- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.101
Kızın ilgi bekliyor, böyle durumlarda yanına alıp başını okşamalısın canım.Ay vala bu aralar sinirlerimi hiç kontrol edemiyorum kızım çileden çıkarıyor aynı soruyu kırk kez yanıtını aldığı halde soruyor yapma dediğimizi inat yapar gibi yapıyor küçüğe bişey söylesek ben ben diyo sürekli artık sabrım taşıyor sankideminden beri ben bı yandan yemek yapmaya çalışıyorum bı yandan kucağımda küçük emiyor gelmiş sişeme su doldur da su doldur daha yeni çocuk sebili aldım hoşuna gider diye dolu oysa o şişe inatla şişe diyor bende sanıyorum ki ordaki su bitti bı baktım daha var su niye içimyorsun burdan diyorum ses yok herşeye acayip parlıyorum eşimle de aynı saçma sapan şeylerden tutusuyoruz geçen komşular geleceğinde gece oğlan durmayinca börek yaptırabilir misin dedim tamam dedi sabah telefonda laf arasında alışma böyle hazır ikrama gibisnden konuştu sinirim tepeme çıktı kapattım telefonu tekrar aradım yaotrma ben hallederim gerek yok dedim ozur diledi pişman oldum kapatınca vala bilerek söylemedim kalbini kırmak için yapmadım desede oturdum iyi bı ağladım adet olmadığım için mi böyleyim bilemedim normalde adet öncesi böyle olurdum
Sagol canim. Valla bende fena salmışım isin içine girince anladim.kolay gelsin canim:)
benimde genel temizlik yapmam lazim
bu ara saldim helede bi kac gundur
5 saat açlık değil ki o ama, iki öğün arası 5 saat, zaten yemek yedikten sonra 2 saat tok oluyorsun :))5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem
YolumdasınKızlar 2 hafta önce planli yaşamaya karar verdim ve ajandama kaydettim. Hergün yapacağım iş belli olunca baya rahatlarim diye düşündüm ama 2 haftadır hiç işim bitmiyor
Sanirim planımi evin genel temizliğini bitirdikten sonra yapmalıydım.
Ama şaka bi yana bu plan beni acayip harekete geçirdi. Normalde hergün işimi ertelerdim zaten erteleye erteleye şu an ışın içinden cikamiyorum. Bu hafta bütün detayli temizliğim bitiyor insallah. Haftaya işim baya kolay olacak ve eğer düşündüğüm gibi olursa evim sürekli temiz kalacakçünküuuuu ertelemeden her gün düzenli belirledigim yerleri yapacağım
Nedense paylaşmak istedim.
Birde bu hafta sınavlarım var ve 9 dersim var perşembe cuma halletmeyi düşünüyorum insallahhh
Kolay gelsin sinavda basarilar canim.Kızlar 2 hafta önce planli yaşamaya karar verdim ve ajandama kaydettim. Hergün yapacağım iş belli olunca baya rahatlarim diye düşündüm ama 2 haftadır hiç işim bitmiyor
Ama şaka bi yana bu plan beni acayip harekete geçirdi. Normalde hergün işimi ertelerdim zaten erteleye erteleye şu an ışın içinden cikamiyorum. Bu hafta bütün detayli temizliğim bitiyor insallah. Haftaya işim baya kolay olacak ve eğer düşündüğüm gibi olursa evim sürekli temiz kalacakçünküuuuu ertelemeden her gün düzenli belirledigim yerleri yapacağım
Birde bu hafta sınavlarım var ve 9 dersim var perşembe cuma halletmeyi düşünüyorum insallahhh
Mekik hareketlerini yaparken biynumu cok one dogru buktum sanirim. Yarin daha iyi olur insBoynunu zorlama canim. Nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya yukleneceksin , boynun değil o bölgeler ağrıyacak
Valla kk takip ettiğim iki sayfanin cok faydasini görüyorum. Gerçekten bana çok şey kattilar. Senin planını bilmiyorum ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ama ben kendi planımi cok sevdimYolumdasın
Eşine de görev verseydin
Valla kk takip ettiğim iki sayfanin cok faydasini görüyorum. Gerçekten bana çok şey kattilar. Senin planını bilmiyorum ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ama ben kendi planımi cok sevdimYolumdasın
Eşine de görev verseydin
Sagol canimKolay gelsin sinavda basarilar canim.
