Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim var tartinin pilini çıkarıp eşime vericem bı yere kaldrmasini istiycem
Tartının pilini kaldırmak çözüm değil ki
Yiyemediklerinin tadını bilmiyor musun.

Hafta boyu dikkat edip sadece Cuma günleri kendine ödül vereceğine kendini odaklarsan hem motivayonunu yükseltmiş, hemde aklında sürekli yiyemediklerin olmaz.

Her Cuma sadece bir tane ödül vereceğim diye kendini motive et canım, fazlası olunca verdiğin emekler boşa gidiyor biliyorsun

Afiyet olsn cnm hafif olmus adana sıkma nedir bilmiyorm gerci
Yemek sonrasi kardesimin kizina bezden pasta yapacağım pazartesi 40 çıkıyor
1haftalikken kıyafet vs takisini takmıştık
Buda icimden geldi guzel olursa resim atarim
Guzel olmasada at merak ettim ama bence olur ya
500 ip atlama + 50 sumo squat = 110 puan Pnrrr-12
Ekledm cnm
Afiyet olsn ortim guzel menu spor da var
Afyt olsn cnm gayet guzel olms
Afyt olsun guzel bence cnm spor da var
21 kasim cumartesi
11.00
2 yagda yumurta
1dlm tb ekmek
1 kase yogurt
7 yesil zeytin

14.50
1 mandalina
3 yk nar
2 kare bitter

18.30
2 kase arabasi corbasi acili
Bol salata
1dlm tb ekmek

Su2 litre
Afyt olsn cnm guzel olms spor yapicakmisn bugun
Afyt olsn guzel olms cnm bugun atla ama bak bildirimini bekliyorm ipte
Kesinlikle kafada bitiyor cnm ben yemicrm dedim mi bitiyordu şimdi hep aklımda yiyemediklerim var tartinin pilini çıkarıp eşime vericem bı yere kaldrmasini istiycem
Aynen oyle bende oyleym ama yemiycem diyemiyorm iste sorun o :)
Yemin edince oluyorsa ozmn az az yemeye yeminmi etsen mesela gunde en fazlae 2 kare bitter tarzinda

corba 2 kase olunca ekmege gerek yokmus aslinda
Canim tavuk sulu corbydi. 5 litrelik tencereye 3 yk unla bagladim sadece. İcinde sehriye pirinc vb yoktu. Sade icsem doymayacagim gibi geldi ekmegi o yuzden yedim
Kuzum ya. Arada yedigi icin sorun olmaz canim ins
Kolay gelsin canım, ben nota yedim uzunca bir süre görev alamam
Sonradan gordum ne oldugunu. Senin hatan degilmis aslinda ama. Neyse meslegine olumsuz etkisi yoksa dinlenmissin bugun yoksa sendr evde olmazdin

Sonradan gordum ne oldugunu. Senin hatan degilmis aslinda ama. Neyse meslegine olumsuz etkisi yoksa dinlenmissin bugun yoksa sendr evde olmazdin
Mesleğe olumsuz bir etkisi yok canım.
Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
İyi yönünden bakalım evdeyim, sıcak çayımı yudumluyorum

21 kasim cumartesi

12.00
1dlm peynir
1 wasa
1dlm.ekmek
yesillik
1tk kusburnu marmelati ev yapimi

17.00
5 yk etli pirasa
1dlm ekmek
5 6 aci sus biberi

18.001dlmden az pizza kv yapmis verdi yukardan

2tk nutella

spor yok
su 2.5 lt
Ne guzel gidiyormussun aksam kotu olms ama bugun dengelersin diye dusunuyorm
Onun iyiligi icin oldugunu muhtemelen cok sonra anliycak, şuanda anlamıyor anlatsan anlasada icinde kalıcaktır yiyemedikleri, o yuzden bende olsam haftada 1 de olsa istedigi birşeyi yapardım cok aşırı yemezse birsey olmaz insallah cnm

Sınav görevlerini seviyorum nedense, dinleniyorum, düşünüyorum, terapi gibi geliyor bana.
Aynen oyle su havada evd olup cay icmek gibisi yok

Günaydın ne sınavı bugünkü açık öğretim mi?

Biliyorum elbette ama odaklanamiyorum 85 gördüğümde ödül vericem kendime cuma yaptığım ödülü ertesi gün tartilinva artı görüyorum toparlayamiyorum bı de böyle deniycem bklm daha önce verdiğinde 5 kg hedefim vardı yine öyle ilerliycem önce 85 sonra 80
Kızlarr cuma 500 atlama dun de 1000 yaptimm ona gore tabi ben ipsiz atliyorm. Adil olmasi acisindan yarisininyazicam kendime 750 yani ama bugun hedefim en az 1500 atlama, kimler ip atliycak bugunnn
Oo süper cnm bklm fırsat bulursam bende atlarım eşim evde bugün malum

İns ben dun atlayamadim.
Bugun atlayabillrsn insllah
Günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili sıfır kaçamaklı enerjik günümüz olsun
Gunaydn cnm
Günaydın kızlar
Yine uykusuz bir sabaha uyandım çok şükür
Benimki gece 2 de dikildi ayağa kahvaltı yaptı. İnşallah uyur biraz şimdi
Sabah 8 de babasının yüzüne oturarak onu da uyandırdı
Gunaydn cnm esin iyi bile uyumus 8e kadar
Insallah atlayabillrsn cnm aslinda her 1 saate 100kere atlanabillr tabi arka arkaya yapinca daha iyi terletiyor

Spor için Pnrrr-12 ı etiketleyeceksin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…