- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.861
Biliyorum ama Azcık uyudum ya Çok mutluyum anı yaşıyorum şu anİyi bari ya
Bu gece uyutmaz amauykusunu tam almıştır o
Bakayım canim,zaten günde altı saat dersim olacak, ara öğün falan hazirlayamamEski insanların beslenme şekli böyle zaten, neden süt olmasın, Karataya geç o zaman canım, saatleri de if gibi 16/8 yaparsan tadından yenmez
Oh ne güzel olmuş sen uyuyunca ben rahatladımUyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Kolay gelsin canımEşim ayva getirmiş, ayva tatlisi yap diyor
Resmen işkence değil mi bu yaaa
Tatliyi yaparken karar verdim artık hızlıca hedefime ulaşıp koruma ya geçmem lazım.
Zaten şeker beyaz un falan tuketmiyoruz bu şekilde de bence gayet iyi korurum gibi geliyor.( ayva tatlisini pekmezli pişiriyorum sonradan biraz tahin ceviz eklerim. )
Hadi bakalım kolay gelsinKızlar yarından itibaren günlük 10bin adim hedefliyorum
Calistigin icin anlatabiliyorum seni bi baslasan devami gelir aslindagayet güzel canım
ama meyveyi ya ana öğünlerinin (mümkünse kahvaltının peşine ye) ya da ara öğünde yiyeceksen yanında kuruyemiş veya yoğğurt da ye
tebrikler canım çok güzel
spora bir türlü gitmiyor kafam :)
gece çok uykusuz kalıyorum gün içinde de epey yoğun oluyorum o yüzden akşam eve geldiğimde kızlar uyuduktan sonra kolumu kaldıracak halim olmuyor
Ayy kendim uyumus kadar sevindim canimUyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Ben evleri supurdum toz aldim bi.Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün yogun geçti çok yoruldum sizler naptınız bakayım
uykusuz bacilarim varmış inş bu gece bebeler uyurda anneleride uyur
Kolay gelsin canım
Kuğum sağol canım. Gitti mi kardeşinKolay gelsin canım
Gittiler canım 2 bebek onda 1de bende uzerimden kamyon geçmiş gibi oldumKuğum sağol canım. Gitti mi kardeşin
Sağol canım hafif öksürük devam ediyorCalistigin icin anlatabiliyorum seni bi baslasan devami gelir aslinda
Ayy kendim uyumus kadar sevindim canim
Ben evleri supurdum toz aldim bi.
Onun haricinde canli dersleri vardi kizlarin onlara yardimci oldum derken aksam oldu
Sen nasil oldun daha iyimisim ilaclarin faydasi oldumu
Çocuklar birbirlerini gördüler mi coşuyorlar zatennn.Gittiler canım 2 bebek onda 1de bende uzerimden kamyon geçmiş gibi oldum
Ama iyi geldi ona doğumdan sonra ilk ev gezmesi oldu daha cikamaz zaten
Virüs iyice çoğaldı
Kekik iciyor musun hiçSağol canım hafif öksürük devam ediyor
Aksam uyumadan içtiğim alerji ilacı gün içindede uyku yapiyor onun dışında iyiyim çok şükür
Inş tat kokuda gelir en kısa zamanda ❤Çocuklar birbirlerini gördüler mi coşuyorlar zatennn.
Evett ya artık kaçınılmasi daha zor oldu. Atlattim çok şükür ama psikllojik etkisi cok fazla. Oda sanırım tat kokunun henüz gelmemiş olmasindan..m
2gundur icemedim kizimi uyuttugumda yapip içeyimKekik iciyor musun hiç
insAllah canımEkledm cnm bugn daha cok yaparsn firsat bulrsan insllah
Tamam cnm öyle yaparım saolasngayet güzel canım
ama meyveyi ya ana öğünlerinin (mümkünse kahvaltının peşine ye) ya da ara öğünde yiyeceksen yanında kuruyemiş veya yoğğurt da ye
Güzel cnm eksiye geçiş yapmissinMerhabalar kızlar
Cuma 69.5
Bugün 69.1
Muhtemelen sabitsindr cnmslm kizlar sabah cok erken tartildim ciktim evden
simdide daha yeni khvaltimi yapabildim
islerim vardi disarda
ama sabah 300 ml barsakla su ictim troid hapimla unuttum tartiyi
sonrasinda tartildim
cuma 60.5
pazartesi 60.8
ben sabit diye tahmin ediyorum yarin yine tartilirim
İnşAllah cnmBu sana yarayacak eminim gör bak
Uygundur cnm zaten diyet değilde sağlıkla yeme düzeni gibi düşün herşeyi yiyorsunemzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum
Fırında da güzel oluyo canımKızlar hamsileri firina attim ilkdefa baklm nasl olcak bu sekilde.
Yaaaa nasıl sevindim canım insAllah düzene girer de artık hep keyifle uyursunUyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Hadi hyrlisi cnm insAllahKızlar yarından itibaren günlük 10bin adim hedefliyorum
Çok güzel oluyor canım daha hafif ve çıtır yağlı kağıt serdiysen altına azıcık yağ sürseydin fırçayla mısır ununa bulayıp üzerine de azıcık yağ gezdiriyorsunKızlar hamsileri firina attim ilkdefa baklm nasl olcak bu sekilde.
Çok şükür daha iyi canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?