Genel temizlik sonrasi gercekten iyi olabilir canim. Kolay gelsin
Mekik hareketlerini yaparken biynumu cok one dogru buktum sanirim. Yarin daha iyi olur ins
Eşim çocuklarla oyun oynadi şimdilik yeterliYolumdasın
Eşine de görev verseydin
Resim olark paylasabilltmisin ki nasl birsey. Ben genelde nereyi kitli gorursem ertesi gun veya zaman buldugmda orayi temizliyorm ama bazen iyice bosluyorm ve ev acayip batiyor ya. Camlari 4 aydir felan silmedm mesela ama gozumde buyuyor hatta esim bu ara evde ona soyledm o siler muhtemelen zaten bi onu yapiyorValla kk takip ettiğim iki sayfanin cok faydasini görüyorum. Gerçekten bana çok şey kattilar. Senin planını bilmiyorum ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ama ben kendi planımi cok sevdim
Öyle sürekli otur haftalık plan yap gibi de değil. Haftaiçi her bir gune iş belirledim. Yani artık her p.tesi , her salı ......ne iş yapacağım belli kafam rahatliycak bayaaa
Benimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdiEşim çocuklarla oyun oynadi şimdilik yeterli
Woww supersin30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 pPnrrr-12
Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Anladm cnm70 dk yurudukten sonra arksindan atldim
yoruldum devam edemedim canim
Hafifmis baya ozamanAbartmadan birkaç tane yerim canım
İçin yarısı kıyma, kalan yarısının yarısı soğan, sarımsak, maydonoz kalan 1/4 de bulgur ekliyorum canım
Masallah cnm :)Kızlar 2 hafta önce planli yaşamaya karar verdim ve ajandama kaydettim. Hergün yapacağım iş belli olunca baya rahatlarim diye düşündüm ama 2 haftadır hiç işim bitmiyor
Kirisiklik degl ama niveanin sıkılaştırıcı kremini aldm boyun akti yuz dekolte icin kullaniyorm iyi gbi sanki daha 1 aydir kullaniyorm tam birsey diyemiycem. Gerci bende kirisiklikda yok senin yasin kactikizlar bisey sorcam
kirisiklik karsiti krem kullanan varmi
varsa hangisini oneriyosunuz
goz kenarlari ve alin kismimda krisiklar cogaldi
Buna katiliyorm komsulugu abartarak yaşadım aynını. En cok gunde en az 2-3 kez kapımın calinip ya bisi verilmesi kek pogca borek yada bisi istenmesi beni rhatsiz ediyormus bazi seyler abarti olunca suyu cikiyor. Karşı komsumun hic ayarı yoktu o konuda.Kızın ilgi bekliyor, böyle durumlarda yanına alıp başını okşamalısın canım.
Bebeği kendisinden daha çok sevdiğini düşünüyor, öyle olup olmadığını anlamaya çalışıyor.
Kızarsan bebeği kıskanabilir, sabırlı olmaya çalış.
Eşinin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, aslına bakarsan haklı da, komşuluk ilişkilerini samimiyete götürmeni istemiyor muhtemelen.
Komşuluk ilişkileri bir süre sonra sınır ihlallerine sebep oluyor, eşin bunu anlatmaya çalışmış olabilir.
Erkekler ileri görüşlüdürler, eşine güven
Nasil yaniiiBenimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Doğru onlarda ek ders aldıkları için yapıyor olabilirler ama uygulamali derslerde ne kadar verimli olur bilemedim.Öyle değil canım, bedenciler de canlı ders yapıyorlar
Bizde okuldaki program olduğu gibi zoom'a yansıtıldı
Okulda ne yapıyorlardı ki sankiDoğru onlarda ek ders aldıkları için yapıyor olabilirler ama uygulamali derslerde ne kadar verimli olur bilemedim.
Yemek işini geri aldığına göre hemen o boşluğu degerlendir derimBenimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Meslek liselilerin mağdur edildiği uzunca bir dönemden geçtik maalesefÖncelikle atanan atanmayan tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.Din kültürü öğretmeniyim fakat ben de buralara gelene kadar çok sıkıntı çektim .Mesela liseden mezun olduğumda puanım hukuk fakültesini tuttuğu halde 35 puanım mezun olduğum liseden dolayı kesildi.İki yıllık okudum sonra onu 4 yıla tamamladım.hatta biraz da çalıştım.Edebiyat aşığı bir insan olarak yıllar sonra sınava girip edebiyat öğretmenliği için çabaladım ama yine puanım kesildi.Baktım olmayacak Din Kültürü yazdım.Küçücük bebeğimle üniversite okudum.Ben üniversitedeyken puan yasağı kalktı atandım fakat herkesten 10 yıl sonra başladım.Demem o ki her yıl sadece Din Kültürü ataması da çok yapılmıyor ingilizce ile başabaş gidiyor sınıfçılarda öyle.ben de sizin gibi düşünüyorum herşeyde adil olunmalı gene ilme her zamankinden çok yatırım yapılmalı elbet ama bizde yorumlarken adil olmslıyız bence
Geçmiş olsun canım ağrı kesici alıp hemen. YatsanYarın aralıksız 8 saat dersim var.
Neyseki yemeği bugünden hazırladım.
Bizim işgüzar bebe ben mutfakta işle güçle meşgulken kombinin şalterini indirmiş, farkına varmamışım.
Duş alıp saçlarımı kurulamaya fırsat bulamamıştım.
Sanırım üşütmüşüm ki yavaştan başım ağrımaya başladı, yatıp uyumaya çalışacağım, biraz daha artarsa uyuyabilmem mümkün değil
Aaa neymiş oBenimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Ya ben yanlış gruptayım galıba burası ögretmenler odası gibiEla sen de mi öğretmensin kız ana bilmiyordum
Branşın ne
Ozaman bize de o müthiş corbanın tarifini verBenim dolapta brokoli çorbam var (sebze,brokoli sevmeyen kocam bile bayılır) yanına ne ayarlasam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?