- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.141
71dim canım takılı kalmıştım65 lerde mi izne ayrılmıştın yanlış mı hatırlıyorum canım ?
hoşbuldum canım. sanırım denk gelmedik ama olsun tanışırız :)hosgeldin canim
ben yokym galiba senin burda oldugun zamanlar
hatirlayamadim
sagol canim:)evet burdayim:)
ben ayse 27 yasindayimhoşbuldum canım. sanırım denk gelmedik ama olsun tanışırız :)
Guzel bence afyt olsun cnm
Guzel olmus cnm afyt olsun
Afyt olsn guzel olmus canım
Guzel afyt olsun canım. Spor yapabilrsn umarm
Aksam yemiyerk az da olsa dengelemissin ama sabh ve ogle kotu olms
Kisir olmasa iyiymis ama yinede guzl cnm afyt olsun
burda farmasi satan biri varda
o marka alsammi diye dusunuyorum
canlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım benurunlerine iyi diyorlar genelde. Belki internette kullanmis olanlarn yorumlarn bulabillirsn
sağol canımbaya hafif ollus canim
guzel olmus canim
guzel canim
guzel canim
baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence
kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim
telafi etmissin bebce spor da var
sağol kuzumGuzel bence afyt olsun cnm
Guzel olmus cnm afyt olsun
Afyt olsn guzel olmus canım
Guzel afyt olsun canım. Spor yapabilrsn umarm
Aksam yemiyerk az da olsa dengelemissin ama sabh ve ogle kotu olms
Kisir olmasa iyiymis ama yinede guzl cnm afyt olsun
Aman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diyegünaydın kızlar
ufaklığım yine şahane uyudu
eşim de sabah kalkmış diyor ki gece çocuğa kızıyordun ne oldu diye
ne olacak beben gece gece oyun istedi 3 saat ayaktaydı benim kalkma saatine yakın uyudu
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaaAman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diye
Düzensiz bı menü olmuş cnm nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bugün daha güzel gün olsun insAllah24 kasım salı
11:00 1 simit (okuldaydıö başım döndü kötü oldum malesef yedim)
14:00
1 yumurta ile peynirli tereyağlı omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
4 ceviz
2 tatlı kaşığı marmelat ve 1 tatlı kaşığı kaymak
16:00 1 çk un helvası
Kaçamak olduğu için akşam yemeği yemedim su 2 litre
Spor yok
Biliyorum kötü ama bugün pek iyi değildim yorucu bir gündü ne gelirse yedim gibi oldu çok üzgünüm
Afiyet olsun cnm güzel bence24 ekım
09.00 menemen kucuk tava bir yumurtalı, 2 dilim tb ekmek
11.00 armut bir tane
13.00 bir kase kısır
15.00 bir hurma bir incir
18.00 1 kepce kırmızı mercımek corba, bir kepcepatlıcan yemegi, 1 dilim tb ekmelk
21.00 sütlü kahve
Su:2litre( su ıcemıyorum kış geleli)
Spor 30 dk *2:60 puanPnrrr-12
Afiyet olsun cnm gündüz yediğin için telafisi mümkün bence akşam zaten yememissin24 Kasım Salı
Sabah 12.00
1 peynirli gözleme ( hayatımın hatasını yaptım cumaya kadar fire vermemem lazım)
1 bardak çay
Akşam 16.30
karışık bir tabak salata
Spor 30 dakika yürüyüş 500 ip atlamaPnrrr-12
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki
Sanırım öylemadem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
Bugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdmmadem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
o zaman memeden kesince babasına alıştır kuzum, arada sırada o da ilgilensinSanırım öylehakkını yemeyim şimdi kızımda kalkıp ben bakayım az sen uyu demisligi var ama bu minik sadece bende duruyor ki gece tek derdi emzik niyetine beni emmek
keşek bu fırsatı değerlendirseydinBugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdmgerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?