- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.970
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.161
aynen uyumasan bile al bi kitap eline uzan yanınaOglum smdi uyudu bende kahve ictim ayıldm uykm kactı tabi, ama uzandm yinede yanına uyumasam bile dinlenirm belkide uyurm belli olmaz
E o zaman almamışsın ne güzel ben yanlış hatırlamışım demek o zaman kaldığımız yerden devam71dim canım takılı kalmıştım
yakında adımızı zombiler takımı olarak değiştireceğizGunaydinnn kizlarrrf yine uyuyamamişizzzz
Aynen insAllah planlarım o yöndeo zaman memeden kesince babasına alıştır kuzum, arada sırada o da ilgilensin
başım çatlıyor şu an uykusuzluktan
İyi dinlenmeler cnmOglum smdi uyudu bende kahve ictim ayıldm uykm kactı tabi, ama uzandm yinede yanına uyumasam bile dinlenirm belkide uyurm belli olmaz
TeşekürlerDüzensiz bı menü olmuş cnm nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bugün daha güzel gün olsun insAllah
Afiyet olsun cnm güzel bence
Afiyet olsun cnm gündüz yediğin için telafisi mümkün bence akşam zaten yememissin
Ayy mutlu oldum böyle diyince tamamdır TeşekkürlerCanım zaten telafi etmişsin yüklenme kendine . Aksamı sadexe salatayla ve cok erken kapatmıssın massllah ,
Teşekkürlerbaya hafif ollus canim
guzel olmus canim
guzel canim
guzel canim
baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence
kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim
telafi etmissin bebce spor da var
darısı biz uykusuzlaraEn uykucu benim günaydın herkese
Bebiş varmıydı ssndeEn uykucu benim günaydın herkese
Kiz benni nasil unutursumnnn
kör topal dikkat etmeye çalışıyorum. gitme sebebim zaten özel hayatımdaki çalkantılardı. rayına oturtamadığım şeyler vardı psikolojikmen kendmi de iyi hissetmiyordumE o zaman almamışsın ne güzel ben yanlış hatırlamışım demek o zaman kaldığımız yerden devam
bende elif memnun oldum cnm :) bekarım insan kaynakları uzmanı ve yazarım. benimde hedefe -10 inşallah :)ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda kizim var son 3 kg kaldi yakinda mezun olurum insallah
sende hedefine ulasirsin insallah:)
Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsunResim olark paylasabilltmisin ki nasl birsey. Ben genelde nereyi kitli gorursem ertesi gun veya zaman buldugmda orayi temizliyorm ama bazen iyice bosluyorm ve ev acayip batiyor ya. Camlari 4 aydir felan silmedm mesela ama gozumde buyuyor hatta esim bu ara evde ona soyledm o siler muhtemelen zaten bi onu yapiyor
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuzYarın aralıksız 8 saat dersim var.
Neyseki yemeği bugünden hazırladım.
Bizim işgüzar bebe ben mutfakta işle güçle meşgulken kombinin şalterini indirmiş, farkına varmamışım.
Duş alıp saçlarımı kurulamaya fırsat bulamamıştım.
Sanırım üşütmüşüm ki yavaştan başım ağrımaya başladı, yatıp uyumaya çalışacağım, biraz daha artarsa uyuyabilmem mümkün değil
He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten
Sende mi yaptın Aslan ortağım
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirimEla amma yemişsin ditecektim ki iki gunluj menüymüliş:)) harika menüler , sen de ben gibi spor yapamamıssın
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydumgünaydın kızlar
ufaklığım yine şahane uyudu
eşim de sabah kalkmış diyor ki gece çocuğa kızıyordun ne oldu diye
ne olacak beben gece gece oyun istedi 3 saat ayaktaydı benim kalkma saatine yakın uyudu
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğimmadem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diyeBugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdmgerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya
Amin amin
Yok abla öğrenciyim henüzBebiş varmıydı ssnde
aaaaa cidden nasıl unutulursun senKiz benni nasil unutursumnnn
valla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadıOnu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydumgerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye
Yapiyorummm ara ara ortimm.He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten
Sende mi yaptın Aslan ortağım
Ara ara korkutsana böylevalla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?