atliyorm. Adil olmasi acisindan yarisininyazicam kendime 750 yani ama bugun hedefim en az 1500 atlama, kimler ip atliycak bugunnn
Günaydın ne sınavı bugünkü açık öğretim mi?Mesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.
Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
İyi yönünden bakalım evdeyim, sıcak çayımı yudumluyorum
Biliyorum elbette ama odaklanamiyorum 85 gördüğümde ödül vericem kendime cuma yaptığım ödülü ertesi gün tartilinva artı görüyorum toparlayamiyorum bı de böyle deniycem bklm daha önce verdiğinde 5 kg hedefim vardı yine öyle ilerliycem önce 85 sonra 80Tartının pilini kaldırmak çözüm değil ki
Yiyemediklerinin tadını bilmiyor musun.
Hafta boyu dikkat edip sadece Cuma günleri kendine ödül vereceğine kendini odaklarsan hem motivayonunu yükseltmiş, hemde aklında sürekli yiyemediklerin olmaz.
Her Cuma sadece bir tane ödül vereceğim diye kendini motive et canım, fazlası olunca verdiğin emekler boşa gidiyor biliyorsun
Oo süper cnm bklm fırsat bulursam bende atlarım eşim evde bugün malumKızlarr cuma 500 atlama dun de 1000 yaptimm ona gore tabi ben ipsiz atliyorm. Adil olmasi acisindan yarisininyazicam kendime 750 yani ama bugun hedefim en az 1500 atlama, kimler ip atliycak bugunnn
Bugun atlayabillrsn insllahİns ben dun atlayamadim.
Gunaydn cnmGünaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili sıfır kaçamaklı enerjik günümüz olsun
Gunaydn cnm esin iyi bile uyumus 8e kadarGünaydın kızlar
Yine uykusuz bir sabaha uyandım çok şükür
Benimki gece 2 de dikildi ayağa kahvaltı yaptı. İnşallah uyur biraz şimdi
Sabah 8 de babasının yüzüne oturarak onu da uyandırdı
Insallah atlayabillrsn cnm aslinda her 1 saate 100kere atlanabillr tabi arka arkaya yapinca daha iyi terletiyorBiliyorum elbette ama odaklanamiyorum 85 gördüğümde ödül vericem kendime cuma yaptığım ödülü ertesi gün tartilinva artı görüyorum toparlayamiyorum bı de böyle deniycem bklm daha önce verdiğinde 5 kg hedefim vardı yine öyle ilerliycem önce 85 sonra 80
Oo süper cnm bklm fırsat bulursam bende atlarım eşim evde bugün malum
Spor içinKronoloji iyi olmuş sevabımız günahımız ortada tam mahşer yeridenizbenimadim seni etiketliyecektim aslında değil mi kronolojiyi kim yspmıştı ay yine birikmiş mesajlar birbirine girdi alışamadım hala acemiliklerim var neyse elinize emeğinize sağlık kızlar kim yaptıysa
Başlıyorum inşallahKızlarr cuma 500 atlama dun de 1000 yaptimm ona gore tabi ben ipsiz atliyorm. Adil olmasi acisindan yarisininyazicam kendime 750 yani ama bugun hedefim en az 1500 atlama, kimler ip atliycak bugunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?