Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızın ilgi bekliyor, böyle durumlarda yanına alıp başını okşamalısın canım.
Bebeği kendisinden daha çok sevdiğini düşünüyor, öyle olup olmadığını anlamaya çalışıyor.
Kızarsan bebeği kıskanabilir, sabırlı olmaya çalış.
Eşinin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, aslına bakarsan haklı da, komşuluk ilişkilerini samimiyete götürmeni istemiyor muhtemelen.
Komşuluk ilişkileri bir süre sonra sınır ihlallerine sebep oluyor, eşin bunu anlatmaya çalışmış olabilir.
Erkekler ileri görüşlüdürler, eşine güven

Yolumdasın
Eşine de görev verseydin

Kolay gelsin sinavda basarilar canim.
Genel temizlik sonrasi gercekten iyi olabilir canim. Kolay gelsin
Boynunu zorlama canim. Nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya yukleneceksin , boynun değil o bölgeler ağrıyacak
Mekik hareketlerini yaparken biynumu cok one dogru buktum sanirim. Yarin daha iyi olur ins

Yolumdasın
Eşine de görev verseydin
Valla kk takip ettiğim iki sayfanin cok faydasini görüyorum. Gerçekten bana çok şey kattilar. Senin planını bilmiyorum ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ama ben kendi planımi cok sevdim
Öyle sürekli otur haftalık plan yap gibi de değil. Haftaiçi her bir gune iş belirledim. Yani artık her p.tesi , her salı ......ne iş yapacağım belli kafam rahatliycak bayaaa

Yolumdasın
Eşine de görev verseydin
Valla kk takip ettiğim iki sayfanin cok faydasini görüyorum. Gerçekten bana çok şey kattilar. Senin planını bilmiyorum ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ama ben kendi planımi cok sevdim
Öyle sürekli otur haftalık plan yap gibi de değil. Haftaiçi her bir gune iş belirledim. Yani artık her p.tesi , her salı ......ne iş yapacağım belli kafam rahatliycak baya
Kolay gelsin sinavda basarilar canim.
Genel temizlik sonrasi gercekten iyi olabilir canim. Kolay gelsin

Mekik hareketlerini yaparken biynumu cok one dogru buktum sanirim. Yarin daha iyi olur ins
Sagol canim
Mekikte bende mümkün olduğunca doğrulurken boynuma yüklenmemeye çalışıyorum ama yapamiyorum ya. Illa o boyun bi kasiliyor.

Resim olark paylasabilltmisin ki nasl birsey. Ben genelde nereyi kitli gorursem ertesi gun veya zaman buldugmda orayi temizliyorm ama bazen iyice bosluyorm ve ev acayip batiyor ya. Camlari 4 aydir felan silmedm mesela ama gozumde buyuyor hatta esim bu ara evde ona soyledm o siler muhtemelen zaten bi onu yapiyor

Yarın aralıksız 8 saat dersim var.
Neyseki yemeği bugünden hazırladım.
Bizim işgüzar bebe ben mutfakta işle güçle meşgulken kombinin şalterini indirmiş, farkına varmamışım.
Duş alıp saçlarımı kurulamaya fırsat bulamamıştım.
Sanırım üşütmüşüm ki yavaştan başım ağrımaya başladı, yatıp uyumaya çalışacağım, biraz daha artarsa uyuyabilmem mümkün değil

30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 p Pnrrr-12

Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Woww supersin
70 dk yurudukten sonra arksindan atldim
yoruldum devam edemedim canim
Anladm cnm
Abartmadan birkaç tane yerim canım
İçin yarısı kıyma, kalan yarısının yarısı soğan, sarımsak, maydonoz kalan 1/4 de bulgur ekliyorum canım
Hafifmis baya ozaman
Masallah cnm :)
kizlar bisey sorcam
kirisiklik karsiti krem kullanan varmi
varsa hangisini oneriyosunuz
goz kenarlari ve alin kismimda krisiklar cogaldi
Kirisiklik degl ama niveanin sıkılaştırıcı kremini aldm boyun akti yuz dekolte icin kullaniyorm iyi gbi sanki daha 1 aydir kullaniyorm tam birsey diyemiycem. Gerci bende kirisiklikda yok senin yasin kacti
Buna katiliyorm komsulugu abartarak yaşadım aynını. En cok gunde en az 2-3 kez kapımın calinip ya bisi verilmesi kek pogca borek yada bisi istenmesi beni rhatsiz ediyormus bazi seyler abarti olunca suyu cikiyor. Karşı komsumun hic ayarı yoktu o konuda.

Meslek liselilerin mağdur edildiği uzunca bir dönemden geçtik maalesef
Bir çok öğrenci bırak istediği bölümü okuyabilmeyi puan kırılması kaynaklı baraj altında bırakıldıkları için okuyamadılar bile.
Sen zorluklar ile çok çabalayarakta olsa okuyup meslek sahibi olabilmişsin canım
Şanslılar arasındasın yani...
Bu açıdan bakabilirsin.
Adalete gelince ben bu yaşıma kadar hiç adalet görmedim, dünyada da adalet olduğuna inanmıyorum.
Adalet olsaydı inancımızda olan mahşer, cennet, cehennem kavramlarına gerek kalmazdı.

Geçmiş olsun canım ağrı kesici alıp hemen. Yatsan

Benimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Aaa neymiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…