Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyiyim canım Sağol
Kızımı uyuttum sabah erken uyanmisti

Sen işe gıdıyorsun diye mi kızgın sana , cok ılgınc ,

Offfff canım cektiiiii ya tatlı krizlerinde seker yerıne pekmezle cok lezzetli nefs köreltıci şeyler yapılıo

Offfff canım cektiiiii ya tatlı krizlerinde seker yerıne pekmezle cok lezzetli nefs köreltıci şeyler yapılıo
Ben cumaya kadar kacamağa yeminliyim tadina bile bakamam eşim çok beğendi ama. Ben artık şeker i cok cok nadir kullaniyorum. Genelde pastalari kekleri de pekmezli yapiyorum

Aynen oyle yaptm cnm ama kendime ayri yapmadm

Hayır canım ondan demedim,yani dört beş saat bir şey yememek emziren annelere uygun olur mu? Yoksa en sağlıklı beslenme bencede Karatay.

Hayır canım ondan demedim,yani dört beş saat bir şey yememek emziren annelere uygun olur mu? Yoksa en sağlıklı beslenme bencede Karatay.
Ben son sıralar zaten hep aralıklı yiyordum iki öğün oluyordu ondan fark etmez sanki cnm bklm bı kaç güne belli olur

Guzel olms cnm afyt olsun

Uyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun 20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
Ohh miss cok sevindm cnm ya
23 Kasım Pazartesi

12.15
4 tane köfte
Bol yeşil salata
1 bardak ayran

19.15
1 yumurtalı maydonozlu omlet
5 salatalık
1 bardak kefir

su: 2 lt
Afyt olsn cnm guzel olms menun
Guzel oldu aynen cnm
23 Kasım Pazartesi
Kahvaltı 12:00
8 zeytin
Avuç içi kadar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 k.fincani ceviz
Çay

Ara 14:30
Kahve

Akşam 19:00
25 hamsi tava( azıcık yağla)
Bol salata

Su 3 lt geçer
Spor yok henüz
Afyt olsm cnm guzel menu hamsi sende firin yapaydin ya :)
Guzel cnm afyt olsn tempolu yuruyus 3carpiliyor cnm 105puan normal tempo 2 ile 70 puan yani sennki 70puan
Guzel cnm afyt olsn

İnşallah kuzum bakalım ya belki başlarım

Sağol canım

Afiyet olsun canım güzel menü
23 Kasım Pazartesi

12.15
4 tane köfte
Bol yeşil salata
1 bardak ayran

19.15
1 yumurtalı maydonozlu omlet
5 salatalık
1 bardak kefir

su: 2 lt
Afiyet olsun canım güzel menü
Afyt olsm cnm guzel menu hamsi sende firin yapaydin ya :)
Tavada istedi cnm bı de fırını temizlemek zoruma gidiyor ya
Kızlar canlı dersim 20.30 da bitti yarın sabah başlayacak,altı saat sıkılıyor çocuklar bakalım nasıl ilerleyecegiz.Kizi iki dk once uyutmustum mizildiyor ona bakayım.
Allah kolaylık versin canım
Oglan uyudu bende bi icerleri toparliyim esim playstation aldi arkadasindan onu kurcakti bende bir iki oynarm belki dun oynadk zevkli oluyor sonra uyumadn gene ugrarm gorarz kızlar
İyi oyunlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…