Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim ayva getirmiş, ayva tatlisi yap diyor
Resmen işkence değil mi bu yaaa
Tatliyi yaparken karar verdim artık hızlıca hedefime ulaşıp koruma ya geçmem lazım.
Zaten şeker beyaz un falan tuketmiyoruz bu şekilde de bence gayet iyi korurum gibi geliyor.( ayva tatlisini pekmezli pişiriyorum sonradan biraz tahin ceviz eklerim. )

Kolay gelsin canım

Calistigin icin anlatabiliyorum seni bi baslasan devami gelir aslinda
Uyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun 20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Ayy kendim uyumus kadar sevindim canim
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün yogun geçti çok yoruldum sizler naptınız bakayım
uykusuz bacilarim varmış inş bu gece bebeler uyurda anneleride uyur
Ben evleri supurdum toz aldim bi.
Onun haricinde canli dersleri vardi kizlarin onlara yardimci oldum derken aksam oldu

Sen nasil oldun daha iyimisim ilaclarin faydasi oldumu

Sağol canım hafif öksürük devam ediyor
Aksam uyumadan içtiğim alerji ilacı gün içindede uyku yapiyor onun dışında iyiyim çok şükür

Gittiler canım 2 bebek onda 1de bende uzerimden kamyon geçmiş gibi oldum
Ama iyi geldi ona doğumdan sonra ilk ev gezmesi oldu daha cikamaz zaten
Virüs iyice çoğaldı
Çocuklar birbirlerini gördüler mi coşuyorlar zatennn.
Evett ya artık kaçınılmasi daha zor oldu. Atlattim çok şükür ama psikllojik etkisi cok fazla. Oda sanırım tat kokunun henüz gelmemiş olmasindan..m

Çocuklar birbirlerini gördüler mi coşuyorlar zatennn.
Evett ya artık kaçınılmasi daha zor oldu. Atlattim çok şükür ama psikllojik etkisi cok fazla. Oda sanırım tat kokunun henüz gelmemiş olmasindan..m
Inş tat kokuda gelir en kısa zamanda ❤
Bir aylik değişimin şahane canım benim
Bir ay sonra daha güzel olacak eminim

Ekledm cnm bugn daha cok yaparsn firsat bulrsan insllah
insAllah canım

gayet güzel canım
ama meyveyi ya ana öğünlerinin (mümkünse kahvaltının peşine ye) ya da ara öğünde yiyeceksen yanında kuruyemiş veya yoğğurt da ye
Tamam cnm öyle yaparım saolasn
Merhabalar kızlar
Cuma 69.5
Bugün 69.1
Güzel cnm eksiye geçiş yapmissin
Muhtemelen sabitsindr cnm
Bu sana yarayacak eminim gör bak
İnşAllah cnm
emzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum
Uygundur cnm zaten diyet değilde sağlıkla yeme düzeni gibi düşün herşeyi yiyorsun

Kızlar hamsileri firina attim ilkdefa baklm nasl olcak bu sekilde.
Fırında da güzel oluyo canım
Uyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun 20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Yaaaa nasıl sevindim canım insAllah düzene girer de artık hep keyifle uyursun
Kızlar yarından itibaren günlük 10bin adim hedefliyorum
Hadi hyrlisi cnm insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…