Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

burda farmasi satan biri varda
o marka alsammi diye dusunuyorum

urunlerine iyi diyorlar genelde. Belki internette kullanmis olanlarn yorumlarn bulabillirsn
canlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence

baya hafif ollus canim

guzel olmus canim

guzel canim

guzel canim

baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence

kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim

telafi etmissin bebce spor da var
sağol canım

sağol kuzum

Aman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diye

Aman gece kalkıp bakmasınlar eşim de aynını diyor bazen gece kaç kez uyandın herhalde durmadı diye
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki

Düzensiz bı menü olmuş cnm nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bugün daha güzel gün olsun insAllah
Afiyet olsun cnm güzel bence
Afiyet olsun cnm gündüz yediğin için telafisi mümkün bence akşam zaten yememissin
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa

Sanırım öyle hakkını yemeyim şimdi kızımda kalkıp ben bakayım az sen uyu demisligi var ama bu minik sadece bende duruyor ki gece tek derdi emzik niyetine beni emmek

Bugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdm gerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya

Sanırım öyle hakkını yemeyim şimdi kızımda kalkıp ben bakayım az sen uyu demisligi var ama bu minik sadece bende duruyor ki gece tek derdi emzik niyetine beni emmek
o zaman memeden kesince babasına alıştır kuzum, arada sırada o da ilgilensin
başım çatlıyor şu an uykusuzluktan

keşek bu fırsatı değerlendirseydin
bana eşim böyle bişe dese ikiletmem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…