- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.741
Tamamdir cnm sagolinsAllah cok fit hallerimiz olur cnm hepimizn
Hurmaları sıcak suda beklettim sadece cnm sonra hepsini rondoya koyup yarım çay bardağı sıcak su ile bızzttt yaptımkıvamı çok katı gelirse az daha su ilave edilebilir
Dikkat et her zmn lazım bize o bacaklar ay insAllah bklm ben ilk kez niyet edicem tamamen ekmeksiz olması az düşündürüyor ama bklm yapabilirim insAllah
ogretmenmiydin canim sendeÖldüm bittim yorgunluktan ne zoommuş ne ebaymış arkadaş olmuyor uğraştım bilgisayar mühendisi arkadaşımı aradım artık kafayı yiyordum.sistem çökmüş resmen.Menümü de yazamadım.
Bizde tam şimdi yatalım dedik oğlum bu vaziyette
Yaa Allah kolaylık versinÖldüm bittim yorgunluktan ne zoommuş ne ebaymış arkadaş olmuyor uğraştım bilgisayar mühendisi arkadaşımı aradım artık kafayı yiyordum.sistem çökmüş resmen.Menümü de yazamadım.
1tabak nohut kac yk kadar yapiyodu canim22 Kasım Pazartesi
Sabah(10.00)
Fırında patates 7 dilim
2 dilim peynir
1 bardak çay
Yarım çavdar ekmeği
Ara 14.00
1 kase üzüm
Akşam(16.30)
1 tabak haşlanmış nohut
Biraz üzüm ve yarım ıspanak keki
Spor 500 ip atlama
Su 2 litre
guzel canim22 kasım
09.00 iki dilim tam bugday ekmegi ile kaşarlı salcalı tost
11.00 bir muz
13.00 patates salatası(1 minik pattis,bol yeşillik)
15.00 bir incir bir hurma
18.00 bir kepçe bulgur köfteli çorba, iki acıbiber turşu
21.00 aptamil süt artırıcı
Spor:30 *2:60 puanPnrrr-12
Su :3 litre
guzel canim.sehriye corbasi varken pilava gerek yokmus aslinda ama miktarida cok az zaten22 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk Beyaz peynir
5 zeytin
2 kaşık kavurma
1 kaşık yoğurt
Çay
Akşam 18:00
1.5 kepçe şehriye çorbası
Salata
1 kaşık pirinç pilavı
2 sk yeşil fasulye yemeği(susuz)
Ara 20:00
Çayla
1 tane fit top
(2 avuç siyah üzüm+3 kaşık yulaf ezmesi+7hurma+5ceviz+1 yk kaşığı kakao) 17 tane çıktı
Su 3 lt
Spor şimdilik 300 ip atlama yatmadan bı 300 daha atlamak niyetim bklm toplu puanı yazarım
seheiye varken bence kuru fasulye fazladan gibiMENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
9:00 kahve, yarım muz
11:30 1 bardak sut, 1 yk chia, 3yk yulaf, 1 ck keten tohumu, 10badem, yarım muz
13:30 1 bardak protein süt, yarım tarcınlı elma
15:00 kahve
16:40 2 kepce sehriye corbası, 1 kepce kurufasulye, Salata, 1 Kase cacık
19:30 2 tkasık sutlac (oglandan kalan)
Ihlamur cayı
2.5 lt su
Spor 30dk leslie 90p
1500 hoplama 150p
300 mekik 60p =toplam 300p
guzel canim22 Kasım Pazar(Cumartesi menüsünün aynısı)
12:30
2 yumurta
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
2 dilim TB ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
Domates
16:00
Muz
18:00 Yeşil elma
19:30 Akşam yemeğ
Yeşil mercimek yemeği 7 kaşık+5 kaşık yoğurt
Karataya başlıycm insAllah uzun bı sure Yemem pirinçguzel canim.sehriye corbasi varken pilava gerek yokmus aslinda ama miktarida cok az zaten
Evet canımogretmenmiydin canim sende
Hosbuldum kaptanim izin nasil gidiyoHoşgeldin canım
Doğum sonrası başlayışı mı yapıyorsun canımGünaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Diyete devam canım, sadece farklı bir yöntem ile kilo vermeye karar verdim, sonucun ne olacağını öngöremediğim için listeden çıktımHosbuldum kaptanim izin nasil gidiyo
Branşın nedir canım, ilk defa mı uzaktan ders yapacaksın.Yok yani yarın kimsenin ders işleyebileceğini zannetmiyorum biz zor yapıyoruz küçücük çocuklar ne anlayacak zoom yüklemekten herşey ingilizce zaten.neyse dert yanayım dedim biraz
Günaydın kolay gelsin canımGünaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Günaydın canım çok değil adet kaynaklıdr bence deGunaydinlar canlarrr
Karin agrisiyla gune uyandim wc ye girdimki adet olmusum. En azindan pazartesi odemler gider cumaya. Tarti hic hosuma gitmedi
Cuma 74.8
Pazartesi 75.2
Muhtemele adet odemi cumaya gider kizlar
Gunaydin Kolay gelsin canimGünaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Temiz temiz ne guzelGünaydın canım çok değil adet kaynaklıdr bence deadette neydi unuttum ben iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?