Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekürler
Canım zaten telafi etmişsin yüklenme kendine . Aksamı sadexe salatayla ve cok erken kapatmıssın massllah ,
Ayy mutlu oldum böyle diyince tamamdır Teşekkürler
baya hafif ollus canim

guzel olmus canim

guzel canim

guzel canim

baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence

kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim

telafi etmissin bebce spor da var
Teşekkürler

E o zaman almamışsın ne güzel ben yanlış hatırlamışım demek o zaman kaldığımız yerden devam
kör topal dikkat etmeye çalışıyorum. gitme sebebim zaten özel hayatımdaki çalkantılardı. rayına oturtamadığım şeyler vardı psikolojikmen kendmi de iyi hissetmiyordum

Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz

He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten

Sende mi yaptın Aslan ortağım

Ela amma yemişsin ditecektim ki iki gunluj menüymüliş:)) harika menüler , sen de ben gibi spor yapamamıssın
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydum gerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye

valla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa

He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten

Sende mi yaptın Aslan ortağım
Yapiyorummm ara ara ortimm.
Hatta genelde çarşamba perşembe günleri yapiyorum. Senin tarife baktim ama bulamadim atsana bi bakayim
Buuu aradaaaa nasil gidiyorrrr son durum nedir. Ben henüz eksiye gecemedim şu 2 günü olağanüstü hal ilan ediyorum cumaya en az -1 olacakkkk

valla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa
Ara ara korkutsana böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